aaaaaaaaaaayyyyyyyyyy masallah :) daha ne resmiyeti istiyon sekerım ikinci çizgiyi görmüşssün:)bebegin rahim içine yerlesmiştir canım cunku beta hcg döllenen yumurta rahime yerlestıkten sonra salgılanmaya baslıyor canım:) ıdrarda da cıktıgına göre bır hafta falan olmus yerleseli. sakın yorma kendını dikkatli ol..hadı bakalım güzel haberlerle canım benım cok sevındık...
arkadaşlarrrrrrrr nerelerdesiniz... ben de tatilde giremedim nete diyodum kızlar şimdi sayfalarca yazışmışlardır bi geldim ki en son okudum mesajın aynısı yeni mesajlar yok... herkes biyerlere gitti heralde. ben de dün geceyarısı geldim kızlar ama bu akşam anamur yoluna çıkıyorum inanın hiç gitmek istemiyorum yumutalıklarım kasıklarım çok ağrıyor...... müjdeli haber :) adetime 2 gün kala test yaptım çok çok çooooookkkk silik 2.çizgi çıktı :) resmileşen bir şey yok daha adet gecikmem olmadı. kızlar çok korkuyorum bu kadar yolculuğa dayanabilecek mi? daha 4 haftalık bile değildir şuan hücre değil mi? rahime inmiş midir yoksa daha tüp yolunda mıdır? anamur 16 saatlik yol bide alanyadan sonra çok virajlıymış yol. kızlar bişey olur mu yaaa çok endişeleniyorum. buarada kimseye söylemedik ilk size söylüyorum :) zaten annlerimizden başşka da kimseye söylemicez çevremizde.çok sızlıyor kasıklarım ilkinde böyle birşey olmamıştı. yaa bişey olursa çok üzülürüm. nolur dua edin kızlar bebeğime bir şey olmasın sağ salim gidip gelelim inşallah...
Ne gelen var ne giden(
geldim geldim:) AYNURUM ...Ccanını sıkma arkadasım demekki vucudunun bıraz daha vakıte ıhtıyacı var moral bozmak yok.biz vaktını saatını Rabbimden daha iyi mi bılecegız?tam teslimiyet önemli Rabbimin sınavlarını ancak bu sekilde basarabılırız...seni iyi görmek istiyoruz hepimiz...
uğur böcegiiiiiiii canım sitem etmekte haklısın böyle hamile oldugunu biliyoz ya herhalde kafamız ondan rahat ki seni sormayı unutmusuz.sen bızım kusurumuza bakma canım.ben de senın gıbı 3 kilo verdım ama cok şükür şimdi bulantılarım azaldı hatta bıttı gıbı iştahım cok yok gunde sadece bır ögün yıyebılıyorum .onun harcinde süt su meyve baska bırsey geçmıyor bogazımdan.bak vitamin benı cok iyi ayakta tutuyor az da olsa iştahımı acıyor.yıyemıyorum dıyede uzulme bebek zaten bu zamana kadar yedıgın depolardan kullanıyor 3 aydan sonra yedıgımıze ıctıgımıze coook dıkkat edecegız.bulantı olmasa sımdıde dıkkat etsek fena olmaz ama napalımneyse ben bugun 9+3 teyim sabah doktora gıttım bebegın ellerı ayakları nasıl guzel oynuyordu anlatamam Rabbim hepinize bu duyguyu yasattsın canım...
allahıma şükür demekten başka yapabilceğim hiçbirşeyim yok hamdolsun diyorum,, demekki olmuyorsa bi bildiği vardır yaradanımın kendimi teselli edecek kelime bulamıyorum bazen ...... sizlerin dualarına çok ihtiyacım var..rabbim aşamıyacağımız başka sınavlar vermesin bizlere inş... allahım hayırlısıyla çok bekletmeden bizlerede banada nasip eder inş. hayırlı emanetlerinden senin herşeye gücün yeter rabbim herşeyi yoktan var eden allahım sen hepimizin yar ve yardımcısı ol inş...
