Aşılama mayıs ayında aşılama yaptıracak hanımlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım hosgeldın o kıstlerle ne yapacagız bılmem bende de var aynı dert ve 2 aydır o yuzden kaldı asılamam senağlama
suan sogan kurune basladım ve bıtkı cayları ıcıyorum bıde dogum knt hapıverdı drum asılama yaparsak kıst varken ıyıce buyuturuz dedı ıns bu ay bırsey yoktur adetın2.gunu gıdecegım canım tup bebegı ortalama ne kadara yapıyolar bı bılgın var mi

selam kızlar....
8 mayısta 3.aşılama yapıldı,4yıllık evliyim,önceki aşılamalarım 2sene önceydi bu arada eşim 2 defa varikosel ameliyatı oldu ancak değerler artmadı düştü kimseye tavsiye etmiyorum.20 mayısta sonuç belli olacak.Son aşılamayı tüp bebek merkezinde yaptırdım inşallah busefer tutar,dualarınızı bekliyorum.

canım öncelikle geçmiş olsun inşallah çabucak kaybolur gider kistlerin bence doktorun aşılama yapalım derse 3. aşılamayı da yap derim çünkü tüp bebek çok meşakatli bir yol aşılama ona göre daha kolay bir yöntem bu sefer de tutmazsa tüp bebek yaptırırsınız inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir bebişin:Saruboceq:

kızlar her yerde dogum kont hapıyla sogan kuru bırlıkte uygulanabılır mı dıye aramaktan takadım kesılmıs durumda kaydirigubbakcemile3 bırlıkte kullanırsam bı sakıncası olmaz sanırım 2 tedavıyı de aynı anda uygulayan var mı

canim yaa valla dr a gitmeye korkuyorum inan ya gecmediyse diye 3.kez tekrarlayan kistlerde ameliyat dedi ii ce korktum ins bu ay yok olmustur otlarla sogan suyuyla falan yoksa o kotu tatlara bosuna katlanmis olcamsenağlamasenağlama

canım ya dualarım seninle inşallah Rabbim yardım eder de gider o kist birdaha da gelmez inşallah:teselli::Saruboceq:

canım inşallah yanlış düşünmüyorumdur ama soğan doğal bir bitki olduğu için zararı olmaz benceCADIARZU

canım aşılaman hayırlı olsun eşine keçi boynuzu suyu içirebilirsin spermleri arttırıyormuş yerimsenibeninşallah bu sefer bebişin gelir bize sevinçli haberler verirsin dualarım seninle canım Rabbim hepimize bu yolda yardım eder inşallah:Saruboceq:

SABIRLI ANNE ADAYLARI
<yumyum>
RENO
angeeeeel87
zero55
selvinur
MOGAN022
blueege
BeReN35
amor_amor
şimal82
esengülüm
a.akilli
mydaisy260621
pınar 81
modelist25
ezel.nal
cnnsnyrt
Dediz24
roseten33

sizi de listeye yerimsenibenekledim kızlar

kızlar benim de 3-4 gün için de adet olmam gerekiyor inşallah olmam beklemedeyim şuan adet olursam ilk aşılamaya başlıcaz hayırlısı olsun Rabbim bu yolda bizlere sabır verir inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşmayı nasib:Saruboceq: eder inşallah

tatlım bebegın dogal yolla gelır ıns tedavıye gerek kalmadan 2010 anneler gununu de bebeklerımızle gecırırız ıns:Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım verdiğin bilgiler için ,nşallah tutmuştur bebişin ama benim anlamadığım bişey var aşılamayı yumurtlama döneminden sonra yapıyorlar diye biliyordum ben..senin neden yumurtlama testini aşılamadan sonraya bıraktıki doktor.

canım okumuştum bir yerlerde senin için araştırdım buldum. ayenne kopyalıyorum...

dr.ibrahim saraçoğlu
Sayın hocam, ben soğan suyu kürünüze başladım 4 cm boyutunda çikolata kistim olduğu söylendi ve bana tedavisi olmadığı belirtildi.ameliyatta henüz gerekli değil dendi.benim sorum şu, soğan suyu kürünü uyguluyorum ancak yasmin doğum kontrol hapınıda ağrılarımın olmaması için kullanıyorum soğan suyunu kullanırken doğum kontrol hapıda kullanmamın bir sakıncası var mı yani soğan suyunun etkinliğini etkiler mi birde 4 cm boyutunda çikolata kistini soğan suyu ile yok etmek kesinlikle mümkün mü ? şimdiden teşekkür ediyorum sevgiler...

Cevabı » Gizle

Soğan kürüne ilk 15 günlük kürden sonra, 4-5 kez adetlerinize 10 gün kala 10 gün uygulayıp bırakınız. Daha sonra kontrole mutlaka gidiniz. Beraberinde doğum kontrol hapınızı kullanmanızın bir sakıncası yoktur. sağlığınız daim olsun.

merhaba arkadaşlar.benimde 8 mayısta aşılama yapıldı ama doktorum 23 mayısta test için gitmemi söyledi.kafam karıştı.bendemi 20 sinde gitsem acabaCADIARZU.

canım 23 mayıs aşılamandan sonra 15. gün o zaman anca çıkar zaten testte doktorun o yüzden 23 mayısta çağırmıştır bence 23 mayısta git daha önce bebek olsa bile çıkmayabilir testte çünkü

canım bir de bunu dene bence çok duydum çünkü faydasını a.sbenim de eşimin de sorunu yok bizimki de açıklanamayan infertilite:sm_confused: adetimi bekliyorum işte aşılamaya başlıcaz bu ay senin de tüp bebeğe gerek kalmadan gelir inşallah bebişin:Saruboceq:

canım hayırlı olsun inşallah tutar bebişin...aşılamada neler yaşadın anlatırmısın nasıl yapıldı benimde haftaya rahim filmim ekilecek inşallah ama korkuyorum açıkcası...

pnar81 teşekkür ederim..inşallah rabbim hepimizi bebişsiz bırakmaz..bir arkadaş anlatmış ama bende ayrıntılarıyla anlatayım istersen..bu arada sende izmir lisin sanırım bilirsin sanıyorum bornova şifa hast.yaptırdım işlemimi..27 nisanda başlayarak 7 gün fostimon 75 kullandım göbekten vuruyorsun.5 mayıs ta yine göbekten bi çatlatma iğnesi vurdum.7 mayısta aşılama için 11 de hastanedeydim..eşimden sperm aldılar yıkama işlemi için..saat 2 de beni aşılama için aldılar ameliyathane gibi bi yerde olacak sanıyordum ama normal muayene odasında oldu..10 dakka falan sürdü..hiç acı olmadı.. bu işlemden sonra hiç ayağa kaldırmadan sedye ye aldılar ve 4 saat hast.yattım...şuan beklemedeyim 22 mayısta kontrole gitcem..hayırlısı bakalım...:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…