Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

selam arkadaşlarım... meliha canım çok mutluyum senin adına gerçekten... ama olumsuz düşünme korkma bu sefer tedbirini de alacaksın iğnelerini vurulacaksın Allahın izniyle bu sefer olacak. benim yengemin de vardı pıhtı sorunu 2 düşükten sonra öğrenmişti o da ve 3. bebeğinde 9 ay iğne vuruldu şimdi oğlu 7 yaşına geldi :) dert veren Allah dermanını da veriyor çok şükür. ne mutlu sana ki çaresi var hiç kötü düşünme kucağına aldığında söylemiştik sana dicez :)

hadi bakalım sıra bizde kızlar... :) önce sevda sonra aynur sonra ben :) önce sevda dedim çünkü onun bitti ya korunma süresi ondan aynurcum sakın kırılma senin 2 haftan kalmıştı en son de mi? sanırım sevda bu aralar yumurtlama dönemindesin değil mi? bakın nasıl da takip ediyorum sizi :) canlarım benim güzel anneler... ayy ben meliha gibi hamile de değilim neden duygusala bağladım ki anlamadım :)

olacak tabiki de neden olmasın ama zamanı gelince:))
Meliha canım inşallah güzel haberlerle dönersin kötü şeyler düşünme biliyorum demesi kolay ama iyi düşün iyi şeyler olsun.

canım ya sen olması gerektıgı gıbı dost tavsıyesınde bulunuyorsun senın yerınde ben olsam ben de aynı seyı söylerdım tesekkur ederım.inşallah yarın doktorumdan doner donmez yazacagım ıyı haberlerı.hala duruma alısmaya calısıyorum sızlerinde guzel haberlerı alırsam sanırım bır yanım eksık hıssetmek yerıne hamılelıgın tadını cıkaracagım....

meggie canım napardım sızın moral veren mesajlarınız olmasa bılemıyorum.korku ıster ıstemez oluyor.Rabbim inşallah cennetteki meleklerimi yeterli görür.bu dunyada melegımı bana bagıslar.kızlar hepimiz için dua edıyorum.sızınde guzel haberlerınızı beklıyorum sanırım ancak boyle mutlulugum tam olur.Allah hepinızden razı olsun...

Allahım ne büyük bir acı böyle,Allah büyük sabır versin çok üzüldüm

Allahım ne büyük bir acı böyle,Allah büyük sabır versin çok üzüldüm

evet semanın yaşadığı çok büyük bir acı... evlat acısının büyüğü küçüğü yok gerçi senin canından kanından olan bir yavru senin canının bir parçası sana muhtaç bir canlı... çok zor yaa katlanmak dayanmak çok zor. semanın yazısını okudukça ağlıyorum Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın... ben bir de dışarda dilendirilen dövülen ezilen çocukları görüyorum onlara çok üzülüyorum ne kadar adaletsiz dünya bir yanda evladının gözünün içine bakan aileler onu canlarından çok seven ebeveynler bir taraf da ise çocuğuna acımayan dilendiren ya da doğurup çöpe atan aileler... keşke hak eden insanlar anne baba olabilse... ben felsefe yapmaya başladım sanırım ama çok üzülüyorum yaa yanıma böyle kucağında küçücük bebekle gelip dilenen kadınlara ters ters bakıp o çocuğu kullanmasan belki verirdim hiç mi acımıyosun sersefil ediyosun çocuğu diye azarlıyorum. ama hiç umurlarında bile olmuyo... ama yüce Allahımın bir bildiği vardır onun işine karışılmaz...

canım benim allah senden ve sevdiklerinden razı olsun inş. Allahım bekletmeden hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş. Sizler olmasa gerçekten insan herkesin bizleri unuttuğunu düşünüyoruz ama gerçekten bizleri canı gölünden anlayan dinleyen ve destek olan arkadşalarımız var diyede teselli buluyoruz rabbim hepinizden razı olsun hadi bakalım meggie nin dediği gibi olsun sıra sevda da ondan sonrada bende olsun inş. Sonrada meggie ye gelsin elinizi çabuk tutalım...dimi tatlım allah güzel gönüllerimize göre veriri inş. çok öpüyoru sizleri hadi hayırlı haberlerini bekliyoz melihacım allah yardımcın olsun inş....

