Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

canım inşallah iyi çıkacak sonuçları. haber ver bize ama merakta bırakma nasıl sonuçlar? canım benim dualarımız sizinle...

kızlar elimizde net bişey oluşamadı şöyleki babamda 5 gündür kabızlık vardı doktor kalın bağırsakta darlaşma var ondan olur demiş kolonoskopi yapılacak perşembe günü.hepatit testleri falan istemiş onun için yarın kan verilcek birde yeni çıkan tomografi sonuçlarıyla eskisinin karşılaştırıldığı bir birim varmış hastanede yeni tomografi sonuçlarınıda oraya göndermiş.genel durumuna iyi demiş böyle işte yani yine soru işaretleriyle dolu günler var yine bunada şükür Allah bugünümüzü aratmasın diyorum sizlerde nolur dualarınızda babamıda anın.

baban iyi allahıma şükür sevdacım senden naber ?

Merhaba tatlım. Bende 5 ay önce aynı senin gibi 9 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum. 5 aydır korunmuyorduk ama extra birsey yapmamıştım acele etmiyordum sonra bir arkadaşım ovülasyon testlerinden bahsetti aldım ve o ay hamile kaldım. Kürtajdan sonra İlk adetimi 26 günde ikincisini 31 günde oldum. Yani baştan bir süre düzen değişiyor, ilk adetlerim fazlaydı normalden daha 2 aydır yeni yeni yoluna girdi normal adet düzenim. Ve ilk adetimi gördükten sonra hic korunmadım yine her ay ovülasyon testi yaptım ama olan birsey yok. Cok stres yaptım cok üzüldüm hemen yeniden hamile kalmak istedim. Çünkü bebeğimiz olmasını istiyorduk artık ve hemen olunca çok sevinmiştik. Sözde kürtajdan sonra çabuk hamile kalınıyor dediler ama hepsinin hikaye olduğunu şimdilerde görüyorum. İçimde garip bir hüzün hala aşmaya çalısıyorum olanları. Artık ovülasyon testlerini de bıraktım bu ay. Hayırlısı Allahtan diyorum.

amin canım tabi hayırlısı Allahtan. ama bence kafaya takmamak lazım ovülasyon testleri falan insanı strese sokar diye düşünüyorum şimdi sen her ay hamile kaldım mı kalcam mı tuttu mu falan diye stres yapıyosundur bence akışına bırak yumurtlama dönemlerinden bi kaç gün önce ve bi kaç gün sonrasında gün aşırı ilişkiye girsen illaki tutacağı varsa tutar ama bu sıralarda başka şeylerle meşgul et kendini fazla düşünme... stres yapma falan demesi kolay biliyorum ama bizler de aynı durumdayız kürtaj olduk korunma dönemini bekledik şimdi ise çalışmalara başladık artık gerisi Allahtan... o ne isterse o olur o yüzden hiççç sıkma canını olacağı ne ise o olacak...
sevdacım dualarım hep seninle ve babanla... bize gelişmelerden haberdar et. bu arada sen ne durumdasın? bir daha yaptın mı test? ama silik çıkmışsa hamilesin canım :) tebrikler...

Sağol canım doğru söylüyorsun ama işte iste istemez etkilendik. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

merhaba kızlar yazamadım 1-2 gündür acile gidip gelmekten falan fırsat bulamadım babamın idrar yollarında enfeksiyon çıktı antibiyotik iğne verdiler 12 saatte bir onu vurduruyoruz kabızlık sorunu hala devam ediyor 6 gün oldu ve bu çok sıkıntı veriyor yarın kolonoskopi yapılacak kalın bağırsakta kalınlaşma varmış inşallah tümör oraya falan sıçramamıştır.hala çok az yiyebiliyor ve halsizliği devam ediyor dün akşam ateş yine 39,5ti.Kendime gelince testi tekrarlamadım ne durumdayım bilmiyorum hala hastalanmadımda kendim için gdip test alacak dahi gücüm yok şu an gündemimde babam var.Dualarınızı eksik etmeyin kızlar lütfen çünkü elimizden gelen sadece dua etmek