Merhaba canim arkadaslarim, guzel melek annelerim nasilsiniz? gecmis bayraminizda kutlu olsun. Kusura bakmayin ve sizi unutdum sanmayin, ben babannemi kaybetdimde o yuzden, kac gundur yogundum. O yuzden pek fazla giremedim buraya ama hep aklimdasiniz. Aynur, maggie, meliha, sevdalinkaa, sizler nasilsiniz?
allah cennette kavuştursun arkadaşım nasıl olalım aynı bir umut bekliyoruz allahtan umut kesilmez biliyorsun rabbim umutlarımızın karşılığında bizleri sevindirir inş. tez zmanda allahım hayırlısını versin cümlemize sen naptın nasıl oldu bebiş iyisiniz inş..
tesekkur ederim. Evet nolursa olsun asla ve asla umudunu kayb etme.bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstüne yağar. Ama unutma ki, rengarenk gökkuşağı yağmurdan sonra çıkar.
canlarım anamurdan yazıyorum şuan size. sağ salim geldik çok şükür. adetim dün itibari ile 1 gün gecikti. testi ne zaman yapsam net çıkar? hala içimde bi belki var belki değilimdir gibilerinden. nedense içimde hep bi şüphe olması iyiymiş gibi hissediyorum hani sonrasında üzülmeyeyim hayal kırıklığı yaşamayayım diye... yaralı olmak çok zor arkadaşlar yaa... ayrıca bu anamur yolunda öldüm öldüm dirildim inanın tuvalete giderken kanamam olcak diye korkuyorum yol boyu rahmime iki elimle sarıldım. dualarımızı eksik etmeyelim üstümüzden birbirimizin arkadaşlar... Allaha emanet olalım...
aynurum sakın üzülme sıkma canını arkadaşların dediği gibi Allahın bir bildiği vardır hayırlısını ve sağlıklısını versin cümlemize... inşallah önümüzdeki ay nasip olur...
hepinizi çok seviyorum öptüm...
canım sağ salim gitmene çok sevindim kendini yorma sakın tamam mı?Bol bol dinlen şu yol yorgunluğunu at üstünden bol bol su iç.Test konusunda walla çok bilgim yok canım benimki bir hafta geçtiğinde bile silikti:)imkanın varsa hemen bir kanda baktır
günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.Ben çookk kötüyüm babam kötü kızlar çok halsizleşmiş bugün 4te kolonoskopi yapılacak annemle konuştum sesi çok kötüydü bana da belli etmemeye çalışıyor.gidemiyorumda yanlarına doktor izin vermiyor kaldım böyle çaresiz sürekli dua ediyorum günden güne kötüye gidiyor galiba elimden hiçbir şey gelmiyor sanırım sona doğru yaklaşıyoruz nolur dua edin kızlar nolur
canım Allah yardımcınız olsun.dualarımız sizinle Rabimin takdiri neyse sabrıyla gücüyle versin.zor gercekten(((((
sağol canım öyle zor ki anlatamam.şurda 20 gün önce yanıma geleceklerdi öyle güzel vakit geçirecektikki ne olduysa bu arada oldu her geçen gün kötüleşti her gün acile gidiyolar günde 2-3 kere. Korkumdan arayamıyorum eşim gelene kadar bekliyor ona aratıyorum.yüreğim iki taş arasında eziliyor.uzaklık,gurbet böyle zamanlarda zormuş onu anladım.
saol sevdacım dikkat etmeye çalışıyorum ama işte yinede koşturuyorum bişekilde. inşallah mucizem benimle kalır. ozaman ben 3 gün sonra yapayım test biraz daha bekleyeyim adetim geçeli 1 gün oldu daha çünkü... sende kendine dikkat et hepinizi çok çok öptüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?