Nasıl sabrediyorsunuz hayret.. Ben beklenen adetten 2 gun once yaptırmıstım ve pozitif çıkmıştı.
Bence hiç bekleme ve testi yap...
Nasıl sabrediyorsunuz hayret.. Ben beklenen adetten 2 gun once yaptırmıstım ve pozitif çıkmıştı.
Bence hiç bekleme ve testi yap...
merhaba arkadaşlarım... yaa kızlar canım çok sıkıldı dün eczaneden nimo diye bi gebelik testi aldım içinde kullanım klavuzu bile yok adını da ilk defa duydum zaten neyse bu sabah ilk idrarla yaptım silik milik hiç bişe çıkmadı moralim çok bozuldu adetim 3 gün gecikti adetime 2 gün kala silik çıkıyo şimdi ise negatif çıkıyo nasıl iş anlamadım ama bu test dandiğe benziyodu. üf ne bileyim muallakta kaldım
yok ya testten kaynaklanıyordur baska bır test al bakalım ya da sen dırek kan ver en ıyı o hatta gıt şimdi devlet hastanesine bır saatte cıkar sonucu..durumdan bizi haberdar etmeyı unutma tatlım
yaa melihacım anamur öyle bir yermiş ki civarımızda 1 eczane var ondada sadece bu test var diğerleri çarşıda bugün sadece nöbetçi eczane açıkmış. devlet hast. falan düşündüm ama bugün cumartesi dedim özel hast. gideyim o da nerde bilmiyorum burda otobüsler hep kartlıymış anlıcağın hiç bişe elde edemedim neyse burdaki eczane o test belki hatalıdır dedi bi tane dha verdi. yarın sabaha onu deneyeyim. yalovada olsam çoktan halletmiştim ama burda elim kolum bağlı sıkıntı bastı iyice beni. yani şüphe muallakta kalmak insanı mahvediyo... sinir oldum sinir...
kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.Ben bugün annemle konuştum babam ın halsizliği artmış karnı şişmiş yemek falan yiyemiyormuş hastanedelermiş doktor yatırırsa yatacak ben de bilet bulabilirse eşim bugün ankaraya gideceğim doktorumu aradım durumu anlattım ışın tedavisi görürse radyasyona maruz kalmamak şartıyla gidebilirsin dedi.Hepiniz Allah'a emanet olun dualarınızda bizide anın güzel haberlerde buluşmak dileğiyle.
merhaaba arkadaşlar ben evime döndüm nihayet..
öncelikle sevdacım babana Allahtan acil şifalar diliyorum inşallah Rabbim size bağışlar onu. çok ama çok üzüldüm ne diyeceğimi de bilemiyorum böyle durumlarda... dualarım babnla olacak canım benim...
arkadaşlar bi üzücü haberde benden... adet oldum dün. 6 gün gecikmeli oldu ve ben şok oldum şok.... çok kötü bi durum kendimde hep bi acaba bulundurmama rağmen ben kabullenmişim hamile olduğuma inanmışım meğerse... beni yanıltan tatilde yaptığım ve çok silik çıkan test sonucuydu üstüne bide adetim de geciklince tamam dedim ama orda alıp denediğim testler hep negatif çıktı... başlarda belirtiler de hissediyordum ama sonlara doğru kesilmişlerdi...napalım kısmet değilmiş. bir de hamile olsaydım telef olacaktım yollarda çünkü anamur yolu hakkatten çok kötü virajlıydı... ee didim tatilinde de anamurda abimin kınasında da baya yoruldum. belki de daha kötü olurdu hamile olsaydım... ne bileyim teselli ediyorum işte kendimi bakmayın...vardır bi hayır herşeyde... Rabbim aynurumla bana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
meliha uğurböceği sizler nasılsınız... önce sevdaya babası için sonrada bizlere dua eder misiniz? hepinizi çok öpüyorum...
