Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

kutlamaya baslayalım o zaman bende hatırlarsan canım ılk gunden hıssettıgımı söylemıstım ama psikolojık olabılır mı sorularıyla cok kafamı kurcalamıstım. anne hıssedıyor yaa ınsan zaten vucundakı degısıklerı hıssetmez mı ...sen o zaman hamıle oldugumdan cok emındın.:)ben de sımdı senden emınım .degıldır o psikolojık misikolojik..hadı gözümüz aydın meggiecimm Rabbim utandırmasın...

Merhaba, nasilisin kendininasil hiss ediyorsun? Sen ikinci ayindamisin?

Merhaba, nasilisin kendininasil hiss ediyorsun? Sen ikinci ayindamisin?

cok şükür bugun itibariyle ikinci ayımız bitti ugurböcegi teyzesi:)bulantılarım coktu 54 kiloyla hamıle kalmıstım sımdı 51.5 kıloyum ama ıkı gundur bulantım azaldı yemek yıyebılıyorum artık...sen ne durumdasın?kalp atıslarını duydun mu?

ya hayırlısıyla aynurum sen de hamıle haberını verde şurda sünnnnnndüre sündüre gebelik muhabbetlerı yapalım canım benımmmm dualarımız şimdi senin içinnnnn........

Allah izin veririse inş. Arkadaşım...bi ben mi kaldım aranızda hayırlısıyla gebelik bekleyen....((( allahım sen beni yalnız bırakma arkadaşlarımın yanında....

Allah izin veririse inş. Arkadaşım...bi ben mi kaldım aranızda hayırlısıyla gebelik bekleyen....((( allahım sen beni yalnız bırakma arkadaşlarımın yanında....

nıye öyle dıyon aynurum yalnızlık ne demek sen bızım bebişlerin aynur annesisin....nasıl hepimiz birbirimizin cennetteki melekleriyle melek annesi olduk hep bırlıkte dua ettık selamlar ılettık yavrularımıza.şimdide bu dunyadakı meleklerımızı kucagımıza almak ıcın hep birlikte dua etmıyor muyuz...hep bırlıkte sevınıyoruz telaslanıyoruz heyecanlanıyoruz...sen benım bebegım ıcın benım kadar sevınmedın mı? bırsey oldugunda ben kadar telaslanmadın mı? sen benım bebegımın aynur annesisin bu boyle hiç degısmeyecek canım benımm....

aynen öle canım arkadaşım üzüntüleriniz üzüntülerim oldu sevinçleriniz sevimcim oldu rabbim başka üzüntü dert vermezin tüm arkadaşlarıma ve bana inş. allahım sen yar ve yardımcımız ol yarabbim...canım benim...

canım benim yaa çok tatlısın gerçekten çok şekersin... inşallah canım yaa inşallah öyledir...:))) Allah hepimizi sevindirsin bu aziz mübarek ayda inşallah... aynurcuğumu sevdamı seni uğurböceğini ve beni...

Bende dune 5 ci haftama girdim yanilmiyorsam, dogrusunu istersen duyamadim. Sadece soyle bir bakdi evet hamilesin dedi. Isde sinir oluyorum bunlarin bu vurdumduymazligina, simdi tekrar girmekde istemiyorum. Benim uc gundur bulantilarim basladi. Ama ben o bur hamileliyimden kilolarimi tam veremedim malesef, bir az ona canim skiliyor, guzel gorunme derdinde deyilimde sadece isde sagliksiz hamilelik gecirmek istemiyorum. ama henuz oldugum kilodayim ama biliyorum kisa surede tekrar basliycam sismeye. Neyse ya umarim hersey yolunda gider. Onumuzdeki ayin 4-5 i gidecem Bakuye orda doktora gorunecem, burdakilere hic guvenmiyorum artik. Allahi korusun bebeklerimizi, doktorda zaten allahin vesilesidir. Allah hayilrisiyla saglikli sekilde kucagimiza almayi nasib eder insallah. Diger melek annelerimizinde guzel haberlerini duymayi diliyorum.

