ben 6 hafalıkken kaybettiğim halde psikolojim yeni yeni düzeliyor, allah o arkadaşa gani gani sabır versin. Karda kışta minicik çocukları sokaklarda sefil ediyorlar ayaklarında ne bir çorap ne ayakkabı yazık günah ya, biz bebeğimiz olsun diye dört gözle beklerken, başkaları çocuklarının kıymetini bilmiyor ne yazıkki
evet arkadaşım bu dünya böle farklı bişey işte....biri arar arar diğeri ise aramadan arka arkaya elinde rabbimin işi işte herşeyde bi hayır vardır elbet bu yaşadıklarımızda da bi hayır verdır ..allahım mükafatını göstersin cümlemize inş...
günaydın canlarım 2 gündür giremiyorum nete misafirim vardı dün de ben evde değildim.Nasılsınız görüşmeyeli aynurcum meggiecim neler yapıyprsunuz.Meliha tatlım nasıl gidiyor inşallah bir sıkıntı yoktur?ben de durumlar aynı adet tarihimi bekliyorum bakalım bişeyler oldu mu olmadı mı anlayacağım.iki gündür falan karnımda hafifi bir ağrıyla birlikte kasıklarımda batmalar oluyor ama tüm bunlar psikoljik de olabilir:))
günaydın canlarım 2 gündür giremiyorum nete misafirim vardı dün de ben evde değildim.Nasılsınız görüşmeyeli aynurcum meggiecim neler yapıyprsunuz.Meliha tatlım nasıl gidiyor inşallah bir sıkıntı yoktur?ben de durumlar aynı adet tarihimi bekliyorum bakalım bişeyler oldu mu olmadı mı anlayacağım.iki gündür falan karnımda hafifi bir ağrıyla birlikte kasıklarımda batmalar oluyor ama tüm bunlar psikoljik de olabilir:))
bende bugün seni düşünüyodum neden yazmıyor sevda diye... hadi bakalım sevdacım inşallah... nezaman adet günün senin? kaç gün var? inşallah hamilesindir cnm yaa.. diğer hamileliğindeki belirtiilerin aynısımı var şuanda? ozamanda kasıklarında batmalar olmuş muydu? ay ne çok soru sordum ama inşallah hamilesindir... aynur senin ne zaman? seninde korunma süren bitti ne durumdasın şuan? melihaaaaaaaaa bizi unutmatamam terfi ettin bende hamileyim topiğine ama bizleri de unutma olur mu...
canım en son 25 haziranda görmüştüm.işte 10gün falan var galiba önümüzdeki adte.canım diğer hamileliğimde ben resmen anlamıştım testten önce hamile olduğumu onda da batmalarım ve ince ince sızı şeklinde karın ağrım oluyordu göğüslerim hassaslaşmıştı şu an o hassaslığı hissedemiyorum hakkımızda hayırlısı bakalım:))
kızlar unurturmuyum sizi gözümü önce sizin topikte ne var ne yok diye acıyorum .baktım dunden berı mesaj yazılmamıs pusuda beklıyordum:) bırı yazsında bende bır ıkı kelam edeyım dıye .bugun cuma Rabbime cok cok dualar ettım hepimiz için . birde cenneteki meleklerime, vuslat bebeklerıme selamlar ilettim.canım arkadaslarım hergün iğnelerimi vuruluyorum bır dunya ilaç içiyorum.hersey yolunda şimdilik ama korkulardan sıyrılamıyorum her tuvalete gidiş benim için işkence ölüp ölüp diriliyorum kan görecegım dıye.Rabbim vesveselerden uzak tutsun sanırım bu durum bır sure devam edecek alısmayı beklıyorum... sizlerinde güzel haberlernı beklıyorum sevdalinka meggie aynur canlarım benım
bugun korkularım daha da artı kızlar betahcg normalde ıkı katı olması gerekırken 125 ten 153 e yukseldı.moralim diplerde.aynur meggie sevdalinka adıma dua edın lutfen Rabbim hakkımdakının hayırlısını gönlüme razı eylesin.neyse sabrıyla versin.cok uzuluyorum Ağrıda olmakda cok kasıyor burdakı doktorlar anlamıyor ıste hıcbırseyden iğnenın dozajını bıle karadüzen verdıler...bılemıyorum herseyın hayırlısı cok yoruldum herseyden .........
