Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım saolun varolun da abimin kınası bu gitmem gerek ama keşke tatile gitmeseydik ama onunda parası herşeyi ödenmişti bide hamile olduğum kesin de değildi sadece belirtilerim vardı ama psikolojik de olabilirdi. ee şimdi abimin kınasına da gitmem gerekiyo aylar öncesinden biletler falan alınmıştı abim çok üzülür gitmezsem bide 16 saatlik yol yaa inanın ödüüm kopuyo sevdanın dediği gibi otobüs her zıpladığında tedirgin olucam. şuan çok ama çok küçük adet tarihim daha gelmedi bileriskli zamanlar 5-6 hafta diye biliyorum ama belli de olmaz tabi dua edin canlarım olur mu? bebeğime bişey olmasın tutunabilsin. orda yormam kendimi dinlenirim hep... sizler nasılsınız hamileliğiniz nasıl gidiyor? aynur nerelerde? uğurböceği de yok... ben haftaya salı dönmüş olucam ozamana kadar yazamazsam kusura bakmayın olur mu canım arkadaşlarım... sizleri çok seviyorum Bebeklerimiz de bizlerde Allaha emanet...

gözün aydın meggie allah tamamına erdirsin inş. arkadaşım ,

bu seferde olmadı allahtan ümit kesilmez diyorum rabbim hayırlısını versin inş. allahım sabırlar versin inş. birgün benide sizler gibi sevindirir allahım çok sevindim hepiniz adına allahım bu güzellikleri herkese yaşatsın inş.... ne güzel ....

Ne gelen var ne giden (

geldim geldim:) AYNURUM ...Ccanını sıkma arkadasım demekki vucudunun bıraz daha vakıte ıhtıyacı var moral bozmak yok.biz vaktını saatını Rabbimden daha iyi mi bılecegız?tam teslimiyet önemli Rabbimin sınavlarını ancak bu sekilde basarabılırız...seni iyi görmek istiyoruz hepimiz...

allahıma şükür demekten başka yapabilceğim hiçbirşeyim yok hamdolsun diyorum,, demekki olmuyorsa bi bildiği vardır yaradanımın kendimi teselli edecek kelime bulamıyorum bazen ...... sizlerin dualarına çok ihtiyacım var.. rabbim aşamıyacağımız başka sınavlar vermesin bizlere inş... allahım hayırlısıyla çok bekletmeden bizlerede banada nasip eder inş. hayırlı emanetlerinden senin herşeye gücün yeter rabbim herşeyi yoktan var eden allahım sen hepimizin yar ve yardımcısı ol inş...

Yaa canim melek annelerim, ben bir sitem etdim tum dikkatleri uzerime cekdim:) aslinda saka yapmisdim. Ya benimde bulantilarim bir az azaldi gibi ama bazen geliyor isde. Ben onumuzdeki ay gidecem doktora, kan tahililleri falan hepsini hall etcem insallah. Simdi kendi hesabima gore 8 ci haftanin icindeyim ben. Hadi hayirlisi darisi digerlernin basina.

Merhaba canim arkadaslarim, guzel melek annelerim nasilsiniz? gecmis bayraminizda kutlu olsun. Kusura bakmayin ve sizi unutdum sanmayin, ben babannemi kaybetdimde o yuzden, kac gundur yogundum. O yuzden pek fazla giremedim buraya ama hep aklimdasiniz. Aynur, maggie, meliha, sevdalinkaa, sizler nasilsiniz?

Aynurcum skma canini, inan bana O guzel Allahim herseyin en iyisini bilendir, dogru zamani bekliyordur, belki gercekden bunyen toparlanmamisdir, ve simdi hamile kalirsan cok zorluklarla yuzlesiceksin, o yuzdende bu defa hic bir sorun cikmamamsi icin Allah sana bir az daha zaman veriyordur. Inan hergnu dua ediyorum, sen ve digerleri iicn. Insallah hersey guzel olucak. Yeterki canini skma, ve kafana cok fazla takipda kendini strese sokma ok. Vardir bir bildigi de, ve sadece dogru zamanini bekle.

allah cennette kavuştursun arkadaşım nasıl olalım aynı bir umut bekliyoruz allahtan umut kesilmez biliyorsun rabbim umutlarımızın karşılığında bizleri sevindirir inş. tez zmanda allahım hayırlısını versin cümlemize sen naptın nasıl oldu bebiş iyisiniz inş..

