- Konu Sahibi tombixsx11
-
Arkadaşlar benim ilk aşılama sonucumu aldım bu ay negatif gelecek aya umutlar
kızlar olmadı malesef..test sonucum negatif..beklices artık herşeyde bir hayır vardır...
günaydın kızlar.yarın bende aşılama oluyorum dün gece çatlatma iğnesini oldum pzara 11 de aşılamam varinş. tutar ilk aşılamam ilk aşılamada zor birazbiliyorum ama dua etmekten başak çaremiz yok.ilş.hayırlısı olur hepimizin hakkındada
selam kızlar benim dün çekildi rahim filmim çok ağrılı oldu hatta çekilirken baya bi bağırdım ağladım ama sonuç güzel çıktı..ama doktor aşılama için biraz daha bekleyin acele etmeyin dedi yani aşılama umutlarım ertelenmek zorunda kaldı...hayırlısı olsun ne diyeyim...akşamdan beri kanamam var sizce bu normal mi..
Canım geçmiş olsun.
Tüpler açık çıkmıştır inşallah.
Ben rahim filmini anestezili çektirmiştim.
Ama uyandıktan sonra ağrım olmuştu ve eve geldiğimde resmen kan boşaldı benden
Çok kan aktı
1 hafta ilişkiyi yasaklamıştı doktor
canım hadi hakkında hayırlısı. inş iyi sonuç alırsın
Arkadaşlaar; klomen kullanıyordum. Geçen ay yumurta fazla büyüdüğünden aşılama yapılamamıştı. C.tesi günü Dr. a gittim. sağda ve solda birer tane yumurta var :) Bugün Ovitrelle iğne yaptılar inş. yarın aşılama yapılacak. Dua edin benim için :)
Çok teşekkür ederim canım inş. hepimiz hayırlı zamanda hayırlı haberler veririz. Evet sadece klomen kullandım. Ama ara sıra da barl-tarçın-çörekotuna takıldım. Yarım doz kullandım bu ay. Bu sabah da ovitrelle yaptırdım bakalım. Yarın aşılama olacak inş.
Önceki ay klomen günde bir tane kullanıyordum bir de bal-tarçın-çörekotunu kullanmıştım. Yumurta olması gerekenden önce aşırı büyüdüğü için aşılama yapılmamıştı.
teşekkür ederim umarım öle olur heyecanla bekliyorum yarınıda 2 hafta sonrasınıda ev hanımıyım vakitte geçiremem napcam bilmiyorum:)alkisalkisalkis
merhaba arkadaşım bende aranıza yeni katıldım çok üzüldüm ama sen umudunu hiç yitirme bende 18 mayısta aşılama yaptırdım 31 mayısta belli oucak beklemedeyim allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin
üzülme canım inşallah önümüzdeki ay alırsın güzel haberi .ALLAH sağlık versin herşey olur zamanla
Kesinlikle kafayı takınca tersine gidiyor. Bence yaş 35 i geçmediyse çok dert etmemek lazım. Hayırlısıyla bir gün hepimiz anne oluruz inş.
Hareket problemini nasıl aştınız?
kızlar olmadı malesef..test sonucum negatif..beklices artık herşeyde bir hayır vardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?