Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

melihacım allah senden razı olsun canım benim destekleriniz beni rahatlanır dualrınız beni emin ol çok rahatlatıyor hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. tabikide kendine iyi bakacaksın şuan sadece kendin değilsin biliyorsun bakman gereken bi bebeişin var allahım kucağına almayıda nasip etsin inş. bizlerede tekrar anne baba olmayı nasip eder inş. allahım büyük herşeylere kadir inş. hepimiz için herşeyin hayırlısı olur allah yardımcımız olsun .....

canım benim allah sizlerden razı olsun..dualarınızda unutmayın yeter herşeye değer...allaha emanet olun...

canlar napıyosunuz? ben dün son yirmiliğimi de çektirdim acılar içindeyim ama kurtuldum bitti artık... ramazanda geldi şimdiden hayırlı ramazanlar olsun...
sevdacım senden ne haber? adet tarihin yaklaştı son durumun ne?
melihacım en iyisini yapıyosun evin temizliği ne senden kıymetli ne de bebeğinden boşver.... tut bi yardımcı haftada bir gelsin... ye iç otur :)
aynurcum sen neyapmaya karar verdin bu ay başlayacak mısın bebiş çalışmalarına? ben ağustosta Allahın izniyle başlıcam bakalım hayırlısı kısmet...

merhaba kızlar 8 haziranda 9 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum.sonra 2 temmuzda adet oldum bu ay hamile kalmayı beklerken 15 gün geçmesine rağmen yine hastalandım sizce bu normal mı? sizin adet döngünüz de değişti mi?

canım adet düzenliği yaşayan duydum. ama 2-3 ay sonra tekrar düzene giriyormuş.. ama istersen bi doktoruna git danış bi ultrasonla bakar belki rahmin yumurtalıkların durumuna falan... ben de 26 mayıs da kürtaj oldum 34 gün sonra ilk adetimi oldum. 2. adetimi henüz olmadım bekliyorum...
bu arada sevda meliha aynur nerelerdesiniz????

burdayım canım nasılsın ben de adeti bekliyorum 3-4 gün var bu ay olmadı sanırım:))

burdayım canım nasılsın ben de adeti bekliyorum 3-4 gün var bu ay olmadı sanırım:))

niye böle bi ümitsizlik rüzgarı esiyor arkadaşım .....allah güzel gönlüne göre verir inş. Olmuyorsada üzülme elbet bi zamanı vardır hayırlısı ne zmansa o zman olsun inş. Arkadaşım....allah hakkımızda hayyrlı olanları yanımıza versin inş.valla bende çok üzüldüm ramazanın ilk günü oruç tutamadığıma napalım herşey allahtan demekki böle olması gerekiyormuşş ki rabbim diğer günlere inş. Hayırlısıyla tutmamızı nasip eder allah ibadetlerimizi doğru düzgün yapılanlardan eyler inş....

bilmiyorum aynur yaa ben fark etmeden çok ümitlenmişim bu ay hamilelik olur diyordum ama hiç belirti faln yok zaten 3-4 gün kaldı günüme

burdayım meggicim hamdlsun iyiyim arkadaşım sen nasılsın ramazanın hayırlı uğurlu olsun bu arada valla benim bişey yaptığım yok şiömdilik allah nasip ederse bu aydan sonra korunmayı bırakacaz bakalım hayırlısı olsun inş. Rabbim tez zamanda inş. Hayırlısından nasip eder bebişlerimizi insanın içi kıpır kıpır oluyor demi bebeişlerimiz kelimesine bile hey güzel allahım sen hakkımızda haırlısını ver inş. Güzel hayırlı emanetlerinden bizlerede nasip eyle inş. Allahım...

canlarım üzülmeyin ozaman şöyle dua edelim ağustosta üçümüz de hamile kalalım inşallahhhhhhhh... ağustos bizim ayımız olsun inşallah Allahım gönlümüze göre verir bu ay bize... mükemmel bir şey olur düşüncesi bile güzel inşallah inşallah inşallah..... :)

kızlar yaaa bu akşam ramazanın ilk günü iftarda ne yemek yapalım yaa çok umutsuz durumdayım siz ne yapacaksınız?