Tesekkur ederim. evet nolursa olsun asla ve asla umudunu kayb etme.Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstüne yağar. Ama unutma ki, rengarenk gökkuşağı yağmurdan sonra çıkar.

tesekkur ederim. Evet nolursa olsun asla ve asla umudunu kayb etme.bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstüne yağar. Ama unutma ki, rengarenk gökkuşağı yağmurdan sonra çıkar.

aynen öle arkadaşım allahım sabrımı sonsuz eyler inş..... Bana dua etmeyi unutma sizlerin duası makbuldür.......

canlarım anamurdan yazıyorum şuan size. sağ salim geldik çok şükür. adetim dün itibari ile 1 gün gecikti. testi ne zaman yapsam net çıkar? hala içimde bi belki var belki değilimdir gibilerinden. nedense içimde hep bi şüphe olması iyiymiş gibi hissediyorum hani sonrasında üzülmeyeyim hayal kırıklığı yaşamayayım diye... yaralı olmak çok zor arkadaşlar yaa... ayrıca bu anamur yolunda öldüm öldüm dirildim inanın tuvalete giderken kanamam olcak diye korkuyorum yol boyu rahmime iki elimle sarıldım. dualarımızı eksik etmeyelim üstümüzden birbirimizin arkadaşlar... Allaha emanet olalım...

aynurum sakın üzülme sıkma canını arkadaşların dediği gibi Allahın bir bildiği vardır hayırlısını ve sağlıklısını versin cümlemize... inşallah önümüzdeki ay nasip olur...

hepinizi çok seviyorum öptüm...

canım sağ salim gitmene çok sevindim kendini yorma sakın tamam mı?Bol bol dinlen şu yol yorgunluğunu at üstünden bol bol su iç.Test konusunda walla çok bilgim yok canım benimki bir hafta geçtiğinde bile silikti:)imkanın varsa hemen bir kanda baktır

saol sevdacım dikkat etmeye çalışıyorum ama işte yinede koşturuyorum bişekilde. inşallah mucizem benimle kalır. ozaman ben 3 gün sonra yapayım test biraz daha bekleyeyim adetim geçeli 1 gün oldu daha çünkü... sende kendine dikkat et hepinizi çok çok öptüm...

günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.Ben çookk kötüyüm babam kötü kızlar çok halsizleşmiş bugün 4te kolonoskopi yapılacak annemle konuştum sesi çok kötüydü bana da belli etmemeye çalışıyor.gidemiyorumda yanlarına doktor izin vermiyor kaldım böyle çaresiz sürekli dua ediyorum günden güne kötüye gidiyor galiba elimden hiçbir şey gelmiyor sanırım sona doğru yaklaşıyoruz nolur dua edin kızlar nolur

canım Allah yardımcınız olsun.dualarımız sizinle Rabimin takdiri neyse sabrıyla gücüyle versin.zor gercekten(((((

canım Allah yardımcınız olsun.dualarımız sizinle Rabimin takdiri neyse sabrıyla gücüyle versin.zor gercekten(((((

sağol canım öyle zor ki anlatamam.Şurda 20 gün önce yanıma geleceklerdi öyle güzel vakit geçirecektikki ne olduysa bu arada oldu her geçen gün kötüleşti her gün acile gidiyolar günde 2-3 kere. Korkumdan arayamıyorum eşim gelene kadar bekliyor ona aratıyorum.Yüreğim iki taş arasında eziliyor.Uzaklık,gurbet böyle zamanlarda zormuş onu anladım.

canım bozma moralini evet ata gerçekten zor ama yapabileceğimizde hiçbirşey yok sadece sabretmek ve dua etmek allah yardımcısı olsun inş. Rabbim şifa versin inş...

Nasıl sabrediyorsunuz hayret.. Ben beklenen adetten 2 gun once yaptırmıstım ve pozitif çıkmıştı.
Bence hiç bekleme ve testi yap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…