Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

melihacım canım sorma yaa dün verdim kanı sabah aç karnına gittim. sonuçlar bugün çıkacaktı aradım çıkmış doktoruma ulaşamadım not aldı sekreteri doktor gelince aratıcam dedi ses çıkmadı bidaha aradım doktorun doğumları varmış bugün birsürü aratıcam dedi. ben de düğün koşturması bide bugün toplantımız vardı sorumluluk sınav öncesi kurul toplantısı. gidemedim hastaneye. ben de çok merak ediyorum ama dönüş yapmadılar...
uğurböceği sen sağlığına dikkat et giremesen de sorun değil mazur görürüz seni :) aynurcum sık girmiyor sanki artık...
sevdayı da çok merak ediyorum babası nasıl oldu acaba kendisi nasıl bebek nasıl inşallah hepsi iyidir...

melihacım aradılar nihayet. sonuçlarım iyi çıkmış hormon,hemogram,enfeksiyona ait testler, idrar falan hepsi iyi çıkmış b-hcg negatif çıkmış. ozaman kimyasal gebelik geçirmemişim değil mi? demek ki psikolojikmiş neyse yine de sevindim yoksa bu düğün tatil koşturması yüzünden bebeğimi kaybettim diye suçlamıcam kendimi...sadece serbest testeron testim çıkmamış o da hafta içi çıkarmış. yanii var ya bu yaz bakılmadık kan tahlilim kaldı mı çok merak ediyorum :) hakkımıza hayırlısı...

hayırlısı olsun be meggicim rabb,im hayırlısını versin cümlemize inş..
Bende doktora gidip geldim herşey yolunda diyor zamana bırak diyor, yumurta temebelliği var dedi sizce ne yapmam gerekiyor bi belgisi olan varmı? Allahım çok bekletmeden şu garip melek annelerini sevindir rabbim... Duy sesimizi.. Allahım...

inş. Böceğim rabbim hakkımızda hayırlısını versin bizleri unutmayın kızlar sizlerin dualarıyloa ayakta kalacaz

merhabalarrrrr arkadaşlar....... nihayet sonunda düğünümüzü de yaptık....... yahu insanın kardeşini evlendirmesi ne zormuşşşş ben kendi düğünümde bu kadar yorulmadım inanın 3 gündür k... yer görmedi :) gelen giden yığınla mutfakta çıkamadım yemek hazırla topla çay kahve gece oldu mu annemlere sığmayanları bana getir yer hazırla bide gelenlerin kaprisleri bilmem neleri offff inanın çok yoruldum herkes bişe soruyo yok bişe istiyo yok kapris naz... neyse bitti başka da kardeşim yok zaten :))) ayrıca ben hamile olsaydım mümkün değil düşerdi heralde çünkü kimseye söylememeye kararlıydım ee millet anlamasın yine koşturcaktım... Allahım hayırlısını versin herkese... bu arada düğüne gelen gelinin arkadaşı ile çok samimi olduk kızcağız 8 aylık bebeğini karnında kaybetmiş çok üzüldüm. kendisi ebeymiş 6 aylık hamileyken bi kadına normal doğum yaptırıyomuş kadın can havli ile çok kötü bi tekme atmış bunun karnına heralde amniyon zarı bi yerden darbe alınca inceldi diyo ordan su sızmış sızmış doktorlar da anlamamış suyu baya azalınca 8 aylıkken farkedilmiş tam erken doğum yapılcağı günün önceki akşamı bebeğin kalbi durmuş ( 4 yıl geçmiş üzerinden ama atamamış hamilelik düşünmemiş. off neler var yarabbim... gene biri anlattı kızının bir tüpü dış gebelik yüzünden alınmış düiğerinin de yumurtası çalışmıyomuş. doktorlar hamilelik zor falan diyomuş bebek düşünme sil diyomuş bi prof. ona hergün bir fincan saf zeytinyağı hemen ardından bir fincan taze sıkılmış portakal suyu iç demiş ama hergün. bunu yapmış şuan 3 çocuğu var :) neler neler var yaww Rabbim dünyaya gelecekse bi şekilde getirtiyo onu inşallah bizim de evladımızın dünyaya gelmesini nasip eder...
sizler nasılsınız? meliha,aynur, uğurböceği, sevda??? sevdadan ne zamandır haber alamadık çok merak ediyorum onu umarım herşey yolundadır...
aynurcum yumurtlama zamanların gelmiştir senin değil mi? sen de denesene o tarifi yumurtalığı çalıştırıyomuş işe yarar belki hııı?

canım doktorun daha ıyı bılır ama kımyasalda zaten cok fazla yukselmeyen betahcg 2 gunde sıfırlanmıs da olabılır.ben soyluyorum ama hanı ne içine kurt düşürmek niyetim ne cok bilmişlik yapmak.ben de olanı soyluyorum canım o yuzden dıkkate alma ama kulak ardıda etme.benım kımyasal gebelıkte beta hcg kanamam basladıktan 2 gun sonra sıfırlanmıstı.dış gebelık rıskı olabılır dıye doktorum kanamam basladıktan sonrada betahcg baktırmıstı o yuzden bu kadar net bılıyorum.ama dıger testlerının temız cıkmasına cok sevındım.ınsallah en kısa zaman da bebeklerıne kavusursun:)

inş. Böceğim rabbim hakkımızda hayırlısını versin bizleri unutmayın kızlar sizlerin dualarıyloa ayakta kalacaz

