- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #1.081
Çok güzel maşallah cnm ne dediler.bana bidaha kan vermenize gerek yok cuma günü kese için gelin dediler
Hayırlı olsun çok sevindim darısı bizim başımıza
yaaa maşallah subhanallah darısı başımıza amiiin:)
Ay benaranızda sigara kullanan var mı ? :)))
3 gündür yani transferden beri ağzıma sürmüyorum ama delireceğim :))) 2 tane iyiymiş ama yaAy benama 1 bucuk paketten günde 2 taneye düşürdüm komple denedim ama beceremedim
Dondurulmuş oldum. En iyisi kan vermek tabii. Boyle insanin psikolojisi bozuluyorİnşallah koyulasarak ilerler canım benim daha önce husranlarim olduğu için direkt kan vermek ıstiyorum. Taze transfer mi olmustun? Be ardışık transfer oldum bu kez 2.gun ve 5.gun embriyosu denedik bakalım hayırlısı.
Beenaranızda sigara kullanan var mı ? :)))
şuan ne durumdasınız :)
Hayırlı olsun çok sevindim darısı bizim başımıza
yaaa maşallah subhanallah darısı başımıza amiiin:)
Valla transferden sonraki ilk 5 gün çok iyiydi 3-4 tane içiyordum ama şuan fazlalaştı 10 a çıktı. Normalde 1 paket grey içiyordum. Hem sigara hem alkol kullanırdım. Alkol 2 aydır içmiyorum aramıyorum da ama sigara maalesef canım. Sen ne durumdasınşuan ne durumdasınız :)
ben 3 gün hiç içmedim hala içmiyorum ama bugün çok fenayımValla transferden sonraki ilk 5 gün çok iyiydi 3-4 tane içiyordum ama şuan fazlalaştı 10 a çıktı. Normalde 1 paket grey içiyordum. Hem sigara hem alkol kullanırdım. Alkol 2 aydır içmiyorum aramıyorum da ama sigara maalesef canım. Sen ne durumdasın
Valla başıma ağrılar giriyor napıyım ya. İnşallah vardır da allah tiksindirsin diye dua ediyorumben 3 gün hiç içmedim hala içmiyorum ama bugün çok fenayım
Valla başıma ağrılar giriyor napıyım ya. İnşallah vardır da allah tiksindirsin diye dua ediyorum
amin evet zorluyor ama işte analık şimdiden başlıyorValla başıma ağrılar giriyor napıyım ya. İnşallah vardır da allah tiksindirsin diye dua ediyorum
Doğru diyorsun kuzum inşallah tez zamands bırakabilriim tekraramin evet zorluyor ama işte analık şimdiden başlıyor
inşallah senin ne zaman test gününDoğru diyorsun kuzum inşallah tez zamands bırakabilriim tekrar
maalesef canım doktoruna veya hemşirelerine danışma şansın varsa hemen danış belki bir ilaçtan kaynaklıdır ya da bir ilaç verir önüne geçilir yerleşme kanaması olarak çevremde iki kişide gördüm ama transferlerinden 1-2 hafta sonraydı bir tanesinde kanama olmuştu biraz ama tabii transferden 2 hafta sonra falandı ayaklarını hafif yukarı kaldırarak uzanmasını söylemişti doktoru saat biraz geç ama eminimki anlayışla karşılar doktorun için rahat eder bir arayıp sor istersenArkadaşlar transfer gününde belli belirsiz kahverengi leke gelen var mı, peçeteye sildiğimde belli belirsiz görünüyor yani
Bir kaç kişi yazmış transfer sırasında kılcal damarlarda hassasiyet olabileceği için normal yazmışlar ama doktora soracağım tabimaalesef canım doktoruna veya hemşirelerine danışma şansın varsa hemen danış belki bir ilaçtan kaynaklıdır ya da bir ilaç verir önüne geçilir yerleşme kanaması olarak çevremde iki kişide gördüm ama transferlerinden 1-2 hafta sonraydı bir tanesinde kanama olmuştu biraz ama tabii transferden 2 hafta sonra falandı ayaklarını hafif yukarı kaldırarak uzanmasını söylemişti doktoru saat biraz geç ama eminimki anlayışla karşılar doktorun için rahat eder bir arayıp sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?