Tabi canim dikkatli olursun. Çok zıplama canım hateketlerin basit olursa faydası bile olabilir tabiki ama dikkatli ol lütfenİnşaallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Hoca bi sıkıntı olmaz hamileliği öğrenir öğrenmez bırakırsın dedi. Ama karın kaslarını çalıştırıyoruz hoplayıp zıplıyoruz ya içime bi kuşku düştü
Nasılsın regl oldum mu?İyi akşamlar bugün regli olmadım hala inşallah hayırlı haberi alırım Allah rızası için bana dua edermisiniz? Çok gerginim beklemek çok zor yaaa
İnşallah olmazsın arkadsim ya insllah bebeginin belirtisidir insllah. Haberlerini bekliyorumBenim regl 20 Mayıs olmadım ama oldum olacam gibi belim ve bacaklarım ağrıyor acaba bu güzel haberi ne zaman alacaz Rabbim tez zamanda bize de sağlıklı hayırlı evlatlar versin,çok istiyorum ya regl olacam diye annemlere geldim olunca strese giriyorum eşimi de üzüyorum
İnşallah yaaa aslında hic kimseyi görmek istemiyorum ,böyle zamanda sırf esiminde psikolojisini bozmamak için geldim annemlere ağladım ağlayacam çok istiyoruz Rabbim bizlere de hayırla sağlıklı evlatlar nasip etsin.İnşallah olmazsın arkadsim ya insllah bebeginin belirtisidir insllah. Haberlerini bekliyorum
Çok iyi anlıyorum seni canim ama kendini üzme Allahtan geldiğini biliyoruz. Belki de regl belirtisi değildir arkadaşım üzülme stres te çok önemli faktör. Bekleyeceğiz insllah bizde anne olacağız ınaniyorum. Şimdi kendini toparla ve dua et canim üzme kendini hadiİnşallah yaaa aslında hic kimseyi görmek istemiyorum ,böyle zamanda sırf esiminde psikolojisini bozmamak için geldim annemlere ağladım ağlayacam çok istiyoruz Rabbim bizlere de hayırla sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Sıkıntı etme kuzum güçlü ol dua et olcak stres yaparsan prolaktin hormonun artar güzel seyler düşün bazı yaşadığımız ağrılar psikolojik olAbiliyorİnşallah yaaa aslında hic kimseyi görmek istemiyorum ,böyle zamanda sırf esiminde psikolojisini bozmamak için geldim annemlere ağladım ağlayacam çok istiyoruz Rabbim bizlere de hayırla sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ne yapayım arkadaşım çok istiyoruz kardeşim de ablam da beklemediler istediği zaman oldu,gıpta ile bakıyorum bir arkadaşım vardı bu ay deneyelim dedi o ay oldu ,inan takmayacam dedim orucumu tutarım bari dedim ama elim de değil bu ay eşime iki kavanoz macun yedirdim ben soğan kürü yaptım nasipÇok iyi anlıyorum seni canim ama kendini üzme Allahtan geldiğini biliyoruz. Belki de regl belirtisi değildir arkadaşım üzülme stres te çok önemli faktör. Bekleyeceğiz insllah bizde anne olacağız ınaniyorum. Şimdi kendini toparla ve dua et canim üzme kendini hadi
İnş olur canım 23 mayıs adet tarihim gelmesin diye dua ediyorum güzel haberi birlikte veririz Allahın izniyleNe yapayım arkadaşım çok istiyoruz kardeşim de ablam da beklemediler istediği zaman oldu,gıpta ile bakıyorum bir arkadaşım vardı bu ay deneyelim dedi o ay oldu ,inan takmayacam dedim orucumu tutarım bari dedim ama elim de değil bu ay eşime iki kavanoz macun yedirdim ben soğan kürü yaptım nasip
Maalesef canım yine oldumNasılsın regl oldum mu?
Napıcaz yaaa offMaalesef canım yine oldum
Bilmiyorum valla rabbimin bir bildiği vardır elbet herşeyde bir hayır var diyeceğiz beklicezNapıcaz yaaa off
Bende bugün test yaptım negatif cıktıBilmiyorum valla rabbimin bir bildiği vardır elbet herşeyde bir hayır var diyeceğiz beklicez
Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile bebişlerimizi versinBende bugün test yaptım negatif cıktı
Bittikten 4 gün sonra oluyorsun canım. Adet söktürmek icin mi verdi hormonlar da mı sıkıntı varkizlar adetim 10gun gecikdi gebelikde yok duphaston verdi..ne zaman adet olurum?? 14hapdan 6si kaldi 8in kullandim..kullanmaya devam ediyorum.ama adetim halen yok
Canim benim evet üzülüyor insan ama şöyle düşün bu ay da bitince hemen başlarsın. İncir kürü yap canım soğan ilk aşama incir kürü yumurta sayısını artırıyor ve yumurtlama zamanını düzenliyor bu ay da onu denersinNe yapayım arkadaşım çok istiyoruz kardeşim de ablam da beklemediler istediği zaman oldu,gıpta ile bakıyorum bir arkadaşım vardı bu ay deneyelim dedi o ay oldu ,inan takmayacam dedim orucumu tutarım bari dedim ama elim de değil bu ay eşime iki kavanoz macun yedirdim ben soğan kürü yaptım nasip
sokturucu olarak verdi canim.aslinda adetlerimde bir sorun yok 1kizim var 22aylik.kardesi olsun istedik ama tekrardan adet duzenim bozulduBittikten 4 gün sonra oluyorsun canım. Adet söktürmek icin mi verdi hormonlar da mı sıkıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?