Aşılama mayıs ayında aşılama yaptıracak hanımlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok üzülmedim hazırlamıştım kendimi tam tersi olsa çok şaşırıp sevinecektim.Eşim hiç sallamazdı o üzüldü biraz.Daha uzun bir yol var önümde baştan bırakmayayım kendimi değil mi?Desteğiniz için teşekkürler kızlar :)

günaydın kızlar.yarın bende aşılama oluyorum dün gece çatlatma iğnesini oldum pzara 11 de aşılamam varinş. tutar ilk aşılamam ilk aşılamada zor birazbiliyorum ama dua etmekten başak çaremiz yok.ilş.hayırlısı olur hepimizin hakkındada

canım hadi hakkında hayırlısı. inş iyi sonuç alırsın

selam kızlar benim dün çekildi rahim filmim çok ağrılı oldu hatta çekilirken baya bi bağırdım ağladım ama sonuç güzel çıktı..ama doktor aşılama için biraz daha bekleyin acele etmeyin dedi yani aşılama umutlarım ertelenmek zorunda kaldı...hayırlısı olsun ne diyeyim...akşamdan beri kanamam var sizce bu normal mi..

Canım geçmiş olsun.
Tüpler açık çıkmıştır inşallah.
Ben rahim filmini anestezili çektirmiştim.
Ama uyandıktan sonra ağrım olmuştu ve eve geldiğimde resmen kan boşaldı benden
Çok kan aktı
1 hafta ilişkiyi yasaklamıştı doktor

canım sağol cevap için,ben anestezi istememe rağmen doktor çok ağrı olmaz diye yapmadı ama hayatımda bu kadar çok acı çektiğimi hatırlamıyorum..acıdan ellerimi ısırmışım hala dişlerimin izi duruyor elimin üstünde..film sonucu iyi çıktı kanalların bir tanesi tam açık diğerinde çok hafif bir tıkanma vardı oda açıldı ikinci ilaçta..sorun teşkil etmez dedi doktor..ama kanama olunca korktum tabi inşallah çektiğimiz acıların mükafatını bebek olarak verir güzel allahım bize.

Arkadaşlaar; klomen kullanıyordum. Geçen ay yumurta fazla büyüdüğünden aşılama yapılamamıştı. C.tesi günü Dr. a gittim. sağda ve solda birer tane yumurta var :) Bugün Ovitrelle iğne yaptılar inş. yarın aşılama yapılacak. Dua edin benim için :)

hadi bakalım inşşşşşş.hayatım güzelllll haberlerini alırız bnde klomen kullandım bgn kontrole gidicem bn öncesinde glucophage kullanıyordum klomene başlayınca bıraktım onu sen demi sadece klomen içtin cnm?kaydirigubbakcemile2

Çok teşekkür ederim canım inş. hepimiz hayırlı zamanda hayırlı haberler veririz. Evet sadece klomen kullandım. Ama ara sıra da barl-tarçın-çörekotuna takıldım. Yarım doz kullandım bu ay. Bu sabah da ovitrelle yaptırdım bakalım. Yarın aşılama olacak inş.
Önceki ay klomen günde bir tane kullanıyordum bir de bal-tarçın-çörekotunu kullanmıştım. Yumurta olması gerekenden önce aşırı büyüdüğü için aşılama yapılmamıştı.

anladım tatlımmmm.ALLAHIM YARDIM ETSİN .banada o zman yarın iğne yapılırsa öbürgüne filan aşılama olur inş.....beraber umutlanırız seninle ayyyy inşşşşş hayatımmmmmmmm dualrımızı kabul et yarabbim amin amin amin:ecrin_bebek::1hug:

teşekkür ederim umarım öle olur heyecanla bekliyorum yarınıda 2 hafta sonrasınıda ev hanımıyım vakitte geçiremem napcam bilmiyorum:)alkisalkisalkis

slm arkadaşım..inşallah sende hayırlı haberlerini alırsın.bende ılk aşılamamı 15 mayısta oldum. ev hanımıyım ılk bır hafta esım tarafından karantinaya alındım ama dun ılk defa dısarıya cıktım ve cok mutluyum laelaelaelaelae Evet bıraz zor oluyor ama alısıyorsun evde olmaya.agır ısler yapma dınlen ve hıc bırseyı dusunme ıkımız ıcınde ve herkez ıcınde allah hayırlısını versın :Saruboceq:

hoşgeldin canım..teşekkür ederim..olumlu haberlerini bekliyoruz...

Kesinlikle kafayı takınca tersine gidiyor. Bence yaş 35 i geçmediyse çok dert etmemek lazım. Hayırlısıyla bir gün hepimiz anne oluruz inş.
Hareket problemini nasıl aştınız?

canım kusura bakma sorun vardı bı kac gundur gıremedım nete dr umuz ılac verdı canım antıbıyotık 2.sperm tahlilinde artmisti bariz bi sekilde bıde esım bu ay iltihap icin ısırgan tohumu yagıyla kecıboynuzu pekmezı kullandı insallah canim tez zamanda gelir meleklerimiz:Saruboceq:

kızlar olmadı malesef..test sonucum negatif..beklices artık herşeyde bir hayır vardır...

canim dedigin gibi herseyde vardir bi hayir bak ben asilama bile yaptiramadim 2 aydir belki dogal yolla gelir bebisim diye avutuyorum kendimi rabbim hakkimizda hayirlisini verszin en kisa zamanda:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…