- Konu Sahibi gezegendeki FS
Hadi inşallahAy durun fotağrafları ekleyeyim bi de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallahAy durun fotağrafları ekleyeyim bi de
OVerdim ilk 25
Ikıncı 48
Yarın tekrar vericem bakalım yavaş ilerliyor
katlanarak artar umarımm çok guzel tutunur bebeğiniz size sağlıklada kucağınıza alırsınız inşallahVerdim ilk 25
Ikıncı 48
Benimde planlarım hazırdı 3 ay mola verip aldığım kiloyu verecek gezip tozacaktımKızlar ben gittim ve acilde kan verdim.bugün transfer+9.günüm. 3.gün çift embriyo.Test tarihi 24 mayıs.Ben regl belirtilerim var diye merak ettim.
5 yıldır evliyim,4 yıldır gebelik istiyorum.Hiç gebelik oluşmadı eşimde varikosel varmış ameliyatta oldu ama olmadı yani gebelik.İleri hareket düşüktü.tüplere kadar yüzüp benim yumurtalarla karşılaşamıyorlardı işte.
Yani hiç gebelik oluşmadığı için ben eğer kimyasalda geçiriyorsam bir gebelik geçiriyor muyum ya da geçirmiş miyimdir şimdiye kadar merak ettim.bu yüzden 3 gün erken vermiş oldum. Regl belirtilerimin en başında bu bacak sızısı olurdu.Yani size anlatamam bu hissi ama regl öncesi böyle bacaklarımda ağrı gibi sızı gibi olurdu.aynısı.tabi belimde ağrıyor kasıklarımda da hisler var özellikle solda. Ama ben reglden korktum.Hani biliyorum ilaç kullandığım sürece de olmayacağım ama regl öncesi gelen bi akındı vardı böyle zarımsı ondan da olunca merak ettim.Varsa vardır yoksa da kısmet diyorum.Temennim bizi çok uğraştırmasın sağlıkla sıhhatle gelsin.
Biraz uzun oldu ama dün 18.00 gibi test yaptık eşimle.Beni gaza getirdi.days doctor diye bi test vardı.5 tane eczane gezdim hiç birinde predictor ya da awox bulamadım.Kıran girmiş sanki5 dakika bekledik çıkmadı.Hani böyle çok çok çok çok bakınca çizgiyi görüyorum ama belirmesi gereken çizginin orda olduğunu düşündüm.hayalet çizgi mi ne diyorlar ona.Yani çizginin yerini görmüşüzdür diye düşündüm.5 dakikada çıkmayınca “aman gel boşver yemek yiyelim” dedik. Eşim yemek sonrası elini yıkamaya gittiğinde görmüş ikinci çizgi çıkmış. Aradan 30 dakika falan geçmiş yani.ne zaman oluştu o çizgi haberimiz yok.Bi yandan hissediyorum evet var gebelik diyorum bi yanım olmadı ya sanki diyor. 2 saate acilden verdiğin sonuç e-nabızıma düşer. Sizinle paylaşırım sonucu.Yine aynı testi alalım dedim eşime aynı saatlerde yapalım bakalım nasıl çıkacak,kaç dakikada beliriyor çizgi dedim ama o boşver dedi.
Beni bi umut erken gebelik testine bağlayan şey 4 yıl boyunca asla ikinci çizginin saatler sonra bile asla silik çizgi çıkmaması.
