Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Benim de beşinci gün embriyosu. İkinci denememiz, ilki tutmuştu ama 23 haftalıkken kaybettim… Dondurulmuş bir embriyom daha vardı, kendimi hazır hissettiğim için onu deniyorum şimdi, 2 haziranda transfer oldum ☺️ ilkinde de bir belirti yoktu hatırladığım kadarıyla ama yine de vesvese etmekten kurtulamıyorum; “belirti olmaması doğal” diyorum ama gel de anlat yüreğime 😄
Anneler olarak aslında ne kadar güçlüyüz o gücü kendinizde bulup iyisi tekrar denemissiniz inşallah güzel haberler alırsınız kucağınıza alırsınız minik mucizenizi🥰 benimde ilk denemem her gün belirti arıyorum kendimde 😊

Herkese hayırlı bayramlar kızlar bugün 8. Günüm transfer sonrasi 5. Gün embriyosu koydular 1 tane bugün kasigimda hafif ağrim var test yapmayada korkuyorum 11inde test vercem sorum şu sizde belirtiler nelerdi ben bugün kendimi gayet normal hissediyorum sanki bu kötü bisey gibi geliyor tedirgin oluyorum ilk günlerdeki o ayak üşümesi biraz durdu dünden beri ne düşüneceğimi bilemiyorum 🥹🥹
Benimde 5. Gün transferiydi canım bazı arkadaşlarda hiç belirtileri olmamış buna rağmen pozitif görenler olmuş. Benim transferden bir kaç gün sonra kasıklarda, belde ve göğüslerde ağrım oldu sonrasında göğüs çevremde küçük bezeler çıktı ve göğüs halkam genişledi. Adet ağrısı gibi gibi ağrılarım hala oluyor bir de su şeklinde arada akıntılarım oluyor. Rabbim isteyen herkese hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏

Ne
Anneler olarak aslında ne kadar güçlüyüz o gücü kendinizde bulup iyisi tekrar denemissiniz inşallah güzel haberler alırsınız kucağınıza alırsınız minik mucizenizi🥰 benimde ilk denemem her gün belirti arıyorum kendimde 😊
Ne güzel demişsiniz, annelik biraz da delilik işi, inanın nasıl o gücü buldum bilmiyorum ben de bazen şaşırıyorum 😅😅 hep beraber sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah 😍🩵🌸 sonrasında şubat anneleri topiğinde buluşalım hatta 😍😍🩵 aminnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ne

Ne güzel demişsiniz, annelik biraz da delilik işi, inanın nasıl o gücü buldum bilmiyorum ben de bazen şaşırıyorum 😅😅 hep beraber sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah 😍🩵🌸 sonrasında şubat anneleri topiğinde buluşalım hatta 😍😍🩵 aminnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Amin inşallah 🥰olur buluşalım yine birbirimize destek oluruz hep birlikte 🤗🤗

Merhabalar herkese iyi bayramlar diliyorum,nice güzel haberler aldığımız günler görelim inşallah 🙏🏻 10.gün testim 217 12.yani bugün testim 460 çıktı
Doktorum yükselme iyi dedi merak ettiğim bir şey var kaç gün sonra kese görmeye çağırdılar sizleri?
Benim doktorumda 12. Günde test yaptir dedi 5. Gün embriyosu transfer etti çarşamba gunu doluyor salı yaptırsam mi sizce

Benim doktorumda 12. Günde test yaptir dedi 5. Gün embriyosu transfer etti çarşamba gunu doluyor salı yaptırsam mi sizce
Benimde 5.gün embriyosu çift transfer oldum ama 10.gün bakın demişlerdi biz tabiki dayanamadık 8.gün baktırdık pozitifi gördük diğer transferlerimde de hep 10.gün baktırın demişlerdi hep erken baktırmıştım tabiki önermiyorum erken baktırmayı ama dayanabilene :)

Benimde 5.gün embriyosu çift transfer oldum ama 10.gün bakın demişlerdi biz tabiki dayanamadık 8.gün baktırdık pozitifi gördük diğer transferlerimde de hep 10.gün baktırın demişlerdi hep erken baktırmıştım tabiki önermiyorum erken baktırmayı ama dayanabilene :)
Sizin kacinci denemeniz acaba

Benim değerim düşmüş bugün kan vermiştim 61e düşmüş kimyasal sanırım. Çok üzgünüm içim paramparça o sevinci yaşayıp da iki gün içinde böyle olmak çok ağladım. Seneler sonra mutlu haberi almıştım. Ama gitti…
Kıyamam ya doktorunla konuştun mu peki hemen moralini bozma

Benim değerim düşmüş bugün kan vermiştim 61e düşmüş kimyasal sanırım. Çok üzgünüm içim paramparça o sevinci yaşayıp da iki gün içinde böyle olmak çok ağladım. Seneler sonra mutlu haberi almıştım. Ama gitti…
Lütfen üzülme sağlıklı olsaydı tutunurdu önemli olan sağlıklı embriyo olması sen hamile kalabiliyorsun demekki bundan sonra da olacaktır bende kimyasal yaşadım lütfen üzülme senin psikolojin çok önemli asla bunları kolay olduğunu düşünerek söylemiyorum ama biz güçlüyüz güçlü olmalıyız 🙏🏻

Merhabalar herkese iyi bayramlar diliyorum,nice güzel haberler aldığımız günler görelim inşallah 🙏🏻 10.gün testim 217 12.yani bugün testim 460 çıktı
Doktorum yükselme iyi dedi merak ettiğim bir şey var kaç gün sonra kese görmeye çağırdılar sizleri?
İkinci artışa yeter dedikten tam iki hafta sonra çağırdı doktorum 🥰 sağlıcakla gelsiiin 🤗

Evet benim doktorumda öyle dedi hayırlısı olsun sizin içinde sağlıkla gelsinn 🙏🏻😍 çift embriyo transferi oldum en büyük merakım ikiside tuttu mu :)
Ayy inşallah inşallah 🥰 benim tek embriyo transferi ama sonradan değerin artışından dolayı acaba bölünmüş olabilir mi diye bir düşündü doktorum bakalım kese zamanı göreceğiz 💐🙏💙

Back
X