allah yardımcınız olsun sevdacım ..kendinide ihmal etme derim ..yorma kendini sana ihtiyacı olan bi bebeişin var allah izin verirse ....:)

allah yardımcınız olsun sevdacım ..kendinide ihmal etme derim ..yorma kendini sana ihtiyacı olan bi bebeişin var allah izin verirse ....:)

sağol canım yaa bedenen yorulmuyorum ama ruhen yorucu korkutucu bir süreç yaşıyorum her an elim yüreğimde.ben hep Allahım hayırlı zamanda bebeğimi bana ver dedim bu zamanda geldi eğer hamileysem.Bunda da vardır bir hayır inşallah atlatırız bu zor günleri ben zaten %100 iyileşme beklemiyorum ama durum dahada kötüye gitmesin diye dua ediyorum

Yaa oyle zaten tatiln en kotu yani nem ve sicakdi. Ama yinede iyiydi. Ya bende simdi buradaki kederimi benimle paylasan, bana destek olan, benimle birlikde aglayan, kader arkadaslarima bir haberi vermek uzere girmisdim. Arkadaslar ben kendimde bilmeden tatilden bir hediyye getirmisim. Ben hamileyim, dun doktora gitdik, 5 haftalik hamileymisim, Once test yapdim pozitiv cikdi, inanin ne dusunucegimi, seviniyimmi, yoksa duygulanib uzuluyummu ne yapacagimi gercekden bilemedim. Gecen seneye dondum o an, gecen sene cok ama cok sevinmisdim, beni nelerin bekledigini bilemezdimki, ama sukurler olsun Allahima, verdigi o sinavi basariyla gecdim, ve bana bu guzel hediyyeyi tekrar verdi. Allah hepinize tekrar o iki cizgiyi gormeyi nasib etsin insallah. Allah istedikden sonra doktorun ne dediginin hic onemi yok, Bana en az 6 ay hamile kalmazsan iyi olur, hatda zaten bu durumda istesen bile kalamazsin demisdi. Ama isde allah biliyor en dogru zamanin ne zaman oldugunu. Dilerim, bugunden sonra tek tek sizlerinde hamile haberlerini duymakdir. Sizleri cok seviyorum, hersey icin tesekkur ediyorum sizlere. Cok hos olmasada sizlerle tanisidgiim icin allahima tesekkur ediyorum, cunku en zor zamanlarimda sizler bana cok destek oldunuz. Silzerin sayeisnde huznu ve aciyi nasil kabullenecegimi ogrendim. Hepinizi cok seviyorum ve hayirli haberlerinizi bekliyorum.

hayırlısı olsun canım cok sevındım..Rabbım saglıklı sıhatlı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsin...Allah isteyen herkese nasip etsin.ben de bugun gittim doktoruma.hersey ıyı normal bebegımın kalp atısları cok ıyı boyuda 9mm olmus.kızlar sızlerın duası destegı olmasaydı bu kadar guclu hıssetmezdım kendımı...Allah sızden razı olsun ıyı kı varsınız

canım dualarımız baban için...RABBİM saglık sıhat versin...senden rıcam bebegınıde aksatma malum kullanman gereken folikasıt var cok önemli .sabır güç bol bol şifa diliyorum canım bız hep yanındayız