kızlar şaşkınım sersem tavuk gıbı bır oraya bır burya carptırıyorum kendımı...sabah devlet hastanesıne gıttım betahcg baktırdım.807 cıktı benım hesabıma göre 500 lerde olması gerekıyordu aksıne daha yuksek bu guzel bırsey 3 katı cıkmıs.cuma günü özelde yaptırmıstım betahcgyi adamların makineleri bozuktu cumartesıye kalmıstı sonuclarım bılemıyorum sonuc o yuzden mı dusuk cıktı.eger saglıklı bı kese degılsede betahcg bırden yukselmıs de olabılır.keseyi görmedık 3500lerde olunca betahcg üstten ultrasonla görebılırım.bu da persembeye falan tekabul edıyor.sımdı özetlersem pazartesı 44,carsamba 125,cuma(özelde yaptırdıgım o gun makınelerınde sıkıntı vardı)153,bugun 807...
ahhhhhhhhhhh kafam cok karısık telas yapmamak elde degıl cırpınıp duruyrum kuş gibi.erzurumdakı doktorum semınere gıtmıs telefonunu bıle vermıyorlar kadının. gidersem baska bır dotora gıtmem gerekıyor al bastan anlatacagım herseyı sıkıldım yorumdum.erzurum agrı yolu terör acısından sıkıntılı yollarda cok ıyı degıl git gel 5 saat yollarda düşüürürüm dıye korkuyorum gıdemıyorum.neyse kızlar yapacak bırsey yok bebegım Allaha emanet dualarınızı esırgemeyın burdakı tek sifam dua....sizide üzüyorum sorunlarımla ne olur hakkınızı helal edın cok cok özür dılıyorum basınızı agrıtıyorum acınızı hatırlatıyorum....
kızlar şaşkınım sersem tavuk gıbı bır oraya bır burya carptırıyorum kendımı...sabah devlet hastanesıne gıttım betahcg baktırdım.807 cıktı benım hesabıma göre 500 lerde olması gerekıyordu aksıne daha yuksek bu guzel bırsey 3 katı cıkmıs.cuma günü özelde yaptırmıstım betahcgyi adamların makineleri bozuktu cumartesıye kalmıstı sonuclarım bılemıyorum sonuc o yuzden mı dusuk cıktı.eger saglıklı bı kese degılsede betahcg bırden yukselmıs de olabılır.keseyi görmedık 3500lerde olunca betahcg üstten ultrasonla görebılırım.bu da persembeye falan tekabul edıyor.sımdı özetlersem pazartesı 44,carsamba 125,cuma(özelde yaptırdıgım o gun makınelerınde sıkıntı vardı)153,bugun 807...
ahhhhhhhhhhh kafam cok karısık telas yapmamak elde degıl cırpınıp duruyrum kuş gibi.erzurumdakı doktorum semınere gıtmıs telefonunu bıle vermıyorlar kadının. gidersem baska bır dotora gıtmem gerekıyor al bastan anlatacagım herseyı sıkıldım yorumdum.erzurum agrı yolu terör acısından sıkıntılı yollarda cok ıyı degıl git gel 5 saat yollarda düşüürürüm dıye korkuyorum gıdemıyorum.neyse kızlar yapacak bırsey yok bebegım Allaha emanet dualarınızı esırgemeyın burdakı tek sifam dua....sizide üzüyorum sorunlarımla ne olur hakkınızı helal edın cok cok özür dılıyorum basınızı agrıtıyorum acınızı hatırlatıyorum....
