- Konu Sahibi tombixsx11
-
SABIRLI ANNE ADAYLARI
<yumyum>
RENO
angeeeeel87
zero55
selvinur
MOGAN022
blueege
BeReN35
amor_amor
şimal82
esengülüm
a.akilli
mydaisy260621
pınar 81
modelist25
ezel.nal
cnnsnyrt
Dediz24
roseten33
ozlem82do
pnar81 teşekkür ederim..inşallah rabbim hepimizi bebişsiz bırakmaz..bir arkadaş anlatmış ama bende ayrıntılarıyla anlatayım istersen..bu arada sende izmir lisin sanırım bilirsin sanıyorum bornova şifa hast.yaptırdım işlemimi..27 nisanda başlayarak 7 gün fostimon 75 kullandım göbekten vuruyorsun.5 mayıs ta yine göbekten bi çatlatma iğnesi vurdum.7 mayısta aşılama için 11 de hastanedeydim..eşimden sperm aldılar yıkama işlemi için..saat 2 de beni aşılama için aldılar ameliyathane gibi bi yerde olacak sanıyordum ama normal muayene odasında oldu..10 dakka falan sürdü..hiç acı olmadı.. bu işlemden sonra hiç ayağa kaldırmadan sedye ye aldılar ve 4 saat hast.yattım...şuan beklemedeyim 22 mayısta kontrole gitcem..hayırlısı bakalım...:1rolleyes:
kızlar merhaba test gunu gelen varmı benımkı çarşamba gunu çok heycanlıyımmmmmm
bakalım nolcak
hoşgeldin ozlem82do seni de listeye yazalım yeni aşılaman hayırlı olur inşallah bebişin gelir bu sefer
canım hosgeldın o kıstlerle ne yapacagız bılmem bende de var aynı dert ve 2 aydır o yuzden kaldı asılamam senağlama
suan sogan kurune basladım ve bıtkı cayları ıcıyorum bıde dogum knt hapıverdı drum asılama yaparsak kıst varken ıyıce buyuturuz dedı ıns bu ay bırsey yoktur adetın2.gunu gıdecegım canım tup bebegı ortalama ne kadara yapıyolar bı bılgın var mi
sağolasın canım allah razı olsun
belırtılerımı sölıyımmı
aşırı iştahsızlık var acıkıyorum ama yemek yıyemıyorum
bırde göbişimın altına böle 4 gundur fılan bıçak saplanması gıbı agrı gırıyo 3 ,5 sanıye sonra geçiyoo
bugun 11.gun
bakalım nolcak belırtılerden bahsedermısın bıraz
hayırlısı olsun dediz24 canım çok fazla kafana takma elde değil aslında takmak ama biliyorsun sitres çok etkiliyor bu işi
ben de adetimi bekliyorum bu hafta belli olacak adet olursam aşılamaya başlıcaz canım ya çok heyecanlandım bunları okuyunca :sm_cool:inşallah bize mutlu haberler verirsin :Saruboceq:
SABIRLI ANNE ADAYLARI
<yumyum>
RENO
angeeeeel87
zero55
selvinur
MOGAN022
blueege
BeReN35
amor_amor
şimal82
esengülüm
mydaisy260621
pınar 81
modelist25
ezel.nal
cnnsnyrt
Dediz24
roseten33
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?