Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Merhaba arkadaşlar 21 mayıs ta 5. Gün embriyo transferi olmuştum.
Transfer + 9. Gun = 93
Transfer + 12. Gün = 384 şeklinde kan sonuçlarım geldi 🥹🤩
Doktorum bir daha kan vermemi istemedi artışı da gayet yeterli buldu. İki hafta sonra keseyi görmek için çağırdı. Acaba şuan kaç haftalık olarak sayılıyor bir de iki hafta bana biraz uzun geldi, bu şekilde mi oluyor genellikle. Deneyimleyen arkadaşlarımın dönüşleri olursa çok sevinirim 💐🤩
Bence 2 hafta daha iyi.Bizi pozitifmaldıktan 1 hafta sonra çağırdı bir tek kese gördük🤣 sen büyük ihtimal kese,yolk sac,kalp atışıhepsini göreceksin..Artışın güzel sıkıntı yok.Son reglin başlama günü ne zamandı.bana doktorum onu sordu onu girdiler dosyaya.ve ona göre hesapladılar

Benim negatif oldu sonucum. Pozitif gören arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla alın bebeklerinizi kucaklarınıza. ✨
Allah gönlüne ferahlık versin canım.İnşallah bir gün ve çok uzak olmayan bir gelecekte sende bebeğinin güzel haberini alacaksın.Dualarımız seninle canım🌸🫂

kızlar siz nasıl dayandınız test gününüze kadar bugün daha 2. Günüm zaman geçmek bilmiyo🥹 napsam bilemedim aklım sürekli orada başka bir şey düşünemiyorum nasıl sabrederim ayın 11ine kadar hiç bilmiyorum🙂 ilk günler bir de belirti olmuyo değil mi aşırı belirtisiz ve her zamanki gibi hissediyorum çünkü..

Kızlar bugün 10. Gün ve testim negatif çıktı malesef, hepiniz için ayrı ayrı mutlu oldum darısı benim gibi bekleyenlere🥲
Tüp bebek gerçekten zorlu bir süreç maalesef bazılarımız biraz daha fazla ugrasmak zorunda kalıyor ama umudunu hiçbir zaman kaybetme canım. Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verecektir ben inanıyorum🤲🏻

kızlar siz nasıl dayandınız test gününüze kadar bugün daha 2. Günüm zaman geçmek bilmiyo🥹 napsam bilemedim aklım sürekli orada başka bir şey düşünemiyorum nasıl sabrederim ayın 11ine kadar hiç bilmiyorum🙂 ilk günler bir de belirti olmuyo değil mi aşırı belirtisiz ve her zamanki gibi hissediyorum çünkü..
Canım gerçekten tüp bebek süreci bana sabretmeyi ve daha çok şükretmeyi öğretti. Taze embriyo yapıldı beşinci gün gelmek bilmedi hastaneye giderken yolda öğrendim gelişen embriyolarımın olduğunu. O beş gün bana geçmemişti sonrasında kan vermeye gitmek için bekledim yine 12 gün bana geçmedi. iki gün sonra beta artmış mı diye yine kan verdim yine zaman geçmedi şimdi kese zamanı yine zaman geçmiyor 😊

Canım gerçekten tüp bebek süreci bana sabretmeyi ve daha çok şükretmeyi öğretti. Taze embriyo yapıldı beşinci gün gelmek bilmedi hastaneye giderken yolda öğrendim gelişen embriyolarımın olduğunu. O beş gün bana geçmemişti sonrasında kan vermeye gitmek için bekledim yine 12 gün bana geçmedi. iki gün sonra beta artmış mı diye yine kan verdim yine zaman geçmedi şimdi kese zamanı yine zaman geçmiyor 😊
Sağlıkla doğurup kucağımıza alana kadar beklicez sabırla😂

Duygulandım🥲 inşallah çok teşekkür ederim🌸 sağlıkla bebişlerinizi kucaklayın inşallah
Kalbimin nasıl kırıldığını hissedebiliyorum hersey zamanla düzelecek tekrar ayağa kalkıp baştan denersin canim biz güçlü anneleriz pes etmek bize yakışmaz dualarım seninle :)

Ben sabah avakado, yumurta, ceviz, peynir falan tükettim arada çiğ kabak çekirdeği içi, muz ve yaban mersini. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği yedim Et, tavuk, çorba vs. Avakado, ceviz ve kabak çekirdeğini özellikle hemşirem tavsiye etmişti. Motivasyonun yüksek olsun olumlu düşün.Bende 11 haziranda kese için gideceğim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.🙏
Merhaba size tavuk konusunda herhangini bir uyarı da bulundular mı ?

Kızlar bugün 10. Gün ve testim negatif çıktı malesef, hepiniz için ayrı ayrı mutlu oldum darısı benim gibi bekleyenlere🥲
Amin canım.Tüm bekleyen kadınlarımızın kucakları dolsun.Allah sana ferahlık versin.Süreç zor yol uzun bunu en iyi bizler anlarız.Ama biliyoruz ki normal hemen gebe kalan kadınlardan da daha büyük olacak bizim mutluluğumuz.Senelerin beklemişliği,ilaçların,operasyonların acısını çıkarırcasına evlatlarımızı daha çok basacağız bağrımıza🙏🏼🌸 İnanıyorum ki seninde zamanın gelecek ve sevgiyle şefkatla kucaklayacaksın yavrunu🌸🫂 Dondurulmuş embriyon var mıydı canım?

Amin canım.Tüm bekleyen kadınlarımızın kucakları dolsun.Allah sana ferahlık versin.Süreç zor yol uzun bunu en iyi bizler anlarız.Ama biliyoruz ki normal hemen gebe kalan kadınlardan da daha büyük olacak bizim mutluluğumuz.Senelerin beklemişliği,ilaçların,operasyonların acısını çıkarırcasına evlatlarımızı daha çok basacağız bağrımıza🙏🏼🌸 İnanıyorum ki seninde zamanın gelecek ve sevgiyle şefkatla kucaklayacaksın yavrunu🌸🫂 Dondurulmuş embriyon var mıydı canım?
Çok teşekkür ederim destekleriniz için🩷 her cümle çok iyi hissettiriyor🩷 evet 6 tane daha pgtli embriyom var

Back
X