Mayis ayi icinde hamile olmak icin cabalayanlar gelin birlikte bekleyelim

İnşaallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Hoca bi sıkıntı olmaz hamileliği öğrenir öğrenmez bırakırsın dedi. Ama karın kaslarını çalıştırıyoruz hoplayıp zıplıyoruz ya içime bi kuşku düştü

Tabi canim dikkatli olursun. Çok zıplama canım hateketlerin basit olursa faydası bile olabilir tabiki ama dikkatli ol lütfen

Benim regl 20 Mayıs olmadım ama oldum olacam gibi belim ve bacaklarım ağrıyor acaba bu güzel haberi ne zaman alacaz Rabbim tez zamanda bize de sağlıklı hayırlı evlatlar versin,çok istiyorum ya regl olacam diye annemlere geldim olunca strese giriyorum eşimi de üzüyorum

İnşallah olmazsın arkadsim ya insllah bebeginin belirtisidir insllah. Haberlerini bekliyorum

İnşallah olmazsın arkadsim ya insllah bebeginin belirtisidir insllah. Haberlerini bekliyorum
İnşallah yaaa aslında hic kimseyi görmek istemiyorum ,böyle zamanda sırf esiminde psikolojisini bozmamak için geldim annemlere ağladım ağlayacam çok istiyoruz Rabbim bizlere de hayırla sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Çok iyi anlıyorum seni canim ama kendini üzme Allahtan geldiğini biliyoruz. Belki de regl belirtisi değildir arkadaşım üzülme stres te çok önemli faktör. Bekleyeceğiz insllah bizde anne olacağız ınaniyorum. Şimdi kendini toparla ve dua et canim üzme kendini hadi

Sıkıntı etme kuzum güçlü ol dua et olcak stres yaparsan prolaktin hormonun artar güzel seyler düşün bazı yaşadığımız ağrılar psikolojik olAbiliyor

Ne yapayım arkadaşım çok istiyoruz kardeşim de ablam da beklemediler istediği zaman oldu,gıpta ile bakıyorum bir arkadaşım vardı bu ay deneyelim dedi o ay oldu ,inan takmayacam dedim orucumu tutarım bari dedim ama elim de değil bu ay eşime iki kavanoz macun yedirdim ben soğan kürü yaptım nasip

İnş olur canım 23 mayıs adet tarihim gelmesin diye dua ediyorum güzel haberi birlikte veririz Allahın izniyle

kizlar adetim 10gun gecikdi gebelikde yok duphaston verdi..ne zaman adet olurum?? 14hapdan 6si kaldi 8in kullandim..kullanmaya devam ediyorum.ama adetim halen yok

Canim benim evet üzülüyor insan ama şöyle düşün bu ay da bitince hemen başlarsın. İncir kürü yap canım soğan ilk aşama incir kürü yumurta sayısını artırıyor ve yumurtlama zamanını düzenliyor bu ay da onu denersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…