ben de senın gıbı bır hafta onceden bakmıstım ıdrar testıne cıkmaması gayet normal.bekle bakalım daha var kımısının adetınden bır hafta sonra cıkıyor.hayırlısı cıkıncada gercı bu sefer saglıklı mı dustumu dusecekmı her an stres oluyor ama ınsan dıyor ki yeter ki olsunda stresınede katlanırım.Rabbim en hayırlı zamanda saglıklı sıhatlı bır sekılde versın canım yaacanlarım adetime 7 gün var yani beklediğim tarihe.Bugün dayanayıp acaba dedim test yaptım malesef tek çizgi sonuç negatif.Artık hastalanmayı bekliyorum ondan sonra önümüzdeki aya erteliyorum umutlarımı.
inşallah canım inşallah güzel haberlerini işitiriz hep... benim sonuçlar çıkmıştır melihacım ama bursa malum gidiş geliş zor bu çarşamba annemler gidecekler tıp fak. randevuları var ozaman alacaklar benim çıkan sonuçlarımı ama protein c ve s için 25 temmuzda gidicem kan vermeye aç gel dediler sana da öyle mi yapıldı? taa 2 hafta sonrasına verdiler tahlili nedense. acaba çok özel bir test mi bu? bakalım canım yaa hayırlısı artık bende çok merak ediyorum sonuçlar ne çıkacak... bunlarda bişe çıkmazsa geriye genetik tahlil kalıyor ya da rabbim ömrünü o kadar yazmış dicez... yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş dicez...napalım kader... inşallah kardeşleriyle yüzlerimiz güler bundan sonra... melihacım sende üzülme hemen herşeye tamam mı çok tedirgin olma biraz rahat ol...
aynurcum çok üzüldüm canım yaa geçmiş olsun bilmiyoduk valla dış gebelik geçirmişsin... Allahım sana nur yüzlü bir evlat nasip etsin tez zamanda inşallah... çok iyi bir anne olacağına eminim... meliha da sevda da... sahi sevda nasıl belirtiler?
canlarım adetime 7 gün var yani beklediğim tarihe.Bugün dayanayıp acaba dedim test yaptım malesef tek çizgi sonuç negatif.Artık hastalanmayı bekliyorum ondan sonra önümüzdeki aya erteliyorum umutlarımı.
5 temmuzda kürtaj oldum.doktora korunmama gerek var mı dedim gerek yok dedi.siz nasıl bir yol izlediniz?
korunmak zorunda mıyız bir zararını gören var mı?
canım evet benım doktorum küçük haftalarda düşük yaaptıgım ıcın ilkinde korunma vermedı ikincisinde ise sadece bır ay korundum ama benımkiler düdüşktü kürtaj degıl benım avantajım o oldu.canım en son bugun betahcg yaptırdım 1607 cıktı olması gerektıgı gıbı ıkı katı pazar günü 800 dü.hayırlısı ınsallah doktor cuma günü gel keseye bakalım dedı.yarın cıkar cıkmaz sonucları yaz canım.bana doktorum 3 ay yani 2 adet dönemi bekle dedi kürtajdan sonra. ama şöyle bir durum var eğer bebek çok küçükse 5-6-7 haftalık gibi ozaman korunma süresi vermeyebiliyolar değil mi meliha? meliha arkadaşımıza mesela doktor korunmana gerek yok demiş ama benimki 14 haftalıktı oyüzden rahimin toparlanması için 3 ay bekle dedi doktorum ve benim gibi yani 8 haftadan sonra kaybedenlere genelde 3 ay korun deniliyor öyle duydum hep.
aynurcum sevdanın 2 adet dönemi geçti korunma süresi 3 aydı onun da süresi bitti bu ay korunmadı oyüzden yaa... değil mi sevda yanlış bilmiyorum? bu arada hemen karamsarlığa düşme ben hamileliğimde adetime 3 gün kala yapmştım negatif çıkmıştı adetim olması gereken gün yaptığımda ise silik çıkmıştı. benim zaten son adetime göre bir hafta ufaktı bebeğim geç döllenme falan olmuştur demişti doktorum. yine aynı gün b-hcg yaptırmıştım 61 çıkmıştı 2 gün sonra 219 çıkmştı ama iki testi farklı farklı yerlerde yaptırmıştım. bide benim hamileliğim ikiz başladı ama birinde bebek hiç görünmedi 3. aya doğruda kendiliğinden kayboldu o kese...
melihacım senin son yaptırdığın bhcg nasıl çıktı? iyisin değil mi moralin falan yerinde... valla bende anlamadım neden benim bu testler böyle nadir yapılıyor... neyse yarın annemler çıkan sonuçlarımı alacaklar bakalım nasıl çıkmışlar...
