- Konu Sahibi tombixsx11
-
Selam kızlarr hepinize günaydın.. benim d.kontrol hapı bugün bitiyo. yarından itibaren 4gün içinde adet olmam lazım ve 2 veya 3.gün dr.a gidicem. tedaviye başlıcaz..
sevcan kırmızıların gelmiş tedavi başlıyo nihayet hadi hayırlısı canım..
rengin herşey yolunda olması süper arkadaşım. dualarımızı kabul etsin rabbim.
berram kızım canımmm benimm...... kuşummmm ben uzun zamandır k.k.ya yazmıyorum nedense bu topiğe yazmak istedim mayısı bekliyorum aşılama için. inş. bu kez olumlu olur.. kızına da maşallah teyzesinin kuzusu
ismiyle yaşasın inşallah
selam bende mayıs ayında aşılama yaptırmayı düşünüyorum ,doktora ne zaman gitmem gerekir adetin kaçıncı gününden itibaren başlıyor aşılama süreci,rahim filmi adetin kaçıncı günü çekiliyor ,anestezi uygulanıyormu,aşılamadan sonra hastanede yatış oluyormu yoksa aynı gün çıkılıyormu hastaneden ,çok soru sordum ama ilk olduğu için pek bilgim yok bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.
slm canım adetının 2 veya 3..gunu gıdıyosun dr a rahım fılmını adet bıtımınden hemen sonra cekıyolar zaten bnm dr um rahım fılmını anestezısız yaptı bıraz acı hıssedıyosn kramp seklınde adet sancısı gıbı bıseyyerimseniben.yatıs falan olmuyo canım hıc korkma rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ıns
slm canım adetının 2 veya 3..gunu gıdıyosun dr a rahım fılmını adet bıtımınden hemen sonra cekıyolar zaten bnm dr um rahım fılmını anestezısız yaptı bıraz acı hıssedıyosn kramp seklınde adet sancısı gıbı bıseyyerimseniben.yatıs falan olmuyo canım hıc korkma rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ıns
canım anlamadım ben h.sg çektidim mayısda aşılama olucak daha sonra bir dahamı istiyorlar h.s.g:uhm:
cevabın için teşekkür ederim angeeel peki aşılamayı kaçıncı gün yapıyorlar ,birde o ay içerisine sadece bir defamı aşılama yapıyorlar yoksa normal ilişkiler gibi 2 güne bir yumurtlama dönemi boyuncamı yapılıyor aşılama.
Arkadaşlar ben kist için yasmin doğum kontrol hapı kullandım .kisti olup yok olan varsa ne ler kullandınız.benim kistim 2 buçuk cm
Arkadaşlar ben kist için yasmin doğum kontrol hapı kullandım .kisti olup yok olan varsa ne ler kullandınız.benim kistim 2 buçuk cm
teşekkürler arkadaşlar cevaplar için .dün soğan kürüne başladım.eşimede sperm hareketsizliği için havuç kürüne başladım .yasmini bu ay içmiyim diyorum .belki doğal yoldan olur.
rıca ederım cnm benımde ılk asılamam olacak ama genelde adetın 14 -16.gunlerınde oluyomus yumurtaların gelısımıne baglı bır kez yapılıyo cnm bazı dr lar 2 gun ust uste yapıyolarmıs sansı artırıryomus bende drumla konuscam bunu eger sans yuksekse 2 gun ust uste yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?