melihacım aradılar nihayet. Sonuçlarım iyi çıkmış hormon,hemogram,enfeksiyona ait testler, idrar falan hepsi iyi çıkmış b-hcg negatif çıkmış. Ozaman kimyasal gebelik geçirmemişim değil mi? Demek ki psikolojikmişneyse yine de sevindim yoksa bu düğün tatil koşturması yüzünden bebeğimi kaybettim diye suçlamıcam kendimi...sadece serbest testeron testim çıkmamış o da hafta içi çıkarmış. Yanii var ya bu yaz bakılmadık kan tahlilim kaldı mı çok merak ediyorum :) hakkımıza hayırlısı...
guzel meleklerimizin guzel anneleri nasillar acaba? Kizlar lutfen vefasiz oldugumu dusunmeyin, ya bana bir seyler oluyor bu aralar, bilgisayar elimin altinda durmasina bakmayarak giremiyorum bir turlu, girdigimdede cok fazla kalamiyorum, cunku basim ve gozlerim agrimaya basliyor.vallahi dunyada neler olub bitdiginden bihaber kaldim bu aralar. Ama hep aklimdasiniz, dualarim hep sizlerler sizleri cok seviyorum. Ve gec girmememe ragmen her girdigimde sizlerden guzel haberler duymayi umud ediyorum. Aaynur, maggie, meliha, sevdalinkaa, ve digerleri nasilsiniz neler yapiyorsunuz? Yaz tatilide bitdi bitecek, okullar acilicak, hayat gercekden devam ediyor, allah bu sene daha guzel yazilar yazsin bizler icin insallah. Aylar sonra bebeklerimizin resimlerini paylasmayi nasib etsin hepimize.
melihacım aradılar nihayet. sonuçlarım iyi çıkmış hormon,hemogram,enfeksiyona ait testler, idrar falan hepsi iyi çıkmış b-hcg negatif çıkmış. ozaman kimyasal gebelik geçirmemişim değil mi? demek ki psikolojikmişneyse yine de sevindim yoksa bu düğün tatil koşturması yüzünden bebeğimi kaybettim diye suçlamıcam kendimi...sadece serbest testeron testim çıkmamış o da hafta içi çıkarmış. yanii var ya bu yaz bakılmadık kan tahlilim kaldı mı çok merak ediyorum :) hakkımıza hayırlısı...
inş. Böceğim rabbim hakkımızda hayırlısını versin bizleri unutmayın kızlar sizlerin dualarıyloa ayakta kalacaz
canım doktorun daha ıyı bılır ama kımyasalda zaten cok fazla yukselmeyen betahcg 2 gunde sıfırlanmıs da olabılır.ben soyluyorum ama hanı ne içine kurt düşürmek niyetim ne cok bilmişlik yapmak.ben de olanı soyluyorum canım o yuzden dıkkate alma ama kulak ardıda etme.benım kımyasal gebelıkte beta hcg kanamam basladıktan 2 gun sonra sıfırlanmıstı.dış gebelık rıskı olabılır dıye doktorum kanamam basladıktan sonrada betahcg baktırmıstı o yuzden bu kadar net bılıyorum.ama dıger testlerının temız cıkmasına cok sevındım.ınsallah en kısa zaman da bebeklerıne kavusursun:)
peki melihacım ben de negatif çıktığına göre dış gebelik yoktur değil mi? ultrasonlada baktı karnımdan olsa görür müydü? beta-hcg sıfırlanıyosa dış gebelik yoktur değil mi? benim yumurtalık ağrılarım da geçti adetten sonra... sence bidaha gitmeli miyim doktora? valla melihacım bilmiyorum ki ne yaşadığımı... inşallah hakkımıza hayırlısını verir rabbim... Allah hepimize anneliği yaşatsın hayırlı sağlıklı yavrularımız olsun...
