Aşılama mayıs ayında aşılama yaptıracak hanımlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Şekerler ben geldım .nısan ayı aŞılamasından mayıs ayı aŞılamasına geÇtım. Umarım hıÇ bırımız hazıran ayı aŞılaması bÖlÜmÜne geÇmeyız kk.da. Evet bugun doktora gıttım geÇen aykı aŞılamaamdan ŞÜkÜr kıste sahıp olmamıŞım. Yanı bugun adetımın 3. Gunu olduguna gÖre kıstte yok hemen 2. AŞılamaya geÇıcem. Allah ızın verırse.doktor tÜpe geÇın dırek dedı ama ben bır kez daha deneme k ıstıyorum. Umarım ıÇımdekı ses doĞru Çıkar .

hoşgeldin ozlem82do seni de listeye yazalım yeni aşılaman hayırlı olur inşallah bebişin gelir bu sefer

ben de adetimi bekliyorum bu hafta belli olacak adet olursam aşılamaya başlıcaz canım ya çok heyecanlandım bunları okuyunca :sm_cool:inşallah bize mutlu haberler verirsin :Saruboceq:

sağolasın canım allah razı olsun
belırtılerımı sölıyımmı
aşırı iştahsızlık var acıkıyorum ama yemek yıyemıyorum
bırde göbişimın altına böle 4 gundur fılan bıçak saplanması gıbı agrı gırıyo 3 ,5 sanıye sonra geçiyoo
bugun 11.gun
bakalım nolcak belırtılerden bahsedermısın bıraz

selaam...
Bugün gittim dr'a..Ultrasona girdim..5 tane yumurtam olduğunu ve fazla geliştiklerini ayrıca kistlerimin de büyüdüğünü söyledi dr...E2 (estradiol) istendi...O da çoook yüksek çıktı.(1800) Önce iptal edeceklerdi bu ayki aşılamayı..Sonra 2 gün sonraya randevu verdiler yine..E2 ve ultrason..Değerler daha da yüksek çıkarsa maalesef bu ay iptal olacak...Şu 3.ü de yaptırsaydım ondan sonra tüp bebek raporu alıcam inşallah...Geçen ay bir kaç tüp bebek merkezine gittik ön görüşmeye...fİYATlar geçen seneye göre oldukça düşmüş...Bir tanesi 2100 + ilaç diğeri ise 1800 + ilaç dedi...Rapor var ise 900 civarını devlet geri ödüyor ilaçların da %40'ını ödüyormuş (sanırım)

hayırlısı olsun dediz24 canım çok fazla kafana takma elde değil aslında takmak ama biliyorsun sitres çok etkiliyor bu işi

canım ben hiç hamile kalmadım ama hamile olan arkadaşlarımın belirtileri şunlardı:
göğüsler de şişme ağrı
göğüs ucunda acıma
kasık ağrısı bıçak saplar gibi yada iğne batar gibi
bel ağrısı
halsizlik
canım bu belirtiler kişiden kişiye değişir bazı ları da hiç belirtisi olmadan hamile olduğunu öğreniyor o yüzden hiç sitres yapma bitanem güzel şeyler düşün ki sonucu güzel olsun

ay evet sıtres olmadan olmuyokı
göğüslerde şişme ve agrı var ama ona çok takılmamak lazım ilaçların etkısı olabılır

ben de adetimi bekliyorum bu hafta belli olacak adet olursam aşılamaya başlıcaz canım ya çok heyecanlandım bunları okuyunca :sm_cool:inşallah bize mutlu haberler verirsin :Saruboceq:

teşekkür ederim cnm bende sabırsızlıkla hamile olmayı bekliyorum...inşallah sende bu ay hamişsindir..Allah yardımcımız olsun...

SABIRLI ANNE ADAYLARI
<yumyum>
RENO
angeeeeel87
zero55
selvinur
MOGAN022
blueege
BeReN35
amor_amor
şimal82
esengülüm
mydaisy260621
pınar 81
modelist25
ezel.nal
cnnsnyrt
Dediz24
roseten33
ozlem82do

kendimi sildim kızlar benim doktor şehir dışındaymış aşılama yapılmayacak bu yüzdensenağlama

slm kızlar ben dun gıttım doktora yumurtalarım ıstenılen buyukluge gelmeye baslamıs ama bugun ıcın tekrar ıgne verdı vuruldum bugun tekrar gıdıcem ınsallah asılama bu ay tutar ıcımde oyle guzel bır heyecan varkı ınsallah hepımız muradımıza ereriz......alkisalkisalkis.......

kıslarrrr merhaba ben akşam iğnemi olmaya başlamadım. bu ay ara vermeye karar verdik. beni silin lütfen kısmet haziranaymış.

kıslar aranızda menogon kullanan var mı ? benim ikinci paketim yarım kaldı sizdede kalırsa bana 2 ampul satabilirmisiniz? 3 hazirana kadar bulamazsam

SABIRLI ANNE ADAYLARI
<yumyum>
RENO
angeeeeel87
zero55
selvinur
MOGAN022
blueege
BeReN35
amor_amor
şimal82
esengülüm
mydaisy260621
pınar 81
modelist25
ezel.nal
cnnsnyrt
Dediz24
roseten33

SABIRLI ANNE ADAYLARI
<yumyum>
RENO
angeeeeel87
zero55
selvinur
MOGAN022
blueege
BeReN35
amor_amor
şimal82
esengülüm
mydaisy260621
pınar 81
modelist25
ezel.nal
cnnsnyrt
Dediz24
roseten33

kızlar benide silin büyük bir ihtimal benim aşılamada hazirana kaldı çünkü ben bu ay istiyordum ama doktor haziran da yaparız dedi,hakkımıza hayırlısı olsun ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…