Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

sanırım ilk panigi atlatmıssın canım.umarım test sonuclarını doktor sorunsuz bulur merakla beklıyorum .ne zor beklemek gercekten gunler gecmek bılmıyor.canımın içiiii hiç telaş etme yumurtlama gunum ne zaman olcak dıye..sen duzenlı olarak hafta da 2-3 kez calısmalarını yap olur o.ınan ben hamıle kaldıgım ay cok özenmedim adetın 11.günüyle 18.günü arası sadece bır kere calısma yapmıstık tuttu:)nasıbı varsa tutar bebişin inşallah. o yuzden kendıne hıc stres yapma malum stres önemli bir faktör hadii hayırlısı bakalım:)

çok saol canım. evet ilk şoku atlattım diğer sonuçlarıma göre bi yol çizicem bakalım... beklemek çok zor hayatım biliyorum ama Allahtan sabır diliyoruz yapacak bir şey yok... hamileliğin nasıl gidiyor sakın sende stres yapma emi inşallah çok güzel bir hamilelik tamamlıcaksın ve kollarına alacaksın canım benim.
bu arada Aynur nerelerde? yazmıyor...
sevdacım ailen geldi mi? adetin geciktiyse bir daha test yapsan yaa belki pozitif çıkar inşallah çıkar :)

burdayım meggiecim iyiyim desem yalan işte ii olmaya aykata durmaya çalışıyorum ne yapayım rabbim güç kuvvet versin inş. cümlemize hayırlısından versin ne veririse rabbim ...sen naptın nevar ne yok ? sonuçlar nasıl tekrar bi doktor buldun mu kendine en iyisini ben yaptım ne doktora gittim ne bişey allahıma bırakıyorum herşeyi o herkeseten herşeyi daha iyi bilir ..allahın izniyle herşey güzel olacak allah izin veririse bu acılarımızın mükafatını versin inş. rabbim hayırlısıyla tez zmanda minik yavrularımızı rabbim önce göbüşlerimize sonrada kucaklarımıza almayı nasip eder inş. bir ömür onlarla yaşamayı nasip eder inş.

sevdanın ailesi geldi sanırım ...sesi çıkmıyor ...allah yardımcıları olsun inş.

melihacım da iyi allah izin veririse yavrusuyla uğraşıyor ...allahım inş. hayırlısıyla kucaklarınıda almayı nasip etsin... ardından bizlerede nasip etsin inş. hey güzel allahım bu mübarek günlerin hatrına sen bizlerin dualarını kabul eyle...

Son düzenleme:
Merhaba canim arkadaslarim, kader arkadaslarim. Nasilsiniz? Iysiinizdir insallah. Ben ruyadan uyandim ve gercek dunyaya geri dondum. tatil bitdi ve kaldigimiz yerden hayata devam etme zamani geldi. Bu tatil gercekden bana iyi geldi. Kafa dinledim, gezdim, ama tabiki nereye gidersem gideyim o hep benimleydi. Ama yinede iyi gecdi.

merhaba kızlar benim ailem normalde bugün geleceklerdi yanıma ama nasip olmadı babam iyi değil dün apar topar eşimle ben ankaraya geldik eşim yarın dönüyor ben bşraz daha kalacağım babam çok kilo vermiş yemiyor doğru düzgün sıcaklarda kötü etkiliyor lütfen dua edin kızlar yaa elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz inanın yüzüne bakamıyorum ağlayacağım diye pazartesi tomografi sonuçlarını falan doktora göstercez ona göre bir yol haritası belirlenecek nolur dualarınızı eksik etmeyin bu arada ankaraya gelmeden önce evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı öyle olunca sanırım gebelik oluyormuş fakat inanın sevinemedim bile içim daha bir sızladı anlayacağınız zor günler geçiriyoruz

canım hem sevındırdın hem üzdün.umarım baban saglıgına sıhatıne kavusur.ikinci cizgi varsa bebeginde var demektir.lutfen kendını üzme...canım ya Rabbım bır yandan da sana umut vermiş...dualarımız senınle babanla canım........

