- Konu Sahibi tombixsx11
-
pnar81 teşekkür ederim..inşallah rabbim hepimizi bebişsiz bırakmaz..bir arkadaş anlatmış ama bende ayrıntılarıyla anlatayım istersen..bu arada sende izmir lisin sanırım bilirsin sanıyorum bornova şifa hast.yaptırdım işlemimi..27 nisanda başlayarak 7 gün fostimon 75 kullandım göbekten vuruyorsun.5 mayıs ta yine göbekten bi çatlatma iğnesi vurdum.7 mayısta aşılama için 11 de hastanedeydim..eşimden sperm aldılar yıkama işlemi için..saat 2 de beni aşılama için aldılar ameliyathane gibi bi yerde olacak sanıyordum ama normal muayene odasında oldu..10 dakka falan sürdü..hiç acı olmadı.. bu işlemden sonra hiç ayağa kaldırmadan sedye ye aldılar ve 4 saat hast.yattım...şuan beklemedeyim 22 mayısta kontrole gitcem..hayırlısı bakalım...:1rolleyes:
çok heyecanlıyım...................cuma günü sabah kısmetse aşılama olacagım.yumurtalarım ıstenılen büyüklüğe geldi bu aksamda çatlama iğnesi vurulucam cuma sabahıda aşılama olacak.cok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla tutar.allah hepiize hayırlısını versin..........şutarafagitti
çok heyecanlıyım...................cuma günü sabah kısmetse aşılama olacagım.yumurtalarım ıstenılen büyüklüğe geldi bu aksamda çatlama iğnesi vurulucam cuma sabahıda aşılama olacak.cok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla tutar.allah hepiize hayırlısını versin..........şutarafagitti
SABIRLI ANNE ADAYLARI
<yumyum>
RENO
angeeeeel87
zero55
selvinur
MOGAN022
blueege
BeReN35
amor_amor
şimal82
esengülüm
mydaisy260621
pınar 81
modelist25
ezel.nal
cnnsnyrt
Dediz24
roseten33
ozlem82do
kendimi sildim kızlar benim doktor şehir dışındaymış aşılama yapılmayacak bu yüzdensenağlama
SABIRLI ANNE ADAYLARI
<yumyum>
RENO
angeeeeel87
zero55
selvinur
MOGAN022
blueege
BeReN35
amor_amor
şimal82
esengülüm
mydaisy260621
pınar 81
modelist25
ezel.nal
cnnsnyrt
Dediz24
roseten33
modelist25 inşallah tutar cnm..bol bol dua et...bende aşılama için gün sayıyordum aşılamam oldu çok şükür şimdi 15. günüm için gün sayıyorum:),inşallah hepimiz hakkımızda hayırlı olan sonuçları alırız....[ slm canım..ınsallah hersey gonlunce olur.cuma buyuk gun bakalım neler olacak ılk defa asılama olacagım basıma neler gelecek bılmıyorum...neler yasadın nasıl gectı yazarmısın cok merak edıyorum nasıl yapıyorlar canını acıyormu anlatırsan sevınırım.......şutarafagitti
selaam...
Bugün gittim dr'a..Ultrasona girdim..5 tane yumurtam olduğunu ve fazla geliştiklerini ayrıca kistlerimin de büyüdüğünü söyledi dr...E2 (estradiol) istendi...O da çoook yüksek çıktı.(1800) Önce iptal edeceklerdi bu ayki aşılamayı..Sonra 2 gün sonraya randevu verdiler yine..E2 ve ultrason..Değerler daha da yüksek çıkarsa maalesef bu ay iptal olacak...Şu 3.ü de yaptırsaydım ondan sonra tüp bebek raporu alıcam inşallah...Geçen ay bir kaç tüp bebek merkezine gittik ön görüşmeye...fİYATlar geçen seneye göre oldukça düşmüş...Bir tanesi 2100 + ilaç diğeri ise 1800 + ilaç dedi...Rapor var ise 900 civarını devlet geri ödüyor ilaçların da %40'ını ödüyormuş (sanırım)
Selam kızlar.. bugün yani 13 mayıs çarşamba günü aşılama yapıldı. bu 3.olacak. allah izin verirse inşallah tutar. 27 mayısta test günü. inşallah isteyen herkes tedaviyle tedavisiz anne olmayı tadar..
Selam kızlar.. bugün yani 13 mayıs çarşamba günü aşılama yapıldı. bu 3.olacak. allah izin verirse inşallah tutar. 27 mayısta test günü. inşallah isteyen herkes tedaviyle tedavisiz anne olmayı tadar..
SABIRLI ANNE ADAYLARI
<yumyum>
RENO
angeeeeel87
zero55
selvinur
MOGAN022
blueege
BeReN35
amor_amor
şimal82
esengülüm
mydaisy260621
pınar 81
modelist25
ezel.nal
cnnsnyrt
Dediz24
roseten33
ozlem82do
kendimi sildim kızlar benim doktor şehir dışındaymış aşılama yapılmayacak bu yüzdensenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?