ilgine çook teşekkür ederim anlatımların içinde saolasın kardeş inşallah sağlıklı sıhatli bebişlerimiz olur allah büyük ben inanıyorum. bebeğimi kaybettiğimde 8 haftaya girmişti. artık üzülmüyorum önüme bakmak istiyorum. ne güzel bi sürü arkadaşlıklar edinmişsiniz benide aranıza alın lütfennnn
kader arkadaşım.bende 2.5 aylık bebeğimi trafik kazasında kaybettim.27 nisan hayatımın karardığı gündü.üzerinden 5 ay geçti ama hala dün gibi.boğazımda sürekli bişeyler düğümleniyo.seni benden iyi kimse anlayamaz.ama yırtınsanda yapacak hiçbirşey yok.gerçeği değiştiremiyosrsun.ev içi onun hatıralarıyla dolu.Allah bize sabır versın.SÖZÜN BİTTİĞİ YER...
kader arkadaşım.bende 2.5 aylık bebeğimi trafik kazasında kaybettim.27 nisan hayatımın karardığı gündü.üzerinden 5 ay geçti ama hala dün gibi.boğazımda sürekli bişeyler düğümleniyo.seni benden iyi kimse anlayamaz.ama yırtınsanda yapacak hiçbirşey yok.gerçeği değiştiremiyosrsun.ev içi onun hatıralarıyla dolu.allah bize sabır versın.sözün bittiği yer...
tatlım ya kusura bakmayın ne olur izne cıkmadan ağrıya tayin olan arkadaslarımız geldı lojmanları cıkmadıgı için bızde kaldılar. hatta bız ızne cıktık evıde onlara bırakıp geldık .yemektı bulasıktı mısafır olunca ınternete gırmeye fırsat olmadı olur sanıyordum gırerım kızlara haber verırırım dıyordum ama olmadısibelcim ne demek canım yaa sende bizdensin yazışır dertleşiriz... Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın inşallah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah...
aynurcum ben de bugün adet oldum(( malesef... zaten hiç bi belirti hissetmemiştim bu ay.nasip... artık ekim ayına bakıcaz...
melihaaaa ödümü patlattın yaa ben de nerelerde diyorum bu kız bişey mi oldu Allah korusun... aaa bi haber verseydin ya gitmeden!!! nasıl gidiyo hamilelik? :)
sevda senden de ses çıkmıyo hayatım sen nasılsın? okul da başladı nasıl yoğun musun kaç saat dersin var? benim 29 yaaa malesef bu sene arttı geçen sene 24 idi ne güzelmeslek lisesi yaa yoruyo beni birazcık... meliha sen naptın sözleşmeli miydin ücretli mi ben unuttum seni yaa...
bana doktorum kromozom anomalisi dedi.
bunun eşimle de benimle de ilgisi yokmuş tamamen döllenme anıyla alakalıymış.
şükretmeliymişim.
kalbi durmasaymış, ileride özürlü olduğunu gördüğümüzde kürtaj kararını vermek zorunda kalabilirmişiz
onun psikolojik süreci daha ağır dedi..
bundan sonra da başıma gelir mi diye endişeleniyor insan..
bir de, ailelerle yakın akrabalarla arkadaşlarla paylaşmıştık..
bundan sonra nasip olur da tekrar hamile kalırsam
görenin anlayacağı hale gelene kadar kimseyle paylaşmam diyorum.
insan yüzbin çeşit şey düşünüyor
ama " şer bildiklerimizde hayır hayır bildiklerimizde şer vardır" diye düşünmeliyiz..
herkese selam,
bende bebeğimi 11 haftalıkken kalbinin durması sonucu kaybettim temmuz ayında ...mayıs ayında hamile kalmıştım
topiğe ara sıra uğrayıp okuyordum.hepimizin benzer hikayeleri var ben bu yıl içinde 2 kimyasal gebelik bir kürtaj geçirdim
zor bir yıl oldu benim için yeni yeni topluyorum kendimi
bir evladım var allahıma binlerce şükürler olsun ki onunla avunuyorum ...
Rabbim hayırlı vakitlerde hayırlı evlatlar versin hepimize ...
Acıların ortak olduğu ,ama inşallah sonunun güzel olacağı bu topicteki herkese sabır,güç ve inanma kuvveti diliyorum.
