- Konu Sahibi tombixsx11
-
merhaba arkadaşlar,
cumartesi ve pazar iki gün üstüste aşılamam yapıldı....hepinizin dualarını bekliyorum..sevgiler
SLM KIZLAR BIR HAFTADIR YAZAMIYORUM INS BU AY HERKEZIN ASILAMASI TUTAR VE OCAK TA BEBEKLERIMIZ ICIN TOPIK ACARIZ BENDE YARIN REGL OLMAM GEREKIYOR NORMALDA tabi insallah olmamda bebegim benimledir REGL OLURSAM BENDE BASLIYORUM ASILAMAYA BENIM ILK ASILAMAM OLACAK INS SONUNCU OLURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BILMIYORUM AMA COK SIK IDRARA CIKIYORUM 10 GUNDUR AKINTIM VAR KASIKLARIM AGRIYO INS GELMISTIR BEBISIM ALLAHIM NE OLURRRRRRRR YUCE RABBIM SEN ANNELIK DUYGUSUNU BIZE TATTIR BUTUN TOPIKTEKI KARDESLERIME BENIM ICIN DUA EDIN KIZLAR INS OLMAMDA ASILAMAYA GEREK KALMAZ senağlama:CüvCüv:
teşşekkür edrim ..inş ..hayırlısı ...canım bazı arkadaşların bir defa olmuş ama benim 2 gün üst üste oldu..ilki 16.saatte...ikinciside 39.saatte umutluyum ama rabbim dilerse olur tabiki....canım ben özelde yaptırdım..ücretin bir kısmını baştan vermiştik ..yarın kontrolüm var ücretin kalanını da yarın alıcak indirim yapıcaktı o yüzden net bişi söyliyemiycem ama yarın inş girersen yazarım...canım hayırı olsun inşallah tutmuştur bebişin..bişey sormak istiyorum aşılamayı 2 defamı yapıyorlar ben 1 kere oluyor diye biliyordum.birde nerde yaptırdın ne kadar tuttu fiyatı yazarsan çok sevinirim.
Kızlar ben de bu ay aşılama yaptıracağım.İlk defa olacak.Beni de ekleyin listeye :)Herkesi bebeğinin bir an önce gelmesi duasıyla...
rahım fılmden sonra bebek daha kolay oluyor belkı kendılıgınden olabılırde insallah
SABIRLI ANNE ADAYLARI
<yumyum>
RENO
sevcangoksel
angeeeeel87
zero55
selvinur
MOGAN022
blueege
BeReN35
amor_amor
şimal82
esengülüm
a.akilli
mydaisy260621
senide ekledim canımyerimseniben
herkese merhaba ben de adetimi bekliyorum 1 haftam var adet olursam bu ay aşılama yapılacak Rabbim tez zamanda hayırlısı ile verir bebişlerimizi inşallah:Saruboceq:
beni de listeye eklermisiniza.s.
bu arada 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve 11 aydır bebek istiyoruz ama olmadı bütün testler yapıldı rahim filmi ,spermiyogram falan yapıldı hiç bir sorun çıkmadı açıklanamayan infertilite imiş bizim durumumuz :çok üzgünüm:
canım hosgeldın hıc uzulme bıze de nasıp edecek allahım sadece zamanı var allahım dermansız dert vermesın neler var cok sukur saglıklıyız hıc stres yapma :teselli:
SABIRLI ANNE ADAYLARI
<yumyum>
RENO
sevcangoksel
angeeeeel87
zero55
selvinur
MOGAN022
blueege
BeReN35
amor_amor
şimal82
esengülüm
a.akilli
mydaisy260621
senide ekledim canımyerimseniben
benide ekleyin kızlar bende bu ay başlıyorum aşılama sürecine..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?