Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

kader arkadaşım.bende 2.5 aylık bebeğimi trafik kazasında kaybettim.27 nisan hayatımın karardığı gündü.üzerinden 5 ay geçti ama hala dün gibi.boğazımda sürekli bişeyler düğümleniyo.seni benden iyi kimse anlayamaz.ama yırtınsanda yapacak hiçbirşey yok.gerçeği değiştiremiyosrsun.ev içi onun hatıralarıyla dolu.Allah bize sabır versın.SÖZÜN BİTTİĞİ YER...

kızlarrrrrr ben geldım uzun süredir yoktum kusura bakmayın lütfen izne cıktık 20 gunluk .gıtmeden de yatılı mısafırım vardı ,gıttıgım yerlerde de ınternet yoktu ıyı bır tatıl yaptık yazamadım sıze.sevdacım basın sagolsun Alllah ganı gani rahmet etsın babamıza mekanı cennet kabri nurla dolsun babacıgının.her gecenın ardından gunes dogar unutma sabır dılıyorum sana canım.umarım sızlerde ıyısınızdır meggie aynur ugur böcegi..

ilgine çook teşekkür ederim anlatımların içinde saolasın kardeş inşallah sağlıklı sıhatli bebişlerimiz olur allah büyük ben inanıyorum. bebeğimi kaybettiğimde 8 haftaya girmişti. artık üzülmüyorum önüme bakmak istiyorum. ne güzel bi sürü arkadaşlıklar edinmişsiniz benide aranıza alın lütfennnn

sibelcim ne demek canım yaa sende bizdensin yazışır dertleşiriz... Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın inşallah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah...
aynurcum ben de bugün adet oldum (( malesef... zaten hiç bi belirti hissetmemiştim bu ay.nasip... artık ekim ayına bakıcaz...
melihaaaa ödümü patlattın yaa ben de nerelerde diyorum bu kız bişey mi oldu Allah korusun... aaa bi haber verseydin ya gitmeden!!! nasıl gidiyo hamilelik? :)
sevda senden de ses çıkmıyo hayatım sen nasılsın? okul da başladı nasıl yoğun musun kaç saat dersin var? benim 29 yaaa malesef bu sene arttı geçen sene 24 idi ne güzel meslek lisesi yaa yoruyo beni birazcık... meliha sen naptın sözleşmeli miydin ücretli mi ben unuttum seni yaa...

canımmm sana ayrıca yazmak istedim... valla hakkatten sözün bittiği yer çok ama çok üzüldüm... sen hamileyken değil kucağına aldıktan sonra kaybetmişsin canım yaa Allahım sana sabırlar dermanlar versin sakın isyan etme olur mu hayat bi sınav malesef bazılarımızın sınavı daha zorlu geçiyor Allahım bir daha yaşatmasın... diyecek bir şey bulamıyorum be arkadaşım kaybına çok üzüldüm... peki hamilelik düşünüyo musun?belki teselli bulursun acını dindirmez ama hafifletir belki hıı?

canım aynı ayda uğurlamışız meleklerimizi biliyormusun allahım cennetinde kavuşmayı nasip eder inş. Cümlemize canım benim hiç üzülme diyorum ama bu mümkün değil yara hiç kapanmıyor sürekli depreşiyor allahım başka acı ağrı göstermesin...... çok zor evladıyla yaradanım kimseleri sınamasın.....çok zor allahım sabrından ayırmasın o güzel duyguları inşallah gene yaşatır inş....

selam melek anneleri ben bebeğimi mayısta değilde ağustosta kaybettim ama acımı paylaşacak anneler arıyorum malum kimse anlamıyor halimizden.tam 40 gün oldu meleğimi kaybedeli kabrine gitmek için sabırsızlanıyorum bayrama arife günü gideriz diyoduk ama duramıcam ozamana kadar bu acıyı korkuda var ama yeniden anne olmak bastırır gibi geliyo