Tüm testlerim yapıldı ama elle tutulur gözle görülür hiç bir neden bulamadılar .sadece kan pıhtılaşmasına eğilimim olduğunu biliyorum bu kadar ...bununda toplumun hemen hemen yarısında olduğunu önemli olmadığı söyledi doktorlar
nasip kısmet tabi insan bir sebep arıyor mutlaka ama
vermeyinca mabud neylesin mahmud
sibelcim ne demek canım yaa sende bizdensin yazışır dertleşiriz... Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın inşallah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah...
aynurcum ben de bugün adet oldum(( malesef... zaten hiç bi belirti hissetmemiştim bu ay.nasip... artık ekim ayına bakıcaz...
melihaaaa ödümü patlattın yaa ben de nerelerde diyorum bu kız bişey mi oldu Allah korusun... aaa bi haber verseydin ya gitmeden!!! nasıl gidiyo hamilelik? :)
sevda senden de ses çıkmıyo hayatım sen nasılsın? okul da başladı nasıl yoğun musun kaç saat dersin var? benim 29 yaaa malesef bu sene arttı geçen sene 24 idi ne güzelmeslek lisesi yaa yoruyo beni birazcık... meliha sen naptın sözleşmeli miydin ücretli mi ben unuttum seni yaa...
bende senin gibi düşünüyorum kimseye söylememe kararı aldık
senin acın yetmiyormuş gibi birde insanlara laf anlatmak zorunda kalıyorsun
hep neden ölmüş ???
bir de sen alışmaya çalışıyosun hooop bir geçmiş olsun telefonu..
tekrar anlatıyorsun..
hayırlısı olsun üzülme tesellileri..
bir de eskiler karnı çıkana kadar söylemezmiş.
hem utanırlarmış hem de nazardan korkarlarmış..
bir bildikleri varmış meğer..
aslında doktorlar çok rahatlar.
çok doğal bir şey olarak görüyorlar bunu
Bana, "sen nasıl inanıyorsan öyle değerlendir
ister Allah'ın takdiri de, istersen doğal seleksiyon de buna" dedi
ahh evet o tekrar tekrar anlatmak hatırlamak mahvediyo insanı gerçi hatırlatan olmasada durup durup aklına geliyo insanın hele bide bnm gibi doğum yapıp hastaneden boş çıkarsa insandüşüğü bi nebze normal karşılıyolar ama bnm dogumda herkes cok kötü oldu dr lar ebe hemşireler herkes bi sessizlik bi hüzün.dr geçen aradım unutmamış hala sesimden anladı adımı soyadımı o söyledi.yani çok zoooor ASLINDA BİZİ BİZDEN BASKA EN İYİ ANLAYANLAR ONLAR.
Tam unuttum dedim ...regl oldum 4 ay sonra regl olunca bir tuhaf oldum
Yine unuttum dedim ...sağlık ocağından tetanoz aşısı için aradılar
ve yine unuttum dedim ...gittiğim hastane ücretsiz hamilelik kursu açmışlar ona davet ettiler ...
Bu sefer kesin unuttum dedim en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim
unutamadım gitti yaniiii
Elhamdulillah inanan insanlarız Allahtan geldik yine ona gideceğiz bizi kendi halimize bıraksalar belki daha çabuk toplanırdık ama
sürekli sil baştan bünyem alt üst oldu
korkularım acabalarım hızla büyüyor her sorulan sorunun arkasından bir şey arıyorum
Doktorlar tıbben hamilelik için engelin yok korunmayı bırakabilirsin diyor ama cesaretim yok
Çok güçlü bir kadınımdır ama o küçücük cansız ultrason görüntüsünü bir türlü silemiyorum hafızamdan
Allah beterinden esirgesin bugünümüze çok şükür
Ama biraz desteğe güvene ve cesarete ihtiyacım var arıyorum arıyorummmm...32 yaşındayım belkide ondan
ayyynı canım hislerimiz bi muhabbet oluyo ondan bişey çıkarıyorum aklıma geliyo şöyle diyemi oldu böyle diyemi oldu biiinnn türlü soru işareti hepsi boş aslında.tek merakımsa dr ne kadar süre verecek.1 yıl tahminime göre ama biyandan normal dogum yapsam 3 4 ay bekleyip kalırdım diyorum biyandanda aynı şey tekrar olursa düşüncesi yiyip bitiriyo.senin dediğin gibi o kalbi durmuş sanki bana bakıyo gibi halini unutamıyorum kızımınTam unuttum dedim ...regl oldum 4 ay sonra regl olunca bir tuhaf oldum
Yine unuttum dedim ...sağlık ocağından tetanoz aşısı için aradılar
ve yine unuttum dedim ...gittiğim hastane ücretsiz hamilelik kursu açmışlar ona davet ettiler ...
Bu sefer kesin unuttum dedim en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim
unutamadım gitti yaniiii
Elhamdulillah inanan insanlarız Allahtan geldik yine ona gideceğiz bizi kendi halimize bıraksalar belki daha çabuk toplanırdık ama
sürekli sil baştan bünyem alt üst oldu
korkularım acabalarım hızla büyüyor her sorulan sorunun arkasından bir şey arıyorum
Doktorlar tıbben hamilelik için engelin yok korunmayı bırakabilirsin diyor ama cesaretim yok
Çok güçlü bir kadınımdır ama o küçücük cansız ultrason görüntüsünü bir türlü silemiyorum hafızamdan
Allah beterinden esirgesin bugünümüze çok şükür
Ama biraz desteğe güvene ve cesarete ihtiyacım var arıyorum arıyorummmm...32 yaşındayım belkide ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?