arkadaşlar kandiliniz mübarek, dularınız kabul allah yar ve yardımcımız olsun inş.rabbim en kısa zamanda tüm bebek bekleyenlerin kollarını hayırlısıyla doldursun inş. boyunlarımızı hiç bükük bırakmasın rabbim...
allahım güzel gönlüne göre versin inş. Hadi bakalım hayırlısıyla güzel haberler vermesi bekliyoruz canım,
Allah bu guzel gunde rahmetıni üzerimizden eksik etmesin...........
arkadaşlar kandiliniz mübarek, dularınız kabul allah yar ve yardımcımız olsun inş.rabbim en kısa zamanda tüm bebek bekleyenlerin kollarını hayırlısıyla doldursun inş. boyunlarımızı hiç bükük bırakmasın rabbim...
merhaba aynurcum nasilsin? Dun sanirim bri az iyi deyildin bugun nasil oldun? (aglamak istedigini soylemisdinde onda dedim)
Bebegini kaybeeden anne Allaha sorar?
Allahim bir anneyi anne eden nedir?
Allah cevab verir, annenin bebegi olur, ve kadin tekrar sorar peki bebegin seninle deyilse yine anne olurmusun?
Ve alalh cevab rahat bir sesle evet der. ve ekler, ben bir cok kadinlara bebek veririm, bir coguna uzun sureliyine, bazilarina da rahimlerinde hiss etsinler diye, bazilarina da bir sureliyine veririm. secim onlarin deyil benmdir. Ve kadin ekler ama Allahim ben bebegimi yanimda istiyorum. Allah der keske sana burda bebeginin diger bebeklerle neler yapdigini nasil mutlu kosup oynaidgini gostere bilseydim. Ve sonra der: onlar aralarinda konusyorlar, biri diyor, ben hergun dunyaya gidiyorum annemin yanina, annem uyurken onun yastigina uzanib onun saclarini oksayip, yanagina opucuk kondurub kulagina anne uzulme,, ben senin bebeginin ve senin yanindayim diyorum. Sora Allah tekrar anneye der: gordunmu uzulme artik sizin cocuklariniz burda benim evimde mutlu ve huzurlu. Onlar cennetin kapisinda sizi bekliyor olcaklar. Simdi anladinmi bir anneyi anne yapan sey nedir? Kalbindeki duygudur. En basidnan beri sende olan Kalbindeki sevgidir. Bazilari senin anne oldugunu fark etmeye bilir, taaki onlarin dunyadaki yasam suresi bitene kadar, onlarda bir gun buraya gelecekler, ve o zaman sen onlarin icinde en iyisi olcaksin.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ.
çok duygulandım canım yaa valla gözlerim doldu... Allah dualarımızı kabul eylesin bu aziz mübarek günde kucaklarımızı boş bırakmasın yüzümüzü güldürsün inşallah... hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. evet dua edelim birbirimize bu gece arkadaşlar... hepimizin kandili kutlu olsun...
sevdalinka noldu canım bugün doktor görüşmen? haber ver bize... meliha inşallah hamilesindir canım sık tuvalete gidiyomusun bide göğüslerin ağrıyo mu? aynır sen ne zaman bırakacaksın korunmayı ağustosta mı?
canım gögüslerim normalde adet görmeme ıkı gun kala sızlamaya baslar ama daha oncekı gebelıklerımde oldugu gıbı 15 gun onceden basladı su an ise sızlama tavan yaptı elleyemıyorum dokunamıyorum şiştiler mavi mavi damalrar gorunuyor.hamıleyken ıdrarını altına edecekmişsin gibi sıkışırsın ıdrar torban sızlar 10 gundurde o haldeyım gecelerı bıle tuvalete cıkar oldum.adetıme 5-6 gun var cuma gunu kan tahlılıne gıdecegım bakalım hayırlısı canım.ya ben hamıleyım dıyebılıyorum ama bu hormonlar bazen ınsanı yanıltabılıyor o yuzden resmileşmeden kesın dıyemıyorum.hayırlısı canım yoksa bıle yola devam:) Allah herkese hayırlısını versın.senden haber havadis yokmu test olayını ne yaptın bır gelısme var mı?
