Aşılama mayıs ayında aşılama yaptıracak hanımlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevcan benmde hoca konferansa gıdıyor rahım filmi dıger aya kaldı yanı ahzıranda fılmı cekecek temmuzda asılama yapacak inş ıkımızde dogal yoldan kalırızda

seni her zaman hatırlıyacagım..senın yerın bende çok farlı cnm benim...inşallah en kısa süre içinde RABBİM sana da nasip eder..senın güzel haberlerini de burdan alırım...
inşaaaaaahhhhh...çok öpüyorum seni....Şeniz

selam bende mayıs ayında aşılama yaptırmayı düşünüyorum ,doktora ne zaman gitmem gerekir adetin kaçıncı gününden itibaren başlıyor aşılama süreci,rahim filmi adetin kaçıncı günü çekiliyor ,anestezi uygulanıyormu,aşılamadan sonra hastanede yatış oluyormu yoksa aynı gün çıkılıyormu hastaneden ,çok soru sordum ama ilk olduğu için pek bilgim yok bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.

slm canım adetının 2 veya 3..gunu gıdıyosun dr a rahım fılmını adet bıtımınden hemen sonra cekıyolar zaten bnm dr um rahım fılmını anestezısız yaptı bıraz acı hıssedıyosn kramp seklınde adet sancısı gıbı bıseyyerimseniben.yatıs falan olmuyo canım hıc korkma rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ıns

canım anlamadım ben h.sg çektidim mayısda aşılama olucak daha sonra bir dahamı istiyorlar h.s.g:uhm:

canım ben h.s.g anestezili çektirdim hiç birşey hissetmyosun acımıyor rahat ol a.s.

cevabın için teşekkür ederim angeeel peki aşılamayı kaçıncı gün yapıyorlar ,birde o ay içerisine sadece bir defamı aşılama yapıyorlar yoksa normal ilişkiler gibi 2 güne bir yumurtlama dönemi boyuncamı yapılıyor aşılama.

berrammm çok saol canım bende seni unutmuyorum o anı nasıl unuturum dimi nekadar heyecanlıydık sonucunu öğrendiğimizde ne kadar mutlu olduk :)) inşallah sıra bana da gelmiştir artık. bende seni çok öpüyorum..

pnar81 selam.. şöle anlatim sana. adetin 2veya3.günü dr.a gidiyosun sana yumurtaların gelişmesi için iğne veya hap veriyolar. 3günde bir dr. yumurtalarına bakıyor. yeterli seviyeye geldiğinde ki buda 18-20mm civarındadır, çatlatma iğnesi vuruluyosun iğneden 2gün sonra hast.ye gidiyosun. eşin sperm veriyor o spermler yıkanıyor 1,5saat sürüyor ve sonra onları sana enjekte ediyor dr.un.. bu kadar canın yanmıyor korkma

canım anlamadım ben h.sg çektidim mayısda aşılama olucak daha sonra bir dahamı istiyorlar h.s.g:uhm:

yok canım cektırdıysen sorun yoksa bır daha ıstemıyorlar hsg tuplerın acıksa rahımde sorun yoksa gerek yok benden de amelıyattan sonra ıstemedı dr sekıl bozuklugu vardı bende ultrasonla baktı duzelmıs fılme geek yok dedıhihoyyyt

rıca ederım cnm benımde ılk asılamam olacak ama genelde adetın 14 -16.gunlerınde oluyomus yumurtaların gelısımıne baglı bır kez yapılıyo cnm bazı dr lar 2 gun ust uste yapıyolarmıs sansı artırıryomus bende drumla konuscam bunu eger sans yuksekse 2 gun ust uste yapsın

arkadaşlar beni listeden çıkarabilirsiniz .bende kist vardı .dk hapı kullandım fakat kist yok olmamış .bu ayda hap verdi .aşılamada kist istemiyorlarmış. ben bu ay ilaç kullanmayıp normal yoldan hamile kalmayı deniycem daha önce tüplerim hsg ile açılmıştı. eşim de sperm hareket sorunu var.ama bizimle aynı durumda olan bir çiftle tanışmıştık hastanede hsg çekilirken ,bugün hamile olduğunu öğrendim .içimde bir umut oldu .havuç kürünede başladık .hakkımızda hayırlısı