tatlım ya kusura bakmayın ne olur izne cıkmadan ağrıya tayin olan arkadaslarımız geldı lojmanları cıkmadıgı için bızde kaldılar. hatta bız ızne cıktık evıde onlara bırakıp geldık .yemektı bulasıktı mısafır olunca ınternete gırmeye fırsat olmadı olur sanıyordum gırerım kızlara haber verırırım dıyordum ama olmadıhamılelık ıyı gıdı cok sukur her gün iğnelere devama ama artık göbekten yapamayacagım sanırım dun bacaktan vuruldum cok zor olducinsiyetimizde kesinleşti ogluşunuz gelıyor melek anneleri duanızı eksik etmeyin.yarın ağrıya dönüyorum
meggiecim ben giyim ögretmeniyim ama atamam yok halk egıtım merkezlerınde ucretlı ögretmenlik yapıyordum eşimin tayini gecen sene agrıya olunca calısmadım.bu senede bebek var dıye basvuramadım artık ınsallah ıkı sene sonra batıya dönunce tekrar halk egıtım merkezıne devam ederım malum bızım uzun yıllar daha atama gormeyecegımız belli taban puanlarımız 86-87 de kalıyor 3-5 alımla da bekleyen bınlerce gıyım ögretmenıde tukenmeyınce....neyse oyle ıste canım bu senede evdeyım hıc mızırdanmayın valla evde olmak atanamamak cok zor ınsana agır gelıyor unıversıte bıtır evde pinekle.ben ucretlı öögretmenlıkte 40 saat derse gırıyordum.aman yeterkı meslegımı ıcra edeyım de evde bos kalmayayım dıye ....hayırlısı neyse bebek durumları ne alemde bu arada kımseden ses cıkmıyor...........habersız bırakmayın gelısmelerden aynurum sende ....

Bu başlık bana moral oldu.. Acım çok taze..
Allah yardımcımız olsun.. Allah hepimize nasip etsin yavrularımızı kucağımıza almayı..

Herkese selam,

Bende bebeğimi 11 haftalıkken kalbinin durması sonucu kaybettim Temmuz ayında ...Mayıs ayında hamile kalmıştım
Topiğe ara sıra uğrayıp okuyordum.Hepimizin benzer hikayeleri var ben bu yıl içinde 2 kimyasal gebelik bir kürtaj geçirdim
Zor bir yıl oldu benim için yeni yeni topluyorum kendimi
Bir evladım var Allahıma binlerce şükürler olsun ki onunla avunuyorum ...
Rabbim hayırlı vakitlerde hayırlı evlatlar versin hepimize ...
Acıların ortak olduğu ,ama inşallah sonunun güzel olacağı bu topicteki herkese sabır,güç ve inanma kuvveti diliyorum.

Tüm testlerim yapıldı ama elle tutulur gözle görülür hiç bir neden bulamadılar .Sadece kan pıhtılaşmasına eğilimim olduğunu biliyorum bu kadar ...Bununda toplumun hemen hemen yarısında olduğunu önemli olmadığı söyledi doktorlar
Nasip kısmet tabi insan bir sebep arıyor mutlaka ama
Vermeyinca mabud neylesin mahmud

bana doktorum kromozom anomalisi dedi.
bunun eşimle de benimle de ilgisi yokmuş tamamen döllenme anıyla alakalıymış.
şükretmeliymişim.

kalbi durmasaymış, ileride özürlü olduğunu gördüğümüzde kürtaj kararını vermek zorunda kalabilirmişiz
onun psikolojik süreci daha ağır dedi..

bundan sonra da başıma gelir mi diye endişeleniyor insan..
bir de, ailelerle yakın akrabalarla arkadaşlarla paylaşmıştık..
bundan sonra nasip olur da tekrar hamile kalırsam
görenin anlayacağı hale gelene kadar kimseyle paylaşmam diyorum.

insan yüzbin çeşit şey düşünüyor
ama " şer bildiklerimizde hayır hayır bildiklerimizde şer vardır" diye düşünmeliyiz..

bende senin gibi düşünüyorum kimseye söylememe kararı aldık

senin acın yetmiyormuş gibi birde insanlara laf anlatmak zorunda kalıyorsun
hep neden ölmüş ???

allah sabrından ayırmasın cümlemizi inş. Arkadaşım...

teşekkür ederim meggie çok saol amin allah bidaha yaşatmasın inşallah. bu ay heyecanla yeni çalışmalara başladık kfaya takmicam diyorum ama adet gününü beklemek çok sıkıntılı oluyo malesef rabbim hayırlısını verir inşallah.senin içinde üzüldüm adet oldum yazmışsın inşallah ekime kısmet olur.

bende senin gibi düşünüyorum kimseye söylememe kararı aldık

senin acın yetmiyormuş gibi birde insanlara laf anlatmak zorunda kalıyorsun
hep neden ölmüş ???

bir de sen alışmaya çalışıyosun hooop bir geçmiş olsun telefonu..
tekrar anlatıyorsun..
hayırlısı olsun üzülme tesellileri..

bir de eskiler karnı çıkana kadar söylemezmiş.
hem utanırlarmış hem de nazardan korkarlarmış..
bir bildikleri varmış meğer..

aslında doktorlar çok rahatlar.
çok doğal bir şey olarak görüyorlar bunu
Bana, "sen nasıl inanıyorsan öyle değerlendir
ister Allah'ın takdiri de, istersen doğal seleksiyon de buna" dedi