Oglum guzel melegim. Gecen sene bugun, test yapdim ve sana hamile kaldigimi ogrendim. Cok mutluydum, ilk kez anne olacagim heyecaniyla, eskiden hamile birini gorduyumde icimde tuaf bir hiss olurdu, nedense hep hamile kadinlara buyuk bir saygi duyardim, onlara yardim etmek isterdim, artik bende saygi duyulan bir anne adayi olacakdim. Oldumda evde, isde, sokakda hep saygi duyulan bir anne adayi oldum. Okulda ogretmen arkadaslarim, hep beni dusunurduler,ayakda durma otur, ogrencilerler falan sinirlenme, seni uzecek yerlere gitme derdiler, Hersey o kadar guzel idiki. Aylar su gibi akdi gecdi. Once icimde oglumu taisdigimi oyrendim, babana soyledigimde gozlerinde gorduyum o isigi asla unutmadim, senin gelisinle hersey bambaska olmusdu. Kontrollere gitdigimde resimlerini, kalp atislarini, gorduyumde ne kadar mutlu oluyordum. O kadar guzeldinki, tekmelerini hic unutmadim oglum. Sag sol taraf ustune yatmami hic sevmiyordun. Bir keresinde cok hareketli oldugun icin yaa ne var demisdim, sende bana kizmisdin 2 gun hic kipirdamamisdin, cok korkmusdum o gun.Sonra ozur dilemisdim, sende anneni daha fazla uzmeyib, kipirdamisdin, aff etmisdin beni. Hersey cok guzeldi, herkes senin gelisini buyuk bir sevincle bekliyordu, taaki 13.04.12 tarihine kadar. Artik buyuk gun gelmisdi, seni kucagima almak icin hastaneye dogru yola cikmisdim, cantani, kucuk kucuk giysilerini, herseyini hazirlamisdim. Sanki icime dogmusduda cantani hazirlarken, giysilerini kucaklayip, koklayib aglamisdim, allahim bana bu eve bu giysilerin icinde bebegim kucagimda girmeyi nasip eyle diye dua etmisdim. Ama olmadi oglum, sen icimde gitdim, ama sensiz geri dondum. Sen ilk goz agrimken goz yaslarim oldun. Anne olub kucagimda senle eve donmeyi hayal ederken, hayalleri hayal olmus, gozu yasli bir anne olarak geri geldim. Oglum bunalri seni suclamak icin anlatmiyorum. Sadece unutulmaidgini bilmeni istiyorum. Nasil sen bana dogum gunumde bir yaziyla anne aglama diye seslenmisdinya bende sana sesleniyorum. Sen benim cennet melegimsin. Cennetin kapisinda beni bekleyen masum melegim. Biliyorum oglum, sen o gun bana aglama anne ben artik seni mutlu olmani istiyorum dediginde, aslinda hem o yaziyla hemde bana kardesini gondererek dogum gunu heddiyesi vermisdin. Allahima sukurler olsun, bana verdigi bu guzel hediyye icin, cok tesekkur ederim. Melegim bilmeni isterim ki, annen artik mutlu olucak, yarim kalmis sevincini kardesinlde tamamliyicak allahin izniyle. Onu iki kat sevecem, seni goremedim, sarilamadim, opemedim, koklayamadim. Sende yapamadigim herseyide onda yapicam. Onu cok seviyorum, o benim umudum, o benim herseyim. Sadece bir seyi bilmeni isterim ki, ben seni asla unutmayacagim oglum. Sen kardesinle beni koruyan bir melek olarak kalacaksin. Seni cok seviyorummmmmm....

Son düzenleme:

offf uğurböceği yaa ağlattın beni sabah sabah valla... çok güzel yazmışsın çok hüzünlendim benim de oğlum olacaktı ama ben hiç tekmelerini duyamadan beni bırakıp gitti ilk gözağrım benim... hala daha dün aldım ultrason resimlerini baka baka ağladım.. çok mutluydum içimdeyken ilk hamile oluşum ilk bebeğim ilk duygular... ama şimdi ikinci de öyle olur muyum bilmem okadar mutlu olabilir miyim bilmem hep bi korku olacak ona bişe oldu mu olacak mı beni bırakacak mı diye... ama ilkinde yoktu böyle endişeler... cennetteki yavrum iççin dualarımda Allahımdan ona iyi bakmasını annesinin onu çok sevdiğini söylemesini istiyorum öbür dünyada görmeyi en çok istiyeceğim kişinin o olcağını bilmesini istiyorum... inşallah göz yaşlarımızı kardeşleri dindirir onlarla avunur onlarla güleriz inşallah arkadaşlarım... offf çok duygulandım şuan valla...

