Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

Merhaba Aynurcum nasilsin? dun sanirim bri az iyi deyildin bugun nasil oldun? (aglamak istedigini soylemisdinde onda dedim)

merhaba aynurcum nasilsin? Dun sanirim bri az iyi deyildin bugun nasil oldun? (aglamak istedigini soylemisdinde onda dedim)

merhaba canım hamdolsun bu gün düne göre daha iyiyim çok şükür...insanın iyi olup,kötü oluvermesi bi anda aaaallahım sabrımızı sonsuz eylesin inş.rabbim bu günlerin hayrına inş. En hayırlı bebeklerimizi nasip eder bizlere inş.allahım sen büyüksün rabbim. Bu arada kandilin mübarek olsun arkadaşım alleh ne dileğin varsa eline versin inş.kızlar biliyorsunuz ki müminin birbirine habersizce yaptığı dualar çok makbulmüş...asla geri çevrilmeyen dualardanmış onun için birbirimizi dualarımızda unutmayalım...allaha emanet olun

Bebegini kaybeeden anne Allaha sorar?
Allahim bir anneyi anne eden nedir?
Allah cevab verir, annenin bebegi olur, ve kadin tekrar sorar peki bebegin seninle deyilse yine anne olurmusun?
Ve alalh cevab rahat bir sesle evet der. ve ekler, ben bir cok kadinlara bebek veririm, bir coguna uzun sureliyine, bazilarina da rahimlerinde hiss etsinler diye, bazilarina da bir sureliyine veririm. secim onlarin deyil benmdir. Ve kadin ekler ama Allahim ben bebegimi yanimda istiyorum. Allah der keske sana burda bebeginin diger bebeklerle neler yapdigini nasil mutlu kosup oynaidgini gostere bilseydim. Ve sonra der: onlar aralarinda konusyorlar, biri diyor, ben hergun dunyaya gidiyorum annemin yanina, annem uyurken onun yastigina uzanib onun saclarini oksayip, yanagina opucuk kondurub kulagina anne uzulme,, ben senin bebeginin ve senin yanindayim diyorum. Sora Allah tekrar anneye der: gordunmu uzulme artik sizin cocuklariniz burda benim evimde mutlu ve huzurlu. Onlar cennetin kapisinda sizi bekliyor olcaklar. Simdi anladinmi bir anneyi anne yapan sey nedir? Kalbindeki duygudur. En basidnan beri sende olan Kalbindeki sevgidir. Bazilari senin anne oldugunu fark etmeye bilir, taaki onlarin dunyadaki yasam suresi bitene kadar, onlarda bir gun buraya gelecekler, ve o zaman sen onlarin icinde en iyisi olcaksin.

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ.

çok duygulandım canım yaa valla gözlerim doldu... Allah dualarımızı kabul eylesin bu aziz mübarek günde kucaklarımızı boş bırakmasın yüzümüzü güldürsün inşallah... hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. evet dua edelim birbirimize bu gece arkadaşlar... hepimizin kandili kutlu olsun...

sevdalinka noldu canım bugün doktor görüşmen? haber ver bize... meliha inşallah hamilesindir canım sık tuvalete gidiyomusun bide göğüslerin ağrıyo mu? aynır sen ne zaman bırakacaksın korunmayı ağustosta mı?

canım gögüslerim normalde adet görmeme ıkı gun kala sızlamaya baslar ama daha oncekı gebelıklerımde oldugu gıbı 15 gun onceden basladı su an ise sızlama tavan yaptı elleyemıyorum dokunamıyorum şiştiler mavi mavi damalrar gorunuyor.hamıleyken ıdrarını altına edecekmişsin gibi sıkışırsın ıdrar torban sızlar 10 gundurde o haldeyım gecelerı bıle tuvalete cıkar oldum.adetıme 5-6 gun var cuma gunu kan tahlılıne gıdecegım bakalım hayırlısı canım.ya ben hamıleyım dıyebılıyorum ama bu hormonlar bazen ınsanı yanıltabılıyor o yuzden resmileşmeden kesın dıyemıyorum.hayırlısı canım yoksa bıle yola devam:) Allah herkese hayırlısını versın.senden haber havadis yokmu test olayını ne yaptın bır gelısme var mı?

hadi bakalım cnm yaa hyırlısı ile inşallah hamilesindir...erkende öğrenmende fayda var çünkü hemen iğnelere başlarsın. bende de dediğin belirtiler olmuştu. inşallah canım yaaa Allahım nasip etsin kucağına almayı inşallah. ben pazartesi gidicem tıp fakültesine. bakalım hayırlısı... diğer yirmilik dişimi çektirdim bugün. diğer hamileliğimde sorun olabilecek tüm pürüzlerimi yok etmeye çalışıyorum ... sevdadan haber yok bugün doktora gidecekti...

