Mayıs ayı hamilelik planlayanlar gelin konuşalım 🥰🥰🥰🥰

Arkadaşlar
Hadi bu ay beraber takip yapalım 🥰

Son regli tarihim 29 Mart
Halen regliyim geçen ayda denedik olmadı kısmet bu aya

Gelin takiplerimizi beraber yapalım 🥰
Geçen ay 10 da oldum ama bu ay olmadım 3 gün geçti tiroit hapı verdi dr o geciktirdi mi hamilemiyim hiç bilmiyorum

Canım neden test yapmıyorsun?
Ya kullandığım ilaç geciktirme yapıyormuş 3 sene oldu çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyoruz geçen ay başka dr gittim o da şeker hapı ve troid ilaçı verdi onları kullandım 3 gün gecikti yapma dediler bekle sonra bi tanıdığım o ilaç kullandım ilk ay 10 gün gecikme yaptı deyince tabi üzüldüm 😢😢😢😢

Ay bende yerimi alayım şurda 🤣 belki bu ay tutar kim bilir 🤣

Selam canım ben mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim herkese nasip olur inşallah
Canım bi konu altında mesajlasmıstık yine. Sen gynoseed jel kullanmıstın değil mi? Bir şey sorucam bu tüplerin çubukları tam vajina içine yerleşmesi gerekli mi? Çok rahatsız edici iğne gibi batıyor ya birazcık 🥲 yarıya kadar kullanabildim sence bir fark olur mu 🥲

Canım bi konu altında mesajlasmıstık yine. Sen gynoseed jel kullanmıstın değil mi? Bir şey sorucam bu tüplerin çubukları tam vajina içine yerleşmesi gerekli mi? Çok rahatsız edici iğne gibi batıyor ya birazcık 🥲 yarıya kadar kullanabildim sence bir fark olur mu 🥲
Ne işe yatıyor bu jel canım?

Slm kızlar Bende yerimi alayım çatlama 3 Mayıs bat 16 Mayıs ama iki aydır yumurtlamadan sonraki 11. gün kahverengi lekenlenme oluyor 3 gün boyunca 4. gün adete çeviriyor bakalım bu ay beklemedeyim. Kendinizde farkettiğiniz değişiklikler belirtiler var mı?

Selam kızlar bende şurada bir yerde kalayım 1 ve 2 Mayıs pik 3 Mayıs çatlama geç yumurtlama oldu regl tarihiminden emin değilim o yüzden bu ay umutluyum inşallah hepimiz güzel haberler alırız 🙏🏻

Bende hepsini yerleştirmedim evet acıtıyor biraz ama basınçlı sıkıyon ya bence bişey olmaz ya

Canım nasılsın,
Ya çok bakamadım bende oğlum biraz hasta idi.
Yumurtalamaya benim 6 gün kaldı.
Sende ne var ne yok canım
Benim yumurtlama donemleri gecti adete 8 gun kaldi ama sanirim tam degerlendiremedim hic bir sey de hissetmiyorum bu sefer bakalim ne olacak

Merhaba kızlar bende varım aranıza katılabilirim☺️ Bu ay 2.klomen kullanışım. Çatlatma iğnesi oldum Çarşamba günü ve 36 sonrası ilişki dedi doktorum. Bu ay farklı olarak ilk kez jel kullandım inşallah faydası olur. 🤲 BAT 23mayis

Merhabalar 🍀
Bende aranıza katıla bilir miyim ?
Son adet tarihim 5 Nisan
Tahmini adet tarihim 1 Mayıs
Adet gecikmemin 5. Günü kan verdim negatif çıktı
Bugün 10. Gününde sabah çamurumsu bi akıntı oldu
Regl mı yoksa yerleşmemi Bilemedim
Geç döllenme fln olabilir mi ?

Slm kızlar Bende yerimi alayım çatlama 3 Mayıs bat 16 Mayıs ama iki aydır yumurtlamadan sonraki 11. gün kahverengi lekenlenme oluyor 3 gün boyunca 4. gün adete çeviriyor bakalım bu ay beklemedeyim. Kendinizde farkettiğiniz değişiklikler belirtiler var mı?
Merhaba. Çatlama günlerimiz aynıymış var mı belirtiniz falan

Merhaba. Çatlama günlerimiz aynıymış var mı belirtiniz falan
Merhaba evet aynı güzel haberler paylaşırız inşallah🌸 öyle aman aman bir belirtim yok bugün biraz şişkinliğim vardı kabızlık var bir kaç gündür ara arada belim ağrıyor kasıklarımda hafif gerilme ve batma var sizde

Merhaba evet aynı güzel haberler paylaşırız inşallah🌸 öyle aman aman bir belirtim yok bugün biraz şişkinliğim vardı kabızlık var bir kaç gündür ara arada belim ağrıyor kasıklarımda hafif gerilme ve batma var sizde
Amin inşallah 🙏🏻
Bende göğüs hassasiyeti var biraz kasık bel sırt ağrısı uyku hali valla ilk hamilelik semptomlarıma benziyor ama çokta heveslenmek istemiyorum

Merhaba ben de katılayım ilk denememiz bizim de 6 aylık evliyiz ben korunmadim eşim korundu sadece. Son 3 aydır ovulasyon testiyle kendimi denedim vucut sinyallerimle testin tuttugunu gordum 3. Ayda bebek denemesini yaptik. Sat 23 nisan bat 19 mayis. 4unde sabah piki gordum. 2 gunde bir değerlendirdik o gunu de degerlendirdik sonrasi zaten her gun 🤭 bakalim ilk denemede ne bekliyor bizi. Normalde adetim programdaki bat tarihinden 1 gun once bazen 2 gun once ya da tam gununde gelir. 34 yasindayim hic duzensizlik yasamadim sukur. Adetime 10 gun var. 2 gundur kasik agrisi yasiyorum bugun goguslerim sismeye basladi. Normalde adet belirtilerimi adetime 5 gun kala yasamaya baslarim her ay kesinlikle asiri bir gogus hassaaiyetim olur adete 1 gun kala da kasik agrim olur adet baslayinca artar. Bu sefer 12 gun kala kasik agrilarim oldu. Bilmiyorum artik psikolojik mi yoksa iceride buyuksehir belediyesi mi calisiyor bekleyip gorecegim 🤭
Merhaba benimde şuan aynı belirtilerim var ovulasyondan 3-4 gün sonra başladı göğüs ağrılarım dokunamıyorum kesinlikle sol kasık la alt karın ağrısı normalde bnm de 1-2 gün kala başlardı beklemelerdeyiz :))

Anladım canım. Doktorum bana argifertil vermişti ama alıp kullanmadım daha. Çok pahalı geldi. 🥺
Benim aldıgım gynoseed 600 küsürlerdeydi canım. O degil de asıl takviyelere dünya para gitti bu ay 🥺 napalım olur da inşallah değer buna 🌸

Back
X