• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

29 mayıs da kan verecek olan var mı acaba ben çok tedirginim kan verdikten sonra zaman hayat duruyor bende nereye sigacagimi bilemeyecek gibiyim 🥺
Beeen 😁 öğlen ancak gidebilirim merkeze, çalışıyorum. Kaç saate çıkar bilemiyorum. Psikolojimi hazırlamak çok zor geliyor düşünmek istemiyorum hiç

Beeen 😁 öğlen ancak gidebilirim merkeze, çalışıyorum. Kaç saate çıkar bilemiyorum. Psikolojimi hazırlamak çok zor geliyor düşünmek istemiyorum hiç
İnşallah ikimiz için de o gün şanslı günümüz olur. Ve diğer bekleyen kadınlarımızın da 🧡

Gebeliğin öğrenen tüm kadınların gözü aydın olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Size birsey sormak ıstiyorum ateşinizi olcebilir misiniz ?
Malum gebelikte vücut ısısı 1 1.5 dereceyükseliyor acaba kaç cikacak sizinkiler.

Kızlar bugun transfer + 5. Günüm böyle adet olacakmış gibi hassasiyetim var. Özellikle pozitif gören arkadaşlarım sizde de bu şekilde olmuş muydu ya da yakın tarihlerde transfer olduğumuz arkadaşlar sizde böyle bir durum var mı ?
Benim de transfer+3 benim de öyle kasık ağrım var hatta direkt özel bölgemin üstü ağrıyor diyebilirim🙈 şaka gibi😅

28 mayıs ta ben vereceğim çok ta umutlu değilim negatif gibi içime doğuyor inşallah pozitif görürüz
Zaman zaman bende öyle düşünüyorum ama bazen de umutla doluyorum öyle hissetmen normal olacak inşallah güzel düşün güzel olsun Rabbjm büyük 🤲🌺

Ben transfer günüyle beraber 4. Gündeyim ama fitil koyduğum anda yakıyor hatta dün sarı renkli akıntıyla gelmiş birkaç saat sonra doktor belirti arıyorsun ondan diyor da bunun belirti aramakla alakası yok sizde de mi aynı his oluyor yanma acı gibi
Sarı renkli akıntı ve yanma hiç yaşamadım ben. Aşılamam da öyle bişey yaşamıştım. Fitil kullanırken ondada enfeksiyon kapmışım alttan ondan olmuştu zaten sık sık olurum normalde. Bence bi doktorunla konuş. Akıntı normal şuan fitilden kaynaklı ama yanma acı ve sarı renk hiç duymadım

Hepinize merhabalar bugün son kontrolümu oldum. Kalınlık 9 mm olmuş tahlilde iyimis ayın 31inde iki embriyo beşinci gün transfer olacak. Bugün bana rahimden iğneyi yaptılar. Birazdan da serum alacağım. Eğer herşey yolunda giderse pozitif gördüğüm de ve kalp atisini duydugumda bir daha serum alacakmisim.Tansiyon ilacı da verdiler kasilmayi önlemesi için. Günde 6tane Progestan var. Bir tanede diğer taraftan fitil var. Anestezi ile olacağım. Zaten rahim iğnesini zor yaptılar. Sanırım kilo normal de olsa anestezi olmadan yapamazmisim🥹🥹 çok fazla heyecanlıyım 🥹🥹 dua edin olur mu ilaçları eksiksiz alayım

Sarı renkli akıntı ve yanma hiç yaşamadım ben. Aşılamam da öyle bişey yaşamıştım. Fitil kullanırken ondada enfeksiyon kapmışım alttan ondan olmuştu zaten sık sık olurum normalde. Bence bi doktorunla konuş. Akıntı normal şuan fitilden kaynaklı ama yanma acı ve sarı renk hiç duymadım
Doktora söyledim ister dinlen ister amuda kalk bir şey değişmeyecek kendini dinleme bunların hiçbiri sonucu etkilemez dedi🙄 doktorum dünyanın en rahat insanı buradan bir sürü şey öğreniyorum yani doktordan daha fazla bilgi alıyorum burada😅

Ben transfer+8 gündeyim. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Çok özür dileyerek, benim çok fazla akıntım oluyor su gibi biraz progestan fitil parçaları da geliyor beyaz beyaz. Ama fazla yani gün içinde 4-5 defa günlük ped değiştirmek zorunda kalıyorum. Böyle sanki çişimi yapıyormuşum gibi akıyor resmen mesela 2,5-3 saniye boyunca. Böyle bir şey yaşayan var mı neden olabilir fikriniz var mı?
Merhaba öncelikle yaşadıklarınız çok normal fitil kullanıyorsanız. Ben ilk kullanımda porgestan fitilimi çıplak elle koyuyordum sanırım o yüzden çok dibe ittiremiyordum ve o kadar saat uzanmama rağmen hemen yarısı çıkıyordu akıyordu felan çok uğraşıyordum. Daha sonra tecrü edinerek steril eldivenle ve daha ileriye atmaya başladım fitillerimi günde 2 şer tane almama rağmen çok az akıntı oluyor ve hatta dışarı sadece çok küçük parçalar çıkıyor. Yani demem o ki sanırım vajinaya tam sokmuyorsunuz yani olabildiğince ileri atın çünkü progestan gerçekten çok akıntılı bi fitil yapışkan rahatsız edici birşey oluyor dışarı aktığında sizi anlayabiliyorum.

Back
X