- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Cok amin Tum bekleyenler insallah
Tatlim alttan muayene cok basit hic altina bakmadan ultrosan cubugunu vajene yerlestiriyor korkma asla insallah bu ay hamile kalirsin canim banada dya edin benim dualarim sizlerleSelam kizlar bir senedir korunmuyorum ama ikinciye hala hamile kalamadim bu ay klomen kullanmaya basladim bugun bitiyor doktor iki gun sonra gel dedi ama haftasonu diye yarin gidecegim alttan ultrason yapcam ona gore gel dedi cok korkuyorum hic oyle muayene olmadim
Sen ben degil canim rabbim isteyen hersekese bekletmeden versin insallah korkuyorum aciyacak diye bazi arkadaslar aciyo sonra da agri oluyor falan dediler korktumTatlim alttan muayene cok basit hic altina bakmadan ultrosan cubugunu vajene yerlestiriyor korkma asla insallah bu ay hamile kalirsin canim banada dya edin benim dualarim sizlerle
Yok hic kendini kasma hic bir seycikler olmuyo rahat ol zaten iliskide benzerini yasiyoruzSen ben degil canim rabbim isteyen hersekese bekletmeden versin insallah korkuyorum aciyacak diye bazi arkadaslar aciyo sonra da agri oluyor falan dediler korktum
Insallah canim cok tedirginim ama gitmek zorundayimYok hic kendini kasma hic bir seycikler olmuyo rahat ol zaten iliskide benzerini yasiyoruz
Bebisler icin herseye katlanan mukemmel anne ve anne adaylari :)Insallah canim cok tedirginim ama gitmek zorundayim
Canim alttan muayene çok basit bende senin gibi korkuyordum. Muayene sırasında hiç bişey anlamiyosun bile zaten çok kisa sürüyor.sadece rahat ol başka birşey yokSelam kizlar bir senedir korunmuyorum ama ikinciye hala hamile kalamadim bu ay klomen kullanmaya basladim bugun bitiyor doktor iki gun sonra gel dedi ama haftasonu diye yarin gidecegim alttan ultrason yapcam ona gore gel dedi cok korkuyorum hic oyle muayene olmadim
Rabbim yardimcin 9lsun canim hayirli haberlerle gelDestekleriniz icin saolun kizlar saat 9 a randevu aldim birazdan gidecegim
Benimde bat 18 ve denemede ikimci olick insallah bu ay olur hayrlisiyla ikimiz icinmerhabalar benim bat 21 mayıs, denemede 2.ayımız olacak bakalım hayırlısı
Benimde bat 18 ve denemede ikimci olick insallah bu ay olur hayrlisiyla ikimiz icin
Canim yumurtalar 18 mm ve 20 mm arasi catlatma ignesi yapiliyor o yuzden yine kontrole cagarmistim su an ki boyutlari kacmis gunde 1 ve 2 mm gelisiyor yumurtalar tatlimKizlar doktora gittim gercekten de cok rahat gecti muayene. Iki tane yumurtam olusmus heralde bilmiyorum ilk defa boyle birsey icin gidiyorum doktora. Hemsireye iki tane olcu verdi banada pazartesi tekrar goruselim o zaman detayli konusuruz dedi sizce ne olmus olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?