Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Kızlar selam doktor son kontrolde 2 cm lik folikül kisti gördü. Bu şartlar altında tüp bebeğe başlayamam cycloprognova 21 draje verdi bunu bitir 1-2 güne regl olursun sonra gel başlayalım kist geçmişse dedi. Bırakalı 5 gün oldu hala regl olmadım. Ara ara regl ağrım oluyor ama bir türlü regl olamıyorum. Var mı bu ilaç hakkında bilgisi olan? Yani gebelik riskim falan var mıdır hoş hiç sanmıyorum ama:/

Kızlar selam doktor son kontrolde 2 cm lik folikül kisti gördü. Bu şartlar altında tüp bebeğe başlayamam cycloprognova 21 draje verdi bunu bitir 1-2 güne regl olursun sonra gel başlayalım kist geçmişse dedi. Bırakalı 5 gün oldu hala regl olmadım. Ara ara regl ağrım oluyor ama bir türlü regl olamıyorum. Var mı bu ilaç hakkında bilgisi olan? Yani gebelik riskim falan var mıdır hoş hiç sanmıyorum ama:/
20 senedir cyclo-progynova kullanıyorum bugün yarın gelir genelde ilacı biraktiktan sonra 6 veya 7. Gun geliyor kanama

20 senedir cyclo-progynova kullanıyorum bugün yarın gelir genelde ilacı biraktiktan sonra 6 veya 7. Gun geliyor kanama
Gelsin valla hiç sevmedim bu ilacı aşırı bir iştah açıklığı yaptı yemediğim an elim ayağım titriyor bu ne bir de sen 20 sene diyorsun Allah kolaylık versin valla hepimize 🥹

Gelsin valla hiç sevmedim bu ilacı aşırı bir iştah açıklığı yaptı yemediğim an elim ayağım titriyor bu ne bir de sen 20 sene diyorsun Allah kolaylık versin valla hepimize 🥹
selamm bende de aynı durum var ben de desolett kullanıyorum. Btince 2-5 günde regl olucaksın demişti doktor bana

Merhaba herkese, bugün test günümdü, 3.gün embriyosu transfer +12.gündeyim
Öğlen testimi verdim akşam 6 civarı sonucumu öğrendim. 691 çıktı. Hala bütün vücudum titriyor heyecandan. Bütün günüm stres içinde telefon beklemekle geçti. Hayatımda hiç pozitif sonuç görmedim benim icin o kadar imkansiz bir düşünceydi ki sanki uzaya çıkmak kadar zor ve imkansız gibi geliyordu. Eşimin eve gelmesini bekliyorum yuzyuze öğrenmesini istedim. Gercekten cok ama cok zor şeyler yaşıyoruz. Buraya kaydolup bir şeyler öğrenmeye anne olmaya evlat sahibi olmaya gayret eden kadinlar olarak gerçekten büyük savaşçılar olduğumuzu düşünüyorum. Allah herkese emeklerinin karşılığını en doğru zamanda versin ve merhametiyle muamele etsin. Hepiniz dualarimdasiniz, bu sonucu öğrenmeden önce de kendim icin dua ederken sizleri de duama katıyordum, katmaya devam da edicem.
Bu arada beta değerim icin yorum yaparsanız sevinirim
Canım senin adına ne kadar sevindim anlatamam. Bütün heyecanını mutluluğunu hissedebiliyorum. Dediğin gibi hiç pozitif görmeyen bizler için rüya gibi. Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder 🙏💓

Pozitif gören herkesi tebrik ederim darısı bizlerin başına🌸 23 mayısta transfer olanlar ne zaman test yapacaksınız ben 12. Gün diyordum ama burada okudukça yapsam mı acaba üzülmem diyorum ama cesaretim de yok🥲
Merhaba arkadaşım bana doktorum transfer +10 gün sonra dedi. Çok heyecanlıyım Allah bize sabır versin ☺️ İnşallah pozitifi görürüz 🙏

Kuzu 28 nisan spn regl şuan uygulamalar 5+0 diyorlar. Transfere mi regle göre mi bilmiyorumm. Çarş saba değer 1045 deyince bi koşu iş çıkışı özel bir kliniğe gittik. Ama ultrasonunun çpk net iyi olmadığını biliyorduk kuzenimin hamileliğinden. Özel hastanede verilen çıktı kağıdıyla çok netlik farkı vardı arada. Dpktor daha uşttadona gitmeden dedi zaten tam sınır değer göremememiz normal olabilir nenim cihazda ama değer artışları güzel muhtemelen sağlıklı gebelik dedi nitekim de göremedik. Cuma gel görürüz dedi. Zaten cuma tüp bebek doktoruma gideceğim yani bugün 😅 çok heyecanlıyım bak mesela bu saatte uyanığım

O maşallah çok güzel olmuş canım benim fotoğrafı var mııı
Selam canım göründün mü tüp bebek doktoruna?Güzel haberlerle inşallah.Ultrason fotosu verirse paylaşır mısın? Bu arada 28 nisan ise son regl 4+4 sün şu an.28 nisan pazartrsiye denk geliyo.Artık pazartesinden pazartesiye sayarak hafta hafta ilerleyeceksin.

Daha öncede soylemistim olumlamalariniz çok güzel diye. Keşke böyle yapabilsek hepimiz. Ben ilk transferimden o kadar umutluydum ki Mart ayında kimyasal oldu. Birde onda çok fazla bel ağrım vardı ve kasıklarım ara ara ağrıyordu. Onda çok fazla taktım . Bunda biraz akışına bıraktım. Geride başka embriyom da yok. Olmazsa kışın tekrar başlayabiliyor miyiz bilmiyorum. Maddiyattan ötürü. Sizin kaçıncı denemenizdi.
Allah gönül ferahlığı versin.İnşallah bir daha gerek kalmaz bu sürece girmeniz için🙏🏼 ben kasım ve aralıkta iki kere OPU oldum.Daha önceleri eşim varikosel ameliyatı oldu ben hsg çektirdim falan ama olmadı.Eşimin ileri hareketlilik sıkıntı olduğu kadar benimde over rezervim azalmış.Taze transferde olamayınca biraz ara verdik.Transfer olarak ilk deneme.

Selam canım yaş 30 ilk deneme 5. Gün embriyosu 1 adet transfer edildi test tarihleri 7. Gün 72.77 9. Gün 134.44 15. Gün 1192
Transfer günüm 14 mayıs

Beta 2000 üzeri iken görünürmüş normalde ama bizimkisi 1192 ile gözüktü
İnşallah benim bebiklerde görünür😇😇 allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Ultrason fotoğrafı veriliyor mu peki🤭

Back
X