Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

aynurcum izmit üzerinden gidecek araba antalyaya girecek ordan da direk anamura. sen neredesin Alanyada mısın yoksa? görüşelim tabi ne güzel olur :) biz 22 sinde orda olcaz öğretmen evinde kalcaz biliyo musun sen oraları? gelsen yaaa ne süper olur çok sevinirim :)
sevdacımmmmm neredesin haberlerini bekliyoruz merakta bırakma bizi yahuuu :)

saol meggi bende atlatıyorum artık 25 gün oldu benimde düşüreli evet benim de ilk bebeğimdi. bende başlarım sürece... 15 gün sonra falan rahim filmi akabin de de diğer ne gerekiyorsa işte....bu pıhtı tahlileri konusunda henüz tatminkar bir bilgim yok... ne gibi süreçlerden geçtin ve ne kadar vaktini aldı arkadaşım... ben de bu dertten muzdarip arkadaşlarıma tez zaman da bebişlerine kavuşmalarını diliyorum:))

evet evet haklısın bütün tahlilerimi yaptımalıyım ki daha az kuşku ile başlayayım değil mi yeni bebek çalışmalarına

cavda ben de iki düşükten sonra genetık testlerımı yaptırdım ama keske ılk dusukten once yaptırsaydım dedım.benım dusuklerım 5.7. haftalarda oldu yanı cok kucukken ama bak senınkı tehlıkelı dönemı atlattıktan sonra olmus bence tevekkülünü al takdir Allahtan ...gereksiz bır süreç degıl emın ol huzurlu bır ıkıncı gebelık gecırmek ıstıyorsan bu tetkikler önemli...rabbım saglık sıhat versın....

canım benım bekledıgım genetık tahlılı faktör v leiden degıl. ben faktör v leiden ılk ay sonuclanmıstı normal cıktı sıkıntı yok bu bekledıgımın ısımlerınıde dedıgın gıbı elıme gecınce ögrenecegım

Evet Meliha haklısın arkadaşaım sen de herhangi bir sorun saptandı mı??

evet 14 hafta kenlikle azımsanacak bir zaman değil... hazır hsg günü falan da almışken yaptırayım ve de içim rahat bir şekilde bebiş çalışmalarına başlıyım:)))

Allah hepimize gönlünde yatanı hayırlı ve nasip eylesin inş:))

canım valla özel hastanede parasını verince anında yapıyorlar testleri ama ben tıp fakültesinde parasız yaptırmak için uğraştım baya biii.. testlerin adlarını önceki sayfalarda ayrıntılı yazmıştım canım yaa şimdi aklımda hepsi kalmadı. benim bu yaptırdığım testlerin hepsini özel hastanede yaptırmaya kalksaydım 1500 tl yi geçecekti. durumum okadar iyi değil bende tıp fak.de yaptırdım ama dediğim gibi 2 aydır uğraştım yaptırabilmek için. bence durumun iyi ise hiç uğraşma yeptır özel hastanede. hangi şehirdesin sen? umarım iyi sonuçlar alırsın... sen yaptır tetkikleri canım.

canım ben istdayım kadıköy:) öğretmenim... çavremdeki hastaneler ınanılmaz pahalı... bir muayene ücretinden 95 tl alınıyor... şansımı devlette deniyim sıkıntı yaşayacak zaman kaybı olacak gibi olursa ben de özel hastane de yaptırırım olmadı:)) dua et bana da hemen adet olayım ve sürece başlayabileyim...

Selametle.....

canım ben şifa hastanesıne yaptırdım erzurumda bu tahlıllerımı eşiminkide dahıl 800tl ye maal oldu.sadece kan verıyorsun baska bırsey yok.devlet tek dusuk cın vermıyor bu tahlıllerı ve sadece universite hastanelerı yapıyor.eger sansını deneyeceksen 3 düşük yaptım de..ben de protein s eksikliği yuzunden kan pıhtılasması cıktı.her gun kan sulandırıcı iğne kullanıyorum claxen0,4 hergün göbekten vuruyorum kendıme..

evet canım bende öyle söyledim.. evet şifa hastanesinin pek çok şubesi var ama bu kadar uygun olması şaşırttı beni... ama yine de canımı sıkacak bir şeyler olursa parasına bakmadan medikalparka gitmeyi planlıyoruz eşimle..

peki arkadaşım bu pıhtı analizinden önce ya da sonra hangi analizler yapılsı sana

benım 10 ay gebelik olusmadı klomen tedavisi gördüm sonra rahim filmi cektirdim.rahim filminden 1 ay sonra kimyasal gebelık yasadım düşügümden 26 gün sonra tekrar hamile kaldıgımı ögrendim ve oda düstü.bu ıkı gebelıkte de coraspin kullanmıstım.sonra doktor hemogram,troit ,faktör v leiden analizi,protein s ve protein c,MTHFR-C677T MUT.analizi ve bir de eşimle benım gen testlerini istedi.gen testlerımızın içerigini bilmiyorum bayramdan sonra sonuclarıyla bırlıkte ögrenecegım.

günaydın kızlaarrr kusura bakmayın dün yazamadım çok yorgundum ilçede oturup şehir merkezine gidip gelmek öldürüyor insanı hele bir de araba yoksa düşünün halimi:))Dün gittim doktoruma çok güzel karşıladı yine beni ben daha söylemeden bu sefer bebek için geldin dimi dedi.Ben de şüpheleniyorum dedim o da o şüphe değil bebektir dedi.ultrasonda baktı kalp atışlarını dinletti çok şükür allahıma gayet sağlıklı her şey yolunda dedi.ben folbiol kullanıyordum folik plusa çevirdi aspirine zaten 1 ay önce başlatmıştı onada devam etmemi söyledi 3 hafta sonra tekrar görüşelim dedi.bayramda ankaraya gitmeyi istiyordum gidebilir miyim dedim hiçbiryere gidemezsin dedihaberler böyle canlarım kan tahlili verdim ama bekleme yarın telefonda konuşuruz dedi henüz tahlil sonucumu öğrenmedim onlarda iyi çıkar inşallah.

allah tamamına erdirsin canım arkadaşım rabbim umutlarımızı gerçek eder inş. Sağ salim kucağınada alıp bir ömür boyu hayırlısıyla yaşamayı nasip eder inş...

meliha öğrendiğinde bizi de bilgilendirebilir misin? bilgi sahibi olalım biz de.... Ve sorunu ne ise anlaşılır sa ona göre tedavini olur ve nurtopuna kavuşursun... ayrıca bende tedavi sürecimi paylaşacağım buradan:)))

canım cok sevindim güzel haberlerine..kendine iyi bak saglıgına sıhatıne dıkkat et.

selam arkadaşım,
bursada hangi doktora gidiyorsun

meggicim bende yakın sayılım sana ama o gün çalışıyorum izin yok arkadaşım yaaa aslında fırsatımız olsaydı gelirdim yanına bakalım kısmetttt belki yolumuz düşer diyelim.... hayırlı olsun bu arada arkadaşım ....

canım bak 22 sinden 27 sine kadar ordayız olurda fırsat bulursan gel olur mu ben öğretmen evinde olcam çok sevinirim seni gördüğüme inan... ben özelden sana tel no falan vereyim mi? buarada bugün 16 sı inşallah gelmemiştir kırmızlar haberini bekliyorum canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…