- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.662
- 373
ayyynı canım hislerimiz bi muhabbet oluyo ondan bişey çıkarıyorum aklıma geliyo şöyle diyemi oldu böyle diyemi oldu biiinnn türlü soru işareti hepsi boş aslında.tek merakımsa dr ne kadar süre verecek.1 yıl tahminime göre ama biyandan normal dogum yapsam 3 4 ay bekleyip kalırdım diyorum biyandanda aynı şey tekrar olursa düşüncesi yiyip bitiriyo.senin dediğin gibi o kalbi durmuş sanki bana bakıyo gibi halini unutamıyorum kızımınrabbim ne yazdıysa o.kalmaya bi engelin yoksa kal.herşeyin takdiri rabbimden.sağsalim bi evladın olurda acın bi nebze hafifler.
ben de güçlüyüm, inançlı insanlar olarak Allah'a sığınmaktan başka, hayırlısı buymuş demekten başka yapabileceğimiz bir şey yok..
şunu düşünmeliyiz.
insanlar bizim nerden ne çağrışımlarla ne düşüneceğimizi bilemezler
bizim kadar ince düşünemezler. o yüzden tıkayacağız kulaklarımızı
tabi benim de cansız hareketsiz fasulyecik gözümün önünden gitmiyor.
Başıma geldikten sonra öyle çok bebeğini kaybeden kadın hkayesi duydum ki..
Ve çoğunun sağlıklı çocukları var şimdi.
En azından hamile kalabiliyoruz arkadaşlar. Buna da şükretmeliyiz..
Evet niyeyse bende öyle bir sürü hikaye dinledim bu olaydan sonra dedim meğer ne kadar yaygınmış
Hemen hemen her kadının başına 1 kere gelmiş doktorlarda o yüzden çok sıradan görüyolar bence
hatta testleri bile 2 düşükten sonra yapıyolarmış ne enteresan dedim aynı acıyı niye iki kez yaşasın insanlar
insan ilk başta birtek kendi başına geliyor sanıyor ama öyle çok örnekler anlatılıyor ki insanın içi rahatlıyor yani bizde bir sorun yok böyle şeyler olağan gibi düşünmeye başlıyoruz. ama biyandan da düşünüyorum benim çevremde hiç yok arkadaşlarım akrabalarım çevremdeki herkes ilk hamileliğini olumlu sonuçlandırdı aldı yavrularını kucaklarına öyle olunca neden ben alamadım diyorum şimdi 8 aylık hamile olacaktım çok ama çok üzlüyorum aklıma geldikçe herşey şuan çok farklı olacaktı o benimle kalsaydı... yavrum benim herşeyimdin sen... geçmiyor acısı kızlar geçmiyor insan alışıyor sadece yokluğuna okadar... o yok ve içimde kocaman bir boşluk var...
arkadaşlar 26 mayısta malesef 13 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 2 adet dönemini geçmesini beklicem ve ardından hemen hamile kalmak istiyorum. sizlerin planları nedir? beraber yolumuza devam edelim destek olalım istedim...
aynur meggiee sevdaaaaaaaaaaaaaa ugur böcegi,,oho oooo nerelerdesiniz kuzum ya buralar pek ıssızzz...................
evetttttttttt yaaaa herkes nerelerde.... çok özldim arkadaşlar sizleri yaaa yazın arada... melhacım sen nasılsın canım 4 ayını devirdin :) oğluş napıyo :)
merhaba canlarım uzun zamandan sonra yazabildim kusura bakmayın neler yapıyorsunuz ben hep aynıyım.okula gidip geliyorum içimdeki acıyla mücadele ediyorum böyle işte
meliha sevda biz hep burdayız anacımdsa sizler maşallakh bizi meggiyle yalnız bıraktınız gittiniz kırgınız sizlere demi meggi ....
anladık işleriniz yopğun ama bu arkadaşlarımıza bi slm verelim diyen yokkk
meliha sevda biz hep burdayız anacımdsa sizler maşallakh bizi meggiyle yalnız bıraktınız gittiniz kırgınız sizlere demi meggi ....
anladık işleriniz yopğun ama bu arkadaşlarımıza bi slm verelim diyen yokkk
arkadaşlar bende 4. tüp bebek denememde meleğime kavuşmuştum ki 10 mayısta 9 haftalık bebeğimin 8. haftada kalbinin durduğunu öğrendim. sonunda olmuştu demiştim sonunda bebeğime kavuştum demiştim daha önceki 3 tüp denememde hiç hamile kalamamıştım bu sefer oldu işte bende anne olacağım demiştim ki bebeğim beni bırakmıştı ama olsun o duyguyu tattım ya oda bana yeter şimdi ise 5. tüp bebek denememdeyim tedavi aşamasındayım bu sefer olacak diyorum Allahımdan en güzelini istiyorum gönlümdekini vermesini istiyorum hakkımda hayırlısını istiyorum inşallah bu sefer bebeğim beni hiç bırakmayacak Allahım isteyen herkese ayıpsız kusursuz hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın arkadaşlar dualarınıza çok ihtiyacım var kulun kula ettiği dua makbuldur herkesten Allah razı olsun
canım benim sen de bu inanç bu motive bu pozitiflilik olduğu sürece en kısa zamanda hamile kalacağına inanıyorum her şey yürekte biter sen inanmışsın inşallah çok bekletmez bebişler hepimizi :) hemencik gelirler inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?