Benim hikayem bu kızlar.İnşallah başka kimseler bu dertlerle boğuşmaz.İnfertilite o kadar yaygın oldu ki artık.Yargılayan bakışlar,iğneleyici laflar,hemen bi kusur aramalar inşallah biter gider.Bizler ve bizlerin evlatları o tür insanlardan asla olmayalım ve olanları biz doğruya yöneltelim inşallah
Off ne konuştum be![]()
Amin cümlemize inşallah endişe bitmiyor nasipte varsa alalım sağ Salim kucağımıza bebeklerimiziO
katlanarak artar umarımm çok guzel tutunur bebeğiniz size sağlıklada kucağınıza alırsınız inşallahburalarda 9 la başlayanları okudum korkmayın içinizi ferah tutun
10 gün nasıl geçecek diye düşünmeden edemiyorumBebelerime kavuştumherşey gayet yolunda bi tık ağrım var sadece
Ay hadi hayırlısı yükselsin inşallahVerdim ilk 25
Ikıncı 48
Aslında 25 üstü düşük kabul edilmiyormuş paniğe gerek yok gibiAçım düşük deme daha düşükleri var (bakınız ben 25 )![]()
Çıkmıyor zaten idrardaAslında 25 üstü düşük kabul edilmiyormuş paniğe gerek yok gibiidrar da negatif görmeye o kadar alıştım ki kanda pozitif çıkmasına rağmen aldığım idrar testini yapmaya korkuyorum
![]()
10 gün geçerde testi beklerken ki 1 2 saat geçmez10 gün nasıl geçecek diye düşünmeden edemiyorum![]()
Aaa öylemi 50 beta ile de mi çıkmazÇıkmıyor zaten idrarda
ayy kızlar ben bugün gittim değerim 1300 çıktı 6. gün embriyo 12. günümdü bugün çok mutluyum sadece beklediğimden yüksek çıktı ama doktorum değerlerin çok iyi dedi endişe edilecek bir şey yok şu anlık dedi iki gün sonraya yine test yapmamı söyledi inşallah güzel güzel artar hepimiz bebişlerimize en sağlıklı en güzel haliyle kavuşuruz
50 çıkıyor canımAaa öylemi 50 beta ile de mi çıkmaz
Ay maşallah Rabbim tamamına erdirsin Hayırla kucağımıza alalım bebişlerimiziayy kızlar ben bugün gittim değerim 1300 çıktı 6. gün embriyo 12. günümdü bugün çok mutluyum sadece beklediğimden yüksek çıktı ama doktorum değerlerin çok iyi dedi endişe edilecek bir şey yok şu anlık dedi iki gün sonraya yine test yapmamı söyledi inşallah güzel güzel artar hepimiz bebişlerimize en sağlıklı en güzel haliyle kavuşuruz![]()
Bende yaptırmadım doktorum gerekde görmedi zatenembriyolarınıza genetik yaptırdınız mı
Bende yaptırmadım . Gerek görülmediembriyolarınıza genetik yaptırdınız mı
Ben yaptırmadığım için çok korkuyorum sma vs herşeye bakılıyor down sendromu .. inanılmaz korku sardı içime burda yorum okudum çoğu yaptırmışBende yaptırmadım doktorum gerekde görmedi zaten
5 yıldır uğraşıyorum her şey bizim için her şey imtihanımız çok şey atlatıyoruz bunu da beraber atlatacağız Allah'ımdan hiçbir zaman umut kesilmez bugün değilse yarın yarın değilse başka bir gün Allah'ım hepimizin yanında sana üzülme kendini yıpratma demeyeceğim çünkü bunu demem üzüntünü geçirmeyecek sadece Allahtan kalbine ferahlık vermesini diliyorum süreçten geçmiş biri olsrak biliyorum ki çok yaralayıcı, yıkıcı ve üzücü bir süreç ama toparlanmak bizim elimizde ilerdeki güzel günlerin için toparlanıp devam etmelisin sana çok kocaman sarılıyorum Allah'tan umut kesilmez Allahım hepimizin yardımcısı olsungezegendeki FS maalesef ben elendim arkadaşlar 5. gün çift embriyo transferi olmuştum 13 mayısta. Baktım herkes öğreniyor vaktidir gideyim kan vereyim dedim (test tarihim 3 gün sonraydı) negatif geldi. Birkaç saat önce öğrendim sindirdim ancak yazıyorum. Bekleyen herkese sağlıkla güzel haberler diliyorum.