- 26 Şubat 2019
- 4.658
- 6.778
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.321
Canım benim ne doktorum ne de embriyoloğum embriyonun kalitesi hakkında 5ab, 4aa, 3ab şeklinde sınıflandırma yapmadı. Transferden önce doktorum odama geldi, kaliteleri nasıl, hepsi aynı kalitede mi diye sordum. Evet aynı kalitedeler, kalitesi iyi dedi. O sınıflandırma yapmayinca ben de özellikle sormadım açıkçası. Ama transfer esnasında ben sedyede stresli bir şekilde yatarken. Başımda dikilen hemşire maşallah diyince, noldu diye sordum. Kalitesi iyi maşallah dedi. Benimkiler 4 tane 5. Gün embryosuydu canım bir tanesi şuan bana tutunmaya çalışıyor.Tatlış embriyonun kalitesi nasıldı ya acaba merak ettim :)
Ay harikaa ben de pazartesi transfer olucam hayırlısıyla aslında kalitesi çok da önemli değil yeter ki embriyo tutunacak ve gelişecek kadar sağlıklı olsunCanım benim ne doktorum ne de embriyoloğum embriyonun kalitesi hakkında 5ab, 4aa, 3ab şeklinde sınıflandırma yapmadı. Transferden önce doktorum odama geldi, kaliteleri nasıl, hepsi aynı kalitede mi diye sordum. Evet aynı kalitedeler, kalitesi iyi dedi. O sınıflandırma yapmayinca ben de özellikle sormadım açıkçası. Ama transfer esnasında ben sedyede stresli bir şekilde yatarken. Başımda dikilen hemşire maşallah diyince, noldu diye sordum. Kalitesi iyi maşallah dedi. Benimkiler 4 tane 5. Gün embryosuydu canım bir tanesi şuan bana tutunmaya çalışıyor.
Ay hadi inşallah guzel sonuclar gelecektirMasallah ne guzel cikis olmusbiz de hic cikis yoktu ameliyat oldu esim Dedigim gibi transfer oldum test icin gun bekliyorum olumlu olumsuz ,son asamadayim yani Darisi basiniza insallah
Ay hadi gözün aydın canım darısı kucağına almaya inşallah aminnKızlaaaarrrr 9.gün değerim 217 çıktı çok şükür pozitifrabbim devamını da getirsin inşallah
Ben yapmıştım ne yapmam gerekiyorsa, hemşireye de sormuştum yap demiştiKızlar ya doktora soramadım da benim transfer şimdi salı öğlen 12.00 de olacak ama ben sabahtan iki fitil bir iğne yapıyorum . Bir de estrofem içiyorum . Transfer günü transferden önce yine aynı şekilde hepsini kullanacak miyim fitil, iğne ve hap ?
Benim de 31 mayıs, iki kere test yaptık. Maşallah size valla beklemişsiniz bu güne kadarKizlar cogunuz 10gun test yapiyorsunuzbenimki niye 15gun 31 Mayis transfer olmustum daha 4 gunum var gecmiyor zaman resmen.. Birde transfer sonra catlatma ignesi kullanan oldumu?
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallahKızlaaaaaaarrr müjdemi isterim bgn 9. Günümdü kan testi vermiştim, az önce hemşire aradı değerim 145 çıkmış ❤❤❤❤ ben bu değerlerden hiç anlamıyorum sanırım iyi çıkmış, çünkü ikinci test fln istemedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdı.darısı bekleyen dıger tüm arkadaşlarıma inşallahhh. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
@beklededibgn senden de müjdeli bir haber bekliyoruz canım Allah'ın izniyle
Aynı gün transfer olmuşuz 2 tane 5 gün embriyosu transfer olmuştu27.snde transfer oldum 9.gün 86 11 gün 388 cıktı doktor bir daha istemedi bakalım hayırlısı olsun
amin canım hayırlısını versin rabbimAynı gün transfer olmuşuz 2 tane 5 gün embriyosu transfer olmuştusağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Amiiin çok teşekkür ederim inşallahAy hadi gözün aydın canım darısı kucağına almaya inşallah aminn
Hayırlı olsun, çok sevindimAmiiin çok teşekkür ederim inşallahdeğerim nasıl sizce doktora sormayı unuttum
Tek embriyo 5.gün değeri iyi mi gerçektenHayırlı olsun, çok sevindimDeğeriniz çok iyi. Tek mi çift mi?
Hayırlı olsuuunTek embriyo 5.gün değeri iyi mi gerçektençok teşekkürler
Kizimdayken ailemleydim o yüzden yemek yapma falan derdi yoktu ama bunda tekim. Kendi yaptığım yemek midemi bulandırıyor inanılmaz derecedeİnşallah tez zamanda kurtulursun canm bulantilardan benimde yeni başladı galiba buda diğer gebeliklerim gibi olacak
Çok sağolunHayırlı olsuuunKaçıncı gününüz bugün ? :) bi de herkese de soruyorum ama meraktan yani kalitesi neydi :)
Bir taşla 2 minnoş olurCanım tek embriyo transfer edildi ama sen çoğul konuşmussun Allah mı söyletti acaba?❤
Gayet güzel benim 11. gün 479du. Aynı gibi seninle. MaşallahAmiiin çok teşekkür ederim inşallahdeğerim nasıl sizce doktora sormayı unuttum
Ay ne kadar güzel maşallah bence 9. Gün değeri için harikaa kalite için de benimki de 4ab olucak bi tane de 4bb var dondurulmuş artık hangisini koyarlarsa :)Çok sağolun9.gün bugün kalitesi 4bb idi
Evet bende 11.günde bir daha test vericem bakalım inşallah katlanırGayet güzel benim 11. gün 479du. Aynı gibi seninle. Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?