Aşılama mayıs ayında aşılama yaptıracak hanımlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
berencim ben eskı ısmımle GLS.yenı ismimle BERRAM KIZIM...geçen sene bu zamanlar senınle hamılelıgıme sevınmiştik hatırlarsan....Aralıgın 4 de kızımı kucagıma aldım...3 hafta erken dünyaya geldi...teyzesi bır görsen çok tatlı bır kızım var...okudugum kadarıyla senın henuz olmamış.inşallah en kısa surede bebegını kucagına alırsın...teyzesı kızım 4.5 aylık oldu...çok şükür saglıklı..ismi de BERRA....k.k senınle bır turlu karşılaşamıyoruz..öptüm cnm..kendıne iyi bak..her şey gönlünce olsun.....

Kızlar ben bu akşam doktora gidiyorum.
Adetin 2.günü gel demişti.
Yarın da iğnelere başlarım herhalde.:lepi:
Haydi Bismillah.:Saruboceq:
İnşallah hepimize hayırlı,uğurlu olur bu topik.:Saruboceq:
Ve hepimizin aşılamaları tutar bu ay.:Saruboceq:
Bi dahaki ay 2010-Şubat Hamileleri topiğinde yazışırız inşallah.:Saruboceq::teytey:

canımm allah yardımcın olsun dualarım senınle ıns dedıgın gıbı 2010 subat annelerı olcaz:CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt

slm kızlar nasılsınız bakalım inş iyisinizdir kızlar ya benm yumurtlama dönemim bitti galiba ya yumurtlıklarım ağrımıyo artık adetimin 18. günü akşam rahmimde bi ağrı vardı anlayamadım sesler geliyodu hani afedersiniz ishal olursunuz sesler gelirya öyle bide hareket edince akşam acı vardı sanki neki bu kızlar bilginiz varmı ya şimdi bişey yok akşam oldu sadece basınç var gibiydi anlamadım

canm hadi hayırlısı olsun bu aldıkların son ilaçlar olurrrrr inşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile5

kızlar selam benimde aşılamam mayısta başlıyor bütün tahliller temiz çıktı hepimizki tutar dualarımız hepimiz için

Kızlar ben Cumartesi günü doktora gittim.
Doktorun yurtdışında çok önemli toplantısı varmış.
1 hafta burda olmıycakmış.
O yüzden senin iğnelere bi dahaki ay başlıyalım dedi.senağlama
Bu yola bensiz devam ediceksiniz artık.senağlama:a015:
Ufff yaa moralim çok bozuk.
Ben ne hayallerle doktora gidiyorum, eve ne halde dönüyorum.
Doktorlar bize pozitif olun diyolar ama bizi negatif yapan ta kendileri.senağlama
Ben sizin gelişmelerinizi hergün takip ederim burdan.
İnşallah sizin aşılamalarınız olur.

Selam kızlarr hepinize günaydın.. benim d.kontrol hapı bugün bitiyo. yarından itibaren 4gün içinde adet olmam lazım ve 2 veya 3.gün dr.a gidicem. tedaviye başlıcaz..
sevcan kırmızıların gelmiş tedavi başlıyo nihayet hadi hayırlısı canım..
rengin herşey yolunda olması süper arkadaşım. dualarımızı kabul etsin rabbim.
berram kızım canımmm benimm...... kuşummmm ben uzun zamandır k.k.ya yazmıyorum nedense bu topiğe yazmak istedim mayısı bekliyorum aşılama için. inş. bu kez olumlu olur.. kızına da maşallah teyzesinin kuzusu
ismiyle yaşasın inşallah

canımcım Hayırlısı Böyleymiş demekki Herşeyde vardır bir hayır hayatım.Allahımın bi bildiği vardır belki moralini bozma canım...:1hug:

Sevcan çok üzüldüm canım ya ama aslına bakarsan bundada bi hayır var demek lazım belkide bu ay olsaydı negatif olcaktı önümüzdeki belkide pozitif olcak ben böle ani olan şeylere çok inanırım bu yüzden herşeyde bi hayır vardır diyelim ki önümüzdeki hayırlı haberler olsun arkadaşım

Çok sağolun kızlar.
Beren sen neden doğum kontrol hapı kullandın.
Doktor bana da doğum kontrol hapı kullan bu ay dedi.
Ama ben hayır kullanmıycam dedim.senağlama
İstemiyorum kullanmak.senağlama
Belki de normal yolla hamile kalırım.:Saruboceq::CüvCüv:

aman bu drları da anlamak mümkün değil hayatım.1ay sonra nasıl olsa yeniden tedaviye başlancak ne doğum kontrol hapı bi de o vücudunun dengesini bozacak.kullanma hayatım sen belki doğal yoldan olur olmasada 1 ay için...

Ben rahim filmini anestezili çektirmiştim.
Anestezi ücreti alıyolar.
Valla çok rahattı.
Hiç bi acı duymadım.
Sende öyle yaptır bence.
Tabi kabul ederlerse.
Her doktor kabul etmiyormuş.

Sevcan ben kıst olduĞu ıÇın d.kontrol kullanıyorum 2ay Önce aŞılama olmuŞtum sonrakı ay kıst olmuŞ o yÜzden kıstı yok ettıkten sonra aŞılama yapılcak tekrar.
Sende sakın moralını bozma herŞeyde bı hayır var ve bence eĞer kıst gıbı bı sorunun yoksa d.kontrol kullanma bence.

Bende rahım fılmını anestezıyle Çektırdım ıyıkı Öle yapmıŞım. HıÇ hıssetmedım. Acılı bı ıŞlem ÇÜnkÜ.

merhaba kızlar uzun zamndır gıremedım işlerım vardı bıraz. benım bugun son kontrol iğneler bıtıyo karar verılcek bakalım ne zamn aşılancama :)
ay gerçekten heycanlı bır ssüreç
bakalım nolcak

canm üzülme vardır bi hayır bu ay kendin dene bakalım belki gerek kalmaz aşılamaya bellimi olur canm

Sağol yumyum.
İnşallah bu ay normal yolla hamile kalırım.:CüvCüv:

inş kalırsın canm bak bende ara verdim 1 ay kürler denedim bende yumurtlama oldu sanırım adetten sonra yumurtalarım ağrımaya başladı şimdide rahim de var değişik ağrılar bekliyorum bakalım neler olacak hayırlısı artık canm hiç üzülme ertelendi diye herşeyde vardır bi hayır bi aksilik olduğu zaman bırakıyorum kendi haline var bi hayır diyorum napalım canm ALLAH herşeyin iisini bilir biz çabalıyoruz ALLAH ta görüyo bizi ve bigün bizide sevindirecek üzme kendini :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…