Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

kızlar sabah sabah eczaneye gittim test aldım.kusura bakmayın ne olur kan vermeye gitmedi ayaklarım ya .ınsanlar betahcg 0 cıkınca öyle acıyarak bakıyor ki yuzume.. bırde kan alma yerındekılerle laboratuvar sonuclarını aldıklarım iki düşükten sonra ezberledıler benı.benım dıs gebelıktır dıye uzunca bır sure kan takıbım yapılmıstı hergun gıdıyordum bebekler duserkende sürekli gittim onları görmek ıstemıyorum gıdemedım.neyse ıdrar testıne gelınce cokkkkkkk cokkkk acık renkte bellı belırsız ikinci çizgiyi gördüm yarın KPSS sınavım var sabahtan aksama kadar sürecek .pazar burdakı laboratuvarlar tatılde .pazartesi günüde direk giderim erzuruma burdakı doktorlarla olmuyor bu iş.bugun adetimin 25.günü canım normalde benım adetlerım 28-29 günde bir olur daha gecııkme falan olmadı yani ya sızıde sabırsızlandırıyorum ne olur kusura bakmayın kızlar şimdilik idrar testindeki silik ikinci cizgiyle avunacagız......

Hadi bakalım canım benim inşallah güzel haberlerini alırız.Sınavın için de başarılar diliyorum.Allah zihnine açıklık kalemine kuvvet versin.

meliha biliyordum yaşasın sen hamilesin canım benim yaaa çok ama çok güzel bir haber oldu benim için sabah sabah. günüm güzel geçecek sayende :) benimde hamileliğimde 2.çizgi çok çok silik çıkmıştı çünkü erken yapmıştım. ama arkadaşım silik de çıksa sende b-hcg hormonunun varlığını gösterir demişti. o hormon 0 olsa silik çizgi çıkmaz. merak etme :) ben eminim.. şimdiden tebrik ederim canım bu sefer Allah kucağına almayı nasip etsin... ama içimden bir ses kucağına alacağını söylüyor :) çok sevindim yaaa valla ne güzel darısı başımıza... :) ama bak unutma bizi "bende hamileyim" topiğine terfi edince bizi de unutma olur mu :)

yazıyorum hayatım yaa hergün yazıyorum valla :) hiç ihmal eder miyim sizi :) valla bu gün çok neşelendim. abimin nişanlısı gelcek gelinlik provasına gidicez akşama da izmitte üniversite arkadaşımın düğünü var ona gitcem meliha sayesinde salak salak sırıtıyorum şuan :) Allah zor günlerin ardından güneşi bizim için doğuracak inşallah...

Aynen canım ben de çok sevindim melihanın haberine darısı bizlere inşallah.Gönlünce gez walla ben de kendimi evden atacam bugün.

Aynen canım ben de çok sevindim melihanın haberine darısı bizlere inşallah.Gönlünce gez walla ben de kendimi evden atacam bugün.

Allah hepinizden razı olsun kızlar.tesekkur ederım umarım hepinize çift cizgi görmek nasip olur .ınsan salak gıbı oluyor sizi sevıncınızı henuz ben daha hissedemiyorum salaklık çöktü sanırım.neyse yarın sabah sınava gıtmeden bır tane daha ıdrar testı yaparım koyulasırsa o zaman sevıncem:)söz:)öpüyorum hepinizi.

demedim mi size meliha hamile diye allahım sonun hayır eylesin inş. Rabbim inş. Güzel haberlerle karşılaştırır canım benim çok sevindim senin adına darısı inş. Bizlerin başına olur ......artık bu topikte hamile olarak muhabbet etmeye bebeklerimizi anlatmaya başlarız allah izin veririse umudumuz olsun inş. Bebeklerimiz allahım hepimizin kucaklarını doldurur inş.....