günaydın kızlaarr görüşmeyeli nasılsınız bakim?ben bu ara fazla giremiyorum nete ya gezmedeyim ya misafirim geliyor:))aynurcum beni sormuşsun ben kürtaj olmuştum 2 adet gçirdim bu ay da doktor kontrolünden sonra korunmadık ama sonuç alamadıkmeggie canım smeer testini sormuştum sana sonucum çıkmış dün doktorumla görüştüm normalmiş herhangi bir şeye rastlanmadı dedi çok şükür:))meliha tatlım nasılsın sıkıntı yoktur inşallah dualarım seninle.
günaydın sevdacım ...kızlar size bişey danışacam doğum yapalı 5 ay oldu sizce bu ay dan sonra korunmasam mı diyorum ne dersiniz bazen kafamda soru işaretleri oluşuyor ama genede sanırım korunmayı bırakmam gerekiyor biliyorsunuz sezeryan olmuştum sezeryan sonrası ne kadar zaman sonra gebe kalmak gerekiyor doktorlara kalırsan 1 yıl tabi bunlar hep bi plan verecek olan rabbim....allahımın izniyle rabbim inş. kucaklarımızı doldurur allahım bu acılarımızın mükafaatları versin cümlemize inş. başka acı ağrı göstermesin... dikişler kaynamışmıdır acaba? tamam dışta bişey yok ama iç dikişlerde sorun olurmu işte herşey aklına geliyor herşey rabbimin elinde bişeycikler olmadan hayırlısıyla hepimiz en yakın zmanda gebiş oluruz hayırlısıyla...allahım bu mübarek günlerin hatrına dualarımızı kabul eyle rabbim....
günaydın tatlım walla bilmiyorumki doktorunla bir görüşsen bakalım ne diyecek şimdi biz korunma desek vücudunun durumunu bilemiyoruz bunu en iyi doktorun bilir sanırım yaniden sıkıntı yaşama belki doktor dikişlerinin toparlandığını söyler sen de korunmayı bırakmak istediğini belirtirsin o da tamam der böylece senin de aklında soru işareti kalmamış olur
günaydın tatlım walla bilmiyorumki doktorunla bir görüşsen bakalım ne diyecek şimdi biz korunma desek vücudunun durumunu bilemiyoruz bunu en iyi doktorun bilir sanırım yaniden sıkıntı yaşama belki doktor dikişlerinin toparlandığını söyler sen de korunmayı bırakmak istediğini belirtirsin o da tamam der böylece senin de aklında soru işareti kalmamış olur
günaydın sevdacım ...kızlar size bişey danışacam doğum yapalı 5 ay oldu sizce bu ay dan sonra korunmasam mı diyorum ne dersiniz bazen kafamda soru işaretleri oluşuyor ama genede sanırım korunmayı bırakmam gerekiyor biliyorsunuz sezeryan olmuştum sezeryan sonrası ne kadar zaman sonra gebe kalmak gerekiyor doktorlara kalırsan 1 yıl tabi bunlar hep bi plan verecek olan rabbim....allahımın izniyle rabbim inş. kucaklarımızı doldurur allahım bu acılarımızın mükafaatları versin cümlemize inş. başka acı ağrı göstermesin... dikişler kaynamışmıdır acaba? tamam dışta bişey yok ama iç dikişlerde sorun olurmu işte herşey aklına geliyor herşey rabbimin elinde bişeycikler olmadan hayırlısıyla hepimiz en yakın zmanda gebiş oluruz hayırlısıyla...allahım bu mübarek günlerin hatrına dualarımızı kabul eyle rabbim....
doğru diyorsun sevdacım ama bi kaç doktora e mail attım durumumu yazdım kafadan 1 yıl diyolar 1 yıl bizim gibi anneler ciğeri yanan anneler için çok zor biliyorsun insan hemen kucağına almak istiyor ama tabi rabbimin izniyle inş. Allahım habersizce sevindirir bizeri hiç bekletmeden bebeklerimizi veriri kucaklarımıza ....doktoruma gitmek beni çok kötü edecek gibi geliyor bir zamanlar kontrol için gidiyordum şimdi ise danışmayamı gidecem.. Allahım sen güç ver ne olur.....aslında herşeyi bırakacaksın rabbime o herşeyden herkesten iyi bilir kısmetse inş. Hayırlısıyla olur...