meggie acaba kimyasal gebelik geçirmiş olabılır mısın?benım ılk gebeliğim de adetime ıkı gun kala silik cizgi cıkmıstı.aynı gün beta hcg yaptırmıstım negatıf cıkmıstı .ıkı gun sonra tekrar beta hcg baktırmıstım 53 ,bir iki gun sonra 83 ertesi günüde adet kanaması yasamıstım.doktor kimyasal gebelik yasadıgımı söylemıstı.keşke betahcg baktırsaydın en azından yasadıgın sey konusunda şimdi doktorun bir ön görüsü olurdu.gerçi sen bu durumu genede doktoruna söyle ve hiç kafana takma arkadasım hayatımız kolay olsaydı adı sınav olmazdı.dualarım senınle canım
canım kimyasal gebelikte düşükten sayılıyor ama korunma gerektırmıyor.ben 1 nısanda kımyasal gebelık gecırmıstım 26 nısanda tekrar hamıle kalmıstım.vucut kendını boyle boyle hamileliğe hazırlıyormus.hatta kadınların cogu bu kımyasal gebelıgı gecırıyormus ama farkına varmıyormus adet gecıkmesı olarak adlandırılıyormus uzman tv den ızlersen daha net bılgıler ogrenırsın canım.üzülmede yola devam herseyın hayırlısı dedık hep, bunun da hayırlısı dılıyoruz canım benımmmm....melihacım bilmiyorum ki sen deyince olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım şimdi. biliyosunuz başta belirtileri hissettiğimi söylemiştim ama o belirtiler son zmanlara doğru kayboldu sadece didim tatilinde yumurtalıklarım çok sızladı aşırı derece hemde. dönüşte de otobüs firmasıyla ilgili sıkıntı yaşadık çok sinirlendim strese girdim yol boyu yumurtalıklarım çok kötü ağrıdı. anamurda da ağrımaya devam etti adetim gecikince testler yaptım negatif çıktı 6 gün sonrada adet oldum. adetim diğer adetlerim gibi bi farklılık yok ağrım da yok. internette araştırdığıma göre ağrısız da olabilirmiş. sence ben adetim bittikten sonramı gitsem doktora? kimyasal gebelik düşükten sayılıyo mu? off off keşke ağutosta hamile kalmaya çalışmasaydım ozaman böyle üzülmezdim ...
canım kimyasal gebelikte düşükten sayılıyor ama korunma gerektırmıyor.ben 1 nısanda kımyasal gebelık gecırmıstım 26 nısanda tekrar hamıle kalmıstım.vucut kendını boyle boyle hamileliğe hazırlıyormus.hatta kadınların cogu bu kımyasal gebelıgı gecırıyormus ama farkına varmıyormus adet gecıkmesı olarak adlandırılıyormus uzman tv den ızlersen daha net bılgıler ogrenırsın canım.üzülmede yola devam herseyın hayırlısı dedık hep, bunun da hayırlısı dılıyoruz canım benımmmm....
doktora gitme konusuna gelince adetin3.günü gitseydin hormonlara falan bakardı doktor ama sanırım gectı 3.günün.su an doktora gıtmenın bır anlamı yok adetten sonra gıt bakalım doktor ne dıyecek
canım adetimin 3.günü bugün. gideyim mi bugün yani? ne hormonları bunlar? dur randevu sorayım var mı? saol canım bilgilerin için... burada kızlar nerelerdesiniz? sevdacım vardın mı babanın yanına? aynur uğurböceği nerelerdesiniz?
canım kimyasal gebelikte düşükten sayılıyor ama korunma gerektırmıyor.ben 1 nısanda kımyasal gebelık gecırmıstım 26 nısanda tekrar hamıle kalmıstım.vucut kendını boyle boyle hamileliğe hazırlıyormus.hatta kadınların cogu bu kımyasal gebelıgı gecırıyormus ama farkına varmıyormus adet gecıkmesı olarak adlandırılıyormus uzman tv den ızlersen daha net bılgıler ogrenırsın canım.üzülmede yola devam herseyın hayırlısı dedık hep, bunun da hayırlısı dılıyoruz canım benımmmm....
doktora gitme konusuna gelince adetin3.günü gitseydin hormonlara falan bakardı doktor ama sanırım gectı 3.günün.su an doktora gıtmenın bır anlamı yok adetten sonra gıt bakalım doktor ne dıyecek
melihacım senin demen üzerine gittim bugün doktoruma ultrasonla baktı iyi temiz dedi işte yumurtalıklarım çok ağrıdı diyince baya önemsedi enfeksiyon olabilir kimyasaal gebelikten olabilir dedi bazı testler istedi hemen ama aç olmam gerekliymiş yarın gel dedi idrarı bugün verdim sadece diğerlerini yarın sabah vercem. Allah senden razı olsun melihacım sen yönlendirdin beni çok saol yoksa ben adet oldum diye hiç gitmicektim doktora falan... çok saol iyi ki varsın...
aynurcum inşallah hakkımıza hayırlısı olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?