peki melihacım ben de negatif çıktığına göre dış gebelik yoktur değil mi? ultrasonlada baktı karnımdan olsa görür müydü? beta-hcg sıfırlanıyosa dış gebelik yoktur değil mi? benim yumurtalık ağrılarım da geçti adetten sonra... sence bidaha gitmeli miyim doktora? valla melihacım bilmiyorum ki ne yaşadığımı... inşallah hakkımıza hayırlısını verir rabbim... Allah hepimize anneliği yaşatsın hayırlı sağlıklı yavrularımız olsun...
merhaba arkadaşlar.. evet haklısınız bu aya yoğunlaşalım :) valla yumurtlama dönemim henüz gelmedi melihacım geç adet olduğum için 1 hafta var daha ama aynurcum senin geçmiş olması lazım yumurtlama döneminin değil mi? bugün hastaneye gidip sonuçlarımı aldım gerçi doktora sormuştum telefonda iyi demişti ama bi testim çıkmamıştı serbest testosteron diye o da çıkmış normal herşey hormon değerlerim de normal... Hakkımıza hayırlısı bakalım. melihacım senin cinisyet belli olur artık :) benim 12. haftamda doktor erkeğe benziyo demişti nitekim erkekmiş de... haber ver olur mu isim düşünmeye başlayalım :)
var mı aklında? yaa sevdayı çok ama çok merak ediyorum ben yaa... acaba babası nasıl kendisi nasıl? umarım iyiilerdir...
sevdayı ben de merak ediyorum nerelerde acaba aksatmazdı o girersi illa...umarım iyi haberlerle gelir.ben bugün gittim doktoruma ıkılı test sonuclarımı gösterdım iyi cıktı.cınsıyet konusuna gelınce kucuck bı bamya gördük :)erkek ama genede süpriz olabılır haftası erken malum dedi.Rabbim hayırlısını versin.isim net seyler yok ben butun peygamberlerımız mukenmel ınsanlar ama ben yusuf peygamberimızı cok severım huyunu zekasını adaletını sabrını erkek olursa yusuf düşünüyorum kız olursa berra ya da berru...tabı babamız farklı ısımler dıyor furkan aslıhan gıbı ısım konusu cok degısek sanırım hayırlısı kızlar...
ayy yerim ben o bamyayı :))) allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin melihacım hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun... Yusuf çok güzel bir isim... Eğer erkeğe benzettiyse öyledir... Kız bebekler pek anlaşılmıyomuş başta... Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah...
Aynurcum incir kürü iyiymiş bence de dene...onun başlama zamanı varmı adet bitiminden sonra gibi? Inşallah gönlüne göre olur bu ay hamile kalırsın inşallah...
Sevdacım habersiz bırakma bizi yaz be canım merak içindeyiz...
inşallah arkadaşım hayırlısıyla beraber kalırız canım benim. Valla zaman filan dinlemedim ben aklıma geldiği gibi başladım ....herşey planlı programlı yapmak zor geliyor :) bazen unutuyom bazen içiyom işte öleeee kısmet olunca olur hayırlısıysa allah kucaklarımızı boş koymasın tez zmanda inş. Bizim miniklerimizide göstersin rabbim hayırlı bir şekilde inş....
Insan düşününce ne kadar mutlu oluyor demi......çok özlüyorum bebeğimi bu günlerde bakıp bakıp ağlama krizim tuttu gene dipteyim, valla sizde ölemisin bilmiyorum bi üstteyim bi dipte bulunuyorum kendimi hiç düzelemedim yaaaaa.....herşey beni çok hüzünlendiririyor bebek görmeye hiççç dayanamıyorum allahım bu sınavdan hayırlı bi şekilde çıkar bizi inş. çok dua et arkadaşım rabbim arkadaşların dostların dualarını kabul edermiş hepimizin rabbim yar ve yardımcısı olsun inş. Güldürsün yüzlerimi hayırlısıyla..
merhaba kızlar iyi haberlerle dönmek isterdim aranıza ama olmadı 1 Eylül gecesi babamı kaybettik öyle bir acıymış ki tarifi yokmuş ben çok erken yaşadım bu acıyı rabbim sizlere yaşatmasın bugün görev yerime döndük yüreğimi ankarada bırakıp geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?