melihacım iyi olmanıza sevindim bak 2 ay geçti bile :) Allahın izniyle kalan 7 ay da geçecek...
sevdacım baban daha iyi olacak inşallah... sen ne zaman döneceksin evine ne zaman kontrole gide ceksin?
aynurcum durumun ne değişiklik hissediyomusun vücudunda?
kızlar yaaa kimseye söylemicem diye okadar çok söz verdim ki kendime ama sizler benim kader arkadaşımsınız sizlerle paylaşmazsam çıldırıcam ben geçen bebeğimde de hamile kaldığım ilk günü anlamıştım şuan aynı şeyi hissediyorum ama yanılırım diye de korkuyorum psikolojik de olabilir ama sanki.... yani sanki aynı... acayip bel ağrısı yumurtalıklarım ve göğüslerim ağrıyo ve acayip susuyorum normalden 3 kat fazla susuyorum... geçen hamileliğimin ilk belirtileri böyle olmuştu insan hani anlar ya normal vücudunun yapısının dışında bişeyler olduğunda... ama kızlar erkenden de böyle söylemek istemiyorum çünkü bide hamile kalmamışsam psikolojikse diye... bu bel ağrısı beni delirtiyo ilk bebeğimde nasıl ağrılar çektim size anlatamam okulda ayakta ders anlatamıyodum ayakta duramıyodum hiç düşünün yani... bebeğimi kaybedince gidip emar çekildim bişe çıkmadı. doktorum demiştiki belinde sıkıntı vardır belki hamilelik ortaya çıkarmıştır demişti ama öyle çıkmadı. sizlerde oldu mu ya da olan duydunuz mu kızlar neden benim belim ağrıyor acaba???
allah izin veririse inş. böceğim sana böceğim diyebilirmiyim....
kızlarrr ben iyiyim merak etmeyin .bebekte iyi iki ayımız bitti.cok sükür kızlar..yazdıklarınızı tek tek okuyorum...hersey gönlünüzce olsun kızlar dualarım sızınle sızınkılerde benımle olsun meggie aynur sızlerı de beklıyoz aramıza:) guzel haberlerı en kısa zamanda verin:)
Merhaba, nasilisin kendininasil hiss ediyorsun? Sen ikinci ayindamisin?
Allah izin veririse inş. Arkadaşım...bi ben mi kaldım aranızda hayırlısıyla gebelik bekleyen....((( allahım sen beni yalnız bırakma arkadaşlarımın yanında....
Allah izin veririse inş. Arkadaşım...bi ben mi kaldım aranızda hayırlısıyla gebelik bekleyen....((( allahım sen beni yalnız bırakma arkadaşlarımın yanında....
nıye öyle dıyon aynurum yalnızlık ne demek sen bızım bebişlerin aynur annesisin....nasıl hepimiz birbirimizin cennetteki melekleriyle melek annesi olduk hep bırlıkte dua ettık selamlar ılettık yavrularımıza.şimdide bu dunyadakı meleklerımızı kucagımıza almak ıcın hep birlikte dua etmıyor muyuz...hep bırlıkte sevınıyoruz telaslanıyoruz heyecanlanıyoruz...sen benım bebegım ıcın benım kadar sevınmedın mı? bırsey oldugunda ben kadar telaslanmadın mı? sen benım bebegımın aynur annesisin bu boyle hiç degısmeyecek canım benımm....
kutlamaya baslayalım o zaman bende hatırlarsan canım ılk gunden hıssettıgımı söylemıstım ama psikolojık olabılır mı sorularıyla cok kafamı kurcalamıstım. anne hıssedıyor yaa ınsan zaten vucundakı degısıklerı hıssetmez mı ...sen o zaman hamıle oldugumdan cok emındın.:)ben de sımdı senden emınım .degıldır o psikolojık misikolojik..hadı gözümüz aydın meggiecimm Rabbim utandırmasın...
cok şükür bugun itibariyle ikinci ayımız bitti ugurböcegi teyzesi:)bulantılarım coktu 54 kiloyla hamıle kalmıstım sımdı 51.5 kıloyum ama ıkı gundur bulantım azaldı yemek yıyebılıyorum artık...sen ne durumdasın?kalp atıslarını duydun mu?
Oglum guzel melegim. Gecen sene bugun, test yapdim ve sana hamile kaldigimi ogrendim. Cok mutluydum, ilk kez anne olacagim heyecaniyla, eskiden hamile birini gorduyumde icimde tuaf bir hiss olurdu, nedense hep hamile kadinlara buyuk bir saygi duyardim, onlara yardim etmek isterdim, artik bende saygi duyulan bir anne adayi olacakdim. Oldumda evde, isde, sokakda hep saygi duyulan bir anne adayi oldum. Okulda ogretmen arkadaslarim, hep beni dusunurduler,ayakda durma otur, ogrencilerler falan sinirlenme, seni uzecek yerlere gitme derdiler, Hersey o kadar guzel idiki. Aylar su gibi akdi gecdi. Once icimde oglumu taisdigimi oyrendim, babana soyledigimde gozlerinde gorduyum o isigi asla unutmadim, senin gelisinle hersey bambaska olmusdu. Kontrollere gitdigimde resimlerini, kalp atislarini, gorduyumde ne kadar mutlu oluyordum. O kadar guzeldinki, tekmelerini hic unutmadim oglum. Sag sol taraf ustune yatmami hic sevmiyordun. Bir keresinde cok hareketli oldugun icin yaa ne var demisdim, sende bana kizmisdin 2 gun hic kipirdamamisdin, cok korkmusdum o gun.Sonra ozur dilemisdim, sende anneni daha fazla uzmeyib, kipirdamisdin, aff etmisdin beni. Hersey cok guzeldi, herkes senin gelisini buyuk bir sevincle bekliyordu, taaki 13.04.12 tarihine kadar. Artik buyuk gun gelmisdi, seni kucagima almak icin hastaneye dogru yola cikmisdim, cantani, kucuk kucuk giysilerini, herseyini hazirlamisdim. Sanki icime dogmusduda cantani hazirlarken, giysilerini kucaklayip, koklayib aglamisdim, allahim bana bu eve bu giysilerin icinde bebegim kucagimda girmeyi nasip eyle diye dua etmisdim. Ama olmadi oglum, sen icimde gitdim, ama sensiz geri dondum. Sen ilk goz agrimken goz yaslarim oldun. Anne olub kucagimda senle eve donmeyi hayal ederken, hayalleri hayal olmus, gozu yasli bir anne olarak geri geldim. Oglum bunalri seni suclamak icin anlatmiyorum. Sadece unutulmaidgini bilmeni istiyorum. Nasil sen bana dogum gunumde bir yaziyla anne aglama diye seslenmisdinya bende sana sesleniyorum. Sen benim cennet melegimsin. Cennetin kapisinda beni bekleyen masum melegim. Biliyorum oglum, sen o gun bana aglama anne ben artik seni mutlu olmani istiyorum dediginde, aslinda hem o yaziyla hemde bana kardesini gondererek dogum gunu heddiyesi vermisdin. Allahima sukurler olsun, bana verdigi bu guzel hediyye icin, cok tesekkur ederim. Melegim bilmeni isterim ki, annen artik mutlu olucak, yarim kalmis sevincini kardesinlde tamamliyicak allahin izniyle. Onu iki kat sevecem, seni goremedim, sarilamadim, opemedim, koklayamadim. Sende yapamadigim herseyide onda yapicam. Onu cok seviyorum, o benim umudum, o benim herseyim. Sadece bir seyi bilmeni isterim ki, ben seni asla unutmayacagim oglum. Sen kardesinle beni koruyan bir melek olarak kalacaksin. Seni cok seviyorummmmmm....
Oglum guzel melegim. Gecen sene bugun, test yapdim ve sana hamile kaldigimi ogrendim. Cok mutluydum, ilk kez anne olacagim heyecaniyla, eskiden hamile birini gorduyumde icimde tuaf bir hiss olurdu, nedense hep hamile kadinlara buyuk bir saygi duyardim, onlara yardim etmek isterdim, artik bende saygi duyulan bir anne adayi olacakdim. Oldumda evde, isde, sokakda hep saygi duyulan bir anne adayi oldum. Okulda ogretmen arkadaslarim, hep beni dusunurduler,ayakda durma otur, ogrencilerler falan sinirlenme, seni uzecek yerlere gitme derdiler, Hersey o kadar guzel idiki. Aylar su gibi akdi gecdi. Once icimde oglumu taisdigimi oyrendim, babana soyledigimde gozlerinde gorduyum o isigi asla unutmadim, senin gelisinle hersey bambaska olmusdu. Kontrollere gitdigimde resimlerini, kalp atislarini, gorduyumde ne kadar mutlu oluyordum. O kadar guzeldinki, tekmelerini hic unutmadim oglum. Sag sol taraf ustune yatmami hic sevmiyordun. Bir keresinde cok hareketli oldugun icin yaa ne var demisdim, sende bana kizmisdin 2 gun hic kipirdamamisdin, cok korkmusdum o gun.Sonra ozur dilemisdim, sende anneni daha fazla uzmeyib, kipirdamisdin, aff etmisdin beni. Hersey cok guzeldi, herkes senin gelisini buyuk bir sevincle bekliyordu, taaki 13.04.12 tarihine kadar. Artik buyuk gun gelmisdi, seni kucagima almak icin hastaneye dogru yola cikmisdim, cantani, kucuk kucuk giysilerini, herseyini hazirlamisdim. Sanki icime dogmusduda cantani hazirlarken, giysilerini kucaklayip, koklayib aglamisdim, allahim bana bu eve bu giysilerin icinde bebegim kucagimda girmeyi nasip eyle diye dua etmisdim. Ama olmadi oglum, sen icimde gitdim, ama sensiz geri dondum. Sen ilk goz agrimken goz yaslarim oldun. Anne olub kucagimda senle eve donmeyi hayal ederken, hayalleri hayal olmus, gozu yasli bir anne olarak geri geldim. Oglum bunalri seni suclamak icin anlatmiyorum. Sadece unutulmaidgini bilmeni istiyorum. Nasil sen bana dogum gunumde bir yaziyla anne aglama diye seslenmisdinya bende sana sesleniyorum. Sen benim cennet melegimsin. Cennetin kapisinda beni bekleyen masum melegim. Biliyorum oglum, sen o gun bana aglama anne ben artik seni mutlu olmani istiyorum dediginde, aslinda hem o yaziyla hemde bana kardesini gondererek dogum gunu heddiyesi vermisdin. Allahima sukurler olsun, bana verdigi bu guzel hediyye icin, cok tesekkur ederim. Melegim bilmeni isterim ki, annen artik mutlu olucak, yarim kalmis sevincini kardesinlde tamamliyicak allahin izniyle. Onu iki kat sevecem, seni goremedim, sarilamadim, opemedim, koklayamadim. Sende yapamadigim herseyide onda yapicam. Onu cok seviyorum, o benim umudum, o benim herseyim. Sadece bir seyi bilmeni isterim ki, ben seni asla unutmayacagim oglum. Sen kardesinle beni koruyan bir melek olarak kalacaksin. Seni cok seviyorummmmmm....
Canim melek annelerim hepinizden cok ama cok ozur dilerim. Sizi uzduyum, ve huzunlendirdiyim icin. Ben sadece icimden gelenleri paylasmismak istedim, ogluma onu cok sevidgimi ve nolursa olsun onu unutmayacagimi soylemek istemisdim. Maggie129 canim benim tabiki, ikinci bebegimizde de o hissleri yasiycagiz onlari da sevecegiz, cunku onlar bizim icimizde acan umut ciceklerimiz olucak, ayrica bende senin gibi bir gun hamile olursam hep korku icinde yasayacagimi dusunurdum, ama inan bana hic korkmuyorum, ve bu defa gercekden bebegimi allahin izniyle sapasaglam kucagima alacagima inaniyorum. Cunku Allah o kadar adildirki, bize verdigi sinavi basariyla gecidigimiz icin yeni bebeklerle bizi imtihan ediyor.Bizki ona asi olmadik,isyan etmedik, ondan gelene sabirla ve saygiyla elhamdulullah dedik, o da bizi sevindirecekdir, buna keslinlikle inaiyorum. Aynurcum Allah tez bir zamanda seni sevindirsin, sana o kadar guzel bir bebek versinki, butun bu yasadiklarin, cekdigin acilar geride kalsin. Ve birgun bebegini hatirladiginda yuzunde aci deyilde sadece kucuk ve huznulu bir gulumseme olsun. Hepinizi cok seviyorum melek annelerim. Birgun hersey cok ama cok daha guzel olacak. Ve burada kendi bebeklerimizin yaramazligini anlatan bir topikde gorusecegiz.
sevdalinka ne yaptın doktora gitcektinnnnnnnn....ugurböcegi bebişin nasılll?meggieeeeeeeeeeee hani nerdesin belirtiler ne durumda....güzel aynurummm :)sen hep guzel dualarınla burdasın canım benımm.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?