masallah diyelim ne güzel bir enerjiyle geldın:) hadı bakalım hayırlısı... doktorun kan pıhtılasma olyanına yanasmamıs ama baksana coraspin baslatmıs her ıhtımale karsılık dedı sanırım.ben de coraspin kullanıyorum.aman dıkkat et gunde bı tane al gecen ben yanlıslıkla bir coraspin bır folibol alacagıma ıkı tane daha coraspin içmişim sabaha kadar kullak çınlaması yaptı:)sımdı bu ay sende calısmalara baslıyorsun di mi yupyyy:)Geldim canım arkadaşlarım doktorumla randevum çok güzel geçti Allaha binlerce kez şükürler olsun.smeer testi de yaptı sonuç 10-12 gün sonra çıkarmış rahmi yumurtalıkları ayrıntılı bir şekilde inceledi hamileliği düşünebiliriz dedi.folbiol,coraspin 100,bir de mantar için bir krem birde fitil yazdı yanından adeta hafiflemiş olarak ayrıldım adeta pozitif enerji verdi bana.Aklımdaki tüm sorularımı sordum ama pıhtılaşmaya yanaşmadı kızlar.bakalım rabbimden hayırlısı.
hadi bakalım cnm yaa hyırlısı ile inşallah hamilesindir...erkende öğrenmende fayda var çünkü hemen iğnelere başlarsın. bende de dediğin belirtiler olmuştu. inşallah canım yaaa Allahım nasip etsin kucağına almayı inşallah. ben pazartesi gidicem tıp fakültesine. bakalım hayırlısı... diğer yirmilik dişimi çektirdim bugün. diğer hamileliğimde sorun olabilecek tüm pürüzlerimi yok etmeye çalışıyorum ... sevdadan haber yok bugün doktora gidecekti...
masallah diyelim ne güzel bir enerjiyle geldın:) hadı bakalım hayırlısı... doktorun kan pıhtılasma olyanına yanasmamıs ama baksana coraspin baslatmıs her ıhtımale karsılık dedı sanırım.ben de coraspin kullanıyorum.aman dıkkat et gunde bı tane al gecen ben yanlıslıkla bir coraspin bır folibol alacagıma ıkı tane daha coraspin içmişim sabaha kadar kullak çınlaması yaptı:)sımdı bu ay sende calısmalara baslıyorsun di mi yupyyy:)
çok duygulandım canım yaa valla gözlerim doldu... Allah dualarımızı kabul eylesin bu aziz mübarek günde kucaklarımızı boş bırakmasın yüzümüzü güldürsün inşallah... Hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. Evet dua edelim birbirimize bu gece arkadaşlar... Hepimizin kandili kutlu olsun...
Sevdalinka noldu canım bugün doktor görüşmen? Haber ver bize... Meliha inşallah hamilesindir canım sık tuvalete gidiyomusun bide göğüslerin ağrıyo mu? Aynır sen ne zaman bırakacaksın korunmayı ağustosta mı?
ha ha ha hayyy ya canım guldurdun benı Allahta senı guldursun.ya aslında sabırsızlanıyorum ama bır tarartan da erken erken yaptıracagım betahcgde cıkmayacak dıye ötelıyorum test yaptırmayı.yarın adetin 25.günü aslında bıraz daha beklemem gerekıyor o yuzden kızlar yarın sonuc negatıf cıkarsa üzülmeyelim tamam mı:)iyiki varsınız kızlarrrr yaaBencede içimden bi ses melihanın hamile olduğunu sölüyor inş. Yanılmam hayırlısıyla.....allahım darısı bizlerin başına olsun inş...hadi bakalım ....biz çatlayacaz valla meliha gayet sakin......
ha ha ha hayyy ya canım guldurdun benı allahta senı guldursun.ya aslında sabırsızlanıyorum ama bır tarartan da erken erken yaptıracagım betahcgde cıkmayacak dıye ötelıyorum test yaptırmayı.yarın adetin 25.günü aslında bıraz daha beklemem gerekıyor o yuzden kızlar yarın sonuc negatıf cıkarsa üzülmeyelim tamam mı:)iyiki varsınız kızlarrrr yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?