Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

canımmmm çok sevindim... :) selamımızı söyledin değil mi bebişine :) ayyy çok mutlu oldum sevdacım yaaa inşallah kucağına aldığın zamanlarda da böyle yazışırız güzel günlerimizi paylaşırız... acımızı paylaştık sıra mutlulukta inşallah :) tahliil sonucunu öğrendin mi?

mesajını okuyunca hemen söyledim tatlım merak etme:)inşallah senin de güzel haberlerini duyacağız en kısa zamanda tahlil sonucumu dün telefonda öğrendim doktordan hepatit aids ve diğer tahlilleri yapmıştı onaylamış normal sonuçlar dedi 3 hafta sonra rutin kontrole bekliyor.Doktorum bir tane yaa çok seviyorum çok rahatlatıyor adam birde Allaha şükür çok inançlı buda beni ona daha çok güvendiriyor.

Merhaba canim melek annelerim nasilsiniz> Bakiyorum da, kimse yoklugumu fark etmemis bile ben uzun zamandir giremedim, ama sizi unutdugumdan deyil, cok kotu geciyor bu seferki hamileliyim, ya uyuyorum yada kusuyorum, surekli midem bulaniyor, hic bir sey yigemiyorum, bir haftada uc kilo zayiflamisim:) aslinda bir yandanda sevinyorum kilo veridgim icin, ama isde ya bebege ziyani olursa diyede korkuyorum. Dun 7 ci haftam tam oldu. Insallah eylulun 5 i falan gibi bakuye gidecem, testler falan gerekli seyleri yapdiricam. Sizler nasilsiniz varmi bir yenlik? Hepinizi cok seviyorum. Buraya eskisi kadar cok fazla giremesemde surekli aklimda ve kalbimdesiniz.

sevdalinka ne yaptın doktora gitcektinnnnnnnn....ugurböcegi bebişin nasılll?meggieeeeeeeeeeee hani nerdesin belirtiler ne durumda....güzel aynurummm :)sen hep guzel dualarınla burdasın canım benımm.............

Bebisim dun 7 ci haftasini doldurdu, durmadan midem bulaniyor, hic bir sey yiyemiyorum. Onumuzdeki ay Bakuye gidecem testler falan yaptirmak icin. sen nasilsin?

aşkolsun uğur böceği yaaa unutur muyuz seni sen de bizdensin :) telaşından yazmıyorsundur dşye düşündük hemen hamile duygusallığına da bürünmüşsün :) kıyamam... duygusallık dedim de ay sormayın eşim 2 hafta önce 2 tane civciv almıştı onlara baktık oynadık birazcık büyüdüler de ama dün arkadaşının kümesine vermek zorunda kaldık bugün gidiyoruz çünkü. neyse dün verirken bir kötü oldum ki anlatamam sanki çocuklarımı bir başkasına veriyomuşum gibi hissettim eve geldim bi ağladım bi ağladım :) eşim gülüyo halime ama bi müddet ciddi ciddi ağladım. ben ona demiştim hayvan alma ben bağlanıyorum çok üzülüyorum sonra demiştim ama o da oyalanayım diye almış işte...

arkadaşlarım bugün 3 günlüğüne tatile gidiyoruz salı döncez ozamana kadar yazamıcam size ama çok da merak da kalcam telefondan girebilirsem girmeye çalışıcam benimkinde android işletim sistemi yok hani zor yoldan bağlanan türlerden ama olsun uğraşıcam sizlerden haber alamamak çok kötü yaaa ben size de çok bağlandım yaaa (((

sevdacım yorma kendini emi? sen meliha ve uğurböceği hem kendine hem bebişlerine dikkat etsinler. (kbib)

aynurrrrrrrrr nerdesin? regl olmadığını söyle lütfennnnnnn...

tatlımmmm allahım inş. hayırlı haberleri vermeyi nasip eder arkadaşım ...şimdilik bişey yok ama dedim ya rota kayması var çok ümitlenmek isteyim hüsran çok kötü bişey allahım hayırlısını versin inş. cümlemize ve içinde bizlerde arkadaşlar ...

hadi bakalım sende telaş içinde koşturoyosun, bende annemlere gidecem yokum uzun süre yani merakta bırakmaya çalışacam sizleri hayırlısıyla , arkadaşım anamur çok sıcak ona göre gelin derim tatil memeleketi denize girebileceğiniz yerler vardır sizin gelinin ismi ney? ne iş yapıyor ayın kaçında kına?

iyi tatiller canım bizim yerimize de dinlen tadını çıkar tatilin.Ben leyla gibiyim evde midem çok bulanıyor dün akşam ilk defa kustum yaa çok kötüydüü

