selam arkadaşım,
bursada hangi doktora gidiyorsun
günaydın kızlaarrr kusura bakmayın dün yazamadım çok yorgundum ilçede oturup şehir merkezine gidip gelmek öldürüyor insanı hele bir de araba yoksa düşünün halimi:))Dün gittim doktoruma çok güzel karşıladı yine beni ben daha söylemeden bu sefer bebek için geldin dimi dedi.Ben de şüpheleniyorum dedim o da o şüphe değil bebektir dedi.ultrasonda baktı kalp atışlarını dinletti çok şükür allahıma gayet sağlıklı her şey yolunda dedi.ben folbiol kullanıyordum folik plusa çevirdi aspirine zaten 1 ay önce başlatmıştı onada devam etmemi söyledi 3 hafta sonra tekrar görüşelim dedi.bayramda ankaraya gitmeyi istiyordum gidebilir miyim dedim hiçbiryere gidemezsin dedihaberler böyle canlarım kan tahlili verdim ama bekleme yarın telefonda konuşuruz dedi henüz tahlil sonucumu öğrenmedim onlarda iyi çıkar inşallah.
canımmmm çok sevindim... :) selamımızı söyledin değil mi bebişine :) ayyy çok mutlu oldum sevdacım yaaa inşallah kucağına aldığın zamanlarda da böyle yazışırız güzel günlerimizi paylaşırız... acımızı paylaştık sıra mutlulukta inşallah :) tahliil sonucunu öğrendin mi?
sevdalinka ne yaptın doktora gitcektinnnnnnnn....ugurböcegi bebişin nasılll?meggieeeeeeeeeeee hani nerdesin belirtiler ne durumda....güzel aynurummm :)sen hep guzel dualarınla burdasın canım benımm.............
Merhaba canim melek annelerim nasilsiniz> Bakiyorum da, kimse yoklugumu fark etmemis bileben uzun zamandir giremedim, ama sizi unutdugumdan deyil, cok kotu geciyor bu seferki hamileliyim, ya uyuyorum yada kusuyorum, surekli midem bulaniyor, hic bir sey yigemiyorum, bir haftada uc kilo zayiflamisim:) aslinda bir yandanda sevinyorum kilo veridgim icin, ama isde ya bebege ziyani olursa diyede korkuyorum. Dun 7 ci haftam tam oldu. Insallah eylulun 5 i falan gibi bakuye gidecem, testler falan gerekli seyleri yapdiricam. Sizler nasilsiniz varmi bir yenlik? Hepinizi cok seviyorum. Buraya eskisi kadar cok fazla giremesemde surekli aklimda ve kalbimdesiniz.
aşkolsun uğur böceği yaaa unutur muyuz seni sen de bizdensin :) telaşından yazmıyorsundur dşye düşündük hemen hamile duygusallığına da bürünmüşsün :) kıyamam... duygusallık dedim de ay sormayın eşim 2 hafta önce 2 tane civciv almıştı onlara baktık oynadık birazcık büyüdüler de ama dün arkadaşının kümesine vermek zorunda kaldık bugün gidiyoruz çünkü. neyse dün verirken bir kötü oldum ki anlatamam sanki çocuklarımı bir başkasına veriyomuşum gibi hissettim eve geldim bi ağladım bi ağladım :) eşim gülüyo halime ama bi müddet ciddi ciddi ağladım. ben ona demiştim hayvan alma ben bağlanıyorum çok üzülüyorum sonra demiştim ama o da oyalanayım diye almış işte...
arkadaşlarım bugün 3 günlüğüne tatile gidiyoruz salı döncez ozamana kadar yazamıcam size ama çok da merak da kalcam telefondan girebilirsem girmeye çalışıcam benimkinde android işletim sistemi yok hani zor yoldan bağlanan türlerden ama olsun uğraşıcam sizlerden haber alamamak çok kötü yaaa ben size de çok bağlandım yaaa(((
sevdacım yorma kendini emi? sen meliha ve uğurböceği hem kendine hem bebişlerine dikkat etsinler. (kbib)
aynurrrrrrrrr nerdesin? regl olmadığını söyle lütfennnnnnn...
