Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

canım arkadaslarım burdayım bende... valla koşturmaaca devam ediyoruz işte abimin kınası yaklaştı anamura gidicez son hazırlıkları yapıyoruz işte. belirtiler devam ediyor yumurtalıklarım sızlıyor bel ağrım var bazen midem bulanıyor ama şiddetli değil hafif öğürecek kadar değil yani. ilk bebeğimde de böle belirtilerim olmuştu ama ne bileyim belki psikolojikdir kızlar bide bu belirtile adetimin 12. gününde oldu yani birez erken değil mi ve biz riskli günlerde sadece 16. günde ilişkiye girebildik daha giremedik bazen de acaba yumurtalıklarımı mı üşüttümde ondan mı sızlıyor diyorum yaz günü yaa hep suyun içindeyiz ama akıntım yok üşütmüş olsam akıntı da olurdu... üff bilemiyorum canlarım yaaa hayırlısı bakalım. buarada yarın benim için büyük gün yarın sonuçları alıp gösterme günüm. ak koyun kara koyun yarın belli olacak bakalım hayırlısı... gelir gelmez yazarım hemen size... ayrıca bişe sorcam yarın muayenem var ya kadın doğumcuda adetime 1 hafta kalmış olacak vajinal ultrasonda görünür mü sizce? bide eğer hamileysem vajinal ultrason zararlı mıdır? isteyeyim mi yarın doktordan sizce?
aynurcum BAT benim 22 ağustos.. senin çok az kalmış inşallah gelmez kırmızıların :) senin ilk hamileliğinde belirtiler yaşamış mıydın? hamile kaldığını anlamış mıydın ilk zamanlarda? eğer anlamadıysan sende belirti olmuyodur belki yani olumsuzluğa kapılma hemen...
melihacım bebeğin dualarımızla hep yanında olacak inşallah... yaa seninle ilgili çok olumlu hislerim var nedense çok tuhaf ama öyle hissdeiyorum :) ve de bence erkek :) hayırlısı olsun tabi deee iiçime doğdu :)
sevdacım nerde yaa nasıl acaba çok merak ediyorum...

kızlar merhaba beni sormuşsunuz eve geldim artık bayramda yeniden gitcem annemlere bugün kan tahlili verdim değerim 1000 çıktı kızlar yaa bana biraz düşük geldi ama bilmiyorum nete göre 7 haftalık hamileyim milletin değerleri fırlamış gidiyor benimki 1000(bundan önceki hamileliğimde de 6+5 günlükken değerim 1000 çıkmıştı ben anlamadım bu işi benim değerim 1000den 1 birim yukarı çıkmıyor mu??

CANIM DOKTORUN NE DEDİ O ÖNEMLİ BETA HCG takıbı yaptıracakmısın bazı test sonucları 1000 e kadar ölçüyor bu durumda TEST SONUCUNDA > 1000 yani 1000 buyuk olarak kabul edılıyor..ona dıkkat ettın mı...hadı inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin canım

canım doktoruma çarşamba günü gitcem bu tahlili sağlık ocağında yaptırdım sanırım >1000 yazıyor

canım benım cok ılgınc herkes erkek dıyor .kız dıyen cok az hatta eşim yüzükle hanı cinsiyet tahmın edıyorlarla onu yaptı onda da erkek cıktı:) benım ıcıme hıcbırsey dogmuyor:)saglıgına o kadar cok yogunlastım ki cinsiyetini pek dusunemıyorum hayırlısı canım benım...vajınal ultrasonun bır sıkıntısı olmaz ama bebegının vajınal ultrasonla gorulmesı su an ıcın zor.gene de bellı olmaz erken döllenme olduysa neden olmasın di mi...ben bebegı SAT a göre 14.gün hissetmiştim:)sende 12.gün hissetmiş olabılırsın:)hadi bakalım hayırlısı

canım benım cok ılgınc herkes erkek dıyor .kız dıyen cok az hatta eşim yüzükle hanı cinsiyet tahmın edıyorlarla onu yaptı onda da erkek cıktı:) benım ıcıme hıcbırsey dogmuyor:)saglıgına o kadar cok yogunlastım ki cinsiyetini pek dusunemıyorum hayırlısı canım benım...vajınal ultrasonun bır sıkıntısı olmaz ama bebegının vajınal ultrasonla gorulmesı su an ıcın zor.gene de bellı olmaz erken döllenme olduysa neden olmasın di mi...ben bebegı SAT a göre 14.gün hissetmiştim:)sende 12.gün hissetmiş olabılırsın:)hadi bakalım hayırlısı

meggie ne abinin kınası için anamura mı gideceksiniz nasıl yani mersin - anamur? Arkadaşım sen nerdesin ki oraya geleceksin bak şimdi kafamı karıştırdın ?

günaydın kızlar kadir geceniz mübarek olsun tüm dualarımız kabul olsun.Aynurcum meggieyi sormuşsun o yalovadaydı sanırım.