günaydın canlarım melihacım inşallah güzel haberlerle gel tatlım.Kızlar benim size sorum var yaa bu yumurtlama günü tam olarak ne zaman Allah aşkına???bir de siz yumurtlama gününüzü anlayabiliyor musunuz?Ben ateş ölçmeyi yapamamdımda.

günaydın sevdacım ölçümlere başladın hayırlısıyla o zman? Hadi bakalım kaçırma özel günlerini derim canım yumurtlama 28 günde bir adet görenler için 14. Günde başlıyor genelde anlarsın zaten akıntın çoğalıyor ıslaklık hissediyorsun yumurta akı kıvamında oluyor o günler önemli biliyorsun....bende ateş ölçme işi yaş iş tabi bana göre ne bilim ....

günaydın tatlım ya ben ateş işini yapamadım zaten onu eledim kafamda.ben kürtajdan önce 32-33 günde adet görürdüm kürtajdan sonra 29 günde gördüm en son adet tarihim 25 hazirandı.Buna göre ben bu ara yumurtluyormuyum yani.Bide birkaç gün önceden beyaz krem kıvamında gibi bir akıntı oldu şimdi de dediğin gibi yumurta akı gibi şeffaf bir akıntı var

Arkadasim sen bir ovilasyon testi al bence. Benim kuzenim onun sayesinde kolaylikla hamile kaldi, ve mayista bir kizi oldu. Bizim buralarda yok, o yuzden kuzenim banada gonderecek onumuzdeki ay. Bence hersey allahin izniyle ama onun cok yardimci oldugunu soyluyor. Varsa sende oyle bir dene. Birde benim bildigim kadariyla adetin basladigi gunden 16 gun hesapliyorlar yumurtalamayi, Ama vallah gercekden hersey allahin izniyle, yeni dogum yapmis arkadasim, adeti bitdikden iki gun sora nasilsa bir sey olmaz dedi, ve hamile kaldi aralikdada dogum yapdi, birinci kizinin bir yasi oldu, 15 gun sonra o hata sonucu olan bebegini dunyaya getirdi.

bunu izle. http://www.uzmantv.com/kadinlar-yumurtlama-gunlerini-nasil-hesaplayabilir

Son düzenleme:

tamam işte bu günler senin için kaçırılmaması gereken günler rabbimde yardım eder inş. hayırlısı olur değerlendir her ii gücü bi rafa kaldır gez toz eğlenmeye çalış,,,mutlu ol ruhen çok uzurlu ol ve düşünme diyecem ama o mümkün değil işte allah hepimizin yardımcısı olsun inş.rabbim hayırlısıyla bu ay gebe kalmanı nasip eder allahın izniyle dua et hacet namazı kıl..internetten araştır bulamazsan yardımcı olurum...hacet duası okuyun kızlar her namazdan sonra sizleri çok rahatlatacak ben okuduktan sonra huzur doluyor içime...tavsiye ederim..

kızlar ya sabah erkenden kalktım betahcg baktırmaya özel hastaneye gıttım ıkı sattte sonuc cıkar normalde. makına bozuldu yarına kaldı betahcg .devlet hastanesıne gıttım özel hastaneden sonra maksat doktora claxen ignemi yazdırmak sıra kalmamıs allahım cıldıracaktım hersey mı ters gıder.ya esseklık bende gıdecektım erzuruma üşendim 2.5 saat yol zor geldı gıt gel 5 saat dedım.yollarda berbat hoplaya zıplaya neyse en son özel doktora gıttım ultrasonla baktı rahım kalınlıgına ıyı dedı 15 gun sonra gel kese kalp atısına bakacagız dedı.hadı hayırlısı bakalım kızlar.yarın sabah devlet hastanesıne randevu aldım .kendımı cok yorgun hissediyorum.benden bu kadar ağrıda olmak cok zor cok yoruldum....hayırlısı bakalım

sevdalinka cok da kasma kendını canım stres en buyuk engel.ben bu gebelıgımde yumurtlama haftasında sadece bır kere calısma yaptık yanı olacagı varsa oluyor bır yerde. hadı bakalım kızlar bol bol ayak suruyorum topigeee hepiniizi gebe göremek ıstıyommmm.canlarım benım

hayırlı olsun inşallah allah kısa zamanda bana da nasip eder:)

