Aşılama mayıs ayında aşılama yaptıracak hanımlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım verdiğin bilgiler için inşallah hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda...ben izmirdeydim ama 1 yıl önce ankaraya taşındık,burda özel bir hastaneye gidiyoruz,bende adeti bekliyorum rahim filmi çektirmek için arkasındanda inşallah aşılamayı yaptırıcam...inşallah anlattığın gibi kolay geçer benimkide allah herkese hayırlı evlatlar nasip esin inşallah.

kızlar günaydınnn bnde adetimi bekliyorum bugün yada yarın olmam lazım olup klomene başlayıp iğne olup Allahım izin verirse bu ay içinde aşılamam olucak.Allahım bizlere yardım etsin...

çok heyecanlıyım...................cuma günü sabah kısmetse aşılama olacagım.yumurtalarım ıstenılen büyüklüğe geldi bu aksamda çatlama iğnesi vurulucam cuma sabahıda aşılama olacak.cok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla tutar.allah hepiize hayırlısını versin..........şutarafagitti

ne güzel canım inşallahhhhh güzel haberlerini alırızzzz.Allahım kucaklarımızı oş bırakmasın bol şanssss

modelist25 inşallah tutar cnm..bol bol dua et...bende aşılama için gün sayıyordum aşılamam oldu çok şükür şimdi 15. günüm için gün sayıyorum:),inşallah hepimiz hakkımızda hayırlı olan sonuçları alırız....

olsun cnm bundada vardır bi hayır bakarsın kendin hamiş kalırsın:1rolleyes:

SABIRLI ANNE ADAYLARI
<yumyum>
RENO
angeeeeel87
zero55
selvinur
MOGAN022
blueege
BeReN35
amor_amor
şimal82
esengülüm
mydaisy260621
pınar 81
modelist25
ezel.nal
cnnsnyrt
Dediz24
roseten33

Selam kızlar.
Bugün tekrar e2 verdim ve ultrason'a girdim...Maalesef benim de aşılamam bu ay olamıyor..Hem gelişen yumurta sayısı fazla hem de çoğu gereğinden fazla gelişmiş...Neyseki e2 2 gün öncesine göre düşmüş o yüzden tehlikeli bir durum yokmuş..Doktor bu ay çatlatma iğnesi ve aşılama yapmayalım ama siz kendiniz bu ay denemeye devam edin dedi...Bakalım hayırlısı...Tüm aşılama yapılacaklar ve sonucu bekleyenler umarım hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız...

Selam kızlar.. bugün yani 13 mayıs çarşamba günü aşılama yapıldı. bu 3.olacak. allah izin verirse inşallah tutar. 27 mayısta test günü. inşallah isteyen herkes tedaviyle tedavisiz anne olmayı tadar..

canım cok tsk ederım saol yardımın ıcınhayırlısını versın rabbım hakkımızda bı an once bebeklerımıze kavusuruz ıns:Saruboceq::Saruboceq:

modelist25 korkulcak hiç bişi yok cnm..normal muayene koltuğuna yatar pozisyonda,ve meniyi enjekte ediyorlar,10 dk falan sürüyor..ben işlemden sonra 4 saat yattım hastenede..belki seni daha az yatırabilirler...

cnnsnyrt smryna art tüp bebek merkezinde yaptırdım.. 2.cisi ve 3.cüsü orda oldu. ilkini kadın doğum dr.um yapmıştı. dr.um evrim berberoğlu..

smryna art dr.um evrim berberoğlu. yalnış anlaşılmasın. sen nerde tedavi görüyosun izmirde

ay canım benim sende benimle aynı olayı yaşamışsın.
benim doktorum da yurt dışına gideceği için iğnelere hiç başlamaya gerek yok dedi.
bunda da bi hayır vardır.
belki de bu ay doğal yoldan hamile kalırsın.- kalırızalkisalkisalkis

sevcan inşallah canım benim.. inşallah sende bu ay doğal yoldan hamile kalırsın da aşılamaya gerek kalmaz..

cnnsnyrt amin canım inşallah iyi olcak herşey sonucun ne zaman belli olcak kısmetse benim 27mayıs bugün 2.gün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…