Geldim canım arkadaşlarım doktorumla randevum çok güzel geçti Allaha binlerce kez şükürler olsun.smeer testi de yaptı sonuç 10-12 gün sonra çıkarmış rahmi yumurtalıkları ayrıntılı bir şekilde inceledi hamileliği düşünebiliriz dedi.folbiol,coraspin 100,bir de mantar için bir krem birde fitil yazdı yanından adeta hafiflemiş olarak ayrıldım adeta pozitif enerji verdi bana.Aklımdaki tüm sorularımı sordum ama pıhtılaşmaya yanaşmadı kızlar.bakalım rabbimden hayırlısı.

masallah diyelim ne güzel bir enerjiyle geldın:) hadı bakalım hayırlısı... doktorun kan pıhtılasma olyanına yanasmamıs ama baksana coraspin baslatmıs her ıhtımale karsılık dedı sanırım.ben de coraspin kullanıyorum.aman dıkkat et gunde bı tane al gecen ben yanlıslıkla bir coraspin bır folibol alacagıma ıkı tane daha coraspin içmişim sabaha kadar kullak çınlaması yaptı:)sımdı bu ay sende calısmalara baslıyorsun di mi yupyyy:)

ay ya bu yırmılık diş de cok zor oluyor meggiee gecmıs olsun

Dikkat ederim canım:))evet inşallah başlıyoruz bu ay hatta bu günlerde:)Ay meliha canım 3 aydır ilk defa bu gece rahat uyuduğumu fark ettim var ya doktora o kadar çok soru sormuşum ki kafamdaki tüm acabalar falan sustu bu gece:))Bu arada inşallah hamilesindir merakla bekliyoruz.Meggie diş olayı zordur canım Allah yardım etsin.

canım benim allah hakkımızda hayırlı olanları yanımıza elimize verir inş...en yakın zamanda hayırlısıyla ben bu adetten sonra allah nasip ederse korunmayı bırakmayı düşünüyorum tabi doktora gittim mi hayır doktorlara kalırsan 1 sene diyorlar oda hepimiz için çok zor tabi allah bilir ama en azından ne bilim işte 5,5 ay olacak doğum yapalı inş. Allahın izniyle rabbim sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder cümleyle beraber bizlere kızlar allah verirse çok kolay gerçekten vermekte istemezse oda çok kolay herşey onun elinde inş. En yakın zamanda hayırlısını nasip eder cümlemize inş.
Yani verirse çok kolay daha sabah duyduğum bi haberi paylaşim sizle yıllardır bebek için uğraşan bi arkadaş vardı 7 ay önce filan doğum yaptı bi bebeği olmuştu şimdi tekraradan hamileymiş hemde 2 3 aylık varmış yani siz düşünün yıllardır uğraştı didindi 2 3 kez düşük yaptı ve hemen arkadasından tekrara verdi rabbim dedim ya herşey onun elinde inş. Bizlere nasip eder allah izin verirse rabbim vericidir kızlar inş. Bizlere verir ....

yaa hepinizin adına çok sevindim ne güzel... inşallah güzel haberlerinizi alırım. melihanın 1 günü kaldı öğrenmeye. sevda bu ay başlıyor ağustos başı gibi onu öğreniriz. aynuru da ağustosta hamile olarak bekliyoruz :) ben de inşallah ağustosta başlıcam çalışmaya eylülde öğreniriz... inşallah ilk ayda hamile kalırız çok ama çok mutlu oluruz ve burda bu sefer hamileliğimizden yazışmaya başlarız... Allahım nasip eder o günleri bize inşallah...

yaa sormayın yirmilikler çok kötü operasyonla alınıyorlar bide diş çekimi sonası antibiyotik içiyorum anlıcağınız hamilelik öncesi çektirmekte fayda varmış hamile kaldıktan sonra yada doğumdan sonra uğraşılmaz emzirirken de çektirilmez çünkü antibiyotik yüzünden... ikisi gitti 2 tane kaldı onları da temmuz ayında bitirtmeye çalışıcam ağustosa temiz girmeliyim değil mi :) yaa meliha çok meraklanıyorum acaba bugün test mi yapsan hani şu evde yapılanlardan :)

Bencede içimden bi ses melihanın hamile olduğunu sölüyor inş. Yanılmam hayırlısıyla.....allahım darısı bizlerin başına olsun inş...hadi bakalım ....biz çatlayacaz valla meliha gayet sakin......

Bencede içimden bi ses melihanın hamile olduğunu sölüyor inş. Yanılmam hayırlısıyla.....allahım darısı bizlerin başına olsun inş...hadi bakalım ....biz çatlayacaz valla meliha gayet sakin......
ha ha ha hayyy ya canım guldurdun benı Allahta senı guldursun.ya aslında sabırsızlanıyorum ama bır tarartan da erken erken yaptıracagım betahcgde cıkmayacak dıye ötelıyorum test yaptırmayı.yarın adetin 25.günü aslında bıraz daha beklemem gerekıyor o yuzden kızlar yarın sonuc negatıf cıkarsa üzülmeyelim tamam mı:)iyiki varsınız kızlarrrr yaa

amin amin arkadaşım inş. Hepimizi güldürür rabbim....kız kaç gün geçtiki adetin 1 gün bile geçse idrarda bile belli oluyor değilki kan testinde ....hemen belli olur akıllım....sen bence hamilesin ne diyen desin....hayırlı uğurlu olsun diyelim bence şimdiden...:)

Günaydın kızlaarrr cumanız mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin Meliha test yapmadan gelme sakın bu topiğe:)Bugün misafirliğe gitcem ama gidene kadar takip edecem seni haberin olsun hemen yaz tamam mı?
Aynurum sen de iyisindir umarım gelen gün beraberinde huzur ve mutluluk getirsin sana.
Meggie nerdesin canım arada yaz.
La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel ardı ya zel celali vel ikram" cuma günü herhangibir vakitta 100 defa bu ism-i azamı okuyan kişi maşrıkla mağrib arasında ne dilerse kabul olur.Şüphesiz Allah vaadinden dönmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…