bende istiyorum bebek( zaman çabuk geçsin istiyorum ama hem yaralarım taze daha hem vücudum toparlanmış değil daha doğum yapalı 2,5 ay bile olmadı bebeğimi kaybedeli iki ay oldu,zaman geçmek bilmiyo zaten ruhen bebeğimi kaybettiğim güne takılı kalmışım ne olur zaman çabuk geçsin meliha inşaallah hamilesindir,benim kalbim bile kıpır kıpır ediyo yadıklarını okudukça:)) inşaallah 4 ay sonra bende çalışmalara başlıyacam ve rabbimin izniyle meleğimin kardeşi olucak diye burdan bağırıcam sizin sevinçlerinizdede üzüntülerinizdede aynı hisleri hisseden bi kardeşiniz var burda benide duanızda unutmayın Rabbim hayırlı evlatlarla yüzümüzü güldürsün...

günaydın kızlar... meliha nasıl koyulaşmış mıydı 2.çizgi? gerçi eminim ben kesin hamilesin de merak ettim yine de :)

valla arkadaşlar öyle ya da böyle zaman geçiyor baksanıza nerdeyse 45 gün oldu bebeğim alınalı. Allah öyle bir çare veriyor ki düşünmemen için inanın evde sıkılacak vaktim bile olmuyo. evde olsam heralde ağlardım sürekli düşünerek. kendimi biliyorum. ama hergün bişeler çıkıyo okul bitti ama ben hala dinlenemedim. neyse olsun günlerin nasıl geçtiğini anlamayayım ki 3 ay çabucak geçmiş bitmiş olsun baksanıza 1.5 ayı geçti bile kaldı 1.5 ay :)
sizlerde bi koşturmaca içindesiniz aynur çalışıyor biz sevdayla melihayla yeni tatile girdik... bugün de araba bakmaya gidicez bana :) zengin falan sanmayın bizi sakın düğün paralarıyla 2.el fln bişe bakcaz :)

sizlerle yazışmak inanın çok güzel kızlar. dertleşecek günlerini anlatacak arkadaşlarının olması hayatta çok güzel iyi ki varsınız...

Günaydın canım melihanın bugün sınavı vardı Allah yardımcısı olsunaraba da şimdiden hayırlı olsun canım darısı bize inşallah:)Dediğin gibi burada tanışmasaydık çatlardık walla içimize atmaktan.Canım sen smear testi yaptırdın mı ben yaptırdım da 15 günde falan çıkıyormuş sonuçlar.Onda kötü bir şey çıkmaz dimi yaa dua edin lütfen.

çıkmaz canım sen hiç merak etme smear sonucunda zaten vajinit ya da Allah korusun kanser gibi sonuçlar olur. vajinitin çaresi var hamilelik için sorun değil diğerine olasılık bile vermem Allah korusun öle sonuçlar çok nadir çıkar... ben en son hamile kalmadan önce yaptırmıştım yani 6 ay önce falan. bursaya gittiğimde doktor gerek yok yapmamıza kısa zaman önce yapmışsın dedi. o sonucumda vajinit çıkmıştım yani akıntıya bağlı bir bulgu. hem sen kontrole gittin kötü bir şey olsa rahim ağzında görür anlardı doktor sen merak etme smear sadece tedbir amaçlı. hamile kalmadan önce yappılması isteniyor tamam mı sıkma canını...
bakalım yaa kısmet olacak mı araba hayırlısı olsun. evet Melihaya başarılar umarım iyi geçer. evet iyi ki tanıştık. çünkü burda hepimiz aynı acıyı ve sıkıntısını yaşıyoruz bizi eb iyi biz anlarız yaşayan anlar. ben burda yakınlarıma anlatıyorum ama başlarına gelmediği için anlayamıyorlar bide sıktığımı düşünüyorum onları. ama burda sizlerle fikir alış verişi dertleşme danışma her konuda birbirimize desteğiz... inşallah kopmayız...