bilmiyorum aynur yaa ben fark etmeden çok ümitlenmişim bu ay hamilelik olur diyordum ama hiç belirti faln yok zaten 3-4 gün kaldı günüme

Arkadaşım böle en baştan üzüleceksek olmaz ama ........ dedim ya hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inş. allah çok bekletmesin cümlemizi biz melek annelerini rabbim inş. hiç bekletmeden hayırlısıyla inş. nasip eder bebeklerimizi bu hayırlı günlerin yüzü suyu hürmetine peygamber efendimizin hürmetine inş. cümlemize hayırlısından sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder rabbim inş..çok dua edelim kızlar rabbim sesimizi duyup bizleri inş. sevindirecektir....allahın izniyle

canımm arkadaslarım ramazanınız hayırlı olsun.bugun cuma ve ramazanın ılk gunu kuranımı okudum hepimize dua ettım.meleklerimizede annelerınden selam ilettim.
sevdalinka canımm hiç üzülme arkadasım anne saglıklı baba saglıklı ....söylemesi bana kolay bılıyorum ama bıraz sabret arkadasım Rabbim vaktını saatını bızden daha ıyı bılıyordur.bızımde kanaat etmemızı beklıyor.inşallah gebe kalacaksın canım bu ay olmasa bıle önümüzdeki aylarda ...uzulmek yok umitsizlik yok yola devam.de mi kızlarrrr canlarım benım hepimizin güzel haberleri muhabbettimizi artırsın...

hakkımızda hayırlı olanları nasip eyler inş. rabbim kızlar cümlemize iyi varsınız sizleri çok seviyorum kader arkadaşlarım....allah yar ve yardımcınız olsun inş.dularımız kabul olsun inş..allah büyük belkide ağustosta hepimiz hamiş olacaz allahtan ümit kesilmez...

hakkımızda hayırlı olanları nasip eyler inş. rabbim kızlar cümlemize iyi varsınız sizleri çok seviyorum kader arkadaşlarım....allah yar ve yardımcınız olsun inş.dularımız kabul olsun inş..allah büyük belkide ağustosta hepimiz hamiş olacaz allahtan ümit kesilmez...

melihacım allah senden razı olsun seninde ramazanı şerifin hayırlı uğurlu olsun inş. evet bugün çok güzel bigün gerçekten hayırlı günler bir arada :) benim yavrumada annensinin selamını ilettim mi melihacım annen çok özledi dedin mi (( canım benim allah senden gerçekten rrazı olsun ne dileğin varsa gerçek olsun inş. canı gönülden öpüyorum sizleri ....

evet

ben burdayım:) bakıyom bakıyom kımse yok....kızların işleri var sanırım aynurcum...

canlarım ben de buralardayım... haftasonu biraz hareketli geçti... ama gene de akşamları baktım kimse yazmamış dedim heralde herkes bi yerlerde :) orucumuzun 4.günü susuzluk zorluyor sadece ama iyi gidiyor yine de... adetim yakınlaştı adetim bittikten sonraa artık korunmucam diye çok seviniyorum :) çok şükür 2 adet korunma dönemimi tamamlamış olucam... çok heyecanlıyım acaba hemen kalabilecek miyim çok merak ediyorum kızlar yaaa... ilk bebeğime istediğim ilk ayda hamile kalabilmiştim. çarşambada bursa yollarındayım yine... o çok özel testleri yaptırmaya!!!!
melihacım hamilelik nasıl gidiyor hayatım? bulantın falan var mı?
sevda nerelerde;??????
aynurcum senin nasıl gidiyor iş? zorlanıyo musun oruçluyken? ağustos hepimize şans getirsin umarım.... melihacım 2 ayını tamamlasın.... bizler hamile kalabilelim.... inşallahhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…