Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

kızlar ben çok kötüyüm sizlerden dua istemek için geldim.Benim babam 2,5 yıl önce mide kanserinden ameliyat oldu kemoterapi,radyoterapi vs derken 1 senenin sonunda karaciğere sıçradı yine tedavi gördü en son kontrolünde tümörde büyüme yada küçülme yoktu sabitti baş dönmesi falan olmuştu allah korusun beyne falan sıçradı diye korkmuştukki allahtan temiz çıktı.bugünde annemle konuştum 1 haftada 3 kilo vermiş yemiyormuş çok korkuyorum hastalık yine atağa geçti diye iftardan önce ezana kadar ağladım inanın iftarı gözyaşıyla açtım nolur kızlar dua edin lütfen..

canım.... geçmiş olsun çok üzüldüm... ailen nerde çok uzak mı sana? uzakta olduğun için böyle üzüyosun kendini sanırım. üzme kendini nolur.. doktor ne demiş? belki midesi almıyodur şuan geçici bi durumdur.. ağlamak, ağlamak getirir derler. nolur metanetli ol dua et. ben de ederim tabiki... Allahım sevdiklerimizi yanımızdan ayırmasın inşallah... sağlık sıhhat versin sevdiklerimize... canım namazlarımda dua edicem... iyi olacak baban inşallah...

allah yardımcın olsun arkadaşım allah acil şifalar versin bu günlerin yüzü hürmetine inş. rabbim yardımcınız olsun metanetli ol ...

canım ya dun mesaj yazmıstım ama sanırım formda nıye cıkmamıs anlamadım.gecmıs olsun canım Allah yardımcınız olsun babanın ismini yazarsan eger ismen dua edebılırız.inşallah Rabbım saglık sıhat verır canım.üzme kendını bu kadar ...haberlerını beklıyoruz canım

melihacım ne dikkatimi çekti biliyormusun bebeğinin ağırlığı allahım sen herşeylere kadfirdir tam tamına 1 gr haaa allahım sen o kulu koru esirge rabbim hayırlısıyla kucağınada alıp büyütmeyi nasip eder inş. allah biz bekleyen annelerede en tez zmanda hayırlısından nasip eder inş.

bayağıdır siteye giremiyorum herkers hala burda ne güzel...inşallah toparlanmışsınızdır rabbim gönül ferahlığı versin hepimize...benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarım olduğunuz için önce sizinle paylaşmak istedim bu haberi bugün hamile olduğumu öğrendim üstelik korunduğumuz halde,okadar şaşkınızki eşimle birlikte,daha bebeğimizin otopsi sonuçları bile çıkmadı daha toparlanamadık bile.biz kaybettiğimiz bebeğimizi iki yıl bekledik ümidimizi kemişken oldu,tam kucağımıza alıcaz derken de kaybettik.şimdi korunduğumuz halde hamile kaldım napıcağımı ne hissedeceğimi bilmiyorum beş haftalık olmuş kalp atımları daha yeni başlamış haftaya doktor tekrar bakıcak.çok erken daha üç ay dolmadı doğum yapalı aklım o kadar karışıkki ama verende Allah alanda Allah,herşeyimi rabbime ısmarladım.eşim doktora gelmedi bebeğe bağlanmaktan korkuyo tekrar kaybederiz diye bağlanmak istemiyo,benimse kafamda birsürü soru acaba vücudum bebeği besleyebilirmi bebeğim sağlıklı gelişirmi, rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bu mubarek günlerde banada dua edin

rüveydacım allahımın işi işte sen bizlere inş. umut olacakasın allah izin veririse ne güzel rabbim seni hemencecik sevindirmiş hayırlısıyla bizleride en yakın zmanda sevindirir inş. allahımın sana bir muzizesi bence rabbime çok dua et sen içini rahat tut rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkında bizlere dua et ...inş. bizleride rabbim sevindirir .. Ne kadar olmuştu bebeğini kaybedeli doğum yaptım demişsin sezaryan mı olmuştun? taze anneyi biraz yordum sanırım :) sorularımla canım demekki bünyen rahat ki o bebeği rabbim sana verdi olayı öle düşün ki rahat ol o sizin bebeğiniz nasıl bağlanmayacaksınız ki mümkün mü bence ASLA ....sen rabbime güven gerisi boş kısacası ...ikinizde allaha emanet olun inş. sağlıcakla kucaklarınıza almayıda nasip eder rabbim inş.

