- Konu Sahibi tombixsx11
-
tebrik ederim arkadaşım, hamilesin bu durumda. süperrrrrrrrr
canım umudunu kırmak istemem ama daha yaptıralı ilaçlar bhcg salgılıyorlar o yüzden 12 günden önce bakılmıyor kanda hakkında hayırlısı olur inşya ne olur bi daha söyleyin 21,95 iyimi adetime 10 gn var kalbim yerinden çıkacak gibi:dance:
kıslar bende yeni üye oldum daha dün aşılamam oldu inşallah güzel haberler alırız Allaha bol bol dua ediyorum olur diye uyuyamıyorum nolcak bilmiyorum inşallah hayırlısı olur...yerimseniben
evet ya dr umla görüştüm sınırdasın dedi ola bilirde olmaya bilirde onun için p.tesi belli olur dedi ay inş yükselir beklemek gerçekten çok zor tutmazsa hayal kırıklığına uğrarım bugün bebiş kıyafetlerinede baktık eşimle hastane den çıktıktan sonra ayy ne güzeldi öyle yumuşak yumuşak tulumlar, pofuduk patikler,kulaklı bereler :CüvCüv:yerim ben onları mis gibi:ecrin_bebek:allah isteyen herkeze verir inşallah.
ayyyy çok sevindim yaaaaa valla bakk kaç olması gerekli ki normal değerin
canım umudunu kırmak istemem ama daha yaptıralı ilaçlar bhcg salgılıyorlar o yüzden 12 günden önce bakılmıyor kanda hakkında hayırlısı olur inş
kızlar bnde dün adet oldum aşılama için start verdik 5.gün klomen kullanıp 11.günü drumun yanına gidicemmm Allahım hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallah AMİN...
kıslar bende yeni üye oldum daha dün aşılamam oldu inşallah güzel haberler alırız Allaha bol bol dua ediyorum olur diye uyuyamıyorum nolcak bilmiyorum inşallah hayırlısı olur...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?