hosgeldın ugurböcegı:)) tatıl ıyı gelmiş belli :)))yediğin içtiğin senin olsun tatıl nasıldı nereler gıttın bakim.....ah bırde ben gıdebılsem tatıle cok sıkıldım artık.aılemıde cok özledım en son ocakta görmüştüm aılemı...cok özledım

sevdacım çok sevindim canım ama sana demiştik demi bidaha yap test diye. çünkü geç döllenme olabiliyo ve geç belli olabiliyor :) çok sevindim yaa... inşallah baban da daha iyi olacak ve sevincin ozaman iki kat olacak... biz de tabi ki seninle sevinicez... Allah dualarımızı kabul etsin baban tez zamanda sağlığına kavuşsun ve bebişini sağlıkla kucağına al inşallah... herşeyin başaı sağlık....
hoş geldin uğur böceği... :) tatil yaramış belli :) darısı bize...
melihacım iğneler nasıl gidiyor karından vuruyosun değil mi? kendin de vurabiliyomuşsun göbek deliğinin 2 parmak aşağısından. öğrendim de bikaç kişiden duydum. bide sonrasında buz koyarsan morarmıyomuş. bide karından vurulmak daha iyiymiş koldan ya da bacaktan olunca bi süre sonra ilerleyen aylarda yani ağrı yapıyomuş kolda bacakta. ama karından bişe olmuyomuş sadece morarıklık oluyomuş... kılcal bir iğneymişzaten değil mi? şimdi bende kullanabilirim ya belki ondan araştırıyorum iyice :)
aynurcum senin adetin bitti mi? yumurtlama tarihlerin ne zamana denk geliyor? benim 12-18 ağustos arasında bi zamana denk gelcek sanırım... inşallah olumlu netice alırız tabi hayırlısı...

canım iğneler iyi gidiyor ben kendım vurmaya basladım coktan ilk 4-5 tanesı ıcın hastaneye gıttım sonra kendım vurmaya basladım kolay bı ıgne göbek delıgıne 3 parmak arayla bır sag bır sol bi yukarı vurmaya calısıyorum karın ıyı ama bır sure sonra karın gerılecegi için ıllakı kol bacaga gecılecek.Allahtan benım bel cevrem yaglıdır bır sure göbek benı idare eder gıbı gelıyor...hayırlısı bakalım sen ne zaman gıdeceksın tekrar doktora faktör v testının sonucu ne zaman bellı olacak...umarım kullanmana hıc gerek kalmaz canım igneleri cunku illaki sıkıntı verıyor yan etkılerıde varmıs kemik erimesine neden oluyormus bol bol süt tüketmek lazım artık...gercı mıde bulantısından bırsey yıyip içemiyorum ama olsun bebegımın kalp atıslarını duydum cok şükür Rabbime...........Darısı sizlerin basına kızlar

amin canım inşallah... faltör v testi için çarşamba gidicem sabah kan vercem sonuçlar 2.30 gibi çıkar heralde oyalanıcam beklicem sonuçları. bakalım hayatım iğne kullanmam gerekecek mi hiç bilmiyorum hayırlısı...

sevdacım gözün aydın olsun ... allah tmamına erdirsin inş. rabbim kollarına alıp bir ömür boyu beraber yaşamanı nasip etsin inş. ...çok sevindim sen,n adına rabbim bizleride inş. tez zmanda sevindirir kader arkadaşlarınıda dularında unutma bakalım.. rabbim babanada acilşifalar versin inş. sağlığına kavuştursun inş. torunlarınıda görmesini nasip eder allahım...

uğur böceğim hoşgelmişsen sefalar getirdin ...tatil yaramış türkiye turu forma sokmuş seni..pek sıcaktı ama genede işe yaramış gibi iii gördüm senii hadi hayırlısı bakalım

merhaba meggicim evet sevdadan güzel haberler geldi hayırlısıyla darısı bizlerin başına inş. meggicim hadi bakalım allah yardumcımız olsun inş. benim adetim bitti çok oldu bugün 14. günüm allah izin veririse...12 18 ağustos demişsin bu tarih bat tarihin mi? yumurtlama günün geçtimi ?

yok canım daha bugün bitti benim adetim. 12-18 ağustos tahmini yumurtlama tarihlerim. düşükten sonra adet düzenim bozuldu senin de öyle olmuşmuydu? ilk adetim 34 gün sonra ikincisi 27 gün sonra oldu. oysa hep 30 günde bir olurdum. biraz düzeni bozuldu. darısı bizlere inşallah. ama sıralama doğru gidiyor gibi :) önce meliha sonra sevda sonra sen en son ben demiştim :) inşallah rabbim güldürür yüzümüzü nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah...