Ayyy canım beniimmm yorulmuşsun ama güzel haberlerle gelmişsin:))Çok sevindim tatlım beniimmm tam çıkıyordum netten acaba meliha ne yaptı diye aklımdan geçirdim son bir bakayım dedim yazını gördüm:)Hamiş takvimimizi de koymuşuz hemen:))Allahım nazarlardan saklasın seni ve bebişimizi
Biliyorsun senin bebiş başlığımızın ilk bebişiiii

selam canlar... melihacım hayırlı olsun inşallah... hamileilk takvimin çok şeker ah ahhhbenim de vardı bizamanlar 12 kasım yazıyordu neyse üzülmek yok güzl şeyler düşünelim bundan sonra... çünkü aramızda bir hamiş var :)
bu arada bugün gene bursa yollarındaydım tıp fak. hematolojiden randevu almıştık yaa neyse gittik 14.45 de idi randevumuz 1.30 da ordaydık ama sistemde sorun vardı 14.30 kadar düzelmedi ve ben tam 5 de muayeneye girebildim kabus gibiydi bekle bekle bekle... bunaldık yaa bide klimalar çalışmıyodu. neyse hani hematoloji doçent adı aldık annemin arkadaşından demiştim yaa size ilk ona gittik anlattık durumu tamam dedi muayennizi olun yazdırırız testleri dedi. muayeneye 5 de girdim doktor baya bi ilgilendi muayene etti dalağıma falan baktı bastırdı sorular sordu herşeyi anlattım ve testlerin yazışlı olduğu kağıdı verdim bu testleri yazamam hocama sormam gerek dedi. sorun dedik biz önce ona gittik haberi var dedik. neyse gitti sordu Allahtan torpilliydik de işi yokuşa sürmediler ve yazdılar. anlamıyorum yaa ne var bu testlerde bukadar... yazamıyorlar korkuyorlar kadın doğumdaki de yazmadı korkusundan bu da tanıdık sayesinde oldu. ama tabi kan verme üniteleri kapanmıştı ayrıca benim muayenem 45 dk sürdü. adam herşeyi bilgisayara not etti uzun uzun hikayemi yazdı. sonunda kan testlerini girdi bilgisayardan ama yarın bidaha gitcem periişan olduk annemle bugün beeklemekten bunaldık... ama olsun değdi en azından elimiz boş dönmedik testleri yazdırabildik geri kalan iş kolay gidip kan vercem o kadar... çok yorgunum sırf size yazmak için girdim nete kızlar değerinizi bilin :) şimdi uyucam...
bu arada sevdacım bence yumurtlama gününü düşünme sen gün aşırı çalış :))))) illaki bi gün tutar :) ben geçenkinde (ayıp olacak yazmam belki ama ) adetimin 10. gününde başladım taaa 18. güne kadar hergün :))) tuttu.. ama sperm kalitesi iyi olsun diye gün aşırı olması daha iyiymiş... bu arada bazı kadınlar ayda iki kez yumurtlarmış biri adetinin bittiği temizlendiği gün diğeri ise 14-15-16 günlerde... tabi bazı kadınlarda böyleymiş yoksa normalde 30 günde bir adet olanlar 15-16-17. günler yumurtlama ama işte bazen çevresel faktörler tumurtlamayı erken ya da geç yapabliyomuş onun için bu riskli günlerden 3 gün önce başlayıp bitiminden de 5 gün sonraya kadar bebek çalışması yapılması gerekiyomuş.
of çenem açıldı gene ben yatayım kızlar iyi geceler öptüm...

meggie günaydın canımcım...hadi gözün aydın bir adımda olsa atmışsın hadi bakalım allah devamını hayrelesin inş. allah emeklerini boşuna göndermesin şekerim..

Hepinize günaydıınn canlarım yeni gün beraberinde mutluluk getirsin bizlere.
Meggie canım inşallah güzel çıkar sonuçlar.

kızlar hepınıze tesekur ederım.Allah hepinizden razı olsun bugun ılk ıgnemı oldum göbekten hersey yolunda sımdılık.meggieee sen donemedın mı daha hastaneden ne yaptın beklıyoz bak burda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…