ohh melihacım yaa rahatladım valla.. bugün öyle üzüntülü gezdim ki anlatamam hatta eşşim bile anladı noldu falan diye sordu. ayy rahatladım vallahi çok sevindim bak yanlışlık olmuş gördün mü hastaneden hastaneye göre bile değişiyo ölçümler oyüzden sıkıntı yapma bende dediğim gibi 2 farklı hastanede yaptırmıştım ölçümü 2 katına çıkması gerekirken 3 katından fazla değer çıktı noluyo falan demiştim ama dedim ya laboratuarlar farklı ölçümler de farklı oluyor... senin ki normal gebelik bence hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççç sıkıntı yapma melihacım bu bebek senin nasibin Allahın izniyle sağsalim doğuracaksın içime doğuyor :) ne demek sizleri de üzüyorum biz ne güne duruyoruz burda bostan korkuluğu değiliz yaaa dertleşicez tabiki bize söylemicen de kime söylücen öle düşünme sen ne kadar hassassın yaaa hemen başlamış hormonların etkilemeye :))) ayy iyi uyku çekcem valla ohhh şükür...
melihacım dur ne oluyor hemen bi panige kapılmışız gene işte biz buyuz yangına körükle gidenlerden niçin böyleyiz acaba işte hep içimizde bi tedirginlik kaybetme acısı sanırım allahım inş. kucağına almayıo nasip eder melihacım kötü düşünme inş. herşey çok güzel olacak allahımın izniyle bebeğini kucaklayacağın seveceğin günleri düşün.... yanlışlıklar olabilir hiç kafana takma rabbim yar ve yardımcın olsun yoldaşın rabbim olsun inş. değerler önemli bunu benden başka kimse anlamaz ben sizlere bahsetmedim meleğimden öncede dış gebelik geçirip ameliyat oldum bunada çok şükür diyorum vardır bi hayır rabbim güldürecektir yüzümüzü diyorum hamdolsun allahıma çok şükür...yani diyeceğim
güne bir değerler takip edildi kaç km yola gidip geldim beta hcg değeri ölçümü yapıldı sonunda anlaşıldıki dış gebelik acilen ameliyata aldı doktor şok geçirmiştim gene bi sıcak gene bi ağustos ayıydı hayallerimin suya düştüğü zmandı ...allahım sen bol sabırlar ver cümlesiyle banada .....
ihmal etmemek lazım bak bunları senin panik olman için yazmıyorum ha sakın aklına öle bişey gelmesin benim dururum biraz farklıydı ztaen kanamalarım filan kesilmiyodu gebelik var ama kese gözükmüor filan yani çok farklı bişeydi allah benim yaşadıklarımı kimseye göstermesin....banada inş. en yakın zmanda hayırlı bebekler nasip etsin rabbim...güldürsün yüzlerimi inş.....melekannesi....
canım Allah razı olsun dedıgın gibi benım hormonlar tavan .sizleride etkiliyorum umarım bundan sonra her zaman guzel haberlerle etkılerım.ve ne olur artık sızden de guzel haberler alayım bana ekstra moral olsun.tahlıl sonuclarından cıkan olmadı mı hıc meggie...ay hayırlısı inşallah
inşallah canım inşallah güzel haberlerini işitiriz hep... benim sonuçlar çıkmıştır melihacım ama bursa malum gidiş geliş zor bu çarşamba annemler gidecekler tıp fak. randevuları var ozaman alacaklar benim çıkan sonuçlarımı ama protein c ve s için 25 temmuzda gidicem kan vermeye aç gel dediler sana da öyle mi yapıldı? taa 2 hafta sonrasına verdiler tahlili nedense. acaba çok özel bir test mi bu? bakalım canım yaa hayırlısı artık bende çok merak ediyorum sonuçlar ne çıkacak... bunlarda bişe çıkmazsa geriye genetik tahlil kalıyor ya da rabbim ömrünü o kadar yazmış dicez... yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş dicez...napalım kader... inşallah kardeşleriyle yüzlerimiz güler bundan sonra... melihacım sende üzülme hemen herşeye tamam mı çok tedirgin olma biraz rahat ol...
aynurcum çok üzüldüm canım yaa geçmiş olsun bilmiyoduk valla dış gebelik geçirmişsin... Allahım sana nur yüzlü bir evlat nasip etsin tez zamanda inşallah... çok iyi bir anne olacağına eminim... meliha da sevda da... sahi sevda nasıl belirtiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?