Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Yaaaa çok güzel çok sağlıkla ilerleyelim inşallah

Ayyy benim de öyle oldu ikisi birden gelince ona da ayrı panik yaptım doktor gelene kadar sürekli odadan çıkıp ben çok fenayım her an kaçırabilirim diyip durdum ama keşke ben de yapsaymışım doktor gelene kadar tekrar sıkışırdım yani

AA beraber cozdurme olayını ilkkez duydum. Bende şöyle bir olay oldu demekki bu yüzden olabilir:
3.gun olan embriyo yu iki gün once cozdurduler. Ben hepsi çözülecek sanıyordum. Sadece 3u cozmusler. O 3.gun beşinci güne ulaşmış. Onu attılar içime. Onun kalitesi de 3bc
Aslinda iyi kalite sayılmaz. Sinir oldum açıkçası. 4bc, 3bb vardı beşinci gün olarak. Neden böyle yapildi acaba bilgisi olan varmi

Bir de 4 haziran test günüm ekleyebilirsiniz

Kızlar sizleri tebrik ediyorum güzel sonuçlarınız bana umut oldu. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin Gerçekten tüp bebek annesi olmak çok zorlu bir süreç çevremde daha önce hiç bu süreci yaşayan bir yakınım ya da tanıdığım olmadı. Benim için en zor olan transfer sonrası beklemek oldu. Burda benimle aynı umut yolculuğunda olan sizlerin paylaşımlarını okumak yalnız olmadığımı hissettirdi. Hiç bir zaman umudumuzu kaybetmeyelim. Her zaman rabbimden hayırlı olanı istedim sonuç ne olursa olsun kendimi üzmemeye çalışacağım hayırlısını istedim hayırlısı buymuş diyip yoluma pes etmeden devam edeceğim

Çok şükür çok mutlu oldum gerisi de kolaylıkla geçer inşallah

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, ilk defa tüp bebek yaptırtım sebebsiz inferlite denilmişti bu gün transferimin 7 cü günü 5-6 ci günler test yaptım negatif çıktı sizce pozitife dönermi çok moralim bozuldu

Bir de ben varim 19 mayıs da transfer oldum. Taze transfer olduğu için iğne etkisi devam eder diye test günüme kadar beklemek istiyorum insallah pozitif sonuçlanır.
Ben igne etkisini izledim bugun. Test negatifdi sadece çok az golge vardi zorla gorulen. O yuzden yarin sabahdan basliycam) test konusunda dunyanin en sabirsiz insani ola bilirim her halde

Hayırlı olsun öncelikle
Bende 5 günden idrar testi yaptım negatif çıktı kan gününü bekleyin bence

Hayırlı olsun öncelikle
Bende 5 günden idrar testi yaptım negatif çıktı kan gününü bekleyin bence
Çok teşekkür ediyorum tebrik ediyorum sizi inşAllah sağlıklı kucağınıza alırsınız, inanın ki o kadar huzursuzum kan testi vermek istemiyorum çünkü negatif olacağından çox korkuyorum

yapmayın yapmayın biliyorum çok zor ama yapmamak daha iyi. 5 6 günler çok erken birde. 6. günde yuvalanma oluyor 2 3 gün sonra da kana geçiyor beta. kendinizi yıpratırsınız. benim 3. tüp bebek benimki de sebepsiz infertilite. ilkinde test yapmadım lekelenme oldu sonra adet oldum yani tutmadı. 2. sinde 8. gün test yaptım bir arkadaşımla beraber negatifti tutmadı gerçekten. yani biraz zamana bırakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…