çıkmaz canım sen hiç merak etme smear sonucunda zaten vajinit ya da Allah korusun kanser gibi sonuçlar olur. vajinitin çaresi var hamilelik için sorun değil diğerine olasılık bile vermem Allah korusun öle sonuçlar çok nadir çıkar... ben en son hamile kalmadan önce yaptırmıştım yani 6 ay önce falan. bursaya gittiğimde doktor gerek yok yapmamıza kısa zaman önce yapmışsın dedi. o sonucumda vajinit çıkmıştım yani akıntıya bağlı bir bulgu. hem sen kontrole gittin kötü bir şey olsa rahim ağzında görür anlardı doktor sen merak etme smear sadece tedbir amaçlı. hamile kalmadan önce yappılması isteniyor tamam mı sıkma canını...
bakalım yaa kısmet olacak mı araba hayırlısı olsun. evet Melihaya başarılar umarım iyi geçer. evet iyi ki tanıştık. çünkü burda hepimiz aynı acıyı ve sıkıntısını yaşıyoruz bizi eb iyi biz anlarız yaşayan anlar. ben burda yakınlarıma anlatıyorum ama başlarına gelmediği için anlayamıyorlar bide sıktığımı düşünüyorum onları. ama burda sizlerle fikir alış verişi dertleşme danışma her konuda birbirimize desteğiz... inşallah kopmayız...

İnşallah canım yaa içimi rahatlattın.Ayrıca kopmayız Allah ömür verdikçe biz en zor olanı yani acıyı paylaştık canım benim sıra mutlulukları umutlarımızı paylaşmakta.Sen sıkıntını acını paylaşırken senin yanında olanlar emin ol mutluluğunda da oluyorlar.Ama mutluluğunda yanında olanlar ne yazık ki acında fazla görünmüyorlar ortalıkta

merhaba kızlar bu vakıte kadar yazamadım sizlere kusura bakmayın sınava hiç çalışmadan girdim atanma ümidimde yok. sınav güzeldi kolaydı dıger yıllara göre ...bızım bransta atanmak zor ama dıger ögretmen arkadaslar için ıyı bı sınavdı .gerci ne care sanırım sınav iptal edilecek galiba. calıntı soylentılerı hızla yayılıyor.neyse sızı fazla merakta bırakmayayım bugun tekrar yaptım dune göre ddaha net ikinci çizgimizi gördük teyzelerı... cok şükür Rabbime...ama sevinemiyorum 10 gun onceden hıssetmıstım sızede soyluyordum zaten bılıyorsunuz ama gene kötü olacak düşücek diye yüregim burkuluyor.pazartesi doktora gidecegim hayırlısı ınsallah bol bol dua edın canım arkadaslarım ıyıkı varsınız melek anneler sizi cok sevıyorum.Allah sızlerede en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.canlarım yaaaaaa duygusala baglandım ben gene......

Amanın amanın sınavının iyi olmasına sevindim ümit yok falan deme "kul bittim dediğinde rabbim yettim der" bunu bizden daha iyi anlayan olamaz dimi?gelelim ikinci haberine nasıl sevindim nasıll anlatamam canım beniimmm Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin arkadaşım bizlerde arkandan gelelim.Kötüyü çağırma iyi düşün iyi olsun her şey tamam mı?Ne zaman aklına kötü şeyler gelirse elini karnına koy salavat getir ve 99 kere YA MUBDİU oku tamam mı

canım benim allah yardımcınız olsun inş. gözünüz aydın olsun inş. hayırlısıyla inş. hiçbirşeyiniz olmadan hayırlısıyla dönersiniz doktordan çok sevindim senin adına rabbim hayırlısıyla inş. kucaklarına alıp hayırlısıyla bir ömür boyu beraber yaşamayı nasip eder rabbim. darısı bizlerin başına olsun inş. umarım hayırlısıyla arkandan birer birer bizlerde takip ederiz allah büyük......bizler içinde dua etmeyi ihmal etme canım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…