aşkolsun uğur böceği yaaa unutur muyuz seni sen de bizdensin :) telaşından yazmıyorsundur dşye düşündük hemen hamile duygusallığına da bürünmüşsün :) kıyamam... duygusallık dedim de ay sormayın eşim 2 hafta önce 2 tane civciv almıştı onlara baktık oynadık birazcık büyüdüler de ama dün arkadaşının kümesine vermek zorunda kaldık bugün gidiyoruz çünkü. neyse dün verirken bir kötü oldum ki anlatamam sanki çocuklarımı bir başkasına veriyomuşum gibi hissettim eve geldim bi ağladım bi ağladım :) eşim gülüyo halime ama bi müddet ciddi ciddi ağladım. ben ona demiştim hayvan alma ben bağlanıyorum çok üzülüyorum sonra demiştim ama o da oyalanayım diye almış işte...
arkadaşlarım bugün 3 günlüğüne tatile gidiyoruz salı döncez ozamana kadar yazamıcam size ama çok da merak da kalcam telefondan girebilirsem girmeye çalışıcam benimkinde android işletim sistemi yok hani zor yoldan bağlanan türlerden ama olsun uğraşıcam sizlerden haber alamamak çok kötü yaaa ben size de çok bağlandım yaaa(((
sevdacım yorma kendini emi? sen meliha ve uğurböceği hem kendine hem bebişlerine dikkat etsinler. (kbib)
aynurrrrrrrrr nerdesin? regl olmadığını söyle lütfennnnnnn...
Bebisim dun 7 ci haftasini doldurdu, durmadan midem bulaniyor, hic bir sey yiyemiyorum. Onumuzdeki ay Bakuye gidecem testler falan yaptirmak icin. sen nasilsin?
Bebisim dun 7 ci haftasini doldurdu, durmadan midem bulaniyor, hic bir sey yiyemiyorum. Onumuzdeki ay Bakuye gidecem testler falan yaptirmak icin. sen nasilsin?
aynurcum özelden yazdım bilgileri. arkadaşlarım (meliha,sevda,uğurböceği) sizlerden değil çekincem ama burası herkese açık bir alem herkes okuyabilir diye özelden yazdım gelnimiz ile ilgili bilgileri :) kızlar biryerlere gitselk de haberleşmeye çalışalım emi...
aynurcum özelden yazdım bilgileri. arkadaşlarım (meliha,sevda,uğurböceği) sizlerden değil çekincem ama burası herkese açık bir alem herkes okuyabilir diye özelden yazdım gelnimiz ile ilgili bilgileri :) kızlar biryerlere gitselk de haberleşmeye çalışalım emi...
meliham nasılsın ben kontrole gittiğimde 7+2 günlüktüm 5 eylüle randevu verdi doktorum o gittiğimde senin dediğin gibi el kol hareketlerini görebilir miyim
Kader arkadaşlarım şimdiden bayramınız mübarek olsun diyorum...
arkadaşlarrrrrrrr nerelerdesiniz... ben de tatilde giremedim nete diyodum kızlar şimdi sayfalarca yazışmışlardır bi geldim ki en son okudum mesajın aynısı yeni mesajlar yok... herkes biyerlere gitti heralde. ben de dün geceyarısı geldim kızlar ama bu akşam anamur yoluna çıkıyorum inanın hiç gitmek istemiyorum yumutalıklarım kasıklarım çok ağrıyor...... müjdeli haber :) adetime 2 gün kala test yaptım çok çok çooooookkkk silik 2.çizgi çıktı :) resmileşen bir şey yok daha adet gecikmem olmadı. kızlar çok korkuyorum bu kadar yolculuğa dayanabilecek mi? daha 4 haftalık bile değildir şuan hücre değil mi? rahime inmiş midir yoksa daha tüp yolunda mıdır? anamur 16 saatlik yol bide alanyadan sonra çok virajlıymış yol. kızlar bişey olur mu yaaa çok endişeleniyorum. buarada kimseye söylemedik ilk size söylüyorum :) zaten annlerimizden başşka da kimseye söylemicez çevremizde.çok sızlıyor kasıklarım ilkinde böyle birşey olmamıştı. yaa bişey olursa çok üzülürüm. nolur dua edin kızlar bebeğime bir şey olmasın sağ salim gidip gelelim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?