rabbim senide diğer kader arkadaşlarımıda en yakın zamanda sevindirsin bebeğimi 30 nisanda doğurdum, 6 mayısta kaybettim o kadar dayanabildi yavrum normal doğum yaptım ben ayrıca sorduğun sorular beni yormuyo acımızı paylaşmak iyi geliyo bana..ben ne hissediceğimi hiçbilmiyorum bildiğim tek şey ya yine kaybedersem...bu korkuyla nasıl bi hamilelik yaşarım bilmiyorum ama bişeyi çok iyi öğrendim Allah dilediği zaman alıyo dilediği zaman veriyo inşaallah bu sefer hayırlısıyla kucağıma alırım rabbim en yakın zamanda sizede tekrar yaşatsın bu duyguyu..

çok üzüldüm rabbim bu hayırlı günlerin hürmetine bir an evvel şifa versin hayırlı uzun ömürler versin babana

hayırlı uğurlu ömürlü olur inşallah senin adına çok sevindim inşallah Allahım bizede tekrar nasip eder.. 3 ay değil 3yıl geçtikten sonra bile acaba bişey olacakmı korkusunun geçeceğini düşünmüyorum ben.. güzel düşünün herşey güzel olsun inşallah tekrar tebrikler

ya canım bu gelişim takvimini aslında kullanmak ıstemıyorum sizleri üzüyorum her seferınde yazdıgımda gorunuyor olması acılarınızı tazelıyor dıye düşünüyorum ama bır yandan da bebekle ılgılı seylerı hergun merak edıyorum.ne olur hakkınızı helal edın ...dualarınız cınde tesekkur ederım canım .Rabbim sizin mutlu haberlerınızı görmeyıde nasıp eder inşallah bana.ben tum samımıyetımle söyluyorum sızın guzel haberlerınızle mutlulugum tam olacak..........

Rabbim neylerse güzel eyler....bu mubarek ayda ne mutlu bır haber inşallah saglıklı sıhatlı bır sekılde kucagına almayı buyutmeyı nasıp eder ck sevındım haberıne...yine kayberdem korkusu her zaman oluyo.her tuvalete gıdiş benım için hala işkence bırsey görecek mıyım leke var mı yok mu?yalnız degılsın yanı korkular ıcınde kalan .eşler bu durum karsısında cok uzak kalıyorlar dedıgın gıbı belkıde baglanmaktan korkuyorlar...aslında bızımde en cok ıhtıyac duydugumuz zaman korkularımızı yenmek ıcın omuz vermelerını sureklı yanımızda olmlarını cok ıstıyoruz....ama olmuyor ıste canını sıkma..burda en azından dualarla aynı olan dertlerımızle bırbırımıze yardım edıyoruz...guzel haberlerını beklıyoruz canım

merhaba arkadaşlar. gene tıp fak.den geliyorum antitrombin, protein s ve c testlerini yaptırdım faktör IV için 1 ağustosa gün verdiler antikardiyopin sonucu ise 20 gün sonra çıkacakmış. neyse protein c normal ama protein s yüksek çıkmış. üst sınır 118 iken benim 129. melihacım senin eksik çıkmıştı değil mi? yaa genelde eksikliğinde pıhtı sorunu oluyo diye duydum şimdi internette de araştırdım hep eksikliği ile ilgili bilgiler var hiç yüksekliği ile bilgi yok. ben anlamadım yahu bu ne iştir. heralde yine pıhtı bozukluğu var. yarın burda kendi doktorumdan randevu aldım bi danışıcam. tuhaf ama değilmi? antitrombinde tam üst sınırda çıkmış. normal görünüyor ama üst sınır 110 ve benim de 110. offf canım sıkıldı yaaa... faktör IV ve antikardiyopin geçen doktor istemesine rağen sistemde görünmemiş meğer. o yüzden bugün yine yazdırdım ama faktör IV yetişmedi tabi bugüne. git gel git gel yoruldum valla. bi de tuhaf sonuçlar çıkıyo. yarabbim ben ne ters insanım herkes de eksik çıkar ben de fazla... nolcak şimdi acaba??? meliha sen iğnelerini ne zaman vurulmaya başladın hamile olduğunu öğrenir öğrenmez mi yoksa öncesinde mi? yaa kızlar canım sıkıldı yani eksik çıksa sıkılmazdı çaresi var ama yüksek çıkmış... ((

canım dur bakalım sıkma canını önce bı doktorun ne dıyecek. benım protein s eksikliği cıkmıstı igenelerimide betahcg yukselınce baslamıstım.daha önce baslamadım.dur bakalım yarın ola hayır ola yükseginde vardır caresi ilahi yaa meggie...belki hıc birsey kullanmana gerek kalmayacak...

