Mayis ayi icinde hamile olmak icin cabalayanlar gelin birlikte bekleyelim

Doktora gittim doktor yumurtalıkların çok iyi dedi çok genç zaten regl günüm hiç şaşmaz nasip zamanı var demekki

merhabalar aranıza kabul ederseniz benim de bi maruzatım olacak adet tarihimden 5 gün evvel ilk kez korunmasız ilişki oldu eşimle ve bi daha olmadı bugün adetimden 1 gün gecikti tabiikide adet olacakmışım hissi var göğüsler şişti karında gaz ishal aynı zamanda buna bağlı mide bulantısı üşüttüm muhtemelen ya bana bişe söleyin ne oluyor bebek mi geliyorr inşaallllaaaaahhh....

Selam kizlarr benide araniza Alirmisiniz
Bat bilmiyorum adetlerim cok duzensiz ovu testi yapiyorum hic tikirti yok 21. Gundeyim

bende beklemeeyım 3gunum reg olmama ıns olmam kzlar dua edın asırı kasık agrım var bıde cok halsızım gogus uclarımda da agrı var belırtı var bıde akıntım var az bunlar hamılelık belırtısı olabılır mı sızc

Kizlar yumurtalarim buyumus 19 mm hem sagda hem solda 2 tane yumuslar klomen dun bitmisti estrofem e basla dedi ve progestan hap verdi bu ay gecen ay vajenden fitil olarak almistim progeston i bu ay hapa cevirdi ama progestana ne zaman basliycami sormayi unuttum cok konusmaktan tahlil lerim ve rahim filmim ve yumrtalar hakkinda cok konusunca unuttum sormayibilgisi olan varmi

Olabilir canım benim bat 27 senin kaç ? Günün geçince test yap

Biz de eşimle Cuma günü gideceğiz onun değerlerine baktıracağız sperm hareketsizliği var bakalım bu ay ne diyecek doktor bu ay da gidersek üç aydır düzenli gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…