Bunda belli degil cnm yaTatlum görüyorsun mu şimdi de
Sen ciddi misin kuzum ya o zaman Ben atlıyorum camdan ağaşıEki Görüntüle 1990909
Bunda belli degil cnm yatestlere takılma biraz daha bekle oyle yap. Bak ben yaptım boyle cıktı ama adet oldum
Atlama atlama sakin ol biraz daha bekle bakalım :) bat ne zamanSen ciddi misin kuzum ya o zaman Ben atlıyorum camdan ağaşı
Belli değil ki bebeğim yaAtlama atlama sakin ol biraz daha bekle bakalım :) bat ne zaman
Kiz bu senin mi bunda var ikinci çizgi amaaaEki Görüntüle 1990909
Bunda belli degil cnm yatestlere takılma biraz daha bekle oyle yap. Bak ben yaptım boyle cıktı ama adet oldum
Çok ince bi çizgi var sanki canım yaa insallah vardir bebisBebeğim bişey görüyor Musun bunda
Var ama adet oldum hemde testi yaptıkten 6 saat sonra falanKiz bu senin mi bunda var ikinci çizgi amaaa
Cnm sen o zaman pazartesi tekrarla testini inşAllah vardır bebişinBelli değil ki bebeğim ya
Evde testte çığır topiğini hatırlıyor musunuz kızlar orda ki gibi kanla yapmıştım test onda çizgi ben burdayım diyor yıkamama rağmen
İnşallah canım ya geçen ay arkadaşım a yaptırdım hamile olduğunu öğrendi bu yöntemle https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-testinde-cigir.993586/page-221#post-51230871 bakmak istersen diye link attımİsrar testine kan mı damlatılıyorbu ara ben testlerde cok az hayali cizgi görüyorum . İnşAllah hamilesindir cnm
Tesekkurler cnm bi göz atayımİnşallah canım ya geçen ay arkadaşım a yaptırdım hamile olduğunu öğrendi bu yöntemle https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-testinde-cigir.993586/page-221#post-51230871 bakmak istersen diye link attım
Canim gelecek adet tarihinden 14 gun geri say cikan tarihten 7 gunu degerlendirmen lazim yani bence 3 mayis 10 mayis arasi degerlendir derim bir gun yap 1 gun dinlen bence17 mayıs yumurtlama günüm. 12sinden itibaren değerlendireyim diyorum.
Hee anladim tesekkur ederim)Beklenen adet tarihi demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?