- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #1.041
Yaaaa çok güzel çokKızlar, ikinci kan sonucum 193,6 geldi. bilmeyenler ve unutanlar için hatırlatma yapayım.
12 mayısta 3.gün çift embriyo transferi oldum.
Transfer+9.gün (21 Mayıs) saat 16.00 civarı kan verdim sonuç 81,78.
Transfer+11.gün (23 Mayıs) saat 9.30 civarı kan verdim sonuç 193,6 geldi.
Tüp bebek merkezime haber verdim.Sonuçlar güzel dediler.Kese için hesap yapıp gün verecek haber edecek müsait olunca hemşirem.
Sanırım kimyasal gebelik olasılığını ortadan kaldırdı bu sonuç.Artık gerisi Allahın takdiri.Bakalım ilerleyen süreç bana neler getirecek.
Yüce yaradan burdaki ve isteyen,dileyen tüm kadınların yüzünü güldürsünSize sıkı sıkı sarılıyorum.Sevincimi,merakımı,sorularımı hep sizlerle paylaştım.Hepinize de çok teşekkür ediyorum kızlar. Allah sizlerin de kalbine göre versin diye duacınızım
Ayyy benim de öyle oldu ikisi birden gelince ona da ayrı panik yaptımya hahahah çok güldüm ben de saçma sapan yaşadım çarşamba günü 3 kere tuvalete giitmek zorunda kaldım tutamadım yetmez gibi bir de diğer tuvaletim geldi normalde transfer saatim 10 du 11 buçukta oldum. doktor tamam artık içme dedi daha yeni başlamıştım :) mesane dolu yeter dedi.
neyse çok şükür bu kısmı atlattık o zaman :)Ayyy benim de öyle oldu ikisi birden gelince ona da ayrı panik yaptımdoktor gelene kadar sürekli odadan çıkıp ben çok fenayım her an kaçırabilirim diyip durdum ama keşke ben de yapsaymışım doktor gelene kadar tekrar sıkışırdım yani
AA beraber cozdurme olayını ilkkez duydum. Bende şöyle bir olay oldu demekki bu yüzden olabilir:O zaman çift 5.gün mü konulacak.beraber dondurulduysa mecbur beraber çözdürülecek.tabi ayrı dondurulduysa sıkıntı yok. İnşallah güzel geçer.ekrandan izlemeyi unutmayın harika bir anbana sonda takmışlardı.büyük rahatlıktı o 1 saat boyunca yatarken.çiş olayını asla dert etmedim.idrara sıkışacam diye de çok kasmayın.zaten ultrasonla bakıyorlar yeterli mi sıkışıklık diye.ben sabah uyanıp merkeze gidene kadar ilaçlarımı almıştım.ilaç alırken ki içtiğim sular yeterli gelmişti.Çokkk güzel geçsin sürecin canım
Bir de 4 haziran test günüm ekleyebilirsinizO zaman çift 5.gün mü konulacak.beraber dondurulduysa mecbur beraber çözdürülecek.tabi ayrı dondurulduysa sıkıntı yok. İnşallah güzel geçer.ekrandan izlemeyi unutmayın harika bir anbana sonda takmışlardı.büyük rahatlıktı o 1 saat boyunca yatarken.çiş olayını asla dert etmedim.idrara sıkışacam diye de çok kasmayın.zaten ultrasonla bakıyorlar yeterli mi sıkışıklık diye.ben sabah uyanıp merkeze gidene kadar ilaçlarımı almıştım.ilaç alırken ki içtiğim sular yeterli gelmişti.Çokkk güzel geçsin sürecin canım
Çok şükür çok mutlu oldum gerisi de kolaylıkla geçer inşallahKızlar, ikinci kan sonucum 193,6 geldi. bilmeyenler ve unutanlar için hatırlatma yapayım.
12 mayısta 3.gün çift embriyo transferi oldum.
Transfer+9.gün (21 Mayıs) saat 16.00 civarı kan verdim sonuç 81,78.
