meggiecim sonucların ıyı cıkması guzel umarım dıgerlerınde de sorun cıkmaz .her gün iğne olmak cok zor göbegım morluklar ıcınde kaldı.ama yüregimin boşluklar ıcınde kalmasından cok cok iyidir cok sükür Rabbıme.hiç bi iş yapmıyorum .kendıme hayatım boyunca ılk defa bu kadar iyi bakıyorum:)benı merak etmeyın .evi pislik götürüyor her yer dandini ama ben ohhhh gel keyfım gel oturuyom uzatıyom bacacıklarımı .dün eşimde nöbetciydi yemek bıle yapmadım.
aslında sana cok sey yazmak gelıyor içimden aynurum ama bogazım düğüm dügümm oluyor neyın teselli edecegını bılemıyorum acıyan yüreklerimizi.yüregim seninle yol arkadasım.rabbim seni her zaman gözetsin senden yüz cevırmesın senı cok cok sevsın.....
5 temmuzda kürtaj oldum.doktora korunmama gerek var mı dedim gerek yok dedi.siz nasıl bir yol izlediniz?
korunmak zorunda mıyız bir zararını gören var mı?
merhaba kızlar 8 haziranda 9 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum.sonra 2 temmuzda adet oldum bu ay hamile kalmayı beklerken 15 gün geçmesine rağmen yine hastalandım sizce bu normal mı? sizin adet döngünüz de değişti mi?
canım adet düzenliği yaşayan duydum. ama 2-3 ay sonra tekrar düzene giriyormuş.. ama istersen bi doktoruna git danış bi ultrasonla bakar belki rahmin yumurtalıkların durumuna falan... ben de 26 mayıs da kürtaj oldum 34 gün sonra ilk adetimi oldum. 2. adetimi henüz olmadım bekliyorum...
bu arada sevda meliha aynur nerelerdesiniz????
burdayım canım nasılsın ben de adeti bekliyorum 3-4 gün var bu ay olmadı sanırım:))
niye böle bi ümitsizlik rüzgarı esiyor arkadaşım .....allah güzel gönlüne göre verir inş. Olmuyorsada üzülme elbet bi zamanı vardır hayırlısı ne zmansa o zman olsun inş. Arkadaşım....allah hakkımızda hayyrlı olanları yanımıza versin inş.valla bende çok üzüldüm ramazanın ilk günü oruç tutamadığıma napalım herşey allahtan demekki böle olması gerekiyormuşş ki rabbim diğer günlere inş. Hayırlısıyla tutmamızı nasip eder allah ibadetlerimizi doğru düzgün yapılanlardan eyler inş....
canım adet düzenliği yaşayan duydum. Ama 2-3 ay sonra tekrar düzene giriyormuş.. Ama istersen bi doktoruna git danış bi ultrasonla bakar belki rahmin yumurtalıkların durumuna falan... Ben de 26 mayıs da kürtaj oldum 34 gün sonra ilk adetimi oldum. 2. Adetimi henüz olmadım bekliyorum...
Bu arada sevda meliha aynur nerelerdesiniz????
burdayım meggicim hamdlsun iyiyim arkadaşım sen nasılsın ramazanın hayırlı uğurlu olsun bu arada valla benim bişey yaptığım yok şiömdilik allah nasip ederse bu aydan sonra korunmayı bırakacaz bakalım hayırlısı olsun inş. Rabbim tez zamanda inş. Hayırlısından nasip eder bebişlerimizi insanın içi kıpır kıpır oluyor demi bebeişlerimiz kelimesine bile hey güzel allahım sen hakkımızda haırlısını ver inş. Güzel hayırlı emanetlerinden bizlerede nasip eyle inş. Allahım...
bilmiyorum aynur yaa ben fark etmeden çok ümitlenmişim bu ay hamilelik olur diyordum ama hiç belirti faln yok zaten 3-4 gün kaldı günüme
canlarım üzülmeyin ozaman şöyle dua edelim ağustosta üçümüz de hamile kalalım inşallahhhhhhhh... ağustos bizim ayımız olsun inşallah Allahım gönlümüze göre verir bu ay bize... mükemmel bir şey olur düşüncesi bile güzel inşallah inşallah inşallah..... :)
canlarım üzülmeyin ozaman şöyle dua edelim ağustosta üçümüz de hamile kalalım inşallahhhhhhhh... ağustos bizim ayımız olsun inşallah Allahım gönlümüze göre verir bu ay bize... mükemmel bir şey olur düşüncesi bile güzel inşallah inşallah inşallah..... :)
canımm arkadaslarım ramazanınız hayırlı olsun.bugun cuma ve ramazanın ılk gunu kuranımı okudum hepimize dua ettım.meleklerimizede annelerınden selam ilettim.
sevdalinka canımm hiç üzülme arkadasım anne saglıklı baba saglıklı ....söylemesi bana kolay bılıyorum ama bıraz sabret arkadasım Rabbim vaktını saatını bızden daha ıyı bılıyordur.bızımde kanaat etmemızı beklıyor.inşallah gebe kalacaksın canım bu ay olmasa bıle önümüzdeki aylarda ...uzulmek yok umitsizlik yok yola devam.de mi kızlarrrr canlarım benım hepimizin güzel haberleri muhabbettimizi artırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?