canım çok sevindim Allah sonuna kadar götürmeyi ve kollarına alıp büyütmeyi nasip etsin... böyle haberler duyunca insan çok mutlu oluyor ne güzel... Allah bize de nasip etsin... sen kaç haftalıkken kaybettin bebeğini neden 6 ay korun dedi doktor? genelde 3 ay diyorlar ama... Allah bebişini sana bağışlasın... darısı da bize inşallah...
melihacım canım bebeğinle senin iyi olmanıza çok sevindim artık endişelenmeyi bırakmışsındır umarım... ben de dün faktör 5 ve homosistein testi için tekrar bursaya gittim ama sonucu beklemedim geç çıkarmış. 14 ağustosta tüm sonuçlarımı almaya gidicem ak koyun kara koyun o gün belli olacak inşallah...
sevdacım babana acil şifalar... hep dua ediyorum sen hiç merak etme canım ama melihanın dediği gibi kendini de ihmal etme... kadın doğum doktoruna bir görün keseyi gör testlerini ol kullanman gereken ilaçlar varsa öğren bebeğin de önemli sen artık anne adayısın onun sorumluluğu da senin üstünde...
aynurcum senden ne haber? herhangi belirti var mı senin yumurtlama dönemin geçti durumun ne? :) hadi bakalım senden de duyarız güzel haberleri inşallah :)

canım benimmmm çok sevindim sanki kendim hamiş kalmış kadar çok hemde allahım güzel rabbim bizleri hep sevindirsin inş....bu rabbimin sana bi lutufu inş. kucaklarınada almayı nasip eder arkadaşım.....allah yar ve yardımcımız olsun inş. darısı biz diğer melekannelerinin başına olsun hayırlısıyla inş. allahım bizleride çok bekletmez inş. hayırlısıyla bebeklerimizi verir canım benim yaaaaa......artık bizi unutup gitmezsin demi başka topiklere (

inşallah meggiecim birer birer hayırlı haberlerimizi duyarız allah izin veririse çok sevindim uğurböceğine hadi bakalım darısı bizlerin başına olsun kız bi ikimiz mi kaldık topikte hamiş olmayan..allah bizlere nasip etsin inş. arkadaşım...benim bugün 18. günüm allah nasip ederse hayırlısındsan olsun inş...

inaniyorum, Allah sizlerede tez bir zamanda nasib etsin insallah. En dogru zamani allah bilir. Allah cekdigimiz butun bu acilari geride birakacak guzel bebekler nasib etsin. Onlarda yasayamadigimiz ne varsa hepsini yeni bebeklerimizde yasamayi nasib etsin insallah. Hepinizi cok seviyorum. Ve silzerinde iyi haberlerini duymayi dort gozle bekliyorum. Namazda hepinizi icin dua ediyorum. allahim beni sevindirdin, o gercek hayatda gormesemde, kalben , benim zor gunumde yanimda olan o guzel melekannelerinide sevindir diye dualar ediyorum, Ve eminim tez bri zamanda duaycakdir allahim beni. meleklerimiz annelrinin daha fazla uzulmemesi icin kardeslerini bize gondermesi icin allah babalarindan rica edecekelrdir.

Yok aynurcum ben sizi asla unutmayacagim. cunku sizler benim en zor zamanlarimda yanimda olan melekannelerimsiniz. Biz sizlerle daha guzel topiklerde hep beraber bebeklerimizi anlatacagiz allahin izniyle. Ben gercekden sizlerii cok seviyorum. Off ya cok duygulandim, bak agliyorum aaaaaaaaaa.

Ben sadece ultrasonla bakdirdim bes haftalik hamilesin dedi. O kadar baskada bir sey demedi. Zaten buradaki doktorlari hic sevmiyorum. Insallah onumuzdeki ay bakuye gidecem. Ama cok fena basim gidiyor, gozlerim karariyor, yani ben dogumdan sonra hic iyi beslenmedimde, hep diyet falan yapdim o yuzden simdi cok halsizim. kaniminda cok dusuk oldugunu dusunyorum, zaten yarin gidecem kontrol etmeye. Bes haftalikda ne ilac alinir onuda bilmemki. Dogal yollarla kanimi yukseltmee calisacam. Allah burdaki herkese tekrar anne olmayi nasib etsin i nsallah.

allah razı olsun inş. arkadaşım desteğin iiçin rabbim tüm melek annelerini en yakın zmanda hayırlısıyla sevindiririri inş. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ....sen doğum yapalı kaç ay oldu tam olarak? ama sen normal mi olmuştun sanki öle hatırlıyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…