Transfer+11.gün (23 Mayıs) saat 9.30 civarı kan verdim sonuç 193,6 geldi.
Tüp bebek merkezime haber verdim.Sonuçlar güzel dediler.Kese için hesap yapıp gün verecek haber edecek müsait olunca hemşirem.
Sanırım kimyasal gebelik olasılığını ortadan kaldırdı bu sonuç.Artık gerisi Allahın takdiri.Bakalım ilerleyen süreç bana neler getirecek.
Yüce yaradan burdaki ve isteyen,dileyen tüm kadınların yüzünü güldürsünSize sıkı sıkı sarılıyorum.Sevincimi,merakımı,sorularımı hep sizlerle paylaştım.Hepinize de çok teşekkür ediyorum kızlar. Allah sizlerin de kalbine göre versin diye duacınızım
Evet hayırlısıyla pozitif sonuçları görelim inşallahhneyse çok şükür bu kısmı atlattık o zaman :)
amin amin amin :) sizin ne zaman test gününüz ?Evet hayırlısıyla pozitif sonuçları görelim inşallahh
4 Haziran bayram öncesi sizin ne zamanamin amin amin :) sizin ne zaman test gününüz ?
3 Haziran benim de4 Haziran bayram öncesi sizin ne zaman
Ben igne etkisini izledim bugun. Test negatifdi sadece çok az golge vardi zorla gorulen. O yuzden yarin sabahdan basliycam) test konusunda dunyanin en sabirsiz insani ola bilirim her haldeBir de ben varim 19 mayıs da transfer oldum. Taze transfer olduğu için iğne etkisi devam eder diye test günüme kadar beklemek istiyorum insallah pozitif sonuçlanır.
Hayırlı olsun öncelikleMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, ilk defa tüp bebek yaptırtım sebebsiz inferlite denilmişti bu gün transferimin 7 cü günü 5-6 ci günler test yaptım negatif çıktı sizce pozitife dönermi çok moralim bozuldu
Çok teşekkür ediyorum tebrik ediyorum sizi inşAllah sağlıklı kucağınıza alırsınız, inanın ki o kadar huzursuzum kan testi vermek istemiyorum çünkü negatif olacağından çox korkuyorumHayırlı olsun öncelikle
Bende 5 günden idrar testi yaptım negatif çıktı kan gününü bekleyin bence
Yaa kaçıncı günde silikti sizin bende işme etkisinden midir diye kafaya takıyorum :/Ben igne etkisini izledim bugun. Test negatifdi sadece çok az golge vardi zorla gorulen. O yuzden yarin sabahdan basliycam) test konusunda dunyanin en sabirsiz insani ola bilirim her halde
yapmayın yapmayın biliyorum çok zor ama yapmamak daha iyi. 5 6 günler çok erken birde. 6. günde yuvalanma oluyor 2 3 gün sonra da kana geçiyor beta. kendinizi yıpratırsınız. benim 3. tüp bebek benimki de sebepsiz infertilite. ilkinde test yapmadım lekelenme oldu sonra adet oldum yani tutmadı. 2. sinde 8. gün test yaptım bir arkadaşımla beraber negatifti tutmadı gerçekten. yani biraz zamana bırakmak lazımMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, ilk defa tüp bebek yaptırtım sebebsiz inferlite denilmişti bu gün transferimin 7 cü günü 5-6 ci günler test yaptım negatif çıktı sizce pozitife dönermi çok moralim bozuldu
yapmayın yapmayın biliyorum çok zor ama yapmamak daha iyi. 5 6 günler çok erken birde. 6. günde yuvalanma oluyor 2 3 gün sonra da kana geçiyor beta. kendinizi yıpratırsınız. benim 3. tüp bebek benimki de sebepsiz infertilite. ilkinde test yapmadım lekelenme oldu sonra adet oldum yani tutmadı. 2. sinde 8. gün test yaptım bir arkadaşımla beraber negatifti tutmadı gerçekten. yani biraz zamana bırakmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?