Mayis ayi icinde hamile olmak icin cabalayanlar gelin birlikte bekleyelim

Bende bu ayda 2 ayrı hüsrana uğrayanlardanım Adetim 20 gün gecikti bu sefer kesin dedim test yaptım sonuç yine tek çizgi. Kan testi verdim belki belli olmamıştır diye yine hüsran ama hala adet olmadım over sendromu olabilirmiş

Hanimlar bende polikistikover var 1 yildir bebek kendi cabamla deniyorum olmuyor bu ay klomen kullandim ayin 17 sinde bitti. 22 sinde dr gittim sag yumurtan 23 m dedi hemen catlama ignesi vuralim dedi. Ertesi gun birlikte olun hamile kalmaman icin bir neden goremiyorum dedi. Bu ay bence hamile kalirsin dedi :)Neyse ben igne oldum ertesi gun ovulasyon testi yaptim pozitif çıktı. O günü degerlendirdik insallah hamile kalirim dua edin kizlar. Yalniz kasiklarim iliski sirasinda cok agridi ozellikle sag taraf. Igne yuzunden mi. Bilgisi olan var mi

Benim bat 28 30 mayis arasi ama buraz umudum vardi ama sivilcem çıktı her adet oncesi oldugu gibi acaba hamile olsam da çıkar mı ki bilgisi olan var mi

Benim bat 28 30 mayis arasi ama buraz umudum vardi ama sivilcem çıktı her adet oncesi oldugu gibi acaba hamile olsam da çıkar mı ki bilgisi olan var mi
Hamilelik belirtisi ile adet belirtileri birbirine çok yakın ama günün 5 gün geçmeden ümitlenme dikkat et ama ümitlenme benim üç geçti sonra regl oldum sen olmazsın inşallah

kızlar bugun kasık agrım yok sadece belım agrıyor yuzumde sıvılcelerım var cıktı yanı benımde yarın son gun eger yarın olmazsam hamıle olabılırmıyım acaba cok ksık agrım yok ama neden acaba

KIZLAR bugün catlatma ignesinden sonraki 6. Günüm dün kasıklarım da baya batmalar yaşadım ve ağrılar oluyo baskı hissediyorum kasıklarımda özellikle sol tarafı sizce normalmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…