- 24 Nisan 2017
- 148
- 86
- 18
- 37
Amin inşallah Rabbim bize de sağlıkla hayırla nasip etsin.İnşallah bu ay hepimiz için hayırlı haberler alırız. Mübarek ayda rabbim bizlere sağlıklı bebekler verir
Biz üç aydır yapıyoruz.benım esım gelmıyor yapmam dıyor tahlıl falan
Canımm pıhtılaşma testi sonuçlarını aldın mı? Nasıl çıktı merak ettim.Ben de 2 düşük yaptim bu ay beklemedeyim
Hamilelik belirtisi ile adet belirtileri birbirine çok yakın ama günün 5 gün geçmeden ümitlenme dikkat et ama ümitlenme benim üç geçti sonra regl oldum sen olmazsın inşallahBenim bat 28 30 mayis arasi ama buraz umudum vardi ama sivilcem çıktı her adet oncesi oldugu gibi acaba hamile olsam da çıkar mı ki bilgisi olan var mi
Ben de bunay çok ümitlenmiştim sanki belirtiler farklı gibi geldi ama olmadı . O yüzden fazla yıpratma kendini ama inşallah hamişsindirBenim bat 28 30 mayis arasi ama buraz umudum vardi ama sivilcem çıktı her adet oncesi oldugu gibi acaba hamile olsam da çıkar mı ki bilgisi olan var mi
Bende sordum ama bizim gibi olan yok galibaKIZLAR bugün catlatma ignesinden sonraki 6. Günüm dün kasıklarım da baya batmalar yaşadım ve ağrılar oluyo baskı hissediyorum kasıklarımda özellikle sol tarafı sizce normalmi acaba
Vermesede gidip alabilirsin eczaneden.sonuçta doktor kullan demiş cnm.reglin 3.günü geçmediyse hemen başla cnm bu ay kaçmasınTeşekkür ederim canım sorayım bakalım vericek mi inşallah bu defa olur ya
Sen dedemi aynı seylere oluyo canmBende sordum ama bizim gibi olan yok galiba
2 gün ağrıdı ama bugun ağrım olmadı. sadece şişkinliğim var. bu durum normal mi neye işaret anlamadım.Sen dedemi aynı seylere oluyo canm
Senin iğneden sonra kaçıncı günün canm2 gün ağrıdı ama bugun ağrım olmadı. sadece şişkinliğim var. bu durum normal mi neye işaret anlamadım.
bu pazartesi öğlen vurundumSenin iğneden sonra kaçıncı günün canm
Bugün 4. Gun senin ozaman ayy hadi hayırlısı kuzum ya inşallah tutar tutunur bebislerbu pazartesi öğlen vurundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?