günaydın kızlaarr görüşmeyeli nasılsınız bakim?ben bu ara fazla giremiyorum nete ya gezmedeyim ya misafirim geliyor:))aynurcum beni sormuşsun ben kürtaj olmuştum 2 adet gçirdim bu ay da doktor kontrolünden sonra korunmadık ama sonuç alamadıkmeggie canım smeer testini sormuştum sana sonucum çıkmış dün doktorumla görüştüm normalmiş herhangi bir şeye rastlanmadı dedi çok şükür:))meliha tatlım nasılsın sıkıntı yoktur inşallah dualarım seninle.[/
oh oh bızım yerımızede gez canım smeer testının iyi cıkmasına sevındım canım.canım bende bı sıkıntı yok sımdılık cuma günü doktora gıdecegım .sabırsızlıkla o gunu beklıyorum.meggienın bugun sonucları cıkacaktı ne oldu acaba
günaydın kızlaarr görüşmeyeli nasılsınız bakim?ben bu ara fazla giremiyorum nete ya gezmedeyim ya misafirim geliyor:))aynurcum beni sormuşsun ben kürtaj olmuştum 2 adet gçirdim bu ay da doktor kontrolünden sonra korunmadık ama sonuç alamadıkmeggie canım smeer testini sormuştum sana sonucum çıkmış dün doktorumla görüştüm normalmiş herhangi bir şeye rastlanmadı dedi çok şükür:))meliha tatlım nasılsın sıkıntı yoktur inşallah dualarım seninle.[/
oh oh bızım yerımızede gez canım smeer testının iyi cıkmasına sevındım canım.canım bende bı sıkıntı yok sımdılık cuma günü doktora gıdecegım .sabırsızlıkla o gunu beklıyorum.meggienın bugun sonucları cıkacaktı ne oldu acaba
sağol canım yaa rahatladım iyi çıkınca inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin doktordan meggienin sonuçları da iyi çıkar inşallah
canım farklı bir doktora git istersen yani yeni yola onunla başla mutlaka dosyan vardır o dosyayı da gösterirsin o seni yönlendirir tatlım
canım allah razı olsun cümlenizden inş. allahım hayırlısıyla şu mübarek günlerin hatrına sevgili peygamberimizin hürmetine dualarımızı kabul eder cümleyle beraber bizlerede hayırlı evlatlar nasip eder inş. evet aslında bende düşünmüyor değilim farklı bi doktor ama benim bütün herşeyimide önceki doktorum takip etti ve ameliyatımıda o yaptı aslında bilgi yönünden güveniyorum ama biraz yaklaşımı beni kızdırıyodu yani ne yapacağımı bilemedim doktor değiştirmek iyimi olur kötümü bilemiyorum yani kızlar hakkımızda hayırlısı olsun, allah gönlümüzdekileri hayırlı eyler inş. rabbim yüzlerimizi güldürsün cümlemizin...meggie sonuçlar iyidir inş.melihacım sende bebşimize ii bak allaha emanet olun ikinizde , sevda meggie bizlerde yeni bebişerimize daha iyi bi anne olmamaız için kendimize çok iyi bakmamız gerekiyor biliyorsunuz üzülecez elbet ama kendimizi hırpalamadan tamam? bakın bana benden hepiniz örnek almanız gerekiyor üzülürken demekki olmayınca olmuyor yanbi herşey allahımızın elinde o isteseydi yaşardı istemedi aldı demekki gebe de olsan doğsada büyüsede olacaksa olur yani önüne geçilmez biliyoruz hepimiz bunları çok şükür ,, dua edip rahatlamaktan başka yapabileceğimiz hiçbirşey yok dularla buluşacaz meleklerimize onlar bizim şefaatçilerimiz anneleri.....canlarımız hepsini şevkatle kucaklıyorum öpüyorum onları...
selam canlarım. çıkan sonuçlarımiyi çok şükür. sadece toxo-cmv-rubella testlewri yapılmış onlarda istediğim gibi çok şükür bi sıkıntı yok. ama diğerleri çıkmamış demek hepsi 25 temmuzda yapılacak bilmiyorum ki... bende anlamadım. ama neyse kızamıkçıktan şüpeleniyodum yaa çıkmamış çok şükür. eğer çıksaydı o düzelene kadar hamile kalmamam gerekecekti...
aynurcum valla ben 6 ay diye biliyorum ama tabi doktorun en iyi bilir. hatta bizim bi akrabamız bebeğini sezeryanla doğurdu süt korur mantığıyla korunmadı daha bebeği 2 aylıkken bidaha hamile kaldı onu da sezeryanla doğurdu. ama bilemiyor ki insan herkesin yapısı bir değil...
sevdacım gez toz valla bende aynısını yapıyorum ama günde bir sefercik buraya da uğra canım yaa :)
melihacım kendine ve bebişine çooook iyi bak emi. kısaca "kbib" (Kendine bebeğine iyi bak) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?