Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

canım benimmmmmmmmmmm bunu sölemek çok zor ama ... ne yapalımm allahın takdiri yapacak bişey yok rabbim cennette kavuştursun inş. allahım başka acı ağrı göstermesin kuzucum...üzme kendini desemde üzecen ama ne olur kendine zarar verme sana ihtiyacı olan bir meleğin var lütfen........bu son acınız olsun inş...

canımmmmmmm benimmmmmmm yaaaaaaaa... çok ama çok üzüüldüm inanki gözlerim doldu... başın sağolsun canım benim Allah kalanlara sabırlar versin sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah... benimde amcam mide kanserinden vefat etti tam 1 sene önce. ben sana hiç ondan bahsetmek istememiştim. Allah bu dünyada acı çektiren kuluna öbür dünyada mükafatını verirmiş. takdiri ilahi... bebeğin için ayakta kal olur mu Rabbim sana bağışlasın onu...seni o kadar çok merak ettik ki hep aklımız sendeydi... canım arkadaşım yaa ne söylenir ki böyle durumlarda... Allah sabır versin...

benim de 26 mayıs ne kötü tesadüf değil mi? dünyam karardı benim de o gün... senin kaç haftalıktı? Rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın inşallah... korkma canım yaa alacak nefesi içeçeck suyu varsa doğar eğer yoksa ne yaparsak yapalım yaşamaz korkunun ecele faydası yok ki... ben artık kaderci bakmaya başladım bu duruma.. çünkü öyle şeyler duydum dinledim ki doğmasını istemeyip 3.kattan atlayıp gene de düşürmeyeni mi duymadım tüm hamileliği boyunca yatıp hiç bir şey yapmayıp gene de bebeğini kaybeden mi duymadım... o yüzden inşallah bundan sonraki bebeğimizi Rabbimiz bize bağışlar kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder inşallah...

Meggicim siteye ne gelen var ne giden bizlerden başka herkes dünya telaşında ......biz garip mi kaldık neeee canım benim umudumuzu kaybetmeyelim yarınlar umutlarımız olsun inş....öpüyorum senii

Meggicim siteye ne gelen var ne giden bizlerden başka herkes dünya telaşında ......biz garip mi kaldık neeee canım benim umudumuzu kaybetmeyelim yarınlar umutlarımız olsun inş....öpüyorum senii

sorma aynurcum kimsecikler yok yalnız bıraktılar bizi kimsesiz kaldık
sen nasılsın hayatım nasıl gidiyor? ben incir kürüne başladım 8 gün oldu yumurtlama zamanm da geçti sanırım ama herhangi bi belirti yok bu ay da olmadı galiba... sende durum ne senin de geçmiştir yumurtlaman var mı bişeler? bak bide soğan kürü varmış ama o yumurtalıkta kistler olursa yapılıyomuş demi? bişe sorcam sende yumurta tembelliği olduğunu doktor nasıl anladı testlerle mi yoksa ultrasonda bakarak mı?

canısı evet kimsecikler kalmadı bizbizeyiz sitede artıkım..
hım sevindim incir kürü bence işe yarıyor ben daha önceki gebeliğimde de yapmıştım inş. bu sefrede şifa olur hepimize 2 gündür içmiyorum ama üşengeçlik yapıyorum,
evet doktor demişti ultrasonda bakarak söledi yumurta tembelliğini daha önceki doktorda demişti bunu hiç şaşırmadım yani daha önceki gebeliğimde de ben ilaç kullanmıştım, şimdiki ilaç farklı ama biraz bide adet düzensizliğim olunca mecbur kaldı ilaç vermeye yani, 37 gün ara çok uzun bi mesafe.. hayırlısıyla inş. tedavi işe yarar ve bebeklerimizi kucaklarımıza gelir hayırlısıyla inş. arkadaşım..ilacı alıyorum ama oda beni mahvediyor şeker hapıymış galiba sersem gibi geziyorum....almasamda olmayacak napim idare ediyorum...bulantı yapıyor ...halsizlik...işte rabbim sabrını veriri inş...
bu günler hayırlı sonuçlarla biter inş. allahım sen duy sesimizi....
sen napıyosun çalışıyon mu evdemisin.... meşguliyet varmı ?

