Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Gebeliğe yormadığım bir çok belirtim vardı😄 kasıkta ağrı ama dayanılmicak ağrı değil batma gibi kıpırtı gibi.Belim ağrıdı mesela.kalçamdan progestan oluyorum onlar ağrıyo bacağa kadar iniyordu ağrısı.göğüslerim hassastı mesela sütyen giyip çıkarıyordum bir yere gidip gelince evde giymiyorum. Çıkarınca çok acıyordu.halen ağrı dolgunluk var.Test günüme doğru yakınlaşınca akşam yemeğine kadar sabredemez oldum.içim eziliyordu böyle.bende artık ağzıma bişeyler atıyorum ceviz gibi meyve gibi.Yani ilaçlardandır diye düşündüm hep.hatta transfer+4.gün mü neydi regl sancım var hissettim.Regl olmadan önceki o bacak ağrım gelmişti tanıdık bi ağrıydı o.Biraz daha sabredip yeter artık dedim transfer+9.gün kan verdim. Yani olmadıysa da olmamıştır dedim.mesela kimyasal mı yaşıyorum bileyim onu da dedim çünkü 4 yıldır hiç gebelik yaşamadım.
İlk transferim.kimyasalla sonuçlandı malesef😔 o yüzden test gununune kadar bekliycem bende. Evde test yapmak istemiyorum. Rabbim.saglikla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻 sağlıkla ilerlesin inşallah

Merhaba canım cevapladığın için çok teşekkür ediyorum ben normalda adet öncesi 1-2 gün kahverengi akıntı ile başlıyorum sonra kırmızıya çeviriyor ama dün sadece peçetede sulu pembemsı bir şey gördüm bu gün ama gelmedi doktoruma sordum yerleşme ola bilir söyledi kan gününü bekle dedi, çok üzüldüm bebeğini kaybetmeyine Allahım inşallah yeniden nasıb eder sıkı sıkı tutunurlar sana inşallah
Çok sağol canım amin inşallah. Bol bol pozitif görelim buralarda. senin de geldiği günden sonra bir daha gelmediyse inşallah yerleşme kanamasıdır olumlu düşün olumlu olsun inşallah bebeğin seninledir 🥰

Merhaba. Şimdi siz adet durumunuzu lekelenme durumunuzu daha iyi bildiğiniz için aslında siz daha iyi anlayabilirsiniz ki bu pembe nasıl bir kıvamda nasıl bir çoğunlukta normalde adet olduğunuzda böyle bir akıntınız oluyor mu ya da hiç böyle bir akıntı ile rastladınız mı çünkü size şöyle bir şey söyleyeyim Allah gönlünüze göre de versin
İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız 🙏 ben iki kere transfer olmuştum iki transferimde de hiçbir şekilde pembe lekelenme görmemiştim normalde benim adetim de lekelenme ile başlıyor ama üçüncü transferimde çok küçük yani size şöyle söyliyim iğne topuzu başı kadar o kadar küçüktü ki tabi ben günlük ped kullandığım için onu fark edebilmiştim hatta oturup ağlamıştım. kesin dedim hasta olacağım leke başlamış filan ama o kadar küçüktü ki kıl gibiydi çok ince bir ip gibiydi. kesin yine tutmadı filan böyle moduna girmiştim ve ben o ay hamile olduğumu öğrendim hiçbir belirti de yoktu dediğiniz gibi yine böyle bir adet sancılarım filan vardı ama böyle bir lekelenme de görünce evet dedim ben hasta oluyorum ama hamileydim tabi nasip olmadı Gebelm sonlandı evet bu bir işaret olabilir ama bunun devamlı çok çok önemli mesela sürekli oldu mu bundan sonra devam etti mi çünkü ben de bir kere öyle oldu çok küçük bir şekilde gelmişti bir daha da olmamıştı zaten. Hiç belirtim olmadığı için hamile olduğumu bile anlamamıştım. İnşallah Buda bebeğinizden size işarettir 🤲 güzel sonuçlar alırsın inşallah canım😘
Merhaba canım cevapladığın için çok teşekkür ediyorum ben normalda adet öncesi 1-2 gün kahverengi akıntı ile başlıyorum sonra kırmızıya çeviriyor ama dün sadece peçetede sulu pembemsı bir şey gördüm bu gün ama gelmedi doktoruma sordum yerleşme ola bilir söyledi kan gününü bekle dedi, çok üzüldüm bebeğini kaybetmeyine Allahım inşallah yeniden nasıb eder sıkı sıkı tutunurlar sana inşallah
Çok sağol canım amin inşallah. Bol bol pozitif görelim buralarda. senin de geldiği günden sonra bir daha gelmediyse inşallah yerleşme kanamasıdır olumlu düşün olumlu olsun inşallah bebeğin seninledir 🥰
inşallah canım Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah 🙏🏻💞

Hanımlar size birşey sorucam ilk defa trasnferden sonra afedersiniz ishal oluyorum ve baş edemiyorum. Günde kaç kere lavaboya çıkıyorum bilmiyorum. Acaba başına böyle birşey gelen var mı. Doktorum kabız olmamaya çalış olursan da diye yapmam gereken önerileri vermişti ben çok şükür hiç kabız olmadım ama bir kaç gündür ishalle baş edemiyorum. Farklı bi ilaç da kullanmıyorum aslında prograf aspirin estrofem progestandex progestan fitil birde vitaminlerim var başına böyle birşey gelen yardımcı olabilir mi. Acaba acile gidip serum mu bağlatsam bilemiyorum 🥺 transfer dahil bugün 10. Günüm

