Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Genetikten kötü gelen embriyoya bişey yapılabiliyor mu gönderdik baktık kötü geldi diyelim bir tedavisi var mı? Arkadaşınız bu konuda nasıl bir yol izledi?
Hayir birsey yapılmıyor zaten rapor da transfer edilemez diye yazar. İmha ediliyor.

O zaman genetiğe embriyo göndermek çok da mantıklı bir yöntem değil diye düşünüyorum fiyat/performans açısından. Göndersek de bi tedavisi yoksa niye tercih ediliyor onu anlamadım

h

hayırlı olsunn sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🧿💓
Çok teşekkür ederim inşallah yükselmeye devam eder. Rabbim isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın. Hayırlı olanı sağlıkla, kolaylıkla bizlere nasip etsin Hep dualarımdasınız yol arkadaşlarım❤️🙏

hayırlı olsunn sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 💞💗🧿 bu arada transferden kaç gün sonra bu değer çıktı acaba eğer 12 yse değerlerimiz çok benzerr 🤭
Merhaba teşekkür ederim amin 🙏🏻 6 ncı gün 62,5 8nci gün 145 en son 12nci günde verdim 1313 geldi

Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallaahh çok sevindimmm :) kliniğine haber verdin mii
çok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin. Klinikte yaptırdım testimi. 2 gün sonra kan verdiğimde bilgi vereceğim. İğne ve ve vitaminlere devam edeceğim şu an

Kızlar sonucumu adlım 376 çıktı 🥹 2 gün sonra tekrar kan vermeye gideceğim
Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah bende sabah verdim bekliyorum henüz çıkmadı bana dua eder misin ? Zaman geçmiyor korkarak acıyorum e nabizi🥺

Genetikten kötü gelen embriyoya bişey yapılabiliyor mu gönderdik baktık kötü geldi diyelim bir tedavisi var mı? Arkadaşınız bu konuda nasıl bir yol izledi?
Bir arkadaşım yakın zamanda yaşadı bu durumu. Eşi sma taşısıyıcı olduğundan genetiğe gönderdiler embriyoyu maalesef sonuç taşıyıcı çıktı. Gittiği klinikte imza verip imha ettirmek zorunda kaldı

Merhaba teşekkür ederim amin 🙏🏻 6 ncı gün 62,5 8nci gün 145 en son 12nci günde verdim 1313 geldi
benim de 12. gün 1300 dü doktorum 2 gün sonra test yap dedi ben de 15. günde tekrardan kan verdim senin de 15. gün değerini çok merak ettimm 🤭 ama şimdiden 3 kan testi yapmışsın sanırım daha yapmazsın

benim de 12. gün 1300 dü doktorum 2 gün sonra test yap dedi ben de 15. günde tekrardan kan verdim senin de 15. gün değerini çok merak ettimm 🤭 ama şimdiden 3 kan testi yapmışsın sanırım daha yapmazsın
Yok yok yapmam doktorum yap demedi zaten 10 hazirana randevu verdi o zamana kadar tüm ilaçlarıma devam😊

Back
X