Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

şuan tek engelim psikolojim Allahtan o gücü vermesini bekliyorum ...Bol bol dua ediyorum
Arefe gününe kadar 70.000 kelimei tevhid yetiştirmeye çalışıcam beni çok ferahlatıyor
Dünya dua üstüne duruyor yalvarmaktan dua etmekten başka çaremiz yok
Ama derdimiz değil rabbimiz çok büyük

Evet niyeyse bende öyle bir sürü hikaye dinledim bu olaydan sonra dedim meğer ne kadar yaygınmış
Hemen hemen her kadının başına 1 kere gelmiş doktorlarda o yüzden çok sıradan görüyolar bence
hatta testleri bile 2 düşükten sonra yapıyolarmış ne enteresan dedim aynı acıyı niye iki kez yaşasın insanlar

insan ilk başta birtek kendi başına geliyor sanıyor ama öyle çok örnekler anlatılıyor ki insanın içi rahatlıyor yani bizde bir sorun yok böyle şeyler olağan gibi düşünmeye başlıyoruz. ama biyandan da düşünüyorum benim çevremde hiç yok arkadaşlarım akrabalarım çevremdeki herkes ilk hamileliğini olumlu sonuçlandırdı aldı yavrularını kucaklarına öyle olunca neden ben alamadım diyorum şimdi 8 aylık hamile olacaktım çok ama çok üzlüyorum aklıma geldikçe herşey şuan çok farklı olacaktı o benimle kalsaydı... yavrum benim herşeyimdin sen... geçmiyor acısı kızlar geçmiyor insan alışıyor sadece yokluğuna okadar... o yok ve içimde kocaman bir boşluk var...

ah kızlar düşük çok oluyo düşük olanlar normalde benim durumu 100o gebelikte sadece 3 4 tane oluyomuş bu daha acı sanki

Çivi çiviyi söker arkadaşım eskiler boşuna söylememiş en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah
Ama lütfen kafanıza takıpta hormonları etkilemeyin öyle hamile kalmak çok daha zor oluyor
ben hiç ummadığım bir anda hamile kalmıştım eczaneye adet söktürücü almaya gitmiştim bir tanede test aldım tesadüf yani
Rabbim nasip edince iki taşın arasına bile can veriyor
En hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler inşallah insanlar bazen hamile olduklarına sevinemiyolar bile

cnm bende 3 . bebeyimi mayız ayı idi hic unutmuyorum düşürmüşdüm (

aynur meggiee sevdaaaaaaaaaaaaaa ugur böcegi,,oho oooo nerelerdesiniz kuzum ya buralar pek ıssızzz...................

aynur meggiee sevdaaaaaaaaaaaaaa ugur böcegi,,oho oooo nerelerdesiniz kuzum ya buralar pek ıssızzz...................

evetttttttttt yaaaa herkes nerelerde.... çok özldim arkadaşlar sizleri yaaa yazın arada... melhacım sen nasılsın canım 4 ayını devirdin :) oğluş napıyo :)

merhaba canlarım uzun zamandan sonra yazabildim kusura bakmayın neler yapıyorsunuz ben hep aynıyım.okula gidip geliyorum içimdeki acıyla mücadele ediyorum böyle işte

meliha sevda biz hep burdayız anacımdsa sizler maşallakh bizi meggiyle yalnız bıraktınız gittiniz kırgınız sizlere demi meggi ....

anladık işleriniz yopğun ama bu arkadaşlarımıza bi slm verelim diyen yokkk

arkadaşlar bende 4. tüp bebek denememde meleğime kavuşmuştum ki 10 mayısta 9 haftalık bebeğimin 8. haftada kalbinin durduğunu öğrendim. sonunda olmuştu demiştim sonunda bebeğime kavuştum demiştim daha önceki 3 tüp denememde hiç hamile kalamamıştım bu sefer oldu işte bende anne olacağım demiştim ki bebeğim beni bırakmıştı ama olsun o duyguyu tattım ya oda bana yeter şimdi ise 5. tüp bebek denememdeyim tedavi aşamasındayım bu sefer olacak diyorum Allahımdan en güzelini istiyorum gönlümdekini vermesini istiyorum hakkımda hayırlısını istiyorum inşallah bu sefer bebeğim beni hiç bırakmayacak Allahım isteyen herkese ayıpsız kusursuz hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın arkadaşlar dualarınıza çok ihtiyacım var kulun kula ettiği dua makbuldur herkesten Allah razı olsun

evetttttttttt yaaaa herkes nerelerde.... çok özldim arkadaşlar sizleri yaaa yazın arada... melhacım sen nasılsın canım 4 ayını devirdin :) oğluş napıyo :)

Allah razı olsun canım sımdılık hersey yolunda...Rabbım sızlerıde nasip etsın en kısa zamanda ....HER GUN GIRIYORUM aMA YENI yazan arkadaslar haricinde kımsenin mesajı yok...neyse olsun arada sırada da olsa haberlesıyoruz herkesın işi gücü var tabı hayat telasesi ....meggiecim ne durumdasın hıc bahsetmıyorsun var mı yenı gelısmeler

merhaba canlarım uzun zamandan sonra yazabildim kusura bakmayın neler yapıyorsunuz ben hep aynıyım.okula gidip geliyorum içimdeki acıyla mücadele ediyorum böyle işte

canım ya zor gunler atlatıyorsun Allah sabır versın....bır taraftan da calısıyorsun yorucu olsa gerek hamılelık nasıl gıdıyor bebegın nasıl?

bir söyle bin işit :) napalım sımdı sen ne soylesen haklısın aynurum :)selam verıyom ama gene baka cok haksıklık etme ...

melihacım canım iyiyim ben okula gidip geliyorum bu sene çok yoğun 49 saat oldum, 30 saati birebir ders baya yoruluyorum. bebek çalışmalarındayız işte geçen ay gün aşırı ilişkiye girdik olmadı bu ay hergün girmeyi düşünüyorum :) biraz zor ocak ama :) ben hamile kaldığım bebeğimi de hergün ilişkiye girerek olmuştu. heralde uzun süre yaşamıyo içimde spermler bilmiyorum ki anlamadım aslında gün aşırı da olur diye söyleniyor ama... kısmet yaa ilk bebeğime hemen hamile kalmıştım inşallah 2.bebeğimi çok beklemem... dua et oluır mu...

de mi aynurcum uzun süre senle başbaşa takıldık :) sen nasılsın bu arada? çalışmalar ne durumda ? hayırlısı olsun herşeyin hakkımıza inşallah yaa..
sevdacım bebişin cinsiyeti ne? belli olmuştur :) güzel günler seni bekliyor canım benim herşey gönlünce olsun inşallah...

canım benim sen de bu inanç bu motive bu pozitiflilik olduğu sürece en kısa zamanda hamile kalacağına inanıyorum her şey yürekte biter sen inanmışsın inşallah çok bekletmez bebişler hepimizi :) hemencik gelirler inşallah...

inşallah arkadaşım nasibimde varsa olacak

slm kızlar bugün dersim erken bitti evdeyim oohhh ayaklarımı uzatıp oturmayı düşünüyorum zaten şişmeye başladılar.meggie canım cinsiyet henüz belli değil cuma kontrolümüz var o zaman söyleyecek doktorum herhalde.en son ikili tarama için gittiğimde gördü ama emin olmak için bize söylemedi.çevremdeki herkes erkek diyor eşim kız diyor bakalım bende merakla bekliyorum sağlıklı olsunda cinsiyeti fark etmez senin de çalışmalar varmış Allahım en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…