Canim yumurtalar 18 mm ve 20 mm arasi catlatma ignesi yapiliyor o yuzden yine kontrole cagarmistim su an ki boyutlari kacmis gunde 1 ve 2 mm gelisiyor yumurtalar tatlim
Super ben 14 mm olmustur diye tahmin etmistim az cok yanilmamisim canim catlatma ignesinden 26 saat sonra iliski deniyor ama sen pazar gecesi kocanla bi dene derim tatlim pazartesi geceside dene12-13 cm olmuslar simdi canim
Hepimiz ayni durumdayiz tatlim neyi bekliyoruz sanki ya adet olup yeni aya caliscaz ya hamileyiz tama kafana rabbim in bir ol demesine bakar hersey sanki hz. Meryem erkek mi gordu ki hamileydiarafta kaldım yane hamileyim ne beklemede. hiçbir gruba dahil hissedemiyorum şu an
işte yeni aya geçtiğimi bilsem planımı ona göre yapacağım. hamile olduğumu bilsem ona göre hazırlanacağım.Hepimiz ayni durumdayiz tatlim neyi bekliyoruz sanki ya adet olup yeni aya caliscaz ya hamileyiz tama kafana rabbim in bir ol demesine bakar hersey sanki hz. Meryem erkek mi gordu ki hamileydi
Esim suan yola cikacak pazar gunu gelecek insallah eger yorgun olmazsa deneyelim insallah sonuc aliriz bu sefer bir senedir her ay kac tane test harcadim bosa. Ilk oldu diye de doktora da gitmedim ama bir seneyi gecince gideyim dedim oglum 3 yasinda artik bir kardes lazim diye dusunduk hayirlisiylaSuper ben 14 mm olmustur diye tahmin etmistim az cok yanilmamisim canim catlatma ignesinden 26 saat sonra iliski deniyor ama sen pazar gecesi kocanla bi dene derim tatlim pazartesi geceside dene
Hosgeldin canim aramizaBenim bat 3 Haziran. Sonuç olarak Mayıs ayına bağladım umudu diye yazıvereyim dedim.
Her topikte bir izim olsun.
Benim olsun :)
Kızlar bende 5 mayıs yani bugün regl oldum geçen ay klomen kullandım ama hiç bir yumurta takibim yapıldı aslında dr um yumurtlamanda catlamasida gayet iyi demişti neden klomen verdi anlam veremedim tlfnla görüştüm az önce çok ağır bir regl dönemi geçiriyorum sancim daha da yoğunlaşıyor dedim bu belirtiler güzel belkide önümüzdeki aya hazırlıyor vücudun kendini dedi ya sanki dalga geçiyor sinirlerim çok bozuldu yine bir hayal kırıklığı
Selamm kızlar ben 8 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum 21 nisanda adet oldum.
22nisan doktora gittim.
22.23.24menogon iğnesi vuruldum
22.28 femara kullandım.
28 de doktora gittim 6 yumurtan var çok güzel dahada çoğaltalım dedi.
28.29.30 menogon verdi tekrar.
28.29.30.1.2 femara kullandım
3mayısta çatlatma iğnesi vuruldumm
Beklemedeyim inşallah mayıs hamişi olurum sizlerle birlikte
Regl döneminin ağır geçişi aslında doktorun söylediği anlamına da geliyor. Bence hiç moralinizi bozmayın.
Klomene gelince belki tedbir amaçlı almışsınızdır. Adet 3. Günü hormon testi yaptırmış mıydınız hiç?
Hayır yapılmadı işin tuhaf kısmı dr beni yumurta takibi ne de çağırmadı 30 günde bi adet oluyorum muhtemel yumurtlama günün 16.gün dedi sadece bu kadar
İnşallah canımm allahım büyükEmekler güzel :) Rabbim zayi etmesin. Amin inşallah.
Tamamen tedbir almış klomen ile.
Peki siz doktora ne için gitmiştiniz?
Ben 6 aylık evliyim ve yumurtlama zamanımı çok iyi takip eder ve anlardim yumurtladigimi 3ay sonunda genel muayene için gittim belki folige felan baslamami önerir diye ona bile gerek duymadı genel tahlillerde hiç bise yok dedi vajinal muayenede de hiç bir problem yok dedi o muayene sırasında 3 yumurtan oluşmuş dedi o ay hamile kalmadım ama 4.ay tekrar yumurta için çağırdı yine 3 yumurtan var gayet iyi dedi en son 5.ay klomene başladı. Burda da okuduğum kadarıyla klomen çoğul gebelik yapabiliyormus ben zaten risk grubundayim dr umda dedi çoğul gebelik oranın yüksek dedi ben çoğul gebeligede razıyım yumurta oluyor catliyorda e neden olmuyor ve neden klomen kullanıyorum ben
Belki de doktorunuzu değiştirmeli bu özgeçmişi daha ayrıntılı ona anlatmalısınız. 6 aylık evli iseniz muhtemelen gençsiniz de...
Bence hormon tahlilleri de yapılmalı. Pregestoren bakılıp yumurtlama zamanı kalitesi de bulunabilir.
Gerekirse eşinize bakılır.
Vs.
Ama bazen nedensizce olmuyor.
Belki de tek sebebi strestir. Malum her şeyin önünde.
Ben bu ay belki ovülasyon testi alırım. Nette çoklu paketler halinde satılıyor. Yumurtlamadan emin olursunuz en azından. Ve ilişki zamanlaması kolay olur.
Ama doktor değişikliği iyi olabilir görünüyor.
24 yaşındayım bana en başından beri söylemiş olduğu tek şey çok stres yapıyorsun sen 6 aylık evlisin 20 yıl çocuk sahibi olmak için uğraşan kadınları da dusunmelisin dedi.Ben Mersin de yaşıyorum bulunduğum şehirdeki en iyi hastane ve o hastanenin en çok önerilen dr u belkide bu ay hiç bir şey dusunmemem lazım malum yaz geliyor kafa dağıtmak da iyi gelebilir
Yapılan araştırmalar kadınların tatil sonrası beklenmeyen anda hamilelik haberi aldığını söylüyor.
Tatil iyidir.
Doktor meselesine gelince, doktorun iyiliği de kişiye göre bence. Ciddi problemleri olan insanlara çare olmuş bşr doktor olması sana yeterli olduğu anlamına gelmiyor maalesef. Söylediğinden de şu çıkıyor ki zaten evliliğinin yeni, yaşının ufak olmasından ötürü zaten oluru yüksek zamanı bol görüyor sizi.
Bence de bu kadar takmayın ve oluruna bırakın.
İlk çocuğumu ben de 24 yaşımda almıştım kucağıma ve korunurken hamile kalmıştım.
Şimdi 30 olmak üzereyim ve aslında genetik olduğu söylenen bir problemle hamile kalmaya çalışıyorum.
Ve hangi doktora gitsem ilk bebek hangi tedavi yöntemleri ile olmuştu? Sorusunu alıyorum.
Yöntemim şuydu ; saldım çayıra mevlam kayıra.
Kayırmadı doğurdum.
Belki de kayırmıştı ben yanlış yorumladım. Dünya güzeli bir evladım oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?