Ay evet aynısı..ama oradaki hemşire çok tatlıydı. Çok konuşkandi. İlla aparatı gösterim dedi bak gösterirsen yaptırmam doktora .açamam bakmim ben en iyisi dedim. Ama yinede gösterdi sonra dedi orayı açmak için metal aletler olacak kendinizi sıkarsaniz bize birşey olmaz ama sizin canınız acır dedi. Çok tuvaletim var dedim. Nerdeyse kaciracam dedim. Ayıp olur doktora dedim

keşke o kadar olmasaydiniz dedi ama dedim ben nerden bileyim bu kadar geç alacağınızı dedim

sonra hemşireye sizin kolunuzdan tutsam olur mu dedim

ne bilim o an o kız bana güç vermişti. Ona tutunsam zaman geçecek gibi geldi. Ama doktora yeri mi ne gösteriyorum dedi

tutturmadi kolunu

evet bana da bu bir prova dedi bu kadar sıkışık gelmezsiniz dedi dedim hoca anestezili yapacak ooo o zaman süper dedi

benim talebim değil kilo endeksi yüzünden belli bir sayıdan sonra anestezili yapıyormuş.

Bana çok güzel denk geldi valla hayır diyemeyecegimi bugün daha iyi anladım. Bizim herseyimiz aynı gitmeye devam ediyor sanırım

umarım sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız evlatlarımızi. Ek gıda, uykusu vs onlar hakkinda bilgi alışverişi yaparız