yaa melihacım yaz geldi geleli şu testler için öle çok uğraştım ki hala net bi sonuç alamadım hala daha gidicem bursaya her test başka zamana kalıyo aksilikler oluyo korunma sürem bitti hamilelik düşünüyorum hala sonuçlar elimde net bişe yok 1 buçuk milyarım olsaydı bu kadar uğraşmıcaktım belki offf... hadi eksikliği olsa iğne vurulcam yüksekliği ne ki madem kötü bişe değil yüksekliği ozaman bebeğim neden düştü ama bana bursadaki kadın doğumcu dediki sonuçların ne çıkarsa çıksın ben sana iğne önericem dedi bebeğe ve sana hiç bi zararı yok yararı var dedi... tüm sonuçlarımı elime bi alayım gidicem o doktora ama şimdilik yarın bi burdaki kendi doktoruma bi gideyim. akıl verilmesine okadar ihtiyacım var ki

günaydın canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim verdiğiniz destek için Allah hepinizden razı olsun bugün daha iyiyim Allah nasip ederse pazar gününe annemle babam yanıma gelecekler gözümün önünde olunca biraz daha rahat ederim herhalde.meliha canım babamın adı cevdet dualarında ismiyle de anarsan çok memnun olurum.
bu arada benim günüm 2 gün geçti bu 3. gün oluyor hal gelen giden yok ama hamileliğe ihtimal vermiyorum.
meggie canım değerlerde sanırım yüksek çıkmış Allah dermansız dert vermesin düzelir inşallah hem belki sorun değildir yüksek olması.
Aynurum sen nasılsın gittin mi doktora

amin...inşaallah rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla sizede nasip etsin,Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bu kaybetme korkusu gerçekten geçmiyecek galiba

inşaallah diğer arkadaşlarımızında güzel haberlerini duymayı nasip etsin rabbim.burda hepimiz aynı acıyı yaşadığımız için birbirimizi anlayabiliyoruz o yüzden burda olmayı paylaşmayı seviyorum.eşler uzak kalıyolar ama biz napalım,tedirginliklerimiz,korkularımız,acılarımız.biz daha ilk günden sahipleniyoruz Allahım bu sefer hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

canım benim allah acil şifalar versin cümlesine ve babana inş. Rabbim dermensız dert vermesin inşallah, moralini bozma onlar gelince güçlü olki senden destek alsınlar bişey belli etme onlara ...moralini yüksek tut her zaman herşey rabbimden biliyorsun allahım şifalar versin inş. Bak gününde geçmiş belki şuan bi annesin farkında bile değilsin allahım inş. Bu üzüntünün yanında seni sevindirsin ....hayırlısıyla ben doktora filan gitmedim kızlar kendimi iyi hazır hissediyorum allahın izniyle rabbim inş. En tez zmanda hayırlı evlatlar versin cümlemize inş. Hiç canım doktora gitmek istemiyor insan doktora gidince daha çok ümütleniyor aslında , yunurta çoğaltıcı filan şeyler mi yesem diye aklıma geldi ama ne yapsam bilmiyorum ? Bitkisel şeylere daha çok inanıyorum ben nedense mevlam en iyisini bilir....

merhaba canlarım. bugün doktor randevumu iptal ettim çünkü dün internette çok araştırdım protein s yüksekliği tek başına bişe ifade etmiyormuş diğer sonuçlar da lazımmış ee ben daha faktör IV testi yaptırmadım. dedim onu da alayım öyle gideyim. bu arada ben adet oldum şaşırdım çünkü adet peryodum 30 du ve hiç şaşmazdı 27. gününde oldum. kürtajdan sonra ilk adet 34 gün sonra 2.adet 27 gün sonra tamamen bozuldu düzeni ben yumurtlamayı nasıl hesap edicem şimdi...anlaşılan 10.gün ile 20. gün arası herhangi bi vakit olacak. kızlar bide bazı kadınlar bazı aylarda iki kez yumurtlarmış biri adetinin bitip temizlendiği gün diğeri ise 14-15-16 günler...belki bu ay 2 kez yumurtlarız siz adet bitiminde de düşünün emi :)
bu arada sevdacım benim babamın adı da cevdet.. Allah sağlık sıhhat versin babalarımıza annelerimize... umarım daha nice güzel günler görecez onlarla birlikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…