Hanımlar size birşey sorucam ilk defa trasnferden sonra afedersiniz ishal oluyorum ve baş edemiyorum. Günde kaç kere lavaboya çıkıyorum bilmiyorum. Acaba başına böyle birşey gelen var mı. Doktorum kabız olmamaya çalış olursan da diye yapmam gereken önerileri vermişti ben çok şükür hiç kabız olmadım ama bir kaç gündür ishalle baş edemiyorum. Farklı bi ilaç da kullanmıyorum aslında prograf aspirin estrofem progestandex progestan fitil birde vitaminlerim var başına böyle birşey gelen yardımcı olabilir mi. Acaba acile gidip serum mu bağlatsam bilemiyorum 🥺 transfer dahil bugün 10. Günüm
Bende ilk 8 gün kabıza yakın durumdaydım sonrasında 4 5 gün ishal oldum. Bence durumu doktorunuza bildirin

Bende ishal oldum.ama ben sebep olarak monodoks antibiyotiğe bağladım.2 kere opu oldum ikisinden sonra ya bunu ya da tetradox u verdiler.Antibiyotik yapmıştı o zamanlarda da.3 gün geçmesini bekledim.Bir gün boyunca Muz,haşlanmış patates,lapa pirinç ile düzelttim.sonraki gün öğlene geçmişti.çok lifli besleniyordum şimdi dengeledim.bir de ben magnezyum,b12 kullanıyorum.Onları içmedim bi kaç gün.dahiliye doktorum vermişti bunları.
İshalimi hemşireme söyledim normal dedi.Ama karın ağrısı yapıyordu.Bana ıkınma,eğilme falan demişlerdi oysaki.Muz haşlama patates pirinç pilavı nimet gibi geldi.

Nerdeyse aynı olacak evet🥹🥹🥹 ay ben neredeyse yüzüne yapacaktım 😔😔 o kadar çok geldi😔😔şimdi serumdan bugün haberim oldu. Bana sadece bugünkü rahim ignesini ve transfer günü yapılacak 4 iğneyi demişlerdi. Bugün ilaçları verirken serumda verdiler tutunmayı sağlaması içinmiş. Sanırım benim daha önceki düşüğüm ve kimyasalım nedeniyle yaptılar. Emriyolar genetiğe de gidemedi hücre vermedi. Evet pozitifi görürsem o günde serum yapılacakmis. Bir de kalp atışını duyduğumda serum alacakmisim. Vücut embriyoyu yabancı madde olarak algilamasin diye dediler. Estrofem devam. Progestan günde 6 tane. Prolutex iğne. Nidicard. Bugünkü rahim iğnesinin aynısını verdiler ama onu göbekten vuracakmışim sanırım. Endol var gece yatarken rektal alacağım. Ayın 29undan sonra da sabah akşam prograf diye bir hap içecekmisim. Ne çok ilaç var🥹🥹🥹 bunların saatini kaçırmam inşallah 🤲🏻🤲🏻
😂😂 ayy benim ilaçlarım da öyle koca bir liste. Günde 4 tane estrofem, 6 tane progestan fitil, prolutex iğne (karnımda aşırı ağrı yaptı yüzüstü yatamadım bile🥲), 6 tane nidicart bir de 29unda başlayacağım 2 tane prograf. Dünü eksiksiz atlattım ama baya karmaşık hepsini saati başka başka. Bu öğlen uygulanan fitil yüzünden sanırım gün içinde hiç dışarı çıkamayacağım. Dışarıda falan uygulanmazki o bir de 30dk yatmak gerekiyomuş sonrasında..

😂😂 ayy benim ilaçlarım da öyle koca bir liste. Günde 4 tane estrofem, 6 tane progestan fitil, prolutex iğne (karnımda aşırı ağrı yaptı yüzüstü yatamadım bile🥲), 6 tane nidicart bir de 29unda başlayacağım 2 tane prograf. Dünü eksiksiz atlattım ama baya karmaşık hepsini saati başka başka. Bu öğlen uygulanan fitil yüzünden sanırım gün içinde hiç dışarı çıkamayacağım. Dışarıda falan uygulanmazki o bir de 30dk yatmak gerekiyomuş sonrasında..
Günaydınnnnnnn.... Burdan bir arkadas deftere liste yapmış. Her yaptığında tık atıyor. Bende aynisini yaptım. Sende yapabilirsin. Alarmlari da kurdum.Ben çalışıyorum birde. Saat üç gibi çıkmak için izin isteyeceğim. Bakalım ne tepki verecekler 🙄🙄 adliyenin tuvaletinde de yapamam sanırım zaten geriyor 🙄🙄 dünkü serumda kaymış canım çok acıdı. Diyorum eşime ilaç mı bu kadar yakıyor acaba bir hemşireye sorsana çünkü çok yandı yahu. Baktılar megersem kaymış damarım şişmiş. Diğer kola yaptılar çok şükür bir buçuk saat geçti. Benim damarlarimi biraz zor buluyorlarda😔😔

Back
X