Aşılama mayıs ayında aşılama yaptıracak hanımlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben 12.günümdeyim..adet olcakmışım gibi hafif hafif kasıklarım agrıyo.. çok üzgünüm..bu ay kırmızıları istemiyom...

cnnsnyrt yapma böle lütfen. koyuvermek yok tamammı. ağrılar hamile kalanlardada oluyo. aynı adet sancısı gibi hemde. hiç takılma bak ağrımasa bu kez neden ağrımadı diye telaş ederiz :)) az kalmış nasipse ve hayırlıysa olsun diye dua edelim canım

EVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET KIZLAR BUGUN SAAT 9.30 DA ILK ASILAMAMI OLDUM HERSEY YOLUNDA GITTI 2 TANE COK GUZEL YUMURTAM OLMUSTU INS IKIZ OLUR ALLAHIM INSSSSSS :1hug: ASILAMAM YAPILDI 2.3DK YATTIM SONRA KALKTIM DOKTORUM YATIRMADI FAZLA HIC AKMADI AMA EVE GELDIM HEMEN YATTIM VALLA DUA EDIYORUM AKLIMA GELDIKCE INS BU SON OLUR DKR ILISKIYE GIREBILIRSINIZ DEDI BEN KORKUYORUM BIRSEY OLURMU KIZLAR CVP ATINNNNNN LTFCADIARZU

canım hayırlı olsun guzel haberlerını beklıyoruz ıns dr ılıskıye gırebılırsınız dedıyse sorun olmaz. benım esımın halasının gelınıne yasaklamıstı ılıskıyı doguma kadar ama sana oyle bısey dememıs sorun olmaz sanırım.tatlim bana da dua et de bu ay kist atilmis olsun bende olayim bi an once beklemek cok zor coookksenağlama

slm selvınur benım bugun 6. gunum.benım doktorum 2 gun sonra ılıskıye gırın demıstı.zaten o gun ılıskıye gırecek bır durum yoktu cunku karnımda bır gaz va karnımı ıcı delık desık gıbıydı..ama yınede senın ddoktorun dedıyse bır bıldıgı vardır.nerede yaptırdın asılamanı.ben karantınadayım sankı esım evden dısarı caıkartmıyor 6 gundur sırt ustu yatıyorum kafamçokkarıştı sende dıkkat et ve heyecan yapma allah hepımıze hayırlısıyla verırı :Saruboceq:

canim benim ins gitmistir kistin de asilamani hemen yaparlar bir an once seninde guzel haberlerini aliriz rabbime hep dua ediyorum cifter cifter nasip etsin diye hepinize dualarimdasiniz zaten her zaman allahim ne olur dualarimizi kabul et senin sorunun ne canim anlat biraz bende hicbir sorun yok hersey super tam tersine ama olmuyor iste kismet ne zamana

valla asilamada hicbirsey hissetmedim ama sadece biraz sisligim vardi dun yattim oda esimin zoruyla sadece kasiklarimda agri oldu asilamadan sonrada iliskiye oldu 5 saat sonra ins birsey olmaz doktorum girebilirsiniz dedi diye belki sansimizi arttirir kismet seninde guzel haberlerini bekliyorum bu ilk asilamanmi:1hug:

ınsallah canım hayırlısıyla bı olsam bende ıkızlerımız olsun dıye dua edıyorum valla hepınızekaydirigubbakcemile3canım benım rahımde sekıl bozuklugu vardı ocakta hıstereskopı oldum hallettık esımın yuvarlak hucre sayısı fazla cıktı hareketlılık azdı hareketlılıgı cozduk cok sukur toplamda %55 ı buldu ama ıltıhap var ıste dr um asılama onerdı tam umutlanmısken kıst cıktı 2 aydır mucadele edıyorum ıste yasmın verdı onu kullanıyorum sogan suyu adacayı cıvanpercemı falan haftaya hastalanacagım bakalım kıstım mı ınatcı ben mı sırnaşık şey dedıgın gıbı kısmet canım bız kafayı taktıkca tam tersıne gıdıyo hersey hayırlısı olsun bakalım dualarım sızınle canı m ıns tutar asılaman da hep bırlıkte sevınırızhihoyyythihoyyyt

amin canim hayirlisi rabbimin bir bildigi var ben buna inaniyorum boyle siniyo bizi bizim yuzumuzu guldurecek allahim sabirli anneleriz biz deilmi ALLAHIM NE OLUR YUCE RABBIM:CüvCüv:

evet canım bu benım ılk asılamam...cok heyecanlıyım evden cıkmıyorum bırsey olmasın dıye :Saruboceq: sen nerde yaptırdın asılamanı.benım asılamamı prof dr faruk buyru yaptı ınsallah allah hepımıze hayırlısını verır cok dua edıyorum kendım ve tüm bebiş istiyenler için..........:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar ben 2 yıldır tedavi görüyorum dün 20.05 te ilk aşılamamı yaptırdım 2 gün önce yani biraz ağrılarım oluyor karında kasılmalar filan sizce normal mi?

merhaba arkadaşlar ben 2 yıldır tedavi görüyorum dün 20.05 te ilk aşılamamı yaptırdım 2 gün önce yani biraz ağrılarım oluyor karında kasılmalar filan sizce normal mi?

hayırlısı olsun cnm..ağrılar çok normal.bende çok tedirgin olmuştum ama herkes yaşıyor..benim bugün test günüm ve hala adet olcakmışım gibi ağrılarım var günlerdir sürüyor..inşallah ilkinde tutturursun ve bebişini kucağına alırsın..hakkında hayırlısı..a.s.

canım evde test yapsana mutlu haberı ver bıze sevınelım bızede umut olhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2

inşallah canım güzel haberi alırsın güzel ALLAH ımın izniyle bunun hasretini çeken herkkese nasip olsun. sen aşılama yaptırdıktan kaç gün sonra test yaptorıyorsun ben adet günüme kadar sabredemicem galiba çok merak ediyorum.

selam kızlar bende bugün inşallah ilk adımı atıyorum aşılama için akşam rahim filmim çekilecek ama çok korkuyom inşallah güzel haberler alırım akşama...dualarınızı eksik etmeyin allahım inşallah hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebişlerle annelik duygusunu yaşatmayı nasip etsin...

kızlar olmadı malesef..test sonucum negatif..beklices artık herşeyde bir hayır vardır...

merhaba arkadaşım bende aranıza yeni katıldım çok üzüldüm ama sen umudunu hiç yitirme bende 18 mayısta aşılama yaptırdım 31 mayısta belli oucak beklemedeyim allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin

Kesinlikle kafayı takınca tersine gidiyor. Bence yaş 35 i geçmediyse çok dert etmemek lazım. Hayırlısıyla bir gün hepimiz anne oluruz inş.
Hareket problemini nasıl aştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…