Arkadaşlar ben kist için yasmin doğum kontrol hapı kullandım .kisti olup yok olan varsa ne ler kullandınız.benim kistim 2 buçuk cm

Arkadaşlar ben kist için yasmin doğum kontrol hapı kullandım .kisti olup yok olan varsa ne ler kullandınız.benim kistim 2 buçuk cm

canım gecen ay benım asılamam da kıst yuzunden kaldı allaha sukur yok olmus senın 2 cm mıs benım kı 3.56 cm dı ben aktardan kayınvalıdem bı karısım almıs cıvanpercemı ebegumecı aslan pencesi maydonoz papatya vardı ıcınde onu kullandım 1 hafta sonra adetım bıtınce dr a gıttım rabbıme sukurlr olsun kıstım yok olmuskaydirigubbakcemile2 yrn da asılama tedavısıne baslıycaz umarım yıne kıst falan cıkmaz dua edın ne olur :Saruboceq:

canım bebek düşünüyorsan niye d.kontrol hapı alıyorsun??? benim kistim vardı 5,5 cm aşılamadan önce adetim gecikmişti kist içim dr adeti bekliyelim ilaç vermiycem dedi 9 gün geç oldum ama kistim kendiliğinden geçti önceden hep ilaçla eritirdi duphaston felan
vermişti, soğan kürüde kisti eritiyor diyolar denedinmi hiç ??

SLM KIZLAR BIR HAFTADIR YAZAMIYORUM INS BU AY HERKEZIN ASILAMASI TUTAR VE OCAK TA BEBEKLERIMIZ ICIN TOPIK ACARIZ BENDE YARIN REGL OLMAM GEREKIYOR NORMALDA tabi insallah olmamda bebegim benimledir REGL OLURSAM BENDE BASLIYORUM ASILAMAYA BENIM ILK ASILAMAM OLACAK INS SONUNCU OLURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BILMIYORUM AMA COK SIK IDRARA CIKIYORUM 10 GUNDUR AKINTIM VAR KASIKLARIM AGRIYO INS GELMISTIR BEBISIM ALLAHIM NE OLURRRRRRRR YUCE RABBIM SEN ANNELIK DUYGUSUNU BIZE TATTIR BUTUN TOPIKTEKI KARDESLERIME BENIM ICIN DUA EDIN KIZLAR INS OLMAMDA ASILAMAYA GEREK KALMAZ senağlama:CüvCüv:

teşekkürler arkadaşlar cevaplar için .dün soğan kürüne başladım.eşimede sperm hareketsizliği için havuç kürüne başladım .yasmini bu ay içmiyim diyorum .belki doğal yoldan olur.

teşekkürler arkadaşlar cevaplar için .dün soğan kürüne başladım.eşimede sperm hareketsizliği için havuç kürüne başladım .yasmini bu ay içmiyim diyorum .belki doğal yoldan olur.

canım slm benım kıst belası yıne cıktı ustelık bu kez 5 cm olarak bana da yasmın verdı bıde aktardan bıtkı karısımı aldım 2 sını kullancam bakalım gelecek ay tekrar gıdecegım eger gecmemsse 3.kez tekrarlayan kıstlerde amelıyat dusunuyoruz dedı sınırlerım alt ust oldu valla napcam bılmıyorum o kadar da heveslı gıtmıstım kı ılaca baslıycam dıyesenağlamasenağlama

canım ben hemen film çekilip arkasından aşılama yapılacak diye düşünüyordum ama öyle değilmiş. cumartesi gittim doktora aşılama yapmak için önce film çekmemiz gerekir dedi bu ay film çekeriz ancak aşılamayı hemen arkasından yapmayız gelecek ay yaparızz dedi.Film için adet bittikten sonra 5.gün yada 6.gün gelin dedi.İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz,bir an önce güzel haberleri alırız.

merhaba arkadaşlar,
cumartesi ve pazar iki gün üstüste aşılamam yapıldı....hepinizin dualarını bekliyorum..sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…