Merhaba kızlar, 9 mayısta bebeğimin kalbi durdu ve doğurmak zorunda kaldım ..... çok zordu , benim iki kızım var, ama sanki hiç bebeğim olmamış gibi çok sevinmiştim gebeliğime, o kadar mutlu olmuştuk ki ailece deli oluyorduk resmen, ama hamile kaldığımdan beri bir karın ağrıdır gitti. Bebeğimin kalbi durmadan 3 gün önce doktor da bebeğimi görmüştüm, birden içime bir özlem düştü ve bebeğimi görümcem diye tutturdum randecuı alıp gitiiğimde bebeğim öleli 4 gün olmuş dünya başıma yıkıldı, 3 doktor gezdim ve hepsi aynı şeyi söyledi.Kabus olsun diye yalvardım,ama değildi gerçekti herşey.Oğlum olacaktı adı da Hamza Levent olacaktı, rüyamda görmüştüm. Uzun lafın kısası doğurmak zorundaydım...
16 haftalık hamileliğim böyle son buldu... umudumu kayıp etmedim.Bugün Doktora gittim, ve yumurtam yeterince büyümüş bu hafta dedi tembellik yok, gün aşırı ilişkiye giriceksin inşallah bir iki haftaya kadar hamile bekliyorum seni dedi ..... kızlar ne olur benim için dua edin Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin... hepimizin hakkında Allah hayırlısını nasip etsin inşallah....

merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyordum daha daoğrusu yazamıyordum unuttuğumu sanmayın sizleri sadece kendimle biraz başbaşa kalmaya ve ruhumu dinlemeye ihtiyacım var umarım hepiniz iyisinizdir.Ben cuma günü doktora gittim ikili testimizi yaptırdık sonuç 15 gün sonra çıkacakmış doktor gelişimine falan normal dedi ama içimde yinede korkular acabalar var 5 ay içinde hem evladımı hem babamı kaybettim rabbim bu miniğimin acısını da başka acı da göstermesin inşalah.

başın sağolsun canım allah sabır versin. ya senin bebeklerin ikiz değilmiydi?

sağol canım benim.Yok benim ilk bebeğim de yani kaybettiğim bebeğim de şimdiki yavrum da ikiz değil tek bebek

canım benim sana hak veriyorum inan ki... yani kendini dinlemen çok doğru ama atlattığına inanıyorum insanoğlu işte hayat devam ediyor kayıplarımızla kazanacaklarımızla devam ediyor... Allahım bundan sonra dert keder kayıp vermesin inşallah evladını sana bağışlasın hep gül mutlu ol inşallah canım benim... bebeğinin iyi olmasına çok svindim o minik civcivin hatrına güçlü ol sevdacım...
melihaaaaaa nerelerdesin sen canım yaaa? meraklanmaya başladım herşey yolunda inşallah?
aynurum sen naptın canım? valla benim iş bugün başlıyor okul başladı artık maratona giriyoruz... meşguliyet bundan sonra bu.. senin iş nasıl yoğun mu?
hepinizi çok seviyorum sağlıcakla kalın...

merhaba meggicim imm canım hamdolsun rabbime bugünüme pazartesi sendromu anca siteye uğrayabiliyorum yalnız çalışıyorum bide yoğun baya evet yeni sezon hepinizie ahayırlı our inş.. allah hepimizin yar ve yardımcısaı olsun inş...
allah yüzlerinizi güldürsün allah izin veririse...ortalıkta kızlar yokkk nerelerde bilmem meliha ne durumds acaba inş. herkes iyidir......... bi seslenip haber verseler çok iyi olacak.................

siteye yeni üye oldum ama anlamadığım bisürü şey var mesale bu mesajı cevapladımya meggie129 mu dicem nergiz mi dicem bilemedim ewt tesadüf kötü ama bana yardım edermisiniz??? troit ilacını kullanarak hamile kalınıyormu aynı durumda olanlar varmı bisürü şeyi aynı anda yazmak istiyorum ama sizide sıkmak istemiyorum sürekli yazışmak istiyorum paylaşımlarda bulunmak istiyorum hepinize şimdiden teşekkür ederim.

