- Konu Sahibi tombixsx11
-
canım hosgeldın o kıstlerle ne yapacagız bılmem bende de var aynı dert ve 2 aydır o yuzden kaldı asılamam senağlamaselam kızlar...
Ben de muhtemelen mayısta aşılama olucam..3. olacak bu...Bugün ultrasona girdim...Kİstlerimin olduğunu yarın tekrar gelmemi, aşılama olup olmayacağına yarın karar vereceklerini söyledi.Eğer ok derlerse salı günü olur..Bi evvelki aşılamam sırasında da kistim vardı ama doktor bi sakınca görmedi aşılama olayında...Üçüncüden sonra ne yapacağımı tam bilemiyorum ama...3'ten daha fazla aşılama yaptıran var mı aranızda? 3.cüden sonra şansın çok azaldığını söylüyorlar...Biz 3'te de olmazsa tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz...Benim kanalların biri açık ama diğeri problemli..Eşimde de morfoloji problemi var..1-2 tüp bebek merkeziyle görüştük..Onlar aşılama yaptırmanız anlamsız hemen tüp bebek yapalım dediler...Bense şu an devlet hastanesine gidiyorum...Onlar da aşılama yapılmasına mani bi durumun olmadığını söylüyorlar..Kafam iyiden iyiye karıştı anlayacağınız..
canım inşallah dediğin gibi hamiş kalırsın ve doğumla atarsın o kisti benim bir arkadaşımın bebeği iki tane kocaman kistin arasında büyümüş şimdi 2 yaşında
canim yaa valla dr a gitmeye korkuyorum inan ya gecmediyse diye 3.kez tekrarlayan kistlerde ameliyat dedi ii ce korktum ins bu ay yok olmustur otlarla sogan suyuyla falan yoksa o kotu tatlara bosuna katlanmis olcamsenağlamasenağlama
selam kızlar...
Ben de muhtemelen mayısta aşılama olucam..3. olacak bu...Bugün ultrasona girdim...Kİstlerimin olduğunu yarın tekrar gelmemi, aşılama olup olmayacağına yarın karar vereceklerini söyledi.Eğer ok derlerse salı günü olur..Bi evvelki aşılamam sırasında da kistim vardı ama doktor bi sakınca görmedi aşılama olayında...Üçüncüden sonra ne yapacağımı tam bilemiyorum ama...3'ten daha fazla aşılama yaptıran var mı aranızda? 3.cüden sonra şansın çok azaldığını söylüyorlar...Biz 3'te de olmazsa tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz...Benim kanalların biri açık ama diğeri problemli..Eşimde de morfoloji problemi var..1-2 tüp bebek merkeziyle görüştük..Onlar aşılama yaptırmanız anlamsız hemen tüp bebek yapalım dediler...Bense şu an devlet hastanesine gidiyorum...Onlar da aşılama yapılmasına mani bi durumun olmadığını söylüyorlar..Kafam iyiden iyiye karıştı anlayacağınız..
canim yaa valla dr a gitmeye korkuyorum inan ya gecmediyse diye 3.kez tekrarlayan kistlerde ameliyat dedi ii ce korktum ins bu ay yok olmustur otlarla sogan suyuyla falan yoksa o kotu tatlara bosuna katlanmis olcamsenağlamasenağlama
kızlar her yerde dogum kont hapıyla sogan kuru bırlıkte uygulanabılır mı dıye aramaktan takadım kesılmıs durumda kaydirigubbakcemile3 bırlıkte kullanırsam bı sakıncası olmaz sanırım 2 tedavıyı de aynı anda uygulayan var mı
selam kızlar....
8 mayısta 3.aşılama yapıldı,4yıllık evliyim,önceki aşılamalarım 2sene önceydi bu arada eşim 2 defa varikosel ameliyatı oldu ancak değerler artmadı düştü kimseye tavsiye etmiyorum.20 mayısta sonuç belli olacak.Son aşılamayı tüp bebek merkezinde yaptırdım inşallah busefer tutar,dualarınızı bekliyorum.
kızlar benim de 3-4 gün için de adet olmam gerekiyor inşallah olmam beklemedeyim şuan adet olursam ilk aşılamaya başlıcaz hayırlısı olsun Rabbim bu yolda bizlere sabır verir inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşmayı nasib:Saruboceq: eder inşallah
canım aşılaman hayırlı olsun eşine keçi boynuzu suyu içirebilirsin spermleri arttırıyormuş yerimsenibeninşallah bu sefer bebişin gelir bize sevinçli haberler verirsin dualarım seninle canım Rabbim hepimize bu yolda yardım eder inşallah:Saruboceq:[/QUOTE
Teşekkür ederim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı haberlerle seviniriz inşallah.Keçi boynuzunu denemedim ama aktardan bitkisel otlar,polen,arısütü pekmez,bitkisel karışımlar denedik.Doktorlar artık tüp bebek deyince pek ümidim kalmamıştı.Bende hiçbir sorun yok,sabırla 20 mayısı bekliyorum olmazsa tüpbebek tedavisi başlayacak.
Arkadaştan önce ben yazayım.Dün oldum aşılama saat 12 civarı.Bir dakika sürdü desem yeridir.Çok basit bir işlem.Vajinal ultroson gibi yani.İşlemden sonra masada 20 dakika kadar bekledim.Gelecek hafta yumurtlama testi için gelmemi söylediler.Ondan sonraki haftada inşaallah hamilelik testi yaptıracağım.
kızlar her yerde dogum kont hapıyla sogan kuru bırlıkte uygulanabılır mı dıye aramaktan takadım kesılmıs durumda kaydirigubbakcemile3 bırlıkte kullanırsam bı sakıncası olmaz sanırım 2 tedavıyı de aynı anda uygulayan var mı
selam kızlar....
8 mayısta 3.aşılama yapıldı,4yıllık evliyim,önceki aşılamalarım 2sene önceydi bu arada eşim 2 defa varikosel ameliyatı oldu ancak değerler artmadı düştü kimseye tavsiye etmiyorum.20 mayısta sonuç belli olacak.Son aşılamayı tüp bebek merkezinde yaptırdım inşallah busefer tutar,dualarınızı bekliyorum.
Teşekkür ederim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı haberlerle seviniriz inşallah.Keçi boynuzunu denemedim ama aktardan bitkisel otlar,polen,arısütü pekmez,bitkisel karışımlar denedik.Doktorlar artık tüp bebek deyince pek ümidim kalmamıştı.Bende hiçbir sorun yok,sabırla 20 mayısı bekliyorum olmazsa tüpbebek tedavisi başlayacak.
canım bir de bunu dene bence çok duydum çünkü faydasını a.sbenim de eşimin de sorunu yok bizimki de açıklanamayan infertilite:sm_confused: adetimi bekliyorum işte aşılamaya başlıcaz bu ay senin de tüp bebeğe gerek kalmadan gelir inşallah bebişin:Saruboceq:[/QUOTE
Denicem inşallah faydalı olur.4 senedir herşeyi denedik,sorun erkekte olunca biraz zor heralde yada bana öyle geliyo çok şükür bende bişey yok ama geçen 4 seneyi bide bana sorsalar.Benimde ümidim tüp bebeğe gerek kalmadan olması çünkü tüp bebek aşılamadan daha zor.Ama olsun bunuda atlatacağımdan eminim,şuna inanıyorum herşeyin bir vakti zamanı var Allahım isterse olur.
canım hayırlı olsun inşallah tutar bebişin...aşılamada neler yaşadın anlatırmısın nasıl yapıldı benimde haftaya rahim filmim ekilecek inşallah ama korkuyorum açıkcası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?