Ballah razı olsun inş. arkadaşım desteğin iiçin rabbim tüm melek annelerini en yakın zmanda hayırlısıyla sevindiririri inş. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ....sen doğum yapalı kaç ay oldu tam olarak? ama sen normal mi olmuştun sanki öle hatırlıyorum ?
B
Bu ayin 14 u 4 ay olacak. Evet canim ben normal dogum yapmisdim, yani sorunsuz hamilelik gecirdim , sadece dogumum sorunlu olmusdu. Sen sezeryanli oldugun icin, bir sure korunman normaldir, yani belkide iyisi budur. Gerci banada doktor korunmam gerekdigin soylemisdi, bende ona uymayi dusunmusdum, ama isde Allah boyle istedi hehralde.
arkadaşlar nerelerdesiniz? arada girip bakıyorum kimsecikler yok... göremeyince de endişeleniyorum... meliha nasılsın canım? sevda baban nasıl oldu? senin durumun nasıl?
aynurcum senin adet dönemine az kaldı belirtiler var mı hamilelikten yana :) inşallah canım darısı bizlerin başına olur... kopmayalım arkadaşlarım yaaa...
merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum yeni fırsat bulabildim.babam biraz daha iyi enfeksiyon kapmış.yarın hastaneye yatcak kemoterapi alacak o yüzden biraz endişeliyim.cuma günü evde yeniden test yaptım ikinci çizgi çok belirgin kırmızı çıktı 2 gündürde mide bulantılarım başladı.Eşimin yanına dönünce doktorumuzu gideceğiz kimseye söylemedim aileden eşim dışında zaten zor günler geçiriyoruz birde allah korusun bir sorun falan olur bir de bunun üzüntüsü eklenmesin.Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
ooooooooo süper
beklenen çizgiler hayırlısıyla gözüktü yani
sevdacım dua et darısı bizlerin başına olsun hayırlısıyla inş.... hadi bakalım ayaklarını iyi sürüki arkandan gelelim hayırlısıyla tabiki....
topik hep hamişlerle dolacak allah izin veririse bir bir meliha .....uğurböceği sevda.......daha kimler olacak allah izin verir se çok güzel bi tablo olacak inş... mayıs ayında kaderi aynı olan annelerin sitesi bu gönülleri ciğerleri yanan annelerin sitesi......
rabbim sen bu melekannelerinin sesleri duy yarabbim.....sevindir bu anneleri allahımmmmmmmmmmm
amin canım inşallah:))ben uzak kaldım meggienin sonuçlar çıktımı ne yaptı acaba
sevdacım canım yaa baban için dua ediyorum sürekli Allah sevdiklerine bağışlasın babanı inşallah nice güzel günleri birlikte görün inşallah... senin adına da çok mutlu oldum canım :) Allah kucağına almayı nasip etsin dedesiyle annesi babasıyla nice mutlu sağlıklı hayırlı günler göstersin yavruna... darısı da bizlere olsun inşallah. ama ihmal etme kendini de hayatım... bebişini ve kendini de düşün emi bırakma kendini baban allahın izniyle toparlıcak sen bebişin için ne yapman gerekiyosa yap ilaçlarını falan ihmal etme... benim sonuçlar 14 ağustosta belli olacak o gün hem tıp fak.de randevum var hemde özel hastanede iki doktorla da görüşücem ona göre bir yolçizicem inşallah. buarada korunma dönemim bitti çalışmalara başladık :) hayırlısı inşallah bakalım...
aynurcum inşallah görmezsin kırmızıları hayatım inşallah hamilesindir...
uğruböceği duaların için çok teşekkürler Rabbim güldürsün hepimizin yüzünü inşallah...
melihacım sen ne yaptın canım nasılsın? bebişin gün be gün büyüyor :) maşallah canım maşallah...
eee sirayla elbet, simdi sira sizde allahin izniyle. Hersey cok guzle olucak canim arkadaslarim. Yemin ederim hergun namazda sizler icin dualar ediyorum, hic tanimadigim melek annelerimi, kader arkadaslarimida sevindir diye yalvariyorum ona. Allah hic bir aileni cocuksuz birakmasin insallah. Allah hepimizin o zor gunlerini, geride biraksin, bebislerimizle basimiz oyle bir karishsinki, buraya girecek vakti zor bulalim insallah.
günaydın kızlaarr sayfanın açılışını ben yapayım umarım hepiniz iyisinizdir.Bugün babam hastaneye yattı kemoterapi alacak dua ediyorum hep.Bugün fazla mide bulantısı hissetmiyorum dün daha fazlaydı galiba biraz da korkuyorum açıkçası bebek iyi mi diye...
günaydın kızlaarr sayfanın açılışını ben yapayım umarım hepiniz iyisinizdir.Bugün babam hastaneye yattı kemoterapi alacak dua ediyorum hep.Bugün fazla mide bulantısı hissetmiyorum dün daha fazlaydı galiba biraz da korkuyorum açıkçası bebek iyi mi diye...
kızlarrr ben iyiyim merak etmeyin .bebekte iyi iki ayımız bitti.cok sükür kızlar..yazdıklarınızı tek tek okuyorum...hersey gönlünüzce olsun kızlar dualarım sızınle sızınkılerde benımle olsun meggie aynur sızlerı de beklıyoz aramıza:) guzel haberlerı en kısa zamanda verin:)
melihacım iyi olmanıza sevindim bak 2 ay geçti bile :) Allahın izniyle kalan 7 ay da geçecek...
sevdacım baban daha iyi olacak inşallah... sen ne zaman döneceksin evine ne zaman kontrole gide ceksin?
aynurcum durumun ne değişiklik hissediyomusun vücudunda?
kızlar yaaa kimseye söylemicem diye okadar çok söz verdim ki kendime ama sizler benim kader arkadaşımsınız sizlerle paylaşmazsam çıldırıcam ben geçen bebeğimde de hamile kaldığım ilk günü anlamıştım şuan aynı şeyi hissediyorum ama yanılırım diye de korkuyorum psikolojik de olabilir ama sanki.... yani sanki aynı... acayip bel ağrısı yumurtalıklarım ve göğüslerim ağrıyo ve acayip susuyorum normalden 3 kat fazla susuyorum... geçen hamileliğimin ilk belirtileri böyle olmuştu insan hani anlar ya normal vücudunun yapısının dışında bişeyler olduğunda... ama kızlar erkenden de böyle söylemek istemiyorum çünkü bide hamile kalmamışsam psikolojikse diye... bu bel ağrısı beni delirtiyo ilk bebeğimde nasıl ağrılar çektim size anlatamam okulda ayakta ders anlatamıyodum ayakta duramıyodum hiç düşünün yani... bebeğimi kaybedince gidip emar çekildim bişe çıkmadı. doktorum demiştiki belinde sıkıntı vardır belki hamilelik ortaya çıkarmıştır demişti ama öyle çıkmadı. sizlerde oldu mu ya da olan duydunuz mu kızlar neden benim belim ağrıyor acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?