canım tabiki birbirimize sorular sorarak yardımcı olmaya çalışıcaz.. hepimiz bi şekilde kader ortağıyız yaralıyız... yaralarımızı beraber sarıcaz.. bildiğimiz cevaplayabileceğimiz şeylerde yardımcı olcaz birbirimize... benim rumuzum meggie. nergis üyeliğin kademelerini simgeliyo ilk yeni üyeler papatya oluyo üyeliği ilerledikçe nergis,vs. ilerliyo. valla canım troid konusunda hiç bilgim yok benim. ilaç kullanıyosan eğer hamile kalmaman gerek diye düşünüyorum çünkü bebeği olumsuz etkileyebilir hamileyken pek ilaç kullanılmaz yaa... ama dediğim gibi emin değilim doktoruna sorsan daha iyi olur ben mantık yürüttüm. peki bu troid ilaçları ne zaman bitecek ne zaman sonlancak? uzun süre mi kullanılıyor? senin kaç haftalıktı bebeğin? benim 14 tü inşallah sağlıklı sıhhatli bir evladımız olur tez zamanda...
aynurcum ben incir kürüne devam ediyorum bakalım faydası olacak mı görcez :) senin bat nezaman? benim 25...
melihaaaaaaa nerdesin???????
sevdacım acını yazışarak paylaşabiliriz hayatım içini dök bize paylaş içinde tutma canım olur mu lütfen....

slm meggicimmmm immm hamdolsun rabbime...bende unutmadığım sürece yapmaya çalışıyorum bakalım inş. hep birlikte şifasını görürüz allah hakkımızda hayırlısını versin inş.... yüzümüzü güldürsün meggicim...umudumuzu kaybetmeyelim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inş. cümlemize canım arkadaşım...... benim bat belirsiz düzensiz olunca ne deme doğru olur bilmiyoırum geçen ay 7 gün sonra geldi inş. bu sefer beklenenler hiç gelmez hayırllısyla tabiii rabbim inş. cümlemizi en ümitsiz olduğumuzun zmanlarda sevindiriri inş......her melek annesini sevindirsin hepiniz için dua ediyorum rabbşim dularımızı kabul etsin inş.... çok öpüyorum canım

Nerelerdesiniz melek anneleri sesinizi duyan yok sitelerde artıkkk lütfen meleklerimizin hatrına bırakmayalım birbirimizi ......gelin arada yalnız koymayın

Nerelerdesiniz melek anneleri sesinizi duyan yok sitelerde artıkkk lütfen meleklerimizin hatrına bırakmayalım birbirimizi ......gelin arada yalnız koymayın

ahh aynurcum kimsecikler yok malesef unutulduk... meliha da yazmıyor hiç o bukadar yazmadan ayrı kalmazdı cidden merak etmeye başladım... sevdacım da yazsa arada sesini duysak... aynurcum yaa beklemek çok sıkıcı okul başladı düşünmeye pek fırsatım kalmıyo ama gene de bat beklemek acaba gelcek mi gelmicek mi diye çok sıkıcı... ( umarım çok beklemeyiz...

meggicim merhaba arkadaşım sana güzel haberlerden bahsetmek isterdim ama kader demkki ne yapabiliriz ki rabbim hayırlısından versin inş. benim kırmızılar geldi biraz erken mi desem bilmiyorum vaktimi desem içtiğim ilaç işe biraz fazla yaradı gibi 30. gün geldiler maşallah hayırlısı inş. rabbim önümüzdeki ay hayırlısıyla hayırlı haberleri paylaşmamı nasip eder inş... üzüldüm ama yapacak bişeyde yok hayırlısı diyelimmm... sende bi gelişme varmı bat ne zman

yok be aynurcum bi gelişme yok henüz benim bat 25 ama geçen ay 6 gün gecikmeli gelmişti gene gecikebilir yani bu aydan ben de ümitli değilim pek belirti hissetmiyorum... hayırlısı bakalım canım yaa napalım :S inşallah çok gecikmeden gelir bebişlerimiz... neler yapıyosun iş güç dışında? benim okul başlayınca monotonlaştı hayatım... baya da yoğun başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…