Aşılama mayıs ayında aşılama yaptıracak hanımlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
SABIRLI ANNE ADAYLARI
<yumyum>
RENO
sevcangoksel
angeeeeel87
zero55
selvinur
MOGAN022
blueege
BeReN35
amor_amor
şimal82
esengülüm
a.akilli
mydaisy260621
pınar 81
modelist25

senide ekledim canımyerimseniben[/QUOTE]

modelist25 hayırlı olsun arkadaşım inşallah yumurtaların büyür ve gelir bebişin Allah yardım eder inşallah ben de bu ay aşılama yaptırcam adetimi bekliyorum şimdi 3-4 gün içinde gelir benim adet ama gelmesin de aşılamaya gerek kalmadan hamiş olurum inşallah

Ben de bu ay yaptıracam. Kolomen kullanıyorum. Bugün kontrole gittim. Pazartesi tekrar gidecem. Allah yardımcımız olsun.

sağol bitanem desteğin için a.s.Allah razı olsun

canım allah senden de razı olsun hayırlı evlatlar versın ıns benım asılama 2 aydır gume gıttı bakalım :roflol: kıst belasıyla ugrasıyorum :1no2: bu ay bıtkı cayı falan aldım her ne kadar korksamda kanama olmasından sogan kurune basladım bıde dogum kont hapı kullanıyorum yasmın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3saka gıbı.ıns bu ay gecer de baslarım ıgnelere dualarım sızınle cnm allah hepımızın yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar benide ekleyin listeye... dün ilk aşılamamı yaptırdım..angel geçmiş olsun cnm inşallah biran evvel bebişini kucağına alırsın..Allahım dualarımızı kabul eder inş..bizi kuzucuklarımızı kavuşturur inşallah rabbim..hepimize Allah kolaylık versin...

SABIRLI ANNE ADAYLARI
<yumyum>
RENO
sevcangoksel
angeeeeel87
zero55
selvinur
MOGAN022
blueege
BeReN35
amor_amor
şimal82
esengülüm
a.akilli
mydaisy260621
pınar 81
modelist25
ezel.nal
cnnsnyrt

sizi de ekledim kızlar canımyerimseniben

a.akilli canım beni listeden çıkarır mısın.
Çünkü benim aşılamam bu ay olmıycak.
Haziranda olucak sanırım.
Yada Hazirandada aşılama olmama gerek kalmaz belki.
Benim sıpam bana süpriz yapar inşallah bu ay.:ecrin_bebek:

Oooooo kızlar liste baya kabarmış.
Hepinizin aşılaması hayırlı olsun.
İnşallah hepinizin aşılaması tutar ve hepiniz hamile kalırsınız.
Benim doktorumun önemli toplantısı çıkmasaydı bende bikaç gün önce aşılamamı olmuş olacaktım. Ve güzel sonucu bekliyo olucaktım.
Ama kısmet değilmiş.Napalım.
Haziranda olurum bende.

canım hayırlı olsun inşallah tutar bebişin...aşılamada neler yaşadın anlatırmısın nasıl yapıldı benimde haftaya rahim filmim ekilecek inşallah ama korkuyorum açıkcası...

canım hayırlı olsun inşallah tutar bebişin...aşılamada neler yaşadın anlatırmısın nasıl yapıldı benimde haftaya rahim filmim ekilecek inşallah ama korkuyorum açıkcası...

Arkadaştan önce ben yazayım.Dün oldum aşılama saat 12 civarı.Bir dakika sürdü desem yeridir.Çok basit bir işlem.Vajinal ultroson gibi yani.İşlemden sonra masada 20 dakika kadar bekledim.Gelecek hafta yumurtlama testi için gelmemi söylediler.Ondan sonraki haftada inşaallah hamilelik testi yaptıracağım.

Bir de ben rahim filmini gerçekten çok rahat çektirmiştim.Ama aşılama ondan daha basit emin olabilirsin.Bir an önce bebeklerimize kavuşuruz inşaallah

slmm kizlar bende persembe hapima basladim ayin 15 de ultrason ve kan tahlili yapacaklar bakalim ne durumda yumoslar benim bu ay hic umidim yok bu ilk asilamam ins olur sizin icin dua ediyorum ins ocak 2010 anneleri olacagiz bende clomid kullaniyorum klomenle aynimi bu ben yurt disinda yasadigim icin belki ismimi deisik diyorum sizce ayni hapmi klomenmi iciyorum HEEE BIDE BEN GUNDE 2 TANE ICIYORUM SABAH AKSAM BUGUN CARSIDA ISIM VARDI HAPI EVDE UNUTTUM 3.30DA ICTIM SABAH ICMEM GEREKIRKEN SIZCE BIRSEY OLURMU CVP BEKLE KORKUYORUM ACABA BIRSEY OLURMU

canım hayırlı haberlerını alırız ıns hosgeldın.tsk ederım bu ay sonu bakıcak dr tekrar kıst kaybolduysa baslıycaz hemen bakalım rabbım herkese hayırlı omurlu evlatlar nasıp etsın en kısa zamanda :Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar bende varım bende mayıs ayında asılama yaptırıyorum.suan ıgnelerımı vuruluyorum pazartesı gunu doktoruma gıdecegım ınsallah ıstenılen buyukluge gelmıstır yumurtalarım...herkeze bol bol bol şans...

]SABIRLI ANNE ADAYLARI
<yumyum>
RENO
angeeeeel87
zero55
selvinur
MOGAN022
blueege
BeReN35
amor_amor
şimal82
esengülüm
a.akilli
mydaisy260621
pınar 81
modelist25
ezel.nal
cnnsnyrt

sevcan göksel seni çıkardım canım listeden inşallah bu ay doğal yoldan hamile kalırsın da haziranda aşılamaya gerek kalmazyerimseniben

inşallah pazartesi günü bize güzel haberler verirsin canım aşılaman hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin:Saruboceq:

selam kızlar...
Ben de muhtemelen mayısta aşılama olucam..3. olacak bu...Bugün ultrasona girdim...Kıstlerimin olduğunu yarın tekrar gelmemi, aşılama olup olmayacağına yarın karar vereceklerini söyledi.Eğer ok derlerse salı günü olur..Bi evvelki aşılamam sırasında da kistim vardı ama doktor bi sakınca görmedi aşılama olayında...Üçüncüden sonra ne yapacağımı tam bilemiyorum ama...3'ten daha fazla aşılama yaptıran var mı aranızda? 3.cüden sonra şansın çok azaldığını söylüyorlar...Biz 3'te de olmazsa tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz...Benim kanalların biri açık ama diğeri problemli..Eşimde de morfoloji problemi var..1-2 tüp bebek merkeziyle görüştük..Onlar aşılama yaptırmanız anlamsız hemen tüp bebek yapalım dediler...Bense şu an devlet hastanesine gidiyorum...Onlar da aşılama yapılmasına mani bi durumun olmadığını söylüyorlar..Kafam iyiden iyiye karıştı anlayacağınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…