Evet cok sukur iyi geldi. Once iki gunluyune istanbula gitdik, yani iki gun icinde gorule bilecek yerleri gorduk:) Gerci istanbul icin iki gun deyil 20 gun bile azdir ama ne yapalim. Bunada sukur. Sultanahmet, Ayasofya, Bebek, Istiklal caddesi, Eminonu, Dolmabahce sarayi, Topkapi sarayi, Kiz kulesine gitdik, vede bogaz turu yapdik. Cok guzeldi, gercekden istanbul guzel bir sehir, Yani insan kendini unutur orda. Sonrada on gunluyune antalyaya gitdik, antalyda pek oyle gezemedik, ancak magaza falan gitdik, deniz kum isde tam anlamiyla tatil. Hersey cok guzeldi,ve en sonunda ruyadan ayilip gercek dunyaya gelme vakti gelmisdi.Ulkenizi cok sevdim. gerci bundan bes sene oncede antalyada olmusdum, Ama istanbul hayallerimin sehriydi neyseki o hayalimde gerceklesdi. Allah herkesin hayallerini gerceklesdirsin. Dileyim onumuzdeki sene tatile falan gitmeyibde evde uykusuz geceler gecirmekdir. Allah herkese hayirli evlatlar nasib etsin insallah. Sizler nasilsiniz iyisinizdir insallah.

uğur böceğim hoşgelmişsen sefalar getirdin ...tatil yaramış türkiye turu forma sokmuş seni..pek sıcaktı ama genede işe yaramış gibi iii gördüm senii hadi hayırlısı bakalım

Evet Aynur yaa cok sicakdi Antalya, valla oyle bir yanmisimki, geceleri ancak dislerimi gosterdigimde gozukuyorum:) Sen nailsin kendini nasil hiss ediyorsun adet olmushsun galiba? Hadi hayirlisi, Insallah en ksia bir zamanda sevinirsin.

Evet Aynur yaa cok sicakdi Antalya, valla oyle bir yanmisimki, geceleri ancak dislerimi gosterdigimde gozukuyorum:) Sen nailsin kendini nasil hiss ediyorsun adet olmushsun galiba? Hadi hayirlisi, Insallah en ksia bir zamanda sevinirsin.

iyiyim hamdolsun allahıma , nasıl olim arkadaşım işte ..daha iyi olmak için uğraşacağım inş. bayaaa güzel gezmişsin maşallah sana tadını çıkardın tatilin iii olmuş valla değişiklik şart ama ben çalışır olunca pek biyerlere gidemiyoz çıkmakta istemiyor canım çok sıcak buralar nefes alamıyoz klımanın altında oturoz valla nemle nefes almak çok zor allah sabırlar versin...bunları bulamayanlarda var bunda binlerce şükür...evet kırmızıları gördük bu ay inş. önümüzdeki ay görünmezler..temennimiz allah izin veririse rabbim hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip eder cümlemize inş. rabbim yüzlerimizi güldürsün cümlemizin...sen ne yaptın varmı bi gelişme?

tatlım benimkisi doğumdu biliyosun allahım......sen yardım et valla biraz düzensizlik var şuan bendede ama bakalım 32 günde filan oldum bilmiyorum normal mi? biraz bakmak gerekiyor takip etmek gerekiyor sen bitkisel bişeyler alıyormusun yada alsak mı ne yapsak bilmiyoru yumurta çoğaltıcı filan mesala...ben önceki gebeliğimde incir kürü yapmıştım faydasınıda görmüştüm sanki

canlarım umarım hepiniz iyisinizdir güzel dilekleriniz için teşekkür ederim size.Bugün 3ten sonra sonuçları alcaz babamın nolur dualarınızı eksik etmeyin Allahım korktuklarımızla karşı karşıya bırakmasın bizi lütfen arkadaşlar öyle çok duaya ihtiyacımız var ki anlatamam.Güzel haberler paylaşırım inşallah sizlerle.

inşallah güzel haberleri bekliyoruz sevdacım allah yar ve yardımcınız olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…