Aşılama mayıs ayında aşılama yaptıracak hanımlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar,
cumartesi ve pazar iki gün üstüste aşılamam yapıldı....hepinizin dualarını bekliyorum..sevgiler

canım hayırı olsun inşallah tutmuştur bebişin..bişey sormak istiyorum aşılamayı 2 defamı yapıyorlar ben 1 kere oluyor diye biliyordum.birde nerde yaptırdın ne kadar tuttu fiyatı yazarsan çok sevinirim.

canım inşallah hamilesindir hiç gerek kalmaz aşılamaya.

canım hayırı olsun inşallah tutmuştur bebişin..bişey sormak istiyorum aşılamayı 2 defamı yapıyorlar ben 1 kere oluyor diye biliyordum.birde nerde yaptırdın ne kadar tuttu fiyatı yazarsan çok sevinirim.
teşşekkür edrim ..inş ..hayırlısı ...canım bazı arkadaşların bir defa olmuş ama benim 2 gün üst üste oldu..ilki 16.saatte...ikinciside 39.saatte umutluyum ama rabbim dilerse olur tabiki....canım ben özelde yaptırdım..ücretin bir kısmını baştan vermiştik ..yarın kontrolüm var ücretin kalanını da yarın alıcak indirim yapıcaktı o yüzden net bişi söyliyemiycem ama yarın inş girersen yazarım...

kızlar merhaba herkese bizde cmrtesi druma gittik adetin 5.6 günü 2*1 diğer 3 gün 1*1 klomen yazdı.11 .günde yanıma gel dedi aşılama için Bu ay yapılacak inş.Allahım izin verirse. de yalnız bu ay bana hsg çekildi glukophagede alıyorum eşimde klomen ve evicap alıyo 1 haftadır...sol kasığıma bgn inanılmaz sancılar giriyor..normalde böle olmazdı adetimede daha 8 9 gün var sakın bişiy olmasınnn sanmıyorummm ama ne bileyim işteeeee.....:asigim:

Kızlar ben de bu ay aşılama yaptıracağım.İlk defa olacak.Beni de ekleyin listeye :)Herkesi bebeğinin bir an önce gelmesi duasıyla...

rahım fılmden sonra bebek daha kolay oluyor belkı kendılıgınden olabılırde insallah

canım inşallah dediğin gibi olur,bişeyi çok isteyince olmuyor biliyorum ama insanoğlu işte sabırsız davranıyoruz,allah herkese sağlıklı ,hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.Bu arada yarın hıdırellez bu geceden dileklerinizi yazmayı unutmayın ,inşallah hepinizin dilekleri çabucak kabul olur.

esengülüm benim tarih belli oldu.23,5 cm ve 14 cm iki yumurtam var yani bir tane sayılır.Cuma günü saat 11 civarı olacak senin ki ne zaman olacak?

herkese merhaba ben de adetimi bekliyorum 1 haftam var adet olursam bu ay aşılama yapılacak Rabbim tez zamanda hayırlısı ile verir bebişlerimizi inşallah:Saruboceq:
beni de listeye eklermisiniza.s.
bu arada 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve 11 aydır bebek istiyoruz ama olmadı bütün testler yapıldı rahim filmi ,spermiyogram falan yapıldı hiç bir sorun çıkmadı açıklanamayan infertilite imiş bizim durumumuz :çok üzgünüm:

SABIRLI ANNE ADAYLARI
<yumyum>
RENO
sevcangoksel
angeeeeel87
zero55
selvinur
MOGAN022
blueege
BeReN35
amor_amor
şimal82
esengülüm
a.akilli

size zahmet olmasın diye kendimi ekledimyerimseniben

canım hosgeldın hıc uzulme bıze de nasıp edecek allahım sadece zamanı var allahım dermansız dert vermesın neler var cok sukur saglıklıyız hıc stres yapma :teselli:

SABIRLI ANNE ADAYLARI
<yumyum>
RENO
sevcangoksel
angeeeeel87
zero55
selvinur
MOGAN022
blueege
BeReN35
amor_amor
şimal82
esengülüm
a.akilli
mydaisy260621
pınar 81

senide ekledim canımyerimseniben

a.akilli teşekürler :) dün 23:55'te hastanedeydim on ikide vurulacak iğnem için.Hemşire iğneyi öyle güzel yaptı ki gece ayağım uyuştu bütün gün de oturmakta zorlandım.Neyse yine de yapıldı ya olsun :) Eşim yarın 8:30'da sperm verecek ben de 11'de orda olacağım.Dualarınızı bekliyorum şimdiden yarın için.Sonra da geri saymaya başlayacağım.Allah(c.c) herkese hayırlı evlat versin

slm kızlar bende mayıs ayında asılama yaptırıcam...ignelerimi vurulmaya başladım yumurtalarımda buyumeme sorunu var ınsallah bu ıgnelerle bırlıkte buyur ve bu ay asılamam tutar herkeze bol şans... allah yardımcımız olsun.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…