Son düzenleme:

maşallah böceğim gene beni sellere boğdun zaten en küçük bi duygusallıkta çöküntüye uğruyorum....allahım sen biz melek annelerin ve tüm muhammet ümmetinin yar ve yardımcısı ol inş. senden ister senden dileriz allahım, sen bu acılarımızı dindirecek hayırlı evlatlar nasip eyle yarabbimm...sen hayallerimizi gerçekleştirecek hayırlı evlatlar ver allahım.....ey büyük allahım sen herşeylere kadirsin rabbim, meleğimi çok özlüyorum gülüşünü, nefesini uyuyuşunu ağlayışını çok ama çok içime batıyor bazen son haliyle niye kucağıma almadım diye aklım başımda değildiki,,, allahım sen gerçek dünyada doya doya kucaklamayı nasip eyle cümlemize inş... o son anı son hali hiçç gözümün önünden gitmiyor.. canım kuzum benim ilk göz ağrımız evet göz yaşımız oldu rabbim başka göz yaşları vermesin inş....

Canim melek annelerim hepinizden cok ama cok ozur dilerim. Sizi uzduyum, ve huzunlendirdiyim icin. Ben sadece icimden gelenleri paylasmismak istedim, ogluma onu cok sevidgimi ve nolursa olsun onu unutmayacagimi soylemek istemisdim. Maggie129 canim benim tabiki, ikinci bebegimizde de o hissleri yasiycagiz onlari da sevecegiz, cunku onlar bizim icimizde acan umut ciceklerimiz olucak, ayrica bende senin gibi bir gun hamile olursam hep korku icinde yasayacagimi dusunurdum, ama inan bana hic korkmuyorum, ve bu defa gercekden bebegimi allahin izniyle sapasaglam kucagima alacagima inaniyorum. Cunku Allah o kadar adildirki, bize verdigi sinavi basariyla gecidigimiz icin yeni bebeklerle bizi imtihan ediyor.Bizki ona asi olmadik,isyan etmedik, ondan gelene sabirla ve saygiyla elhamdulullah dedik, o da bizi sevindirecekdir, buna keslinlikle inaiyorum. Aynurcum Allah tez bir zamanda seni sevindirsin, sana o kadar guzel bir bebek versinki, butun bu yasadiklarin, cekdigin acilar geride kalsin. Ve birgun bebegini hatirladiginda yuzunde aci deyilde sadece kucuk ve huznulu bir gulumseme olsun. Hepinizi cok seviyorum melek annelerim. Birgun hersey cok ama cok daha guzel olacak. Ve burada kendi bebeklerimizin yaramazligini anlatan bir topikde gorusecegiz.

Son düzenleme:

inşallah arkadaşım hayırlısından olsun inş. herşey evet rabbim bu sabrımızın karşılığında mükafatını veriri bizlere inş... allahım tüm melek annelerini tez zmanda sevindirsin inş. içinde bizleride yarrabbim....sen büyüksün allahım herşeyleri bilensin rabbim o güzel günleri hepimiz tekrar yaşatsın inş. hayırlı bir şekilde beraber bi yaşam sürebileceğimiz hayırlı sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin cümlemize inş. kimseleri evlat yoksunluğu vermesin allahım, hiçkimselere evlat acısıda çektirmesin ..bu son acılarımız olsun inş..

sevdalinka ne yaptın doktora gitcektinnnnnnnn....ugurböcegi bebişin nasılll?meggieeeeeeeeeeee hani nerdesin belirtiler ne durumda....güzel aynurummm :)sen hep guzel dualarınla burdasın canım benımm.............

sevdalinka ne yaptın doktora gitcektinnnnnnnn....ugurböcegi bebişin nasılll?meggieeeeeeeeeeee hani nerdesin belirtiler ne durumda....güzel aynurummm :)sen hep guzel dualarınla burdasın canım benımm.............

merhaba melihacım hamdolsun burdayım....sizlerin yanındayım yanlız değilim evelallahhh arkadaşım.....sen nasılsın bebek nasıl....herkes iyi maşalllah... bi yaramazlık yok kimseciklerde meggie belirtiler devam ediyordur inş. ,, valla bende şuan bişey yok gibi bişey hissetmiyorum belirti olarak kısmet diyorum rabbim inş. hayırlısından versin, ne zman hayırlıysa o zman versin inş... inş. çok bekletmez kimsecikleri,, meggie BAT ne zmandı ? benimki sapma olmaz sa 16 ağustos tam tarih değil yalnız ihtimalllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…