Delimisiniz sizleri nasil unuda bilirizki? sizler zaten bizlerin ta kendisisiniz. Bence melek anneleri arasinda siz biz, sen ben diye bir sey yokdur. Biz bir birimize en kotu gunlerimizde destek olduk, birlikde agladik, birlikde dertlerimizi, goremedigimiz meleklerimizi anlatdik, paylasdik. Ya kizlar ben bu aralar cok hassas oldum yaa, surekli oglumu ozluyorum, karnimdaki bebegime haksizlik etmekde istemiyorum, onuda cok seviyorum, o benim kurtaricim, umudum, yarim kalmis sevincimi tamamlayacak bebegim, ama surekli oglumu hatirliyorum, yasasaydi simdi 5 aylik olucakdi, kim bilir ne kadar tatli olucakdi. Ben onu omrumun sonuna kadar acaba nasildi diye merak ederek yasamaya mahkum olmus bir annesiyim. Allahin zoruna gitmezse eger, bu bebegimin kiz yada erkek olmasinin fark etmez, yeterki saglikli olsun, yeterki kucagima alib seve bileyim, ama eger allahin zoruna gitmezse bir az ona benzemesini istiyorum, ben gormedim ama gorenler Esmer bak ayni ona benziyor desinler isitiyorum, ben onu iki kat cok sevecem, hem kendi oldugu iicn hemde oglumun yerine sevecem. Ben gercekden nankorluk yapmak istemiyorum, ben hergun yuzlerce kez Allahima sukr ediyorum bunu bana gonderdigi icin. Dilerim alalhdan sizlerinde tez bir zamanda, sevindirsin, kiz erkek fark etmez saglikli bir bebek versin sizlerede. O dunyada meleklerimiz, bu dunyada da bebeklerimiz olsun insallah.Hepinzi cok seviyorum...

peki melihacım ben de negatif çıktığına göre dış gebelik yoktur değil mi? ultrasonlada baktı karnımdan olsa görür müydü? beta-hcg sıfırlanıyosa dış gebelik yoktur değil mi? benim yumurtalık ağrılarım da geçti adetten sonra... sence bidaha gitmeli miyim doktora? valla melihacım bilmiyorum ki ne yaşadığımı... inşallah hakkımıza hayırlısını verir rabbim... Allah hepimize anneliği yaşatsın hayırlı sağlıklı yavrularımız olsun...

meggicim lütfen daha fazla deşeleme ..aklına habire farklı şeyler getirme derim, oldu geçti zaten o yaşasaydı yaşardı ne yaparsan yap yaşardı demekki olmayacakmş ki herşey bitti... onun için kendini daha fazla üzme gelecek olan bebeklerin için dirençli olman lazım ayakta durman lazım biliyorsun annesi...hemen bebeklerimizi nasıl kucaklarımızda istiyorsak daha kuvvetli ve dirençli olmamaız gerekiyor tamam anlaştıkmı?

ayrıca dış gebelik aklına gelmesin çünkü dış gebelik çok farklı bişey mümkün değil böyle rahat olman ben biliyorsunuz geçirdim ameliyat oldum dış gebeliklten aklına kötü şeyler getirme rabbim hayırlısıyla tez zamanda hayırlı bebekler nasip etsin cümlemize inş. umudumuzu kaybetmeyelim umut herşeyin başı.....rabbim ne veririse hayırlısından versin öncelikle...............kollarımızı hayırlısıyla doldursun inş....çok bekletmesin melek annelerini

yok canım dış gebelik betahcg sıfırlandıysa yoktur kesinlıkle.betahcg dıs gebelıkte bır yukselır bır duser bır daha yukselır.ör: 40 olur 125 olur 80 düser 200 olur.dengesızdır yani. ya bosver sımdı sen onu bunu .yasadıgın seyın ne oldugunuda bosverelım varsayımlarla gittikce sen sanki tedirgin oluyorsun bu aya yogunlasalım. yumurlama dönemın gelmedı mı senın ?

merhaba arkadaşlar.. evet haklısınız bu aya yoğunlaşalım :) valla yumurtlama dönemim henüz gelmedi melihacım geç adet olduğum için 1 hafta var daha ama aynurcum senin geçmiş olması lazım yumurtlama döneminin değil mi? bugün hastaneye gidip sonuçlarımı aldım gerçi doktora sormuştum telefonda iyi demişti ama bi testim çıkmamıştı serbest testosteron diye o da çıkmış normal herşey hormon değerlerim de normal... Hakkımıza hayırlısı bakalım. melihacım senin cinisyet belli olur artık :) benim 12. haftamda doktor erkeğe benziyo demişti nitekim erkekmiş de... haber ver olur mu isim düşünmeye başlayalım :)
var mı aklında? yaa sevdayı çok ama çok merak ediyorum ben yaa... acaba babası nasıl kendisi nasıl? umarım iyiilerdir...