Bebisim dun 7 ci haftasini doldurdu, durmadan midem bulaniyor, hic bir sey yiyemiyorum. Onumuzdeki ay Bakuye gidecem testler falan yaptirmak icin. sen nasilsin?

böceğim iyi iyi kusmalara devammm bu günleri çok aradıkkk allahım beterinden korusun tabide yinede az kusarsın inş. ben 4,5 ay kusmuştum hiç birşey yiyemiyodum serumla beslenmiştim rahmetlimdee

uğur böcegiiiiiiii canım sitem etmekte haklısın böyle hamile oldugunu biliyoz ya herhalde kafamız ondan rahat ki seni sormayı unutmusuz.sen bızım kusurumuza bakma canım.ben de senın gıbı 3 kilo verdım ama cok şükür şimdi bulantılarım azaldı hatta bıttı gıbı iştahım cok yok gunde sadece bır ögün yıyebılıyorum .onun harcinde süt su meyve baska bırsey geçmıyor bogazımdan.bak vitamin benı cok iyi ayakta tutuyor az da olsa iştahımı acıyor.yıyemıyorum dıyede uzulme bebek zaten bu zamana kadar yedıgın depolardan kullanıyor 3 aydan sonra yedıgımıze ıctıgımıze coook dıkkat edecegız.bulantı olmasa sımdıde dıkkat etsek fena olmaz ama napalım neyse ben bugun 9+3 teyim sabah doktora gıttım bebegın ellerı ayakları nasıl guzel oynuyordu anlatamam Rabbim hepinize bu duyguyu yasattsın canım...

meliham nasılsın ben kontrole gittiğimde 7+2 günlüktüm 5 eylüle randevu verdi doktorum o gittiğimde senin dediğin gibi el kol hareketlerini görebilir miyim

aynurcum özelden yazdım bilgileri. arkadaşlarım (meliha,sevda,uğurböceği) sizlerden değil çekincem ama burası herkese açık bir alem herkes okuyabilir diye özelden yazdım gelnimiz ile ilgili bilgileri :) kızlar biryerlere gitselk de haberleşmeye çalışalım emi...

ok tatlım hayırlısı olsun bakalım kısmet

canım hiç sorun değil güle güle git gel yalnız resmileşen guzel haberıde bızlere vermeyı unutma...ıyı bayramlar canımcım:)

meliham nasılsın ben kontrole gittiğimde 7+2 günlüktüm 5 eylüle randevu verdi doktorum o gittiğimde senin dediğin gibi el kol hareketlerini görebilir miyim

:) tabıkı görebılırsın canım 5 eylulde baya buyumus olacak bebeişin nerden baksan 10 haftasını doldurmus olacak hayırlısıyla ınsallah canım benım

arkadaşlarrrrrrrr nerelerdesiniz... ben de tatilde giremedim nete diyodum kızlar şimdi sayfalarca yazışmışlardır bi geldim ki en son okudum mesajın aynısı yeni mesajlar yok... herkes biyerlere gitti heralde. ben de dün geceyarısı geldim kızlar ama bu akşam anamur yoluna çıkıyorum inanın hiç gitmek istemiyorum yumutalıklarım kasıklarım çok ağrıyor...... müjdeli haber :) adetime 2 gün kala test yaptım çok çok çooooookkkk silik 2.çizgi çıktı :) resmileşen bir şey yok daha adet gecikmem olmadı. kızlar çok korkuyorum bu kadar yolculuğa dayanabilecek mi? daha 4 haftalık bile değildir şuan hücre değil mi? rahime inmiş midir yoksa daha tüp yolunda mıdır? anamur 16 saatlik yol bide alanyadan sonra çok virajlıymış yol. kızlar bişey olur mu yaaa çok endişeleniyorum. buarada kimseye söylemedik ilk size söylüyorum :) zaten annlerimizden başşka da kimseye söylemicez çevremizde.çok sızlıyor kasıklarım ilkinde böyle birşey olmamıştı. yaa bişey olursa çok üzülürüm. nolur dua edin kızlar bebeğime bir şey olmasın sağ salim gidip gelelim inşallah...

günaydın canım çok sevindim bu güzel haberine hayırlı uğurlu olsun bebiş silik çıkınca hamilesin demek oluyor canımcım:))canım ben doktora gittiğimde 7+2 günlük hamileydim bayramda ankaraya gidebilirmiyim dedim hiçbir yere gidemezsin dedi izin vermedi.Sen testlerini yaptırdığın doktoru bir ara sor istersen için rahat etsin.Gerçi ben babamın yanına gittiğimde 5 haftalık falandım ama yol beni baya yordu otobüs her zıpladığında ödüm patlıyordu tabi o zaman gittiğimi doktora söylemedim:)İnşallah bişey olmaz canım içini rahat tut ama ok dikkat et lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…