Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Kuzum çıkabilir o zaman ay çok heyecanlı. Test günün ne zaman?
Test günüm çarşamba 12 gün sonra yaptır dedi doktor ama ben de hiç bir belirti yok bugün önceki günlerde ayak üşümesi baya vardı bel ağrısı yaptı özellikle 4. 5. Gun de kasiklarimda agri olurdu arada bugün hiç bisey yok o beni tedirgin etti açıkçası birazcık moralim bozuldu 😞

Test günüm çarşamba 12 gün sonra yaptır dedi doktor ama ben de hiç bir belirti yok bugün önceki günlerde ayak üşümesi baya vardı bel ağrısı yaptı özellikle 4. 5. Gun de kasiklarimda agri olurdu arada bugün hiç bisey yok o beni tedirgin etti açıkçası birazcık moralim bozuldu 😞
Hayır hiç öyle düşünme belirti olması ya da olmaması hiçbir anlam ifade etmiyor. Zaten regl belirtileri ve gebelik belirtileri aynı biliyorsun. İnşallah pozitif olucak testlerimiz 🩷

İnşallah canım ya böyle konuşunca biraz olsun insanın içi rahatlıyor 😊 peki sen ne durumdasın
Kuzum valla evde yuvarlanıp duruyorum belirti kovalamadan test gününü bekliyorum. Benim daha 3 gün oldu ama hiç belirtim yok mesela olan birkaç ağrı da progesterondandır diye takmıyorum. İnşallah her şey çok güzel olucak bizim için 🙏🏼🩷

Bende hiçbir belirti yok gibi görünüyor, göğüs ağrısı bari olsaydı o da yok 🥲🥲 nedense kendimi yiyorum biraz biraz 😔 test günüm 12 haziran, o güne dek evde test de yapmayacağım, kliniğe gideceğim direkt kanı orada vereceğim ama o güne dek ruh sağlığım Allaha emanet 🥲🥲🥲

Back
X