Aşılama mayıs ayında aşılama yaptıracak hanımlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mercanayse hoşgeldin ben eklemeyi bilmiyorum sevcan halleder..
hayırlısı olsun aşılaman

slm arkadaşlar ben 5 gün önce aşılama yaptırdm daha adetime 10 gün var dayanamadım test yaptırdm 21,95 çıktı ne anlama geliyor cevaplarsanz çook sevinrm

Cnm Çok erken yaptırmıŞsın ne anlama geldıĞını bılmıyorum ama dÜŞÜkse ve eĞer hamıleysen boŞuna canını sıkmıŞ olacaksın

evet ya dr umla görüştüm sınırdasın dedi ola bilirde olmaya bilirde onun için p.tesi belli olur dedi ay inş yükselir beklemek gerçekten çok zor tutmazsa hayal kırıklığına uğrarım bugün bebiş kıyafetlerinede baktık eşimle hastane den çıktıktan sonra ayy ne güzeldi öyle yumuşak yumuşak tulumlar, pofuduk patikler,kulaklı bereler :CüvCüv:yerim ben onları mis gibi:ecrin_bebek: allah isteyen herkeze verir inşallah.

kıslar bende yeni üye oldum daha dün aşılamam oldu inşallah güzel haberler alırız Allaha bol bol dua ediyorum olur diye uyuyamıyorum nolcak bilmiyorum inşallah hayırlısı olur...yerimseniben

kıslar bende yeni üye oldum daha dün aşılamam oldu inşallah güzel haberler alırız Allaha bol bol dua ediyorum olur diye uyuyamıyorum nolcak bilmiyorum inşallah hayırlısı olur...yerimseniben

canım hoşgeldin hayırlı olsun inşallah tutar bebişin,kendini hiç sıkma canını hiç üzme hakkına hayırlısı neyse o olsun inşallah..hepimiz aynı durumdayız neler hissettiğini anlayabiliyoruz allah hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

canım inşallah hamilesindir,inşallah yükselir değerlerin, darısı başımıza .

kızlar bnde dün adet oldum aşılama için start verdik 5.gün klomen kullanıp 11.günü drumun yanına gidicemmm Allahım hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallah AMıN...

canım umudunu kırmak istemem ama daha yaptıralı ilaçlar bhcg salgılıyorlar o yüzden 12 günden önce bakılmıyor kanda hakkında hayırlısı olur inş

özgüle katılıyorum.
daha test yapmak için çok erken.
hamile değilsende hamile olarak çıkar testlerde.

ama inşallah hamilesindir.
Çok isterim hamile olmanı.
Mayıs aşılaması topiğinde birinci hamilemizin çıkmasını çok isterim.

hoşgeldin aramıza..hayırlısı olsun canım..inşallah tutar aşılaman..

selam kızlar.. bugün 7.günüm benim.. 5. ve 6.günü çok sancı çektim sağda ve solda resmen ara ara bıçak saplar gibi sızı oldu bugün daha iyiyim. birde felaket gaz var göğüslerimde pek bişi anlamıyorum sadece arada ağrı giriyo ucları acımıyo daha önceki 2 tane aşılamada göğüs ucları çok acımıştı. sizin belirtileriniz varmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…