çokkk ama çok haklısınız kızlar ben de kesinlikle söylememeya kararlıyım. benim ilk hamileliğimde bırakın konu komşuyu taa kaç yüz metre uzaktaki tanıdıklar akrabalar duymuştu öğrencilerim tabii veliler... amannnn.... herkese anlatmak zorunda kaldım yeniden yeniden... şimdi karnım belli olunca öğrenilsin istiyorum tabi Allah nasip ederse... kürtajımın üstünden 4 ay geçti mayıs 26 da kaybettim bugün 27si... inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırız...
melihacım iyisin yaa sorun değil 4 ayı tamamlamışsın kızzzz :))) canım benim yavrunu kucağına alacağın günü 4 gözle bekliyorum :) oğluşumuz olcak heee :) yerim ben onu...atama konusunda da hayırlısı olsun canım yaa giyim öğrt atamaları az biliyorum. ben olgunlaşma enstitüsüne atanmıştım ilk başta orda giyim öğretmeni çok arkadaşım oldu bölümünüz çok güzel inşallah atanırsın... oğlanı büyüt biraz da :)
aynurcum napıyosun canım ne durumdasın? sevda yine yok :S

ahh evet o tekrar tekrar anlatmak hatırlamak mahvediyo insanı gerçi hatırlatan olmasada durup durup aklına geliyo insanın hele bide bnm gibi doğum yapıp hastaneden boş çıkarsa insan düşüğü bi nebze normal karşılıyolar ama bnm dogumda herkes cok kötü oldu dr lar ebe hemşireler herkes bi sessizlik bi hüzün.dr geçen aradım unutmamış hala sesimden anladı adımı soyadımı o söyledi.yani çok zoooor ASLINDA BİZİ BİZDEN BASKA EN İYİ ANLAYANLAR ONLAR.

Tam unuttum dedim ...regl oldum 4 ay sonra regl olunca bir tuhaf oldum
Yine unuttum dedim ...sağlık ocağından tetanoz aşısı için aradılar
ve yine unuttum dedim ...gittiğim hastane ücretsiz hamilelik kursu açmışlar ona davet ettiler ...
Bu sefer kesin unuttum dedim en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim
unutamadım gitti yaniiii

Elhamdulillah inanan insanlarız Allahtan geldik yine ona gideceğiz bizi kendi halimize bıraksalar belki daha çabuk toplanırdık ama
sürekli sil baştan bünyem alt üst oldu
korkularım acabalarım hızla büyüyor her sorulan sorunun arkasından bir şey arıyorum
Doktorlar tıbben hamilelik için engelin yok korunmayı bırakabilirsin diyor ama cesaretim yok
Çok güçlü bir kadınımdır ama o küçücük cansız ultrason görüntüsünü bir türlü silemiyorum hafızamdan
Allah beterinden esirgesin bugünümüze çok şükür
Ama biraz desteğe güvene ve cesarete ihtiyacım var arıyorum arıyorummmm...32 yaşındayım belkide ondan

ben de güçlüyüm, inançlı insanlar olarak Allah'a sığınmaktan başka, hayırlısı buymuş demekten başka yapabileceğimiz bir şey yok..
şunu düşünmeliyiz.
insanlar bizim nerden ne çağrışımlarla ne düşüneceğimizi bilemezler
bizim kadar ince düşünemezler. o yüzden tıkayacağız kulaklarımızı

tabi benim de cansız hareketsiz fasulyecik gözümün önünden gitmiyor.

Başıma geldikten sonra öyle çok bebeğini kaybeden kadın hkayesi duydum ki..
Ve çoğunun sağlıklı çocukları var şimdi.

En azından hamile kalabiliyoruz arkadaşlar. Buna da şükretmeliyiz..

ayyynı canım hislerimiz bi muhabbet oluyo ondan bişey çıkarıyorum aklıma geliyo şöyle diyemi oldu böyle diyemi oldu biiinnn türlü soru işareti hepsi boş aslında.tek merakımsa dr ne kadar süre verecek.1 yıl tahminime göre ama biyandan normal dogum yapsam 3 4 ay bekleyip kalırdım diyorum biyandanda aynı şey tekrar olursa düşüncesi yiyip bitiriyo.senin dediğin gibi o kalbi durmuş sanki bana bakıyo gibi halini unutamıyorum kızımın rabbim ne yazdıysa o.kalmaya bi engelin yoksa kal.herşeyin takdiri rabbimden.sağsalim bi evladın olurda acın bi nebze hafifler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…