- 24 Nisan 2017
- 148
- 86
- 18
- 37
Doktora gittim doktor yumurtalıkların çok iyi dedi çok genç zaten regl günüm hiç şaşmaz nasip zamanı var demekkiCanim benim evet üzülüyor insan ama şöyle düşün bu ay da bitince hemen başlarsın. İncir kürü yap canım soğan ilk aşama incir kürü yumurta sayısını artırıyor ve yumurtlama zamanını düzenliyor bu ay da onu denersin
İnşallah güzel haberleri de veririz derdimiz paylaştığımız gibi ,Allah büyük bir zamanı var demekkiNapıcaz yaaa off
Olabilir canım benim bat 27 senin kaç ? Günün geçince test yapbende beklemeeyım 3gunum reg olmama ıns olmam kzlar dua edın asırı kasık agrım var bıde cok halsızım gogus uclarımda da agrı var belırtı var bıde akıntım var az bunlar hamılelık belırtısı olabılır mı sızc
Benim hiç bir sıkıntım yoktu bana femare verdi doktor ama kullanmadım ,daha önce birini kullandın mı?Bugün doktor kontrolüm var bakalım bu defa ne vericek sizce yine klomen mi femara mı istesem hangisi daha iyi olur
2 defa klomen kullandım canımBenim hiç bir sıkıntım yoktu bana femare verdi doktor ama kullanmadım ,daha önce birini kullandın mı?
Femare kullan doktorun önerirse etkili bir ilaç diye duydum2 defa klomen kullandım canım
Ben de pişman oldum keşke kullansaydım.Femare kullan doktorun önerirse etkili bir ilaç diye duydum
Teşekkür ederim canım sorayım bakalım vericek mi inşallah bu defa olur yaBen de pişman oldum keşke kullansaydım.
Aynen bende 2 gün geçince umutlandım ama yine hüsranBu ay da kırmızıları gördüm
İnşallah canım.Teşekkür ederim canım sorayım bakalım vericek mi inşallah bu defa olur ya
Benim de üç gün geçti üçüncü gün kahverengi geldi insan biraz umutlanıyo sonrası malumAynen bende 2 gün geçince umutlandım ama yine hüsran
İnşallah bu ay hepimiz için hayırlı haberler alırız. Mübarek ayda rabbim bizlere sağlıklı bebekler verirBenim de üç gün geçti üçüncü gün kahverengi geldi insan biraz umutlanıyo sonrası malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?