inşallah iyilerdir canım ya ses yok ama allah haklarında hayırlısını versin...
meğğicim ben yumurtlama dönemindeyim sanırım çokta bilemiyorum ama tahmin sadece, yumurtlama tembelliği var dedi ya incir kürü yapıyorum bilmiyorum faydası olurmu inş. olur bitkisel çözümler daha çok kafama yatıyor nedense, ben diğer hamileleliğimdede içmiştim incir suyu inş. bu seferde işe yarar şifam olur sende dene yumurta sayını arttırıyormuş allah hakkımızda hayırlısını versin meggi bu arada kızlar nerde ;
kimsecikler yok herkes iyiymi acaba?

sevdayı ben de merak ediyorum nerelerde acaba aksatmazdı o girersi illa...umarım iyi haberlerle gelir.ben bugün gittim doktoruma ıkılı test sonuclarımı gösterdım iyi cıktı.cınsıyet konusuna gelınce kucuck bı bamya gördük :)erkek ama genede süpriz olabılır haftası erken malum dedi.Rabbim hayırlısını versin.isim net seyler yok ben butun peygamberlerımız mukenmel ınsanlar ama ben yusuf peygamberimızı cok severım huyunu zekasını adaletını sabrını erkek olursa yusuf düşünüyorum kız olursa berra ya da berru...tabı babamız farklı ısımler dıyor furkan aslıhan gıbı ısım konusu cok degısek sanırım hayırlısı kızlar...

Son düzenleme:

ayy yerim ben o bamyayı :))) Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin melihacım hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun... yusuf çok güzel bir isim... eğer erkeğe benzettiyse öyledir... kız bebekler pek anlaşılmıyomuş başta... Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah...
aynurcum incir kürü iyiymiş bence de dene...onun başlama zamanı varmı adet bitiminden sonra gibi? inşallah gönlüne göre olur bu ay hamile kalırsın inşallah...
sevdacım habersiz bırakma bizi yaz be canım merak içindeyiz...

inşallah arkadaşım hayırlısıyla beraber kalırız canım benim. Valla zaman filan dinlemedim ben aklıma geldiği gibi başladım ....herşey planlı programlı yapmak zor geliyor :) bazen unutuyom bazen içiyom işte öleeee kısmet olunca olur hayırlısıysa allah kucaklarımızı boş koymasın tez zmanda inş. Bizim miniklerimizide göstersin rabbim hayırlı bir şekilde inş....
Insan düşününce ne kadar mutlu oluyor demi......çok özlüyorum bebeğimi bu günlerde bakıp bakıp ağlama krizim tuttu gene dipteyim, valla sizde ölemisin bilmiyorum bi üstteyim bi dipte bulunuyorum kendimi hiç düzelemedim yaaaaa.....herşey beni çok hüzünlendiririyor bebek görmeye hiççç dayanamıyorum allahım bu sınavdan hayırlı bi şekilde çıkar bizi inş. çok dua et arkadaşım rabbim arkadaşların dostların dualarını kabul edermiş hepimizin rabbim yar ve yardımcısı olsun inş. Güldürsün yüzlerimi hayırlısıyla..

inşallah canım inşallah dualarımız kabul olur... valla benim de aklıma gelmiyor değil yaşasaydı şuan 7 aylık hamile olacaktım şöyle olacaktı böyle olacaktı falan filan... kendimi üzüyorum bu şekilde biliyorum ama düşünmeden de edemiyorum boşluktayım ve o boşluk zaman zaman kendini hissettiriyor hiçbişey yerini doldurmuyor sadece kucağımıza alacağımız bebeklerimiz yerlerini birazını tabi doldurabilir bence ama herzaman onların yeri ayrı kalacak bence... beni bebek görmek değil de hamile görmek çok etkiliyor şuan yazarken bile duygulandım... Rabbim kimseye yaşatmasın... onu çok ama çok seviyorum benim küçük meleğim...

nilüfer benimde aynı tarihte 26 mayısta bebeğimim kalbi durduğu için kürtaj oldum. hamileliğimde başlayan yüksek tansiyon şeker ve tiroit rahatsızlıllarım devam etti ilaçlarla yeni kontrol altına aldık.şimdi tekrar çalışmalara başlamak istiyoruz ama ben korkuyorum yine aynısı olurmu diye... 06.09.2012

merhaba kızlar iyi haberlerle dönmek isterdim aranıza ama olmadı 1 Eylül gecesi babamı kaybettik öyle bir acıymış ki tarifi yokmuş ben çok erken yaşadım bu acıyı rabbim sizlere yaşatmasın bugün görev yerime döndük yüreğimi ankarada bırakıp geldim.

canım benimmmmmmmmmmm bunu sölemek çok zor ama ... ne yapalımm allahın takdiri yapacak bişey yok rabbim cennette kavuştursun inş. allahım başka acı ağrı göstermesin kuzucum...üzme kendini desemde üzecen ama ne olur kendine zarar verme sana ihtiyacı olan bir meleğin var lütfen........bu son acınız olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…