Arkadaşlar geceniz mübarek olsun inş. Rabbim bu hayırlı günlerde ne dilekleriniz varsa gerçek olsun allah izin veririse , allahım hepinizi korktuklarınızdan emin eylesin inş. Rabbim meleklerimizin mekanını cennet kabirlerini nur eylesin ... Biz melek annelerini de hayırlısıyla tez zamanda hayırlı evlatlarla sevindirsin inş. Allahım duy sesimizi yarabbim bu günlerin hürmetine peygamber efendimizin hürmeytine dularımız8ı kabul eyle allahım iki sevinci bir arada yaşat bizlere allahım....sen herşeylere kadirsin allahım...rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.......

MEGGİCİM ALLAHIM BİZLEREDE NASİP EDER İNŞ. ARKADAŞIM RABBİM BÜYÜK HERŞEYE GÜCÜ YETER O HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLENDİR .....SEVİNCİMİZİ BAYRAM SEVİNCİNE KATAR İNŞ.... BOYUNLARIMIZI BÜKÜK BIRAKMAZ İNŞ. RABBİM.....

Arkadaşlar geceniz mübarek olsun inş. Rabbim bu hayırlı günlerde ne dilekleriniz varsa gerçek olsun allah izin veririse , allahım hepinizi korktuklarınızdan emin eylesin inş. Rabbim meleklerimizin mekanını cennet kabirlerini nur eylesin ... Biz melek annelerini de hayırlısıyla tez zamanda hayırlı evlatlarla sevindirsin inş. Allahım duy sesimizi yarabbim bu günlerin hürmetine peygamber efendimizin hürmeytine dularımız8ı kabul eyle allahım iki sevinci bir arada yaşat bizlere allahım....sen herşeylere kadirsin allahım...rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.......

MEGGİCİM ALLAHIM BİZLEREDE NASİP EDER İNŞ. ARKADAŞIM RABBİM BÜYÜK HERŞEYE GÜCÜ YETER O HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLENDİR .....SEVİNCİMİZİ BAYRAM SEVİNCİNE KATAR İNŞ.... BOYUNLARIMIZI BÜKÜK BIRAKMAZ İNŞ. RABBİM.....

arkadaşlarım merhaba öncelikle kandiliniz kutlu olsun bu gece dualarımızı birbirimizin üstünden eksik etmeyelim Allahım hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah...
aynurcum evet melihanın dediği gibi yalovadayım bursa yollarında heba oluyorum diye anlatıyodum ya sürekli :) evet abimin kınası anamurda olacak gelinimiz anamurlu...
veee bugün bursya gittik sonuçlarımın hepsi normal çıkmış arkadaşlar hematolog baktı sonuçlara hepsi normal düşüklerin sebebi bunlardan değil dedi sadece antikardiyolipin ıgm düşük pozitik çıkmış ( normal pozitif ve yüksek pozitif diye değerleri de var) bide protein s yüksek çıkmış ama bunlar bi anlam ifade etmez dedi doktor düşük pozitif pıhtı yapmaz düşüğe de sebep olmaz dedi. yalnız doktor bana hem faktör 5 hem de faktör 5 leiden istemiş ben bunların ikisinin ayrı olduğunu bilmiyodum faktör 5 leiden genetik tahlilmiş ve onu genetiğe vermem gerekiyomuş kanı ama ben bilmiyodum ve o testi bugün yaptılar bana 1 ay sonra çıkacakmış sonucu. 450-500 tl lik testmiş o içinde 3 ayrı genin mutasyonuna bakılcakmış. melliha sen yaptırmıştın genetik tahlil değil mi? neyse benim hep böyle çetrefilli oldu işlerim zaten 1 ay da onun sonucunu beklicem busefer... sonra özel hastanedeki kadın doğum doktoruma gittik sonuçlarıma baktı bişe yok dedi sonuçların iyi ama ben sana demiştim sonuç ne çıkarsa çıksın sana iğne önericem demiştim dedi. bebeği koruma amaçlı dedi. çünkü ben düşük yaptığım için diğer hamileliliğimde düşük riskim diğer kadınlara göre daha yüksekmiş. ve sana şuan piyasadaki en iyi iğneyi önericem dedi. hamile kalınca gel bazı testlerle değerlendirip dozajını belirlicem sana göre dedi raporunu da çıkarırız para ödemezsin dedi. hamile misin dedi şüphem var dedim ozaman günün geçsin gel dedi paranızı geri alın çünkü seni muayene edemem dedi. şüpen var vajinal muayene olmaz dedi günün geçmemiş karnından da baksam görünmez dedi sen muayene parasını geri al hünün geçince gel dedi. kızlar doktorum çok tatlı bir kadın çok sevdim çok ilgili... böyle iş te... çenem açıldı gene :)
sevdacım bebişin 2 aylık olmuş bile :) çok ssevindim canım Allah tamamnına erdirsin inşallah...
melihacım iğnelerin nasıl gidiyor hayatım alıştın demi... bakalım ben nasıl alışcam... ama hayırlısı... bu arada belirtiler bi var bi yok oluyor beklemek çok sıkıcı...
aynurcum sen nasılsın hayatım?
tekrar tekrar kandiliniz kutlu olsun canım arkadaşlarım dualarınız kabul olsun inşallah... Allahım gönlümüze göre versin hepimizin... amin...

günaydın kızlar meggiecim sonuçların normal çıkmasına sevindim canım ben de bugün aksilik olmazsa doktoruma gideceğim ilk muayene için daha gidemedim biliyorsunuz dua edin de güzel haberlerle döneyim çok korkuyorum

canım ben genetikleri yaptırdım cıkmısda ama erzuruma gıdıp almam gerekıyor.faksla göndermıyorlar bayramdan sonra gıdıp alacagım ben de .tahlıl sonuclarının ıyı cıkmasına sevındım beklemek zor sabret bakalım.iğneler sımdılık yolunda gıdıyor canım bır sıkıntı yok

hadi bakalım sevdacım güzel haberlerle dön bize... yiğenimize de selam söyle bizden ultrasonda görüdüğünde :)
melihaacım bu genetik tahlil dediğin faktör 5 leiden mi seninde? yani başka bi tahlil var mı genetik diye ayrıca? bana kız dediki 3 farklı genin mutasyonuna bakılıyomuş bu testte. neyse sen aldığında belli olacak... meliha omega 3 içiyomusun? bana şimdiden iç diyolar bebek için çok iyiymiş. öncesinden de başlamanın yararı varmış. kızlar siz de içmiyosanız için... valla bebişlerimiz için ne yapmak gerekiyosa yapmaya çalışıyoruz umarım onları kucağımıza alıp büyütmek de nasip olur...
aynurcum yarın ayın 16 sı... inşallah ama inşallah gelmezler...
dün gece hepimize dua ettim kızlar sevdanın babasına da umarım dualarımz kabul olur...

canım arkadaşım allah razı olsun senden evet bende hepinize dua ettim rabbim kabul eder inş... Evet arkadaşım yarın 16 sı ayın ama bilmiyorum ne hissedttiğimi hiçbirşeyde hissetmiyorum acayip karnım şiş sanırım klimalarda çok üşütüyoruz gibi bugün sahurada kalkamamışım kızlar geç yatınca valla konuşmaya mecalim yok , sizler ne yaptınız nasıl geçti geceniz , allah hepimizin ibadetlerini kabul eder inş. Allahım hepimize nur yüzlü sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş. Allah büyüktür kızlar elbet güzel günler vardır bizlerede bu sıkıntılara sabredersek görecez güzel günleri inş.
Meggicim sen anamura ne zman geleceksin ben biliyormusun anamura çok yakınım 1 saat sen nerden gideceksin anamura bakim? Belkide görüşecez kız cadı......
Hadi bakalım seninde güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz inş... Sevindir bizleri...

kızlar muhabbetinizi çok samimi buldum:) harika bir bağ kurulmuş burada...

ben de 3.5 aylık bebeğimi miss abortus nedeniyle 25 gün önce kaybettim. tamvaları atlattım çok şükür... ikinciye hamile kamadan önce dr a gittim ve gereken tüm tahlilerin yapılmasını istedim. traod ve smear yapıldı ilk adetten sonraki günde hsg çekilecek. sonra kan pıhtılaşması falan ne gerekiyorsa yapacaklar sanırım.... ve dr ilginç bir şekilde korunmamamı söyledi. ben ilk adeti bekleyeceğim.

ve akradaşlar müthiş kararsızlık yaşadığım şey ise ikinci bebekte de sorun olursa mı acaba bu tetkikleri yaptırmalıyım... şuan gereksiz bir süreci mi yaşıyorum.. önerilerinizi merakla bekliyorum....sağalıcakla inş....

canım geçmiş olsun çok üzüldüm... bende 3.5 aylık bebeğimi kaybettim çok zor bi durum ama atlattık çok şükür... burdaki arkadaşlarımla birbirimize destek olduk moral olduk ve şimdi geleceğe umutla bakıyoruz çok şükür... bana doktorum 3 ay korun demişti rahim bi travma geçirdiği için... senin ilk bebeğin miydi? genelde araştırmaları 2 düşükten sonra yapıyorlar. ben ilk bebeğimdi kaybettiğim ama torpille bi şekilde 3 aydır uğraşarak ancak yaptırabildim pıhtı tahlillerini falan... çok zorluk çıkardılar bana... ikinci bebekte aynı şeyleri yaşamazsın inşallah her bebek bir olmuyor inşallah sağlıkla alırsın bundan sonraki yavrunu kucağına... sen tetkiklerini yaptır bence yani sende bi sorun var mı yok mu onu öğrenmiş olursun iiçin rahat eder en azından. eğer bi sıkıntı varsa da tedavisini olursun bir daha aynı şeyi yaşamazsın canım... Allah gönlüne göre versin canım hepimizin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…