• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm.inşallah bir an önce atlatırsın.Ne güzel sana crp de bakmışlar.Bana bakılmamıştı mesela🥲 en ince detaya kadar düşünmelerini çok beğendim.İnşallah sağlıkla sıhhatle kucaklarsın bebeğini💝
Dün gece afedersiniz kusmayla başladı ishalle devam edince bugün gün boyu acile gittim bir serumla gönderecekti lütfen dedim transferim var tedavi görüyorum kanıma da bakılsın belki doktorum iptal eder bakılınca anlaşıldı tek embriyom vardı doktorum riske atmaya gerek yok dedi amin inşallah sizler de dikkat edin yormayın kendinizi zor ve meşakkatli yollardan geçiyoruz 🤲❤️

kızlar merhaba bende 7mayısta 5.gün embriyosu transfer oldum test günüm 19 u ama dayanamadım beta baktırdım 25 çıktı içim bir buruk daha önce anlaşılmayan bir dış gebelik öyküm var şuanda sol kaşığımda sızlama şeklinde ağrılar oluyor korkuyorum betada düşük gelince iyice panik yaptım
Canım beta artışına baktırdın mı tekrar.Naptın sonucun nasıl?

Merhaba ben de 3 mayısta opu oldum 14 embriyo olgundu 3. Güne kadar geldi ama 5. Günde elimizde yalnızca 2 tane kaldı 5aa ve 5bb onlarıdondurdular. 8 mayısta da adet oldum. Estorfeme başladım 16. Mayısta yeniden Progestron ve e2 istediler. Ve rahim kalınlığına bakılacak. Sonra transfer tarihi belli olacak. Bu ilk denemem yaşım 33.
Benimde haftaya transferim var. ilk denemem bende 10 tane yumurta toplandı ama sadece 2 embriyom donduruldu 4 bb 3bb kalitede doktordan 2 sininde transfer yapılmasını isticem bakalım hakkıma hayirlisi

Benimde haftaya transferim var. ilk denemem bende 10 tane yumurta toplandı ama sadece 2 embriyom donduruldu 4 bb 3bb kalitede doktordan 2 sininde transfer yapılmasını isticem bakalım hakkıma hayirlisi
Sağlıkla geçsin süreciniz.İnşallah sonu evlatlarınıza kavuştuğunuz bir son olur🌸İsterseniz sizi de ekleyebilirim tabloya?
Yaş,kaçıncı gün embriyosu,kaç adet,transfer gününüzü yazarsanız🌸

Ayy cok şükür bir daha kanamam olmadı. Doktorum da regl yeni bittiği için normal dedi yinelenmediği için üstünde durmadı. Heycanla transfer günümü bekliyorum🥹 26sında son muayenem var bir aksilik çıkmazsa 30 mayısta transferim var🙏🏻🤗
Geç olsun güç olmasın.Sağlıkla kucakla canım.O an çok güzel bir an,çok duygusal.Sağlıkla kucaklamakta nasip olsun🌸

Arkadaşlar iyi geceler yarın sabah progestan fitile başlayacagım sabahları bana 9 da öğlen de 4 de yap dedi ama çalışıyorum. Sabah 7.30 akşam 5.30 gibi yapsam dedim hemşireye olur dedi. Yirmi dakika uzanman gerek dedi. Ben sabah 8 akşam 5 çalıştığım için işyerinde bunu yapamam diye düşündüm. Benim gibi çalışıp işyerinde yapan arkadaşlar nasıl yaptınız. Bir de ben de opudan sonra çok gaz sorunu oldu ya o kadar gaz sancım şişkinliğim oluyor ki bazen ne etki ediyor anlamış değilim. Kayısı yiyorum kefir içiyorum ama akşamları bir anda karnım şişiyor taş gibi.
Onun yerine kalcadan progesteron igne yazsaydilar keske

O da var 50 mg her öğlen kalçadan
Progestan fitil normalde yutulabilir de birşey.Ama fitil olarak alınınca daha mı iyi oluyormuş ne.Yutmak çok yan etki yapıyor diye okudum bi yerde.
Ben gece koyuyorum uyumadan önce 2 adet.bana saat söylemedi.bi de uyanında yataktan kalkmadan 1 tane. Bir miktarı illaki çıkıyor dışarı. Saatleri biraz daha esnetebiliyo musunuz onu sorum.olmuyorsa da zaten hızlı eriyor ama yine de bi miktarı dışarı çıkıyor🤷🏻‍♀️

gezegendeki FS gezegendeki FS maalesef ben elendim arkadaşlar 5. gün çift embriyo transferi olmuştum 13 mayısta. Baktım herkes öğreniyor vaktidir gideyim kan vereyim dedim (test tarihim 3 gün sonraydı) negatif geldi. Birkaç saat önce öğrendim sindirdim ancak yazıyorum. Bekleyen herkese sağlıkla güzel haberler diliyorum.

gezegendeki FS gezegendeki FS maalesef ben elendim arkadaşlar 5. gün çift embriyo transferi olmuştum 13 mayısta. Baktım herkes öğreniyor vaktidir gideyim kan vereyim dedim (test tarihim 3 gün sonraydı) negatif geldi. Birkaç saat önce öğrendim sindirdim ancak yazıyorum. Bekleyen herkese sağlıkla güzel haberler diliyorum.
5. Gün embriyosu nasıl olur bilmiyorum ama acaba erken bir tarih olabilir mi yani tam gününüzde tekrar kan verseniz mi . Benim ki 3. Gün olduğu için 12. Gün kan istedi mesela . Sizin transfer olalı daha 7 Gün olmuş sonuç değişebilir belki

Sağlıkla sıhhatle gelsinler.İnşallah güzel bir transfer süreci geçirirsin.Çok güzel çok duygusal bir andı.Asla unutmayacaksın.ekranı takip et ve bebeklerinin ilk anına şahit ol🫠😍💝
Bu 3. Transferim olacak, evet harika bir an gerçekten 😇 inşallah sağlıkla tutunurlar bana ikiside 🥹 çok heycanlıyım sanki ilk gibi. Uyuyamadım

Amin inşallah isteyen herkesin yüzü güler.Dondurulmuş kalan embriyonuz var mıydı.Asla pes etmeyin. Bazen 2020 yılına gidiyorum bazı mesajları okuyorum insanların 2020de olmadıysa 2022 de bebeklerini kucaklamışlar.Nasıl motive oluyorum.Yoruldunuz belki haklısınız Da ama bence sizde çok güçlüsünüz,çok güçlü bir annenin çok güçlü evlatları olacak.Duacınım canım.Güzel kalbin ferahlıklara kavuşsun🌸💝

Back
X