Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Dondurulmuş oldum. En iyisi kan vermek tabii. Boyle insanin psikolojisi bozuluyor

şuan ne durumdasınız :)
Valla transferden sonraki ilk 5 gün çok iyiydi 3-4 tane içiyordum ama şuan fazlalaştı 10 a çıktı. Normalde 1 paket grey içiyordum. Hem sigara hem alkol kullanırdım. Alkol 2 aydır içmiyorum aramıyorum da ama sigara maalesef canım. Sen ne durumdasın

ben 3 gün hiç içmedim hala içmiyorum ama bugün çok fenayım

Arkadaşlar transfer gününde belli belirsiz kahverengi leke gelen var mı, peçeteye sildiğimde belli belirsiz görünüyor yani

Arkadaşlar transfer gününde belli belirsiz kahverengi leke gelen var mı, peçeteye sildiğimde belli belirsiz görünüyor yani
maalesef canım doktoruna veya hemşirelerine danışma şansın varsa hemen danış belki bir ilaçtan kaynaklıdır ya da bir ilaç verir önüne geçilir yerleşme kanaması olarak çevremde iki kişide gördüm ama transferlerinden 1-2 hafta sonraydı bir tanesinde kanama olmuştu biraz ama tabii transferden 2 hafta sonra falandı ayaklarını hafif yukarı kaldırarak uzanmasını söylemişti doktoru saat biraz geç ama eminimki anlayışla karşılar doktorun için rahat eder bir arayıp sor istersen

Bir kaç kişi yazmış transfer sırasında kılcal damarlarda hassasiyet